2370
-
#189 Nálatok is várni kell kb 10 másodpercet olyankot,pl amikor átkutatsz egy hullát,vagy az optionsban vagy? -
#188 tyűűhaa,akkor el leszek vele egy darabig,imádtam a faces-et is,akkor ezt is fogom:) -
#187 Mondhatni ugyanaz :) -
#186 Nekem tetszett a Faces of War c. játék,sokban hasonlít hozzá a Men of War? -
#185 Hát ez olyannyira ugyanaz, hogy még az orosz verziós mentéseimet is szó nélkül betölti, viszont nem akarom elkiabálni de úgy fest nem fagyogat, vagy legalábbis azon a pályán ahol abbahagytam, mert folyton kifagyott most tovább tudtam játszani. -
#184 Na hát aki csodát várt azoknak elmondom, hogy ez full ugyanaz mint az orosz verzió. Abban még bízom ,hogy sikerült valamit javítania stabilitáson és a fagyások megszűnnek. -
Cefre #183 a datán ninvs fent véletlenül? -
#182 Kiváncsi leszek mivel több ez mint az orosz verzió, elvégre majdnem 2 gigával nagyobb. mondjuk ha nem fagy ki állandóan az már nekem elég is. -
#181 amit megvettél xD -
Cefre #180 köszi -
#179 innen: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl.isohunt.com -
Cefre #178 nem tudsz linket küldeni honnan hőzzam le?
-
#177 némá tééényleg, leis húzom, igaz csak az egyjátékost lehet tolni, de egyenlőre jó az is -
#176 Már kijött a teljes játék! Reloaded. -
Cefre #175 Már felinstalláltam . milyen cd kulcsot adjak neki? -
Cefre #174 Sikerült lehúzni de most nem hadja installálni -
#173 gamplay -
#172 multiplayer módok: http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=1707 -
#171 hát aki a topicot nyitotta az fogllakozhatna is az ilyen dolgokkal
game oldala: http://www.digitalmindsoft.eu/ -
Cefre #170 hello az mp betat hogy lehet lehúzni? mert nem jövök rá sehogy -
#169 a multi demo az full magyar -
#168 lesz magyarul is, ez a demó meg már nagyon régi -
#167 de akkor hogyhogy most adtak ki belőle egy demót ha megjelent? :D
Nem értem. Vagy lesz magyarul is? -
#166 Már elkészült csak oroszul, angolul meg kitudja. -
#165 Azt akarjátok mondani hogy ez a játék sohasem fog elkészülni? -
#164 Ha a jármű szerelő csomagot elvesztem akkor már nem is lehet megszerelni az adott eszközt? Mert nekem a tank láncát nem akarták megszerelni, ez miért lehet?
-
#163 az mp 1.10.0 -
#162 az mp hanyas verzió?
ez 1.02.0 -
#161 valószínű mert a tankok is úgy működnek mint a régi bétában -
#160 ez egy régi demó nagyon nagyon régen is kintvolt, nem csináltak semmit, lehet nem is a mp motorja fut alatta hanem vmi régi szerintem ua a verzió mint anno -
#159 nah kipróbáltam a demót, az ai buta nagyon, a soldiers-ös ai sokkal jobb volt, de még a FoW-os is, lehet hogy sok az egység, de buta mind, így sikerült "optimalizálniuk" a játékot, kicsit azért többet vártam ettől az sp demótól, amennyi ideje már készül lehetett volna azért kicsit jobb is -
#158 elég régen volt már, ha lesz egy kis időm felrakom a játékot, de szerintem nézz be a játék itteni topikjába lehet hogy már leírta valaki -
tomcsa4 #157 Kipróbáltam a demót és a motor villámgyors, eszméletlen jól van megírva (eddig), továbbá a játék baromira teszik. Benne van a 6 idén várt játékban és nem okozott csalódást! A demó küldetése is tetszik, igaz elbuktam, de nem baj, neki esek megint.
Kurva jó! -
Fasiszta #156 Tudod hogy mint kellet csinálni a németek utolsó pályáján amikor megölöm a szakácst? -
TomDantes #155 Óh...basszus...ezt rossz helyre írta,...hogy én mekkora idióta vagyok...úr isten! -
TomDantes #154 Az miért van, hogy elfoglaltam egy várat, és a király nekem adta, viszont azóta elfoglaltam még kettőt, és az a szemét király nem adja nekem...hanem kiszúrja 900!!!!! dénárral a szemem.
Mi van ha nem fogadom el és felbontom a hűbéresküt? Az ellenségem lesz?
És miért nem lehet a vár az enyém?Azt mondja így is nagy birtokom van...nem adja nekem...he?
Szemétség, egy csomó emberembe kerül, nem adja nekem ,így nem lesz benne helyőrség...és a gép vissza foglalja...hát ilyet. -
#153 igen játszottam vele -
#152 összességét tekintve elfogott a nosztalgia (Soldiers) ...
röccenés mentesen fut full maxon (cold warral ellentétben), csak egy pillanatra esett le az fps 25re, amikor közelről néztem végig 2 bike felrobbanását, amúgy 50 felett volt mindig, ami bőven elég.
ai-n lehetne csiszolni, mert pl odavágok egy gránátot az ellenhez, az rá se bagoznak.
a másik, kár, h nem lehet több emberrel javítani a járművet, így leredukálodhatna a ráfordított idő.
ja és egy kv tankot lehet irányítani a demoban ^^ -
#151 tölthető az sp demo, hw link. -
Fasiszta #150 Játszottál a Faces of War-ral ?