Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt én sem értem mér nincs olyan 2. VH-s játék, ahol nem csak antant/tengelyhatalmak/oroszok vannak, esetleg japánok. Sokkal több ország hadban állt még, sok más fegyverrel lehetne színesíteni, hasonlók. Na de nekem tetszik ez az modern warfare dolog is, bár én MoH/CoD-között mindig CoD párti voltam, de ha télleg jön ilyen game, és bírni fogja a masina kipróbálom
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy még utána néztem a dolognak. Már azt írták más honlapon, h már 2 hónapja tudtak errõl, csak most jött egy megerõsítés, és kibontakoztak elénk. A franciáknak köszönhetõ ez a hír, h jön a moh uj résszel.
Ha jóltom ez ilyen Irak feelinges lessz nem?Mert az elégjólenne!
Tetszik az a szerelés amit ott hordanak meg a környezet!
Tudom hogy a CoD4ben is van hasonló de az valahogy nekem nem jött át a dolog...
Ha az OA olyan lesz mint az Airborne akkor:<#levele>#levele> egyáltalán nem jött be. itt lehet nem repülõkbõl fogunk kiugrani hanem szigorúan helikopter tesz majd le a nagy mapra.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
maga a cime eladja a játékot
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megtörtént esemény és Iraki feeling!!Zsíír!<#nyes>#nyes>
Remélem nem csak kacsa a hír...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azért remélem nem olyan raklap lesz mint az Airborne.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Platform: PC, PS3, X360
Korábban is szó volt már arról, hogy a Call of Duty szériához hasonlóan a modern háborúk felé nyitna a Medal of Honor is - most újabb pletykákat kaptunk az új részrõl.
A Medal of Honor: Operation Anaconda az új Call of Duty-val ellentétben megtörtént eseményeket dolgozna fel, mégpedig a 2002. márciusában esedékes Anakonda-hadmûvelet eseményeit játszhatnánk végig. Ekkor az amerikai és az afgán sereg együttesen azt a feladatot kapta, hogy megsemmisítse az al-Quaeda és a Taliban erõket a Shahi-Kot völgyben. Nem tudni, hogy a játékmenet az Airborne-ban megismert szabad, vagy a korábbi részek agyonszkriptelt, lineáris játékmenetéhez fog-e hasonlítani, de a hírek szerint hatvan különbözõ fegyver kerül a játékba.
infó