3478
-
#719 iegen ien volt már másoknak nem tuom hogy oldották meg...
probáld meg max uj kulccsal. -
#718 nekem továbbra se jön össze a kulcs :(
azt írja, hogy használatban van :S hát komolyan mondom, nem értem. -
#717 -
#716 ugye nah látod... -
#715 nah látod... -
#714 mOST PRÓBÁLTAM EGY MÁSIK c@C4-ES bétávaL ÉS MOST KÜLDTE A BÉTA KULCSOT, MÁRMINT KIÍRTA! Tehát van egy -
Csokis #713 A C:\Users\felhasználói név\Documents\Medal of Honor MP Beta\ mappában található settings.ini file-ban az található, hogy a FOV=55!!! Durva, ha tényleg ez az alap. -
#712 Nekem am ezt írja, ki:
BETA REDEMPTION PORTAL (pirossal)
Alatta van egy feka dobozszerűség, és nincs benne semmi kód semmi link se semmi! -
#711 Figyi sikerült!!!!!!!!!!!!!
Ott csesztem el hogy mindig létre akartam hozni a profilt és nem belépni!Most meg csak simán beírtam a bbc2-es accot és már kérte is a kódot amit neked köszönhetek kedves barátom!!Köszönöm neked!!!
Na meg is sasolom!!:-) -
#710 te kaptál már? -
#709 mert buzik...:) -
#708 Figyi én még megcsináltam mindent, úgy ahogy még 20h előtt írtátok!
E-mailbe nem kaptam MoH BÉTA keyt ma, pedi még 16-17 óra fele megcsináltam! Akkor most mivan? Én az oldalon nem láttam semmi féle MoH kulcsot! -
#707 Én sem!!De mi a kis...k kell ezt így bonyolítani?:-))) -
#706 jah akkor nemértem. -
#705 Nem!!Ugyan erre a gmailes címre!De most megpróbálom megint!! -
#704 nem...:)
ha jol tudom ugy megy, fleteszed a játékot, azután belépsz abba az accountodba, amivel a bc2-őt megvetted , és ugye ehhez rendelted hozzá ezt a beta key-t amit a lent emlitett oldalon kaptál, és az account elfogadása után gondolom kéri a cd-key-t....
valszeg az a baj hogy van bc2-őd, de egy másik accountra kérted a beta kulcsot a moh-hoz nem? -
#703 Pedig rohadtra kipróbálnám:-( -
#702 Egyszerűen nincs hova beírnom a gaméba a seriált:-) -
#701 érdekes én nem probáltam de másnak állitolag megy. -
#700 De nekem van meglévő bbc2 accom és azzal is csináltam de mégsem jó?:-) -
#699 nem de azt ő már tudja, addig viszont a kulcsot intézze el, és a 3 pont közül az elsőben van 3 link ahonna a client-et is letöltheti és fel tudja addig telepiteni... :) -
#698 de ha nincs neki bc2 a meglevo acconton akkor nembir jatszani
-
#697 figy egyszerü, van egy c&4 beta kulcsod, felmész a www.medalofhonor.com/beta oldalra
bejelentkezel a már meglévő ea accountoddal, bekopizod az xxxx-xxxx-xxxx-xxxx helyére ezt a c&c4 beta kulcsot, ezután alsó gomb, és kapsz egy új moh beta kódot, és 3 lépésben irja le hogy kell használni.... -
#696 Ahha. -
#695 nincs! Értem, tehát, akkor ÉN Hétfőn kapom meg a MoH BÉTA kulcsot igaz? :) -
#694 Ja és ha valakinek meg van 1 "fölös" MoH Béta key-e, az akkor küldje el nekm PÜ-be, vagy mail-be, és én meg adok neki egy C@c4-es BÉTÁT, mert abból ő tud újra MoH Béta keyt csinálni! -
#693 Ha nincs bc2 az accon amit regeltél, akkor csak hétfőn lesz. -
#692 Skacok!
Én most elvesztettem a fonalat!
Nekem van most egy C&C4-es BÉTA key-em! A MoH honlapján felregeltem, de nem kaptam, se e-mailbe, se a honlapon, egy kódot se! Vagy lehet, hogy azt Hétfőn küldik nekem e-mailbe vagy hogy lesz???? -
#691 jah látom csak hétfőtől lehet... -
#690 nem értem, ezt ki fogja megvenni :O -
pacclacc #689 ea accomal miért nem tudok bejelentkezni a MOH honlapján? :S -
#688 megoldottam...
van kódom de azt írja még várni kell...
de a kódot még sehova nem írtam be...hova kéne írni? -
#687 hétfőig elveszitek a kedvem tőle bazzeg....:) -
#686 nyomtam vele 20 percet és törlés rohadt gagyi.. -
barmi #685 -
#684 tűzfal blokkot, hogyan kapcsoljam ki? -
#683 és bannernak ez????
-