2370
  • Viktorr
    Nálatok is várni kell kb 10 másodpercet olyankot,pl amikor átkutatsz egy hullát,vagy az optionsban vagy?
  • Viktorr
    tyűűhaa,akkor el leszek vele egy darabig,imádtam a faces-et is,akkor ezt is fogom:)
  • Shep
    Mondhatni ugyanaz :)
  • Viktorr
    Nekem tetszett a Faces of War c. játék,sokban hasonlít hozzá a Men of War?
  • Shep
    Hát ez olyannyira ugyanaz, hogy még az orosz verziós mentéseimet is szó nélkül betölti, viszont nem akarom elkiabálni de úgy fest nem fagyogat, vagy legalábbis azon a pályán ahol abbahagytam, mert folyton kifagyott most tovább tudtam játszani.
  • Shep
    Na hát aki csodát várt azoknak elmondom, hogy ez full ugyanaz mint az orosz verzió. Abban még bízom ,hogy sikerült valamit javítania stabilitáson és a fagyások megszűnnek.
  • Cefre
    a datán ninvs fent véletlenül?
  • Shep
    Kiváncsi leszek mivel több ez mint az orosz verzió, elvégre majdnem 2 gigával nagyobb. mondjuk ha nem fagy ki állandóan az már nekem elég is.
  • m1garand
    amit megvettél xD
  • Cefre
    köszi
  • Hecker007
    innen: pl.
  • Cefre
    nem tudsz linket küldeni honnan hőzzam le?
  • Hecker007
    némá tééényleg, leis húzom, igaz csak az egyjátékost lehet tolni, de egyenlőre jó az is
  • Prince23
    Már kijött a teljes játék! Reloaded.
  • Cefre
    Már felinstalláltam . milyen cd kulcsot adjak neki?
  • Cefre
    Sikerült lehúzni de most nem hadja installálni
  • m1garand
    gamplay
  • m1garand
    multiplayer módok: http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=1707
  • m1garand
    hát aki a topicot nyitotta az fogllakozhatna is az ilyen dolgokkal

game oldala: http://www.digitalmindsoft.eu/
  • Cefre
    hello az mp betat hogy lehet lehúzni? mert nem jövök rá sehogy
  • m1garand
    a multi demo az full magyar
  • Hecker007
    lesz magyarul is, ez a demó meg már nagyon régi
  • Sliders
    de akkor hogyhogy most adtak ki belőle egy demót ha megjelent? :D

Nem értem. Vagy lesz magyarul is?
  • Shep
    Már elkészült csak oroszul, angolul meg kitudja.
  • Sliders
    Azt akarjátok mondani hogy ez a játék sohasem fog elkészülni?
  • Sliders
    Ha a jármű szerelő csomagot elvesztem akkor már nem is lehet megszerelni az adott eszközt? Mert nekem a tank láncát nem akarták megszerelni, ez miért lehet?
  • Hecker007
    az mp 1.10.0
  • Serpa
    az mp hanyas verzió?
    ez 1.02.0
  • Hecker007
    valószínű mert a tankok is úgy működnek mint a régi bétában
  • m1garand
    ez egy régi demó nagyon nagyon régen is kintvolt, nem csináltak semmit, lehet nem is a mp motorja fut alatta hanem vmi régi szerintem ua a verzió mint anno
  • Hecker007
    nah kipróbáltam a demót, az ai buta nagyon, a soldiers-ös ai sokkal jobb volt, de még a FoW-os is, lehet hogy sok az egység, de buta mind, így sikerült "optimalizálniuk" a játékot, kicsit azért többet vártam ettől az sp demótól, amennyi ideje már készül lehetett volna azért kicsit jobb is
  • Hecker007
    elég régen volt már, ha lesz egy kis időm felrakom a játékot, de szerintem nézz be a játék itteni topikjába lehet hogy már leírta valaki
  • tomcsa4
    Kipróbáltam a demót és a motor villámgyors, eszméletlen jól van megírva (eddig), továbbá a játék baromira teszik. Benne van a 6 idén várt játékban és nem okozott csalódást! A demó küldetése is tetszik, igaz elbuktam, de nem baj, neki esek megint.

Kurva jó!
  • Fasiszta
    Tudod hogy mint kellet csinálni a németek utolsó pályáján amikor megölöm a szakácst?
  • TomDantes
    Óh...basszus...ezt rossz helyre írta,...hogy én mekkora idióta vagyok...úr isten!
  • TomDantes
    Az miért van, hogy elfoglaltam egy várat, és a király nekem adta, viszont azóta elfoglaltam még kettőt, és az a szemét király nem adja nekem...hanem kiszúrja 900!!!!! dénárral a szemem.

Mi van ha nem fogadom el és felbontom a hűbéresküt? Az ellenségem lesz?

És miért nem lehet a vár az enyém?Azt mondja így is nagy birtokom van...nem adja nekem...he?

Szemétség, egy csomó emberembe kerül, nem adja nekem ,így nem lesz benne helyőrség...és a gép vissza foglalja...hát ilyet.
  • Hecker007
    igen játszottam vele
  • Serpa
    összességét tekintve elfogott a nosztalgia (Soldiers) ...

röccenés mentesen fut full maxon (cold warral ellentétben), csak egy pillanatra esett le az fps 25re, amikor közelről néztem végig 2 bike felrobbanását, amúgy 50 felett volt mindig, ami bőven elég.

ai-n lehetne csiszolni, mert pl odavágok egy gránátot az ellenhez, az rá se bagoznak.

a másik, kár, h nem lehet több emberrel javítani a járművet, így leredukálodhatna a ráfordított idő.

ja és egy kv tankot lehet irányítani a demoban ^^
  • Serpa
    tölthető az sp demo, hw link.
  • Fasiszta
    Játszottál a Faces of War-ral ?