3478
-
#479 jah remélem ennyire azért nem rossz, amugy érdekes a rombolást hogy emlitetted.
énse látok semmit, még annyitse mint a bc2 kampány elején az első 10 méter alatt..
akkor ez a rombolhatóság csak kamu volt? vagy nem akartak azért egy bc2 verő fps saját maguknak??? :)
és akkor télleg csúnya mint a stream-es videoban?
nem lehet feljebb rakni a grfaot? vagy csak a beta nem engedi? -
#478 Amit generált az oldal kulcsot azt nem lehet valahol megnézni ? -
#477 Szia!
Erre a kérdésre nem tudod a választ?
Úgy tudom itt te is tag vagy! -
#476 Most beszélek EA live supportal. Röpke 1 óra alatt végre lejárt a queue. Kíváncsi vagyok megoldják-e... -
#475 Falat nem lehet rombolni, szétlehet lőni ezt-azt, de semmi más.
Ami még szar, h a c4 akkorát robban mint egy patron, még a gránát is nagyobbat szól. Ennél még a mw2 is jobb. Szvsz még a BC2-nél is jóval rondább. -
#474 srácok és miért van az, hogy a stream, a live amit néztem kicsit csúnyácska volt, és youtube-on meg szebb?
itt miért tűnik szebbnek?
a stream az kicsit szegényessebb pályákon játszódik, vagy csak levette a grafikát?
ez meg a streamről felvétel...talán ez low grafon vette fel a srác? -
#473 jah tűnik, de állítólag a sebzés nem lett jó. :S -
Leky #472 Gyerekek a videók alapján ez nagyon MW2-nek tűnik. Legalább van benne olyan rombolhatóság mint a Bc2-ben? Persze ki szeretném próbálni a betát, de első ránézésre kevésnek tűnik. -
#471 jah de mondj olyan multiplatform játékot amit nem x360-ra mutatnak először, és nem onnét viszik pisi3 és pc-re?
a crysis 2-nél is monnyák hogy külön fejlesztik mindhármat, szerintem nagy rakás faszt... -
#470 lol most látom a gamet az xboxról sikerült átportolni. 3. képen ott a D-pad a support választásnál. És még hogy ők nem csinálnak portot csak rendes PC gamet :DD -
#469 jah akkor azért nem szemcsés.
még eszembe jutott a FarCry 2 full uez van ott is, elég zizis minden. -
#468 most a szemcseségre értettem, az egy dolog hogy a cod meg sok 2d-s objectumot alkalmaz, és az is néha zavaró....:)
de most nem igaz amit írtam? mond hogy nem...:) -
#467 Mirrors edge unreal 3 motor -
#466 tenyleg gyonyoru a cod a foltozgatott quake motorjaval :D -
#465 már rájhöttem mi az ami engem a FrostBite motorral készült játékok grafikájában mindigis piszkált.
nem roszból, de valjuk már be hogy nagyrészt it a moh-ában is feltűnhet hogy "szemcsés" a játék, eddig így fogalmaztam meg mindig de megvan a jobb kifejezés mégpedig, hogy a grafika olyan mintha 1x anostropic filter mellett futna, vagyis a textúrák "zajossak nagyon".
valszeg nem az én szememmel lesz a gond, mert nézzétek pl a mw2 videoját, ebben a szemcseségben a mw2 azért joban szerepel. és most nem versenyeztetni akarom a 3 fps játékot, csak érdekességképpen, hogy lehet hogy a dice motorban jo a rombolhatóság, de ezt miért nem lehetett volna szebb textúrák mellett megoldani? lehet akkor picit jobban bejönne a játék is, érdekes hogy a Mirrors Edge-ben ez nekem nem tűnt fel, holott az is tudtommal a FrostBite motor hajtja.
monnyuk a zajos textúrák csak a bf:bc1-2-ben láttam, itt meg lehet nem ien zajossak a textúrák, csak feltételezem, mert a kis ablakban a videót nézve ez jött le eddig.
nah erre gondoltam...pl megnézitek ezeket a fegyókat a frostbite-os fegyókkal, azért lesz különbség... :D
persze multiban nem a graf a lényeg, de ha messziről ki akarsz szúrni valakit, ha csak a feje búbja látszik, akkor elég zavaro a zizis textura...
persze élsimi is kell neki, hogy tökéletes legyen a látási visziny... -
#464 4-5 között beírtam és egyből működött. -
#463 Ki akarom próbálni mááár:-)!!! -
#462 Neked működött a kód? Mikor redeemelted? -
#461 -
#460 Kaptam kulcsot cdgalaxistól, beírtam azt a moh oldalon és already in use. Elmehetnek a picsába ám ezek. -
#459 Azt nem írja, hogy onnan kellett venni, szerintem ezt csak belegondolod. -
barmi #458 "Rendeld elő most a Medal of Honor következő epizódját és mi ajándékba adunk egy Béta kulcsot! Az akció PC, PS3 és Xbox 360 platformra érvényes. Ha már rendelkezel Battlefield Bad Company 2 játékkal, akkor a béta tesztet már június 17-én elkezdheted, ha csak Medal of Honor előrendelésed van, akkor június 21-től vehetsz részt a tesztelésben! A Bétateszthez jó szórakozást kíván az 576 . "
idézet az 576 oldaláról. (én ezt így értelmeztem) -
Gabe18 #457 Jó volt a stream-en mikor nyakon lövik,térdre esik,majd csinál egy elérebukfencet a meghaláshoz... -
#456 most meg shotizott a srácc a videóban 2 tag volt, egyenlő távolságra, először 3 lövsből nem halt meg az ellenség, ujraéled a másikat meg 1 shotgun megölte...és hülledezett hogy ez meg mi? :D -
Nekem márt a béta résznél semmi sincs.
Gunclub-on pedig azt mutatja, hogy regeltem a moh-ot.
Valszeg elfelejtett generálni egy új kódot. -
#454 utána kér kódot... -
barmi #453 Hát nem is huszonnegyedike .... hanem huszonegyedike ! -
#452 na így már világos, köszi! -
#451 Mert EA account bazeg....Üsd be az EA accod adatait. Gondolom utánna kéri a kulcsot amit kaptál.
-
#450 jo generál de miért van hogy játékban nekem nem kodot kér, hanem felhasználot meg jelszót? -
#449 De ezt hol írják hogy csak akkor küldik ki előre ha tőlük vettem a bfbc2-t és ugyanazzal a reggel? Főleg hogy újra kellett regelni mert megújult a BFBC2 renelés óta az 576 oldala... -
determinator #448 Kapsz egy kódot amit nem a játékban kell beírni, hanem betaoldalon be kell jelentkezned az EA accountoddal, majd itt kéri ezt a kódot. Ezek után generál neked egy másik kódot amit a játékban kell beírnod. -
#447 oks látom a videókban ez is a snipereknek kedvez, mert pl a sivatagi pályán vagy miaz, 15kilóméterről tötték le a gyereket, annyi hogy félútig sikerült elfutnia, de még mindig semmit nem látott, csak hogy lövik valahonnan.
meg hallom hogy nagyobb tűzerő is van ágyúk vagy mi a rák.
a srác állt a fedezék mögött a nagy mapon, és egyszercsak nagy bumm és annyi...hát ez megintcsak tovább növeli a játékélményt...:S
most nézem a tankokat, jön legyalul 3-4 falat, és 5lépésről a gyereket és pofánnyomta egy orbitális lövedékkel....lol a bc2-ben is ez a szép. -
#446 Hát én nem tudom honnan vetted ezt az információt. Mellesleg az 21, és nem 24. -
barmi #445 Akkor hétfőn kapod a béta kulcsot / vagy kedden ... / (persze csak akkor ha a MoH-ot előrendelted náluk) -
#444 Tehát ha nem az 576-nál vettem a BFBC2-t akkor cseszhetem? Zseniális.... -
barmi #443 Aki az 576-nál azon a regisztrációján vette meg a BF BC2-t amin a MoH-ot is előrendelte azoknak küldenek "korai kulcsot" /ezt kell beírni Multi-player Beta oldalra/ június tizenhetedikén kezdik el kiküldeni a kulcsokat.
Akik pedig előrendelték a MoH-t azoknak június huszonegyedikén kezdik dobálni a kulcsokat a closed beta - hoz.
-
#442 ma i világban már bármi elképzelhető :D
szal te simán játszola bc2 vipes kódoddal? :| nekem játékba se fogadta el -
#441 ok köszi, elő is rendeltem -
#440 Majd kényszerítik h vedd át b+ vagy kinyírunk?:D Ne egyből mondd le, ráér...
Horec: Beírtam a keyt, egyből elfogadta. Azt írták h javítják ezt a hibát.