3478
-
#559 Semmi gond ezzel, gyors 1-2 ev foltozas es tovabbfejlesztes es hipp-hopp maris egesz jatszhato lesz, mi? -
#558 *Hagyd -
#557 Hagy ra sztem, DarkSector remenytelen eset kb. -
#556 Továbbfejlesztett cod? Én nem szeretem a codot, de az ehhez képest felüdülés :D Ez ilyen warrock szintű. PCre nem is értem minek adnak már ki ilyen szemeteket. -
#555 Ahogy írtam BF fanok kerüljék,ez a game inkább egy továbbfejlesztett COD (lesz,ha lesz high grafika,bugmentesítés,és a norecoil fegyókat is javítják).... -
#554 Nem vagy VIP-es mivan?
Pc verzióról beszélsz?:)
Ha EA Accounttal belépsz akkor írja hogy nem vagy VIP-es (Na megintcsak konzolport bukta:D) ? Akkor az annyit tesz,hogy nincs EA accounthoz regezett BFBC2-d,tehát 21.-étől léphetsz csak be.
-
#553 Egy fps-be mit akarsz te gondolkodni, aggya azt kész, nem? -
#552 am benyomásaim a játékról:
viccese bugok, egérérzékenység eléggé el van cseszve szvsz, a legjobb az h a játékból csak akkor tudsz kilépni ha lespawnoltál, kicsi pályák, codos szintnek tűnik, arra jó h az ember meló után fáradtan leáljön ölni egy pár ellent, gondolkozni nem nagyon kell benne.... -
#551 ha nem vagy vip-es akkor gondolom neked 21én kezdődik a béta.... -
#550 nekem ez a link már nem működik. akinek megy az kimásolná a szöveget? -
Puhos #549 Az az érdekes, hogy a kapott kódot nem kell beírni sehova?! -
Puhos #548 Valaki az #545-re? -
kopaszqtya #547 nah nekem is sikerült kulcsot szereznem de a menüben párszor connection lostot dob ennek ellenére sikerült bejutnom egy serverrre ahol kb 2 percig ment is a game majd ledobott asztalra asszem anno meg a bc2 betaba is volt ilyen bár nem tudom mi erre a emgoldás. -
barmi #546 -
Puhos #545 Megvan a kód, amit a medalofhonor.com oldalon meg tudok nézni, de a játékot elindítom beírom az e acoot meg jelszót azt írja ki network problem! Mit csinálok rosszul? -
De8Vent #544 yes siker xD már játszok is :D -
De8Vent #543 na kaptam kodot végre ...xD -
HUN BECSEHELY #542 Köszönöm -
#541 itt -
HUN BECSEHELY #540 gamespot.com oldalon hol lehet kérni kódot? -
#539 nah nem vagyok ideges, de analfabéta sem, értem mit irtok eddig segitségnek, de hülye nem vagyok, a kodcsere megvolt már, odáig oks, de leírja alá 3 pontban mit tegyek, az okés, de a kliens már leszedtem fent van, de basszameg ha belépek nem cd-key-t kér, hanem a profilt kéri...
hogy az ea-s accountba lépjek be, de ha beirom nem lép be, mert nem vagyok vip-s...
vagy kint van egy fájl, vagy máásik exe amibe a cd-key-t lehet irni? vagy a klinesek közt van különbség, és töltsem ujra a felkinált három link valameikéről ujra???? -
De8Vent #538 -
#537 na regeltem egy új kódot, azt már elfogadta, thx az ötletet -
De8Vent #536 na jó ez az oldal semmit nem csinál pff ...aktiválva van az acc de azt írja hogy aktiváljam ... -
#535 az a vicc h a C&C sem fogadja el a kulcsot :D -
#534 regisztrálj még1szer és kérj megint egy kódot -
Puhos #533 Én megpróbáltam reggelni a gamespot.com oldalon. Sikerült küldtek egy kódot a megadott e-mail címre, de ez a kód CC4-re szól. A medalofhonor.com oldalon ha beírom a kapott kódot azt írja ki a kód használatban van. A játék indítása után megadom az EA accuntot és a jelszót, de nem indul el a game. Mi lehet a baj? Help!! -
#532 nekem is ezt írja :S -
De8Vent #531 igen és itt hogy tovább? -
Dizson #530 #511 -
De8Vent #529 aha és honnan van már kódotok? xD nekem még nem küldte az 576 ja igen és meg van a BFBC2-is LE-ben -
Dizson #528 Ide írd. -
#527 Hová írjam a kapot kódot, mert a leirásban azt irja, hogy töltsem le a klienst, és irjam be a kodót, igenám de a kliensnek először e-mail, és jelszó kell, viszont utána kiírja hogy később tudok csak játszani mert nem vagyok VIP....
akkor mégse lehet használni??? -
#526 lol
ingyé kod...vazze!!!!
:P -
#525 sziasztok..
sikerült kulcsot szereznem,és azt kérdezném hová kell beirni?
köszi -
Leky #524 Köszi, működik! -
#523 A csipánál jön ki a legjobban a hitreg probléma...
M24 bolt action rengetegszer nem hajlandó az 1 találat 1 ember lövésre...
Az imént 3-at lőttem egy úriemberbe és nem feküdt el...
Azt támogatom hogy a szaros automata csipáknak kelljen 2-3 találat...De egy boltaction csipa ha már ennyire "kevés az életerő" öljön már 1 lövésből,mert kicsit nevetséges amikor rálő az ember a 20 méterre felé futó parasztra megsebzi az meg gyk 1 mp alatt lelövi géppuskával...
BFBC-ben még megértem hogy 1 találat nem biztos hogy halál,de itt ilyen sebzés mellett...Míg a heavygunner a norecoil effektustól rettenetesen erős,addig a csipa nemelég hogy az egyetlen szinte ami recoil-t kapott ráadásul még gyenge is...Ez gáz. -
#522 Nahja a legtöbb fegyver norecoil...Ami a legidegesítőbb,hogy a heavy gunner is.
Az egyetlen fegyver aminél reocil van az a csipa,ott érezhető ha egymás után lő az ember (auto csipával) akkor széthord mint a barom.:D
Viszont itt irogatta pár ember hogy nincs lag...Nem a francot nincs,2 óra game alatt nemegyszer beértem fedezékbe és ott terültem el/ már volt hogy áthúztam ellenfélen a kést fröccsent de mégis én haltam ő nem..:)
A BFBC2 hitbox bug is érezhető,sokszor jóval több kel egy emberbe,de amúgy rendszerint sokkal gyorsabban fekszik mindenki mint a BFBC2-ben tehát annyira nem gáz.
Ahogy írtam BF fanok messze kerüljék.
Viszont ha a recoil problémát megoldják,bugmentesítik a játékot (elvégre ez beta), akkor egy egész jó kis továbbfejlesztett COD játék az eredmény.A hitbox probléma nem tűnik annyira fel a jóval "kisebb életerő" miatt. Tehát maxium 4-5 találattól megpusztul bárki,de általában 2-3 elég.
Aki a járművektől parázik: Ha annyi jármű lesz benne és olyan sűrűséggel mint a rush szerű módban akkor no para...Agyonminimális a járműhasználat.
Apropó: Ez a pontfoglaló robbantó/védő (rush szerű) mód lesz benne a fő mód? Vagy esetleg lesz S&D szerüség is ahol nem spawnolgatok le ha megpusztulok?:)
-
#521 Rengeteg bug van benne tény. Animációk nincsenek kidolgozva. Ha meghal a kari, akkor ilyen fabábuként dől az ember, illetve volt már olyan is, hogy a fal mellett állva maradt.
Nincs recoil... elég gáz. Gyakorlatilag nulla. Mondjuk csak akt meg a másik gépfegyvert használtam.
Késelés működik! :D
Valószínűleg csak azért, mert nincsenek benne a high textúrák, de nagyon jól fut a gépemen, jobban mint a bc2.
Menü, friends, szerver browser mind bugos :D
A hangok nagyon jók. Pontozzák a csapatmunkát. Lehet választani scorestreaket. Van benne hold meg toggle zoom is! :D
Így két óra után csak ennyi. -
#520 Tudtam h én leszek az a balfácán akinek nem jön össze:)
mind1 holnap még megpróbálom.