3478
  • The Protector
    Újra regeltem az EA-n.ÉS most sem enged
    Code already used
    FAszomat.
  • Skynet
    No az első tapasztalatok...
    A COD-nál jobbnak tűnik akárhonnan nézem. De BF rajongók olyan messze kerüljék amennyire csak lehet..:D

Viszont csodás kis bugok vannak benne..:D
    Például gránátvetővel ha lőttök,tárazás és gyors fegyvervált+visszára azonnal lehet is lőni a köv granyót...:D
    A grafika pedig valami rettenetesen ocsmány,de gondolom akárcsak a BFBC2 BETA-ban ezt is hiába teszi minden maxra az ember nincsenek benne a textúrák,már csak a méretéből kiindulva...
  • Fpocok
    Ürítsd a cachet. Vagy regelj másik cimmel. Én utóbbit csináltam és működött utána már.
  • The Protector
    Nekem nem jó.Get your redeem kódra nyomok és azt írja h már használva van.
  • Fpocok
    TS zsolti?
  • Zs0lt1
    *működik :D
  • Zs0lt1
    hello!

ez király, máködik! :D
    bár mikor rákattintok a végén, hogy get your code behalt az oldal :D
  • Skynet
    Lol...C&C BETA igénylővel MOH BETA kulcs...:D
    Köszi az infót működik,meg is kaptam a kulcsom!:)
  • Fpocok
    HELLO BÉTA!

Egyik srác mutatott egy trükköt: http://forums.electronicarts.co.uk/medal-honor-series/1175669-anyone-who-wants-beta-key.html

Már tolom is BÉTÁT!!!! :D
  • Skynet
    Fantasztikus játékos..Komolyan...:D
    Szokásos kihaénnem pro...Egér rángatás hogy profinak tűnjön. De gyakorlatilag egy nagy nulla:D
    5 percig néztem ezalatt kb 10szer halt meg,a 3-4. halálnál lerakta a géppityut és elkezdett rakétavetőzni...:)
  • Fpocok
    LÁJV SZTRÍM
  • Fpocok
    Én optimista vagyok
  • TDC Geronimo
    Hidd el ez már sokat nem fog változni :D

Amúgy látszik, hogy ezt egy az egybe a 360as verzióból emelték át (D-pad ikon support hívásnál, television szó a screen adjust menüben stb). DICE is akkora kamu szar banda, hogy eszméletlen. Ők a nagy PC developerek, akik törődnek a PCvel. Hát ebből a törődésből inkább nem kérek
  • Fpocok
    Jó. Eddig egy fos. De okt messze van még. Ha összeáll akkor szar is lehet :D
  • TDC Geronimo
    Bízol bennük? Semmi okod rá sajnos. Spectator meg felvétel mód? Jó vicc. Még az új BFből is teljesen kihagyták a competitive játékra alkalmas dolgokat, majd pont ebbe teszik bele. Sajnálom a MOH fanokat, mert ez egy hulladék :D EA LAbe bízhatnak még hogy legalább a single része ne legyen ilyen ratyi. DICE is egyre jobban süllyed lefele, BF3ba bele se merek gondolni, de szerintem temethetem előre :/
  • Fpocok
    Ez még csak korai béta. Én bízok bennük. Azt viszont tudja valaki, hogy lesz benne record? Spectator lesz, szóval már csak ez kéne.
  • Smithwarden
    Kb ugyanez a velemeny.
    Kicsit olyasminek tunik mintha BC2-ot modoltak volna egy Far Cry 2 szeru gagyi verziora.
    "BC 1.5 alpha"
  • TDC Geronimo
    Na végre működött a kód, mentem egy két kört. Háát így pár kör után annyit tudnék csak hozzáfűzni, hogy WTF :D Olyan mint egy garázs project. Ahhoz képest, hogy frostbite és hogyan nézett ki a bc2, ez a game ronda, animok jóval szarabbak és a hangok is. Az egész assi rész olyan jellegtelen. Valahogy nem érzem azt se hogy ha lövök. Nehéz leírni, de aki játszik vele szerintem érzi. Olyan fílingje van a gamenak mintha csak egy mod lenne és közel se beta állapotú. Menü szörnyű és lassú, browser úgyszintén. Előrendeltem boxra 576ba így adok neki egy esélyt ott is, de egyelőre ez nulla.
  • Black Ghost
    Hát a multi nem sok jóval kecsegtet, kis pálya, keresgélős ember vadászat, semmi taktika, ez egy CoD csak jobb fegyverhangokkal.
  • DarkSector
    jah ez pisi3...:)
  • Prince23
    Az, elírtam
  • TDC Geronimo
    Ez ps3 nem PC
  • Fpocok
    Szerintem, ahogy a prone is... csak sp ben van.
  • Prince23
    PC Beta

• sherlock1
    Februárban még azt mondták, hogy lesz kihajolás. Ekkora hazug köcsög geciket.
    http://360.kombo.com/article.php?artid=18573
  • kanduhr
    Gratulálok annak, aki kitalálta, hogy a megszerzett frag után a képernyő közepét kitakarják effektekkel, meg kiírással...:D
  • kanduhr
    Látom itt megint a 14 éves korosztály van belőle. A fegyver semmit se rángat, és ha eltalálnak, csak bevérzik a képernyő, de ugyanúgy rohansz tovább... Szar.
  • DarkSector
    jah oks.
  • Dizson
    Mutatta is a srác h. lowon játszik, mert csak így bírta a stream.
  • Fpocok
    Mivan? De nem is az a motor lesz? Én úgy hallottam.
    Nincs pron mpben, csak spben.
  • Kami
    Kár, mert már sokan nyomják a bétát közülük és a fórumot olvasgatva, nekem az jött le -szerény angoltudásommal- hogy csak fel kell menni TS3-ra és ott kérni a kulcsot és már kapod is.
    Ezt kipróbálni nem tudom, mert az angolt olvasva még csak csak megértem, de már beszélni, főleg folyékonyan...
  • Gabe18
    Kihajolás...
    Ez eddig látottak alapján még lehasalni se lehet.De cáfoljon meg valaki ha igen.
  • sherlock1
    Van kihajolás a játékban?
  • Zs0lt1
    nem a 2.0 motor!
  • TDC Geronimo
    MOHba nincs destruction.
  • Zs0lt1
    nem sajnos!
    én regelve voltam, de van vmi uj kritérium aminek meg kell felelni.
    se a moh-hoz se a 2142 1.51 closed bétához nem adtak kulcsot
    //rohadtak :D
  • Fpocok
    A rombolást én sem értem. Elvileg ez már a 2.0 motor, szóval jobbnak kéne lennie, de eddig nem láttam ilyet, egy videót se ahol demonstrálnák. Szóval WTF?
  • DarkSector
    jah és télleg élőben is a szemed előtt rajzolja ki sokszor a textúrákat? mert látom a videóban is hogy a falak sziklák, meg a zöld bokrok vagy mi, közeledéskor felhúz egy uj réteget, ez azért picit gáz, bár béta...lehet orvosolják majd, mint a többit.
    biztos vannak hivatalos fórumok ahol figyelik a játékosok véleményezéseit.
  • Kami
    Affene, azért kösz!
  • TDC Geronimo
    Régen még regeltem, de nem foglalkoztam vele így nem vágom :D