Medal of Honor: OA

← ElőzőOldal 70 / 70

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utgyuru
júúú paszmek, 60 fegyver az már derék lenne...
Azt én sem értem mér nincs olyan 2. VH-s játék, ahol nem csak antant/tengelyhatalmak/oroszok vannak, esetleg japánok. Sokkal több ország hadban állt még, sok más fegyverrel lehetne színesíteni, hasonlók. Na de nekem tetszik ez az modern warfare dolog is, bár én MoH/CoD-között mindig CoD párti voltam, de ha télleg jön ilyen game, és bírni fogja a masina kipróbálom

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

Legend Killer
vettem és mivolt? kettõ hónap után szarrá ment... xbox 360... és nem miattam.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Az Anakonda HM az Afgán hegyekben zajlott...2002 márciusában. Kopteres dolgot pozitivumként írtam... Szal a lényeg, h Afganisztában ki kell írtsuk a talibistákat meg al kaida xD

Amúgy még utána néztem a dolognak. Már azt írták más honlapon, h már 2 hónapja tudtak errõl, csak most jött egy megerõsítés, és kibontakoztak elénk. A franciáknak köszönhetõ ez a hír, h jön a moh uj résszel.

berczely
Mér még a kopteres dolog nem is rossz!
Ha jóltom ez ilyen Irak feelinges lessz nem?Mert az elégjólenne!
Tetszik az a szerelés amit ott hordanak meg a környezet!
Tudom hogy a CoD4ben is van hasonló de az valahogy nekem nem jött át a dolog...

Prince23
Sztem is, magasan verik még a Spearhead is mega Breaktrough is ezeket az új mohákat.
Ha az OA olyan lesz mint az Airborne akkor:<#levele> egyáltalán nem jött be. itt lehet nem repülõkbõl fogunk kiugrani hanem szigorúan helikopter tesz majd le a nagy mapra.

berczely
Hát eddig sztem is!

mohaa a lekjopp

trogerzsiger
vegyé konzolt

Legend Killer
jahh, de szar gépem van, majd, ha lesz lóvém, veszek1kurva jót.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

trogerzsiger
ja sm3 kellett hozzá

berczely
<#szomoru1>Pedig az is UE3-as tudtommal!

Legend Killer
airborne-al se tudtam jáccani :'(.

berczely
Hát ez a grafenginetõl függ!
Mert ha UE3 akkot az vígan szaladgál sztem mindenkinek!

Legend Killer
biztos rohadt nagy lesz a gépigénye...

trogerzsiger
hát az nem nagyon szólna fegyveropogásról:D

Prince23
Medal of Honor: Operation Margareta? xD

az kit érdekel?
maga a cime eladja a játékot

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Hungary? Dehogynem: Éhség... amcsiba erre tippelnek XD

hát ahhoz minimum az ország pénzének 3/4ét oda kéne adni EAnak, mert nekik abból nem jönne profit. sokan azt se tudják AMerikában hogy mi az a Hungary...

akyyy
pedig lehetne olyan 2.vh-s moh, amiben magyarok szerepelnek esetleg itthoni helyszín:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tutorial: How to kill Saddam Hussein <#idiota><#vigyor3>

berczely
Na ez tetszik!
Megtörtént esemény és Iraki feeling!!Zsíír!<#nyes>

Remélem nem csak kacsa a hír...

Prince23
Ja és elnézést kérek, h nem sikerült a fõcímben kiírnom a teljes pc címét. Oka: nem fért ki. Az alcímét magyarul olvasshatjátok az altopikcím részben:D

LeWyTy
Am ha nem kamu akko +fav

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Prince23
Meg fog jelenni (ha nem kövezzetek meg, jegyezzétek meg ezt a hsz-t :D)... most már a Medal of Honor szériának is változnia kell, a modernkorba. És lesz itt konkurens a CoD. Tiszta üzlet az egész. A mondat legelején is ki van írva, h pletyka.

Azért remélem nem olyan raklap lesz mint az Airborne.

LeWyTy
Mint említettük, a hír csak pletyka, ne tessék készpénznek venni, de azért bizakodjunk egy hasonló bejelentésben!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Prince23
Szerintem 2010-re... :S

Az igen,gondolom 2009 ben jön csak

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Medal of Honor: Operation Anaconda

Platform: PC, PS3, X360
Korábban is szó volt már arról, hogy a Call of Duty szériához hasonlóan a modern háborúk felé nyitna a Medal of Honor is - most újabb pletykákat kaptunk az új részrõl.
A Medal of Honor: Operation Anaconda az új Call of Duty-val ellentétben megtörtént eseményeket dolgozna fel, mégpedig a 2002. márciusában esedékes Anakonda-hadmûvelet eseményeit játszhatnánk végig. Ekkor az amerikai és az afgán sereg együttesen azt a feladatot kapta, hogy megsemmisítse az al-Quaeda és a Taliban erõket a Shahi-Kot völgyben. Nem tudni, hogy a játékmenet az Airborne-ban megismert szabad, vagy a korábbi részek agyonszkriptelt, lineáris játékmenetéhez fog-e hasonlítani, de a hírek szerint hatvan különbözõ fegyver kerül a játékba.

infó

← ElőzőOldal 70 / 70