3478
  • petecz
    En szereztem kulcsot, redeemedeltem a kulcsot erre kaptam egy masikat. Azt hol kell hasznalni? A jatekban azt irja hogy VIP account kell.
  • Carloska
    Van valakinek 1 fölös kulcsa?

Thanks for your interest in the Command & Conquer 4 Open Beta. We're currently limiting the rate at which we're distributing keys, but we've just secured you a place in line. We'll display your key here when we release more keys in the coming days, and we'll be sure to notify you by email as well.
  • JagFater
    Ezt sztem egy kvarcjátékba szánták. Nem hiszem el, hogy ekkora szarhalmot kiadnak 2010-ben. Vicc.
  • Fpocok
    HAJRÁ HOLLANDIA! 1-0 eddig
  • MR ME
    azzal valszeg nem
  • TDC Geronimo
    Mára azt megcsinálták elvileg. Nekem se ment tegnap, de ma reggel már igen
  • MR ME
    olyan is az egész, nekem nem bejövős....
  • Héeder
    Hello
    Lehet még valahonnan kulcsot szerezni?
    Üdv :Héeder
  • The Protector
    Hy.elfogytak a command and c....bétakulcsok.Viszont egnapról maradt kódom róla ami akkor nem működöt.Azt írta h használatban van.Tudok vele vmit kezdeni?
  • Fpocok
    Van benne toggle crouch. Mondjuk nekem nem működik, de ez csak béta, a véglegesben lesz.
  • Gabe18
    Sajnos minden leírt hibát meg tudok erősíteni.
    Ezt még tetőzném azzal hogy tényleg nem lehet lehasalni.Ez nem tudom milyen új módszer az EA-nél.És ne mondja senki hogy azért nem lehet "mert xar konzol",mert hát kismillió konzolos játékban le lehet hasalni.Nem tudom mit gondolnak hogy ettől lesz majd jobb?Hát szerintem csak teljesen irreális lesz.
    Szintén BC2-es megoldás hogy még a leguggolt állapothoz is nyomva kell tartani a gombot,ami megfelelően körülményessé tesz minden ilyen állapotú mozgást...Úgyhogy nagyjából itt is marad az "állj fel azt harcolj köcsög" megközelítés... :-)
    Pedig nem lenne ez rossz alapkoncepció egy ilyen kicsit a CoD-nál lassabb,átgondoltabb játékmenettel,ami azért még mindig bőven pörgős,arcade stílus.De ahhoz a következő pár hónapban rengeteget kéne rajta alakítani,javítani.A BC2 beta-full alapján pedig erre nemigen fog sor kerülni...

Fpocok-nak nagy thx a beírt béta kulcs szerző trükkért!
  • Prince23
    This is tier 1 exclusive trailer
  • Mr_no_NaMe
    van benne valami
  • FSpofon
    ezen miért csodálkoztok? az első hír után lehetett tudni hogy az mw sorozat ellen mennek, ahhoz meg le kell alacsonyodni arra a szintre
  • barmi
    olyan mintha vízipisztollyal nyomná a tag. semmi visszarúgás ...
    ja, és ahkárhányszor meglátok egy ilyen gameplay-t egyből CoD MW2 flessem van ... király
  • Prince23
    Beta gameplay
  • Fpocok
    A halál animációk biztos nem ilyenek lesznek, csak most a bétában. BC2ben jó volt, ugye ez meg ctrl c ctrl v
  • Fpocok
    Na sikerült nektek is srácok? Nekem is írta ki, hogy code is already used vagy mit. Regeltem újra, meg ki kell törölni cachet, meg cookikat.
  • TDC Geronimo
    Esélye nincs cod verésre. Ugyanarra a sorsra jut mint a BC2. Elején majd viszik mint a cukrot a név miatt. Aztán 2 hónap múlva negyed annyi ember se lesz online, mint megjelenésnél, főleg ha olyan "jó" supportja lesz, mint a BC2nek
  • DarkSector
    értem én is tudom, csak ez aszthittem olyan trükk, ami pont ezt játsza ki, hát nem jött össze...elnéztem... :)
    sebaj várok vele, nem fontos, csak ha jo lett volna a cd-kulcs, akkor megnéztem volna, mert most dolgozom, és van kis szünet épp...
  • MR ME
    nem ad ez semmit, ez a gond :D
  • Skynet
    Nem várok,előrendelés is le mondva most hogy van betakulcs..:D
    Hitbox nem vész emellett a sebzés mellet,néha idegesítő,de negyedannyira se mint BFBC2-ben.
    A többit pedig HA javítják, lesz csak COD verő. Majd a teljest meghesszelem,és meglátjuk.

Darksector: Aki benézte arra nem tudok mit mondani,amikor egyértelműen le van mindenhova írva hogy 17.-től kulcsosztás de játszani csak 21.-től tud akinek nincs BFBC2-je...Ergo kulcsot hiába szerzel ha nincs BFBC2.:)
  • TDC Geronimo
    Ahogy megölnek egyből bejön egy hót gagyi halál anim borzalmas ragdollal karöltve, mindez egy elmosódott képernyőn. Ezt látod pár secig miután megöltek és ennyi. Ja meg azt, hogy mivel
  • DarkSector
    amugy a recoil-al kapcsolatban, meg hogy itten kérdezték a spectratort....stb
    Vajon jogos az a kérdésem hogy lesz-e valamiféle killcam szerűség, aminél vissza lehet nézni hogy öltek meg, mert nemvágom a medalban lesz-e, vagy bc2-ban vannak-e csiterek (mert ennyit bc2-vel nem multiztam azért), de ha lesznek netán azzal ki lehetne szúrni őket.
    vagy itt hogy megy ez?
  • HUN BECSEHELY
    Mi a szar van?Csak engem dobál le?
  • TDC Geronimo
    Norecoil miért változna meg? Ez ilyen stílusú game lesz, nagy sebzés 0 recoil. Ízig vérig arcade fos. Hitboxról ne is álmodj, hogy változni fog PCn. BF vietnam óta nem tudnak rendes hitboxot csinálni PCre DICEnál. BC2ben is hulladék és mivel ugyanaz a motor, ebbe is az és maradni is fog.

Az "ez csak BETA" szöveggel meg kár nyugtatni magad. Nem tudom, hogy figyelemmel kísérted-e BC2őt pl betatól a megjelenésig és napjainkig. Hitbox ugyanolyan szar, mint akkor, PC interface tiszta bug még mindig, Chat még mindig nem működik rendesen stb. Nem kell semmit se várni ettől.
  • DarkSector
    nem gond fátylat rá, csak legalább 1 rövid mondatban leirhatták volna. de nem csak én néztem ám be. :)
  • TDC Geronimo
    Keep dreaming :D
  • Skynet
    Kénytelenek vagyunk arabokat ölni,mivel olyan játékot amiben izraelieket kéne halomra ölni valószínűleg betiltanának (kár).
  • FSpofon
    mert aztán marhasok értelmes modern gyalogsági shootert tudsz mondani, ugye? 8 éven át egyedül volt a cs, aztán bejött a noobbarát cod4 mellé. más értelmes nemnagyon van.
    jó van egy rakat ázsiai csoda a combat arms/crossfire/warrock/sudden attack/KOS/blackshot/wolfteam meg ezek a useless gamek minden mennyiségben :) de nem számítanak. értelmes modernkori fps hiány van továbbra is.
  • Smithwarden
    En elobb olvasok es elgondolkodok azon amit leirnak, ellentetben egyesekkel akik telenyomjak a topikot a kerdeseikkel amit mar altalaban tobbszor megvalaszoltak.
    De hat tudom te mindig is ilyen topicspammer voltal, ugyhogy annyira nem is csodalkozom a dolgon.
    En meg kisse bunko, dehat igy szep az elet ha nem mindenki egyforma.
  • Skynet
    Ez csak BETA.
    Általánosságban 2 dolog van amit kérdéses hogy javítani fognak-e:
    A norecoil fegyverek és a hitbox probléma. A norecoil fegyók javítására van még esély. A többi BETA probléma.
    Ennek tükrében pedig ha a norecoil dolgot megoldják,simán veri a cod-okat.
  • DarkSector
    a rókabőr csak akkor rossz, ha a lopott ötleteket szarul használják ki.
    én azért megnézem a játékot, olyan rossz nem lehet...
  • Mr_no_NaMe
    Na már megint egy értéktelen grafbemutató huszonharmincadik rókabőr, ahol mindenképpen az arabokat kell lőni afganisztánban?
  • DarkSector
    látom megint benéztél valamit, csak érdekességképpen, mind pc-n mind konzolon nyomtam multit, és nyomtam mindkettőn a single-t is, kb 70-80%-ig vittem a story-t.

amugy ez meg hogy jön ide?
  • DarkSector
    miről beszélsz, ha nem tudod miről van szo, ne szolj bele, azért kérdeztem mit kell csinálni, lofaszt nem irták hogy ez a megoldás is a vip-re vonatkozik.
    azt gondoltam mikot irták sokan hogy azért örülnek most mert nem vip-esek, és ezzel megy nekik, nem kell minnya beszólni.
    ezhelyett te is leirhattad volna már rég a választ a kérdésemre.
  • TDC Geronimo
    Összerakták? Mivel játszol te? :D
  • FSpofon
    jo hogy 5 topikot telemagyaraztal ugy a bc2rol hogy legfeljebb az 1 palyas betaval jatszottal
  • DarkSector
    jah vazze kösz hogy irtátok hogy ez ugyanugy vip-re jo csak, akkor meg loszart nem ér.
  • HUN BECSEHELY
    Ha emlékszik valaki,akkor a Bad Company 2 Béta is hasonló volt.És összerakták rendessen.