2370
  • Shep
    Megnéztem a teljes orosz verziót. Megint ugyanaz a 3 oldal van akik eddig (9+1 bónusz küldivel mindegyik). A grafika semmit nem változott. Mivel oroszul egy mukkot nem tudok ezért elkezdtem a google translator segítségével angolra fordítani, nyilván nem lesz tökéletes, de legalább nagyjából érthető lesz, és az ember tudni fogja mit kell csinálni. Ha majd lesz rá igény felrakom valahova ha kész lesz.
  • Shep
    Elvileg lehet tölteni a teljest, csak hát oroszul, starforce védelem van rajta.
  • m1garand
    a hivatalos fórumban, van lefordított nyelvi pak fájl
  • Shep
    Na megnéztem a demot, háááát. Orosz nyelven futott, tehát egy szót nem értettem belőle, ill. annyit, hogy 1941-ben járunk Krétán. németeket kell irányítani. Az elején mindenki ejtőernyőzik, az angolok is, meg néhányan már csak úgy ott vannak. Az elején ki kell szabadítani pát rabul ejtett katonát, utána fel védeni kell egy lezuhant repülőt, aztán nem tudom, mert elküldött a nyíl a térkép szélére ahonnan özönlöttek a gépágyús csapatszállítók, persze közben elkezdte nekem folyamatosan adogatni az új embereket, volt vagy 40 egyszerre, nem győztem őket csoportokba rendezni, de még ezután is csak jöttek és jöttek azt sem tudtam melyik hol van. Azátn jött egy bejátszás és a már majdnem megtisztítot térképen hirtelen lett vagy 200 angol a semmiből, na itt hagytam abba, mert nem igazán vágtam mit is kellene akkor most csinálni.
    A grafika ugyanolyan mint eddig, bár azt sem tudom alapból mire van állítva, mert orosztudás híján ahhoz sem nyúltam. Az ikonok, az irányítás minden ugyanolyan mint az előző részekben, tehát nem vettem észre újítást, hacsak a fejetlenség nem nevezhető annak.
  • Eagle16
    Lehet tölteni a hivatalos demo-t.
  • m1garand
    KACSA
  • Prince23
    Gamefaqs :D
  • Pluskast
    Ezt honnan vetted? Csakmert még a játék hivatalos honlapján sincs fent ilyen infó.
  • Prince23
    Hivatalosan, Európában november 7-én jelenik meg!
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDDD... ennyit akkor a MoW-ról :D.
  • Hecker007
    a gáz az hogy mostmár a németek is szarok :S :S
  • Legend Killer
    A géjm neve ezentúl: és feltámad proaiból germánia!

ha mindenki szar, csak a németek nem :D.
  • m1garand
    q4 2008
  • Robber
    Maradj már november 7.
    Csoda ha kiadják 2008-ban.
  • Jeffjohnson
    nov. 7
  • Prince23
    Szeptember idusa a megjelenés pc-n. Remélem továbbra is igaz
  • tomcsa4
    Köszönöm!
  • Hecker007
    igazából a játék nagyon érdekes, szerintem nemis igazi tankokkal hanem valami fura csernobili anomáliákkal játszunk benne, a német faj talán egy csöppet túl erősre sikerült, a többi meg nagyon gyengére, ha ezeknek a retek fejlesztőknek nem sikerül javítaniuk a játékon akkor tőlem 5Ft-ért is adhatják nem fogom megvenni hogy multizhassak vele, inkább játszok valami olyannal amit nem hirdetnek kicsit se realisztilusra... abban nem csalódhatok
  • m1garand
    áá átkeresztelő topik, sok sikert az új névhez
  • Jeffjohnson
  • Jeffjohnson
    még mindíg lehet bétakulcsot igényelni ez csak bénagárobrnak nem megy...
  • Pluskast
    Mit szeretnél tudni? Jelen pillanatban -mióta kihozták az első peccset - a németek a non plussz ultrák. Az amik egy nagy trágyadomb semmi használható tankjuk nincsen kivéve egy 30mm-es gépágyúval rendelkező harcskocsi ami szarrá lövi pl a panzer IV.h-t (nevetséges). A ruszkik fosok egyedűl az angolok Sherman Firefly-a használható. A játékhoz sok türelem kell és egy nagy adag xanax...
  • tomcsa4
    Aki kipróbálta a bétát, egy kis élményleírást szívesen látok (látunk) tőle! Én sajnos nem igényeltem kulcsot, így marad jutub, illetve mások véleménye.
  • Jeffjohnson
    mikor talulsz már meg angolul lol olyan vagy mint a kis orosz nyomik.... amit 58 as hsz ben belinkeltél az azt jelenti ,hogy a letöltés elött azért küldik ki a cd kulcsot hogy mindenki egyszerre kezdhessen kb. másfél hete sincs ,hogy új cd kulcsot igényeltem és olyan másfél óra alatt kaptam is csak tudni kellene a módját... na ez az amit nem fogok elmesélni neked a viselkedésed miatt meg azért mert itt rinyálsz ahelyett ,hogy az hivatalos forumon kérdeznél...
  • bajsz
    figyi szóltam én hozzád azóta?Most is ezen rágódsz.!
    HA ahoz az emberhez szólnak akit ismerek,persze hogy hozzászólok.Ennyi.
  • m1garand
  • bgabor
    És miért te reagálsz, ha egyszer nem neked szólt?
  • bgabor
    Nem így van.

Te állítod ezt, aki most is kirobbantotta a balhét a #61,#62-es hozzászólással? Úgy tűnik nagyon is te vagy az, aki balhézni jár erre a fórumra.
  • bucsher
    0.14 patch
  • bajsz
    nem kell kicsomagolni:Dénis elösször azt hittem.
  • bucsher
    mondjuk nekem ezzel nem volt gondom, de más ügy miatt egy napja keresem, hogy lehet kicsomagolni a pak fileokat. szóval köszi :)
  • bajsz
    lehet ,hogy neki is ilyen zip-sen tudta letölteni,akkor meg csak annyi,hogy totalcommander-ben,átnevezed a fájlt .pak ---ra és vissza másolod a játék könyvtárába.Ez a két fajta mód létezik:D(áttirod,vagy ja nem kell csak bemásolod.) Jah igen és ne csomagold ki.
  • bucsher
    simán bemásolni a fő könyvtárába. ott már lesz egy olyan nevű file, azt felül kell írni. ennyi.
  • m1garand
    azt kellett volna már elsőre :D
  • Druzsba #75
    Akkor tuti én bénáztam, lehet még rákérdezek MSN-em, hogy hogyan csináltad.
  • m1garand
    bgabor, meg a modoráról híres, balhézni jár az sg-re
  • m1garand
    simán
  • Druzsba #72
    Sikerült valakinek elindítani az angol nyelvi fájlokkal együtt?
  • Prince23
    Fejezzétek be már :D
    bajsz: használt smileyt utána... nyugi
  • bajsz
    Te mit kötekszel, te kis szerencsétlen?------nem tom ezt elolvastad e erre válaszoltam.