3478
-
#279 Lennvan...Mostmár csak a kódot küldje 576... -
#278 FileFront-ról egyből jön, nem kell várni. -
doggy90 #277 moh elorendeles - junius 21
moh elorendeles + bc2 vip - junius 17 -
#276 beregiztem ebbe a Gunclubba. remélem ad majd kulcsot. vagy hogy is van ez? -
#275 Nem. -
#274 Na most akkor elég lesz a BC2 LE CD kulcsa a Moh beta multijához? -
#273 http://www.fileplay.net/file/8632/medal-of-honor-multiplayer-beta-pc-client-r2 -
#272 Thx :D -
#271 Kliens letöltés -
#270 mocskos világban élünk de azért nem hagyhatjuk lenyúzzák rólunk a bőrt egy bétáért!!! -
#269 majd én segítek mindjárt neki privátban :D -
#268 Ja igen, de akkor grebber hiába reménykedhet, mert ők nem hinném h fognak keyt osztogatni. -
#267 pcnél nem volt vip kód sose a kód csakis az unlock okra vonatkozott a LE nél , konzolnál volt vip kód -
#266 The #MOH Beta key redemption website should be going live soon. Keep watching us for exact timing. Ez volt 20 perce.
Persze h balfasz CD Galaxis nem bírta ma kiküldeni a kódokat. -
#265 Legyen benne hardcore mode. :D -
#264 Na akkor királyság.Regelek is hátha szórnak beta kulcsot! -
#263 Ha a LE-t vetted meg a BC2-ből, akkor te VIP vagy. -
#262 nemtok még énse semmit csak beléptem gunclubra de ez egy fajta bc2 medal összekötő oldal :D -
#261 Mi az a VIP status? -
#260 gunclub.ea.com
-
#259 Így aki ótvar géppel rendelkezik ahogy én is, elégedjen meg a CODal :[ -
bajsz #258 hát meglátjuk:D
tudom dice-os ezis ,csak reménykedem. -
#257 BC2 után? akkor lehet csalódni fogsz, ugyanis a moh multiplayere tisztára bc2:/
Dice-tól lesz ez is. a motor, a fizika, a futás, és még ki tudja hogy mi tök ugyanaz -
#256 Én is, izzítani fogom a videófelvételt is mindenképpen :D -
bajsz #255 azért érdekel piszkosul a játék,mert a COD MW2 és BC2 után jöhetne már egy jó multis játék. Másik kettő valahogy nem vitte a prímet. -
#254 20 tól kint lesz minden infó:D nagyon rá vagy már kattanva :D -
#253 Figyeljétek a bigdownload oldalát, ott minden kikerül frissen. és gyors a letöltő szerverük is. -
bajsz #252 az rendben van örülök is neki.
Kliens nélkül nehéz lessz.:D semmi infot nem találok róla. -
#251 E3-as kiállításon jún. 21-et mondtak :S
-
#250 írtam este 20 tól van béta -
bajsz #249 azt írták,akinek bc2 eredeti megvan ,az ma már játszhat.
Most akkor Mivan:::?????? nem vágom. -
#248 Béta csak jún. 21-től lesz. ma nem lesz meccs:( -
#247 passz lehet még ők-se kapták meg a beta kulcsokat de egy próbát megér és lehet már ma tudod nyomni :D -
#246 Thx,akkor nem megyek emiatt be.:) -
#245 mindnehol e-mail, hiszen a cd-kulcsot hétfőig meg kell küldjék, játék meg csak utána lesz. -
#244 576-nál SZEMÉLYESEN előrendelve a kezembe nyomják a cdkulcsot, vagy ott is emailt kérnek? -
#243 szóval este 20 kor indul mi időnk szerint a béta :D -
#242 According to the forums, the beta goes live at 18:00 GMT, which is in just under three hours. -
#241 ez igaz, nem lepődnék meg rajta ha jó lenne hozá a cdkulcs, mert szinte ez is egy bc klón...
amugy ez valóban érdekes, és valszeg ez lesz a megoldás, mert másképp ugye hogyis lehetne elválasztani hogy kinek van meg vaóban és kinek nem.
vagy lesz egy oldal, beirod az eredeti bc2 kulcsot, és ad rá egy olyat, ami a beta-hoz jó.
ez érdekes lesz, de asszem nem lesz egyszerű, mert még kliens is elmaradt.
bizakodjunk. én is belenézek, de valszeg nem fogok áttérni ennek a mulltijára. -
#240 Ez most komoly vazze?
nekem origi a BC2. de hogyhogy nem osztanak kulcsot? avgy elég lesz a BC2 CD kulcsa?