2370
-
#149 Kikkel? hát a szokásos, német, ruszki, amcsi, angol, eddig voltak japánok is benne, de most valamiért kivették a public bétából
maga a játék nem lenne rossz, de az ai csinál érdekes dolgokat amik multi közben elég zavaróak, gyalogosok is elég furcsa dolgokat csinálnak néha, nem veszik elő a fegyverüket vagy gránátot, nem oda lőnek, gránátoznak ahova mondjuk nekik, bár azért többnyire működnek
leginkább az olyan játékosok hiányoznak akik tudnak játszani a játékkal :) -
Fasiszta #148 Ki kell vagyunk a betában? -
#147 alakul de van mit javítani, nem annyira laggos mint a fow -
#146 na milyen a béta? -
#145 Valamiért kivették a multiból a japókat :( -
#144 MP Beta -
magyargyerek #143 Én kicsit le vagyok maradva játék téren, még csak most nyúzom a Soldiers Heroes Of World War-t -
#142 nekem mondjuk nem szaggat be :) de az tény hogy optimalizálni nem ártana nekik, főleg a multit, mert hiába csinálnak új mapot hogyha azon annyi fa van mint a szemét, ami ugye mozog meg kidönthető meg stb hogy akinek gyengébb a gépe azzal alig lehet játszani mert lagolunk össze-vissza...
oroszok mindig túl jót akarnak csinálni csak a megfelelő tudásuk nincs meg hozzá... -
bgabor #141 Persze, a CoH a király, ez vitathatatlan, bár szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt, mert teljesen mások.
Szerintem a négy, öt irányítható gyalogos bőven elég lenne.
És igen, jó lenne ha a tereptárgyak rombolásánál nem szaggatna be minden gép így 2009-ben. A FoW pályáin erre sokszor még rá is játszanak a készítők ostoba módon, és rengeteg robbanást sciptelnek be a, ami persze padlóra küldi az fpst. -
#140 nem az egységekkel van a legtöbb probléma igazából hanem a tereptárgyakkal amikből ugye minden rombolható
a Men of War sokkal rosszabb mint a fow volt, eddig csak multi béta van, de annyi egységet lehet venni hogy az nem igaz, 5-6 tankot úgyse tud irányítani senkit vagy éppen 30-40 gyalogost
ezeknél még a soldiers is jobb volt még a modok nélkül is csak azzal már alig játszanak, sztem marad 2.VH-s RTS-ek közül a CoH, annak az egyjátékos része és a multija is normálisan megvan csinálva -
bgabor #139 Most játszottunk öcsémmel egyet lanon a legutolsó verziójú Faces of War-al, a legutolsó német pályát(Louvain)) cooperatívban. Persze az orosz fejlesztők jó szokása szerint legalább 500 ember rohangált a pályán, meg vagy 30 jármű, löveg és egyéb. Persze fél óra játék után annak rendje és módja szerint ki is dobott mindkettőnket az asztalra a játék. (crashelt) Ez a következménye ha a készítők számolatlanul rakosgatják az embereket és a járműveket a pályákra. Már persze a durva szaggatáson és a teljes átláthatatlanságon kívül.
És az első visszajelzések alapján ugyanez lesz a Men of Warban is. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az ostoba orosz fejlesztők miért nem jönnek rá, hogy ez nem jó így. -
magyargyerek #138 Most szereztem meg a gamet és sikerült kiiktatnom a staarforce-t.
Eredetileg az orosz leírást találtam és két napig fejtegettem meg mire rájöttem hogyan kell bánni a starforce-val. A nélkül hogy a meghajtót le kéne venni vagy ilyesmi. -
#137 én nem siettetném a megjelenést, amit most kiadtak bétát háát... még rosszabb mint az előző béta, a németeket alig lehet megverni, a japánoknál meg a Chi-Ri nevű tankot nem lehet kilőni esetleg oldalból viszont az az összes amerikai tankot lövi egy lövésből
van még mit dolgoznia a fejlesztőknek
csináltak egy már új mapot is, de az egyiktől olyan lagos a játék hogy nem lehet játszani rajta, a másik pedig tiszta bug... remélem villantanak most már valami olyat is a ruszkik amibe nem lehet belekötni mert ez a játék eddig rosszabb mint a Faces Of War vagy a Soldiers -
#136 Majd ha piros hó esik.... Amúgy hivatalosan asszem február, de mint tudjuk ez már a "100-ik" időpont amit bejelentettek. -
Fasiszta #135 Tényleg mikor jelenik meg? -
rambo109 #134 Mikor jelenik meg?????? -
#133 felfogtuk igen, 20 emberből kb kettőt érdekel az SP és kb az ilyen arány miatt nem is foglalkoznak a fejlesztők vele, multiból meg ha nem jön be a Combat akkor próbáld ki a victory flaget, vagy akár a front line-t, van a játékban több multi mód is, a mow-ba meg ráadásul jobb a multi sokkal mint a fowban meg talán a hülye is kevesebb -
#132 simán, csak olyan élményt hagysz ki amit a single nem pótol -
bgabor #131 Aha. De azért vagytok annyira intelligensek hogy elfogadjátok, hogy mást más érdekel, mint titeket, ugye?
Engem például a deathmatch multi nem érdekel. -
#130 ebben a játékban tényleg csak a multi a fontos, a legó tényleg jó azoknak akik szeretnek egyedül játszani -
#129 az a baj hogy ezzel csak egy-két ember van így, a többség a multival játszik, a single player max arra jó hogy megtanulja az ember kezelni a játékot, de ettől még multiban úgyis kikapnak, a single amúgy is annyira egyszerű hogy nem sok ész kell a végigjátszásához... minden küldetést meglehet csinálni 1 emberrel vagy egy tankkal, a COOP meg azoknak való akik egyedül képtelenek a gépet elverni annyira lámák az egészhez, mondjuk az ilyen meg vegyen inkább legót... -
bgabor #128 Mondjuk inkább, hogy 50-50%-ban fontos a single és a multi benne. -
#127 Ez a játék nem a single miatt jó/rossz. A lényeg ebben a game-ben a multi. Az egyjátékos részt max egyszer végig tolod azt csókolom. Ami igazi élményt nyújthat (ha jól megcsinálják) az a többjátékos része. Nem tudom ki, hogy van vele. Lehet, hogy csak azért mert már megszoktam de én azt mondom, hogy a 3 részből ennek van még a legjobb multis része. -
#126 a mow-ban még több embert vehetsz, még több lag -
#125 van zárt béta -
bgabor #124 Elvileg 2009 február 13, de az orosz fejlesztők soha nem szokták tartani magukat a beígért kiadási dátumokhoz.
A MoW esetében is többször volt már halasztás, legutóbb 2008 november végén lett eltolva a megjelenési dátum. -
bgabor #123 Ez nagyon rossz hír. A Faces of Wart is az tette tönkre, hogy a hadjárat pályái során túl sok embert szerepeltettek, túl sokat kellett írányítani. Márpedig ez az engine erre alkalmatlan, nem is erre lett kitalálva. Arról nem is beszélve, hogy a FoW-esetén micsoda gépigényi vonzatai voltak a térképenkénti többszáz ember harcának.
Én azt hittem a fejlesztők végra rájöttek arra hogy ez nem igazán jó így, ezzel a "csináljunk epikus háborús hangulatot többszáz emberrel és egy rakás járművel" koncepcióval már az előző részben is leszerepeltek.
De hiába, a helyzet az, hogy az orosz játékfejlesztők minden szempontból fényévekkel kullognak a nyugatiak mögött, és ez minden egyes játékukra rányomja a bélyegét. Elég megnézni az utóbbi fél év orosz játékait, és mindenki rögtön megérti miről beszélek.
Ami viszont azért roszz, mert például a soldiersben, fowban, mowban igenis volt lehetőség, ütősre is meg lehetett volna csinálni őket, ha a fejlesztőkben lett volna egy szemernyi tehetség. -
HUNter Örni #122 Hali. Lehet buta kérdés de mikor jelenik meg a játék?
-
#121 Hát ismét elég durva lett a játék. A korábbi részből okulva ézin kezdtem neki, első pálya gyerekjáték, aztán jött a második. Egy vasútállomást kell megvédeni a németek ellen legalább 60 percig, durván ennyi idő lehetett míg megpakolták a vonatot, de ezalatt ha nem jött legalább 100-300 német akkor egy sem, persze nekem negyed annyi emberem volt + 2 tank, meg vagy 6-7 ágyú, mondanom sem kell, egy óriási ide oda kattintgatás lett az egészből, a végén éppen hogy sikerült megvédeni a vonatot. Ezek után nem tudom mi lesz a többi pályán, ha már ez ilyen kemény volt. Mondjuk a fő gondot az okozta, hogy olyan tömegek mozogtak a pályán, hogy egyszerűen képtelenség normálisan lereagálni a helyzetet. Az előző részben is voltak durva sok egységes helyzetek, de itt. Nem értem miért nem maradtak meg az első rész pár egységes akcióinál. -
#120 tervbe volt/van véve írtunk a német kiadónak, hogy megcsináljuk és úgy jönne ki de a fejlesztő nem válaszolt semmit -
#119 Hát úgy nézem ez a végleges változat, szerintem ezt fogjuk mi is kapni, benne vannak a képekről ismert helyszínek, sivatag, éjszakai kalandok, stb. -
#118 4 giga körül -
#117 Mennyit foglal feltelepítve? -
#116 Na megnéztem most kicsit jobban 4 kampány van. Viszont a menüben, meg ha a videot elnyomom random fagyások tapasztalhatóak, de nem ám csak a játék fagy ki, hanem az egész rendszer, pontosabban zene szól tovább, de nem reagál semmire. Ezt remélhetőleg majd orvosolja valami patch. -
#115 Na majd meglátjuk, addig meg jó ez is :) -
#114 a sima faces of war-nak van magyarosítása, de ennek nembiztos hogy lesz, az orosz verzió amúgy tényleg csak egy kieg, ami elvileg majd kijön nálunk is abban lesz +ba japán nép is, meg elvileg cserélve lesznek a hangok a járművek összes tulajdonsága, javítva lesz a multi netkódja,.. stb.stb. -
#113 Volt rá példa már nem?:) -
#112 Hát azt várhatod :) Nem hiszem, hogy bárki is le fogja fordítani magyarra. -
#111 Várjuk a honosittást -
#110 Na megnéztem az oroszok első küldetését, gyakorlatilag semmi különbség, ugyanaz minden, mint eddig a hangok, zene, textúrák, HUD. Nem is értem miért kezelik új játékként, mikor ez csak egy sima kieg. Persze ettől még jó :)