3478
  • Smithwarden
    Semmi gond ezzel, gyors 1-2 ev foltozas es tovabbfejlesztes es hipp-hopp maris egesz jatszhato lesz, mi?
  • Smithwarden
    *Hagyd
  • Smithwarden
    Hagy ra sztem, DarkSector remenytelen eset kb.
  • TDC Geronimo
    Továbbfejlesztett cod? Én nem szeretem a codot, de az ehhez képest felüdülés :D Ez ilyen warrock szintű. PCre nem is értem minek adnak már ki ilyen szemeteket.
  • Skynet
    Ahogy írtam BF fanok kerüljék,ez a game inkább egy továbbfejlesztett COD (lesz,ha lesz high grafika,bugmentesítés,és a norecoil fegyókat is javítják)....
  • Skynet
    Nem vagy VIP-es mivan?
    Pc verzióról beszélsz?:)

Ha EA Accounttal belépsz akkor írja hogy nem vagy VIP-es (Na megintcsak konzolport bukta:D) ? Akkor az annyit tesz,hogy nincs EA accounthoz regezett BFBC2-d,tehát 21.-étől léphetsz csak be.
  • Running
    Egy fps-be mit akarsz te gondolkodni, aggya azt kész, nem?
  • MR ME
    am benyomásaim a játékról:
    viccese bugok, egérérzékenység eléggé el van cseszve szvsz, a legjobb az h a játékból csak akkor tudsz kilépni ha lespawnoltál, kicsi pályák, codos szintnek tűnik, arra jó h az ember meló után fáradtan leáljön ölni egy pár ellent, gondolkozni nem nagyon kell benne....
  • MR ME
    ha nem vagy vip-es akkor gondolom neked 21én kezdődik a béta....
  • Jaffa 2843
    nekem ez a link már nem működik. akinek megy az kimásolná a szöveget?
  • Puhos
    Az az érdekes, hogy a kapott kódot nem kell beírni sehova?!
  • Puhos
    Valaki az #545-re?
  • kopaszqtya
    nah nekem is sikerült kulcsot szereznem de a menüben párszor connection lostot dob ennek ellenére sikerült bejutnom egy serverrre ahol kb 2 percig ment is a game majd ledobott asztalra asszem anno meg a bc2 betaba is volt ilyen bár nem tudom mi erre a emgoldás.
  • barmi
  • Puhos
    Megvan a kód, amit a medalofhonor.com oldalon meg tudok nézni, de a játékot elindítom beírom az e acoot meg jelszót azt írja ki network problem! Mit csinálok rosszul?
  • De8Vent
    yes siker xD már játszok is :D
  • De8Vent
    na kaptam kodot végre ...xD
  • HUN BECSEHELY
    Köszönöm
  • ToCsEk
    itt
  • HUN BECSEHELY
    gamespot.com oldalon hol lehet kérni kódot?
  • DarkSector
    nah nem vagyok ideges, de analfabéta sem, értem mit irtok eddig segitségnek, de hülye nem vagyok, a kodcsere megvolt már, odáig oks, de leírja alá 3 pontban mit tegyek, az okés, de a kliens már leszedtem fent van, de basszameg ha belépek nem cd-key-t kér, hanem a profilt kéri...

hogy az ea-s accountba lépjek be, de ha beirom nem lép be, mert nem vagyok vip-s...
    vagy kint van egy fájl, vagy máásik exe amibe a cd-key-t lehet irni? vagy a klinesek közt van különbség, és töltsem ujra a felkinált három link valameikéről ujra????
  • De8Vent
  • MR ME
    na regeltem egy új kódot, azt már elfogadta, thx az ötletet
  • De8Vent
    na jó ez az oldal semmit nem csinál pff ...aktiválva van az acc de azt írja hogy aktiváljam ...
  • MR ME
    az a vicc h a C&C sem fogadja el a kulcsot :D
  • atila4
    regisztrálj még1szer és kérj megint egy kódot
  • Puhos
    Én megpróbáltam reggelni a gamespot.com oldalon. Sikerült küldtek egy kódot a megadott e-mail címre, de ez a kód CC4-re szól. A medalofhonor.com oldalon ha beírom a kapott kódot azt írja ki a kód használatban van. A játék indítása után megadom az EA accuntot és a jelszót, de nem indul el a game. Mi lehet a baj? Help!!
  • MR ME
    nekem is ezt írja :S
  • De8Vent
    igen és itt hogy tovább?
  • Dizson
  • De8Vent
    aha és honnan van már kódotok? xD nekem még nem küldte az 576 ja igen és meg van a BFBC2-is LE-ben
  • Dizson
    Ide írd.
  • DarkSector
    Hová írjam a kapot kódot, mert a leirásban azt irja, hogy töltsem le a klienst, és irjam be a kodót, igenám de a kliensnek először e-mail, és jelszó kell, viszont utána kiírja hogy később tudok csak játszani mert nem vagyok VIP....
    akkor mégse lehet használni???
  • DarkSector
    lol
    ingyé kod...vazze!!!!
    :P
  • sumi
    sziasztok..
    sikerült kulcsot szereznem,és azt kérdezném hová kell beirni?
    köszi
  • Leky
    Köszi, működik!
  • Skynet
    A csipánál jön ki a legjobban a hitreg probléma...
    M24 bolt action rengetegszer nem hajlandó az 1 találat 1 ember lövésre...
    Az imént 3-at lőttem egy úriemberbe és nem feküdt el...
    Azt támogatom hogy a szaros automata csipáknak kelljen 2-3 találat...De egy boltaction csipa ha már ennyire "kevés az életerő" öljön már 1 lövésből,mert kicsit nevetséges amikor rálő az ember a 20 méterre felé futó parasztra megsebzi az meg gyk 1 mp alatt lelövi géppuskával...

BFBC-ben még megértem hogy 1 találat nem biztos hogy halál,de itt ilyen sebzés mellett...Míg a heavygunner a norecoil effektustól rettenetesen erős,addig a csipa nemelég hogy az egyetlen szinte ami recoil-t kapott ráadásul még gyenge is...Ez gáz.
  • Skynet
    Nahja a legtöbb fegyver norecoil...Ami a legidegesítőbb,hogy a heavy gunner is.
    Az egyetlen fegyver aminél reocil van az a csipa,ott érezhető ha egymás után lő az ember (auto csipával) akkor széthord mint a barom.:D

Viszont itt irogatta pár ember hogy nincs lag...Nem a francot nincs,2 óra game alatt nemegyszer beértem fedezékbe és ott terültem el/ már volt hogy áthúztam ellenfélen a kést fröccsent de mégis én haltam ő nem..:)
    A BFBC2 hitbox bug is érezhető,sokszor jóval több kel egy emberbe,de amúgy rendszerint sokkal gyorsabban fekszik mindenki mint a BFBC2-ben tehát annyira nem gáz.
    Ahogy írtam BF fanok messze kerüljék.
    Viszont ha a recoil problémát megoldják,bugmentesítik a játékot (elvégre ez beta), akkor egy egész jó kis továbbfejlesztett COD játék az eredmény.A hitbox probléma nem tűnik annyira fel a jóval "kisebb életerő" miatt. Tehát maxium 4-5 találattól megpusztul bárki,de általában 2-3 elég.
    Aki a járművektől parázik: Ha annyi jármű lesz benne és olyan sűrűséggel mint a rush szerű módban akkor no para...Agyonminimális a járműhasználat.

Apropó: Ez a pontfoglaló robbantó/védő (rush szerű) mód lesz benne a fő mód? Vagy esetleg lesz S&D szerüség is ahol nem spawnolgatok le ha megpusztulok?:)
  • Fpocok
    Rengeteg bug van benne tény. Animációk nincsenek kidolgozva. Ha meghal a kari, akkor ilyen fabábuként dől az ember, illetve volt már olyan is, hogy a fal mellett állva maradt.
    Nincs recoil... elég gáz. Gyakorlatilag nulla. Mondjuk csak akt meg a másik gépfegyvert használtam.
    Késelés működik! :D
    Valószínűleg csak azért, mert nincsenek benne a high textúrák, de nagyon jól fut a gépemen, jobban mint a bc2.
    Menü, friends, szerver browser mind bugos :D
    A hangok nagyon jók. Pontozzák a csapatmunkát. Lehet választani scorestreaket. Van benne hold meg toggle zoom is! :D

Így két óra után csak ennyi.
  • The Protector
    Tudtam h én leszek az a balfácán akinek nem jön össze:)
    mind1 holnap még megpróbálom.