3478
-
#759 nekem nincs megvéve és ment.
ez nem attól függ!
hanem az hogy ha nincs bf2-ő megvéve akkor nem 17.-től játszhatsz, hanem majd csak hétfőtől. de a kulcsot közbe átválthatod addig csak éppenséggel ha nin bc2 megvéve akkor használni játékon bellül csak 21-től tudod. -
barmi #758 Akkor próbáljátok másik c&c kulcsal mert az elsővel nekem sem sikerült aztán szereztem még egyet és azzal meg gond nélkül végig tudtam vinni a folyamatot! -
#757 Havernak van és semmi! -
simon7108 #756 de megvan.
már vagy 160 óra benne van. -
#755 Meglehet azert mert nincs BC2 megveve... -
#754 Havernak sem ment!!Nem értem mi lehet a gond! -
simon7108 #753 itt probálkozok de nem megy:(
probáltam 3 kóddal mind a 2 platformra még 2 kulombozo EA accal is de semmi....
és valakinek meg megy érdekes modon. -
#752 vagy az h nem kreáltál moh kódot a kapott kóddal itt
nem olvastam vissza, sry ha már próbáltad... -
#751 nemtuom akkor mi lehet, tegnap egy gamestar oldalrol kapott kódot beírtam, és az jó volt...
akkor nemtuom. -
simon7108 #750 a lényeg ugyan az....
ha nem lettem volna bejelentkezve akkor nem is tudtam volna hová beirni a kódot mivel muszáj hozzá bejelentkezni!!!
3 kóddal is probáltam mind a 3 a gamestarrol van,lehet ez a gond?hogy azok a kodok nem jok? -
#749 én meg irtam, hogy lehet valami hibás vagy nem adott éppen akkor, vagy nem voltál bejelentkezve...
és ez nem egy generátor vazze, ez figyeli mien kulcsot írsz be. csak annyi hogy elfogadja a c&c 4 beta kulcsokat... -
simon7108 #748 legalább olvasnád el az egész hsz-emet....
PC-re is probáltam de ugyan az a hiba!
mellesleg meg teljesen mind1,hogy milyen platformra van a c&c kulcs mivel ez csak ahoz kell,hogy generáljon MOH kulcsot amelyik platformra akarom de nem megy.... -
#747 Ugyanolyan mint a BC2ben, szintezel, és akkor kapsz új fegyokat meg kiegeket. Van a játékban a Carriernél azt hiszem egy talent tree vagy mi, ott mutatja mik vannak az első pár szinten. -
#746 HY.Van valami fejlődés a játékban.Vannak szintek vagy ilyesmi?Mert sok csávónak nem alap vagy teljesen más fegyvere van ami nekem nincs.Ha van akkor holt tudom megnézni hogy nekem mikor lesz? -
#745 nah erre nem akarok inkább válaszolni, mert 1x már leírtam. -
barmi #744 Csak azt nem értem hogy pc-s c&c kulcsal hogy a viharba akarsz PS3-ra kódot generálni ... -
simon7108 #743 és ki mondta,hogy nekem PC-re kell?:D
am igen természetesen bejelentkeztem másképpen be sem lehet írni a kodot....
PS3-ra kellene nekem de mivel nem ment értelemszeruen megprobáltam PC-re is de ugyan ez a hiba.... -
#742 Valami hiba!
Amúgy tetszik a játék! -
#741 eleve ne ps3-hra kérd a pc-s kulcsot, vagyis a pc-t pötyöld be mindenképpen.
másodszorra nekem sikerült, előtte bejelentkeztéál az EA profilodba? -
simon7108 #740 hi all.
sikerult szereznem C&C4 beta kulcsot de hiába mert nem ad MOH kulcsot:(
rá megyek ide http://www.medalofhonor.com/en_GB/beta.
itt beirom a C&C4 kulcsomat kiválasztom platformnak a PS3-at oszt rámegyek a "Redeem Your Key"
kiírja ezt:
"you are selecting the
PlayStation 3
as the platform on which you are going to play the Medal of Honor Multiplayer Beta."
itt rámegyek a "Get Your Voucher Code"-ra és aztán ezt írja ki:
"Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key."
ugyan ez van ha PC-re probálom!
mit csinálok rosszul?
-
HUN BECSEHELY #739 Szóval? -
#738 Mi meglepő ezen? PC nem játékplatform már évek óta. Nem is érdemes már MMOkon kívül mást megvenni rá. -
#737 Az egészbe csak azt utálom, hogy eddig az összes E3 bemutaton mindenki konzolon nyomja a játékokat.ÉS ez nagyon elszomorit , még az ID csak PC-re megjelenö RAGE játékát is konzollal irányitotta a srác.
A másik hogy nem tudom hogy mi ujjat tudnak mutatni a látványon kivül a multis részeken, mert mindegyik csak a rohanok és lövök mindenre és mindenböl stilus.sehol egy csapatmunka meggondolt taktika és megosztott feladatok, akkor meg mindek a különféle kasztok ? -
De8Vent #736 nekem is ...csak nekem 10.6-os van fent .... -
barmi #735 Amikor mortar-t szórnak akkor azt az erős vakító fényjelenséget így reagálja le a 10.5-ös driver :
ezt meg csak úgy a bug kedvéért:
Van köztetek olyan aki Windows 7 alatt játszik?? Ott is kidobál az asztalra negyedóra - húszpercenként?? Én xp-n még egyszer sem léptem ki a játékból önszántamból ...
Ja, és még valami! A hangok rettenetesek. (BC2-höz viszonyítva egy nagy 0 ) -
HUN BECSEHELY #734 Szerintem nem birják a szerverek azért dobál le este,vagy késö délután.Hajnalban,és délelött nem dob le.2-órát nyomtam,és nem dobott le. -
#733 Mondjuk ezt nem tom miért így mutatja?
Na jó éjt mindenkinek!!:-O -
#732 Hi all!
Aki nem tudott szerezni C&C4 kulcsot itt van még egy oldal.
beta key. -
pacclacc #731 navégre nekem is sikerült játszani 1et :D
Inkább Mw2 mint Bbc2 -
#730 Sajnos :) -
-
#728 Amikor választok hogy milyen fegyokkal menjek akkor tesz ki! -
#727 Nincs valakinek felesleges beta kulccsa?Az enyémet nem veszi be.Azt írja h használatban van.Deha valakinek kell megpróbálhatja az enyémmel magánál hogy hátha másnak működik. -
#726 NAh még egy balfácán akinek nem megy.legalább nem vagyok egyedül:) -
barmi #725 -
#724 De sok itt a pozitívan gondolkodó ember...na nembaj -
barmi #723 Nálam is ez a helyzet... / mintha csak a BC2 bétában lennék :O /
-
#722 Na csáá!!
Sikerült azért!!:-)
Figyi de háát ez csak BETA:-) -
HUN BECSEHELY #721 Nem azért mondom,de engem egész délután ledobált az asztalra.Valamit nagyon elbasztak ott fent. -
#720 Első nekifutásra!!
Igen cod feeling:-)
Kicsi pályák!
A hang efektek nekem nagyon tetszenek!!A grafika szerintem egy csöppet gyengébb a bbc2-höz képest!!
Egyszer kirakott az asztalra +kiakadt a chat,és semmit nem lehet csinálni még kilépni sem!!
Jó lesz ez a game!!