Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ezt nem basszák el mint a MW2-t akkor biztosan vevõs <#eljen>

berczely
Szupi lesz! <#taps>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Inkognitó😊)

zaki
+fav, várós lesz 😊
kiv vagyok már a videóra

TVelvet
Nem ez egy Navy Seal-es, láttam vhol régebben a képét amikor utána néztem dolgoknak.

Amúgy azért szakállas, mert pár éve kint van már Afganisztánba 😄
Prince23
csak annyi hogy úgy néz ki, mint egy kecskepásztor a szakállával... vagy mint Bin laden?

hali,ez az ember a boríton tiszta Ridich😄 a feje

grebber
Magyarul is by Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Prince23

TDC Geronimo
DICE csinálja a multit szal azzal nem lesz gond :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
amúgy a call és a medal sorozatot ugyanaz a cég fejleszti ? mert elég nagy a hasonlóság. de amennyire szuper volt a waw, annyira sz*r volt az airborne. elsõ pályát végigvittem oszt törlés. na ilyen se volt még a lövöldözõs játékok történelmében nálam. voltak benne jó elgondolások, de ez a hajolgatós bárgyú harcstílus amit itt kellett cisnálni az több volt ming katasztrófa

Prince23
mostmár 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
pedig bejön...

404 - Not Found

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Legend Killer
ok 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Én is amúgy...😄

Legend Killer
csak hülyéskedtem, na 😄. sry.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
<#idiota>

Legend Killer

Prince23

Prince23
Meg nem is tudom megcsinálni sem, mert rossza a méretezés, és nem vagyok bannermester... szal pihenõ 😄

Bence94
bannert még fölösleges csinálni hisz még egy kép sincs róla.elég neki a tápig.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Prince23
Hát még várunk akkor...
eddig 2-1 az 1.-nek

berczely
Az túl igazias!
Elvégre ez egy játék nem?A második kicsit érdekesebb sztem...

The Protector
a 2. a jó

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

berczely
1. az jó!

Prince23
Látom nem akarjátok egyiket sem <#lookaround>

Prince23
Nos, gondoltam átmenetileg lehetne berakni ide egy bannert, lehet választani, h melyik legyen az:

1. Banner

2. Banner

Én az 1. bannerre szavazok! Hangulatos kép, és látszik is az Anakonda.

Prince23
Bannernak mit szóltok hozzá?

Legend Killer
nem tudtam, mivel nem játszottam vele.

Prince23
Nem tetszik? 😄

OH
MY
FUCKING
GOD

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

darki81
Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat 😊
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hecker007
jaja a MOHAA+kiegjei még jók voltak még a PA is elment de ez az utolsó MOHA meg a többi rókabõr már nagyon unalmas, csinálhatnának valami különlegeset is, mint írtad 1vh, de lehetne még Korea, Vietnám is kicsit izgalmasabb lenne a dzsungelharc mint ez a városok váltják a sivatagot dolog<#wilting>

Pluskast
Egyébként elsõ világháborús témát miért nem dolgoznak fel? Ott is léteztek kommandós akciók, a lövészárok harc lemodellezése meg szerintem egy élmény lehetne.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
A Medal of Honor kiegjében lehetett az olaszokkal is lenni persze csak multiban.

Pluskast
Rókabõr. Huszonhatmilliószór megkapjuk ugyan azt a játékot ugyan azt a játékélményt. Ez 2002-ben a Mohaa megjelenésekor még az újdonság erejével hatott. De ez ma már marha uncsi.

mama2
Fúú de szerettem(szeretem) a Moedal of Honort😮... Elsõ részt 5x kijátszottam,kiegészítõket 3x, a PA-t 2x, az MOH: Airborne 2x😮.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince23
Biznisz

Mor3llo
<#wilting>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Heroses II 😊

Ezt eddig értem, de miért kell ugyanazzal a névvel teljesen más játékot kiadni?

Prince23
Hitlernek és Osamanak, valamint Szaddamnak nagyon sok minden köszönhetünk 😄 Sajnos. Játszás terén<#eljen> Nem vagyok rasszista😄
De nem? Hol lenne most az a Medal of honor AA vagy CoD1, ha Hitler nem okoskodott volna 1939-ben?
Tolnánk a medieval total wart mindörökké xD

Legend Killer
mer ez a divat most a géjm készítõknél<#idiota><#hehe>... errõl én ne mtehetek meg senki, de úgy néz ki ráharaptak a kutyák a csontra és most mindenki ezen nyammog, hogy hú, ilyet kell csinálni és dobjuk ki a 2dik véhát a kukába<#idiota><#hehe>.

Pedig mennyi lehetõség rejlik ebben a témában! és eldobják!<#rinya><#rinya>

Legend Killer
Battlefield 1942nél a Road to Rome-ban bizony voltak oalszok is 😊). Igaz, azon kívül más olyan játékkal nem találkoztam, melyben lett volna a három fõ nemzeten kívül is más<#idiota><#hehe>.

Már nem azért, de mi a jó abban, hogy az összes, valamire használható második világháborús játékot eltolják a "csináld ki a tálibokat" történettel?