• Skynet
    Nahja a legtöbb fegyver norecoil...Ami a legidegesítőbb,hogy a heavy gunner is.
    Az egyetlen fegyver aminél reocil van az a csipa,ott érezhető ha egymás után lő az ember (auto csipával) akkor széthord mint a barom.:D

Viszont itt irogatta pár ember hogy nincs lag...Nem a francot nincs,2 óra game alatt nemegyszer beértem fedezékbe és ott terültem el/ már volt hogy áthúztam ellenfélen a kést fröccsent de mégis én haltam ő nem..:)
    A BFBC2 hitbox bug is érezhető,sokszor jóval több kel egy emberbe,de amúgy rendszerint sokkal gyorsabban fekszik mindenki mint a BFBC2-ben tehát annyira nem gáz.
    Ahogy írtam BF fanok messze kerüljék.
    Viszont ha a recoil problémát megoldják,bugmentesítik a játékot (elvégre ez beta), akkor egy egész jó kis továbbfejlesztett COD játék az eredmény.A hitbox probléma nem tűnik annyira fel a jóval "kisebb életerő" miatt. Tehát maxium 4-5 találattól megpusztul bárki,de általában 2-3 elég.
    Aki a járművektől parázik: Ha annyi jármű lesz benne és olyan sűrűséggel mint a rush szerű módban akkor no para...Agyonminimális a járműhasználat.

Apropó: Ez a pontfoglaló robbantó/védő (rush szerű) mód lesz benne a fő mód? Vagy esetleg lesz S&D szerüség is ahol nem spawnolgatok le ha megpusztulok?:)