1689
11549551111224877855.jpg
  • ProGabe #165
    gémpléj

képek
  • saxicola
    A PC-s verzió előrendelése, dobozképpel
  • saxicola
    Megérkeztek az első hivatalos BioShock 2 háttérképek és ikonok. Többféle méretben.
    A köv. oldalon: http://www.2kgames.com/cultofrapture/home.html
  • saxicola
    Jaja! PC-re adták el a felét a korongoknak. A PS3-as változat nem teljesített túl jól.
  • MerlinW
    Mert a PC egyértelmű Bioshock esetében.
  • zzeN
    ITT van pár infó róla, a videó végén a csávó azt mondja h PS3-ra és 360-ra jön, PC-t nem mond...
  • chooselee
    Aranyos!
    Húsvéti ajándék
  • saxicola
    GT Pop-Block
  • saxicola
    Jó kis írás.
  • grebber
    Bioshock 2 Gamekapocs előzetes
  • grebber
    Játék!!! Mond valamit? Olyan mint a filmek bármit megcsinálhatnak benne.
    A fejlesztőket meg hidegen hagyja legtöbbször mit szeretne a játékostársadalmon hiszen az van amit a fejlesztők elgondolnak és maguk között jónak titulálják.
    Annyi fasza megvalósításra váró dolog lehetne játékokban hogy leírni sem lenne egyszerű,de sajnos nem úgy tűnik hogy bármely cégen belül is lennének kreatív emberkék akik nagyot újat szeretnének alkotni.
    Félnek szerintem az újtól ehelyett a szarságokat erőltetik.
  • Seth
    Tenyérbemászó ez az erőlködésed...
  • saxicola
    Big Daddy és plazmidhasználat: ki látott már ilyet? De rendben van, mert mi prototípusok vagyunk?

furcsa, hogy gyorsak vagyunk, teljesen kilátunk a búvárruhából: nem gond, hiszen prototípusok vagyunk!

.....

Remélem nem egy rókabőr lesz a folytatás.
  • saxicola
    Jó, hogy erre a prototípus dologra mindent rá lehet kenni. Pár dolgot felrúgtak a BioShock világban, de a prototípus dolog a mentség.

Az is furcsa, hogy már most tudjuk ki ellen harcolunk. Remélem nem abból fog állni az egész játék, hogy egy Big Sister-t kergetünk.
  • Seth
    MI a prototípus big daddy vagyunk, az gondolom más testfelépítésű volt,mint a későbbi tankok XD
  • saxicola
    Egy Big Daddy fúró igen nehéz szerkezet, amit nem lehet csak úgy dobálni.
    De ez még a kisebb zavaró tényező. A mozgás túl gyors a videóban, ahhoz képest, hogy mi egy lomha, nehét páncélt viselő Big Daddy-t alakítunk.
  • grebber
    "Érdekes, hogy a szegecselő és a motorizált fúró között milyen könnyű a váltás. Bennem felmerült a kérdés, hogy a fúrót addig hova teszi a főhős, amég a szegecselővel harcol? Azt gondolnánk, hogy hatalmas súlyú az előbbi fegyver, amit csak úgy nem lehet váltogatni."

lol ez fps.fps-ekben mikor volt bármilyen nehézség is a fegyverek váltása között.Nm is tudok olyanról ahol nem fél pillanat alatt teszi el teszem az a rakétavetőt és veszi elő a gépfegyvert!
  • saxicola
    Véleményem a videó alapján:

A grafikán láthatólag nem sokat változtattak, de még most is nagyon szép a játék. A pályadizájnhoz sem nyúltak; a Rapture-re jellemző art décó stílus tehát megmarad.

Az első rész utolsó előtti pályája már lehetőséget nyújtott nekünk egy Big Daddy ruhájának felöltésére. Ez alapján úgy gondoltam, hogy nehézkes lesz a mozgás a páncélban. Ennek ellenére a videóban nem érződik a játékosra nehezedő igen méretes és nehéz védőruha hatása. Mintha csak egy sima öltözék lenne rajtunk. Lomha mozgású ütközetekre számítottam, ahol kitérni nem nagyon tudunk a támadók elől, de vastag páncélzatunk jól megfogja a golyókat. A videóban viszont nem ezt látjuk: a dinamizmus és könnyed mozgás miatt inkább egy Quake 3 összecsapás jutott eszembe, mintsem a BioShock. Az is furcsa, hogy nem takarja semmi a szemünket, pedig egy Nagybácsi esetében ez lenne a minumum. Az első részben felöltött buvármaszk jobban segítette a beleélést, hiszen jó kis bezártságérzetet okozott.

Az ellenfelekről is essék pár szó. A Big Sister valóban gyors, s látszik, hogy kemény ellenfél lesz. Viszont nem tűnik félelmetesnek. A videóban is mintha mi üldöznénk őt, s nem fordítva. Úgy tűnik, hogy a splicerek elég könnyű ellenfelek lesznek majd. Legalábbis a gameplay trailerben nem sok mindent tudnak tenni ellenünk. Látszik, hogy a plazmidok és a szegecselő segítségével roppant gyorsan el lehet bánni velük. Sajnálatos, hogy a fúróval történő harcot csak egyszer mutatják. És akkor sem látszik a vér. Remélem nem fogják a durvább vér effektet száműzni a játékból. A BioShock 1-ben a Big Daddy-k elég nagy trancsírozást tudtak véghezvinni fúrójukkal.

Érdekes, hogy a szegecselő és a motorizált fúró között milyen könnyű a váltás. Bennem felmerült a kérdés, hogy a fúrót addig hova teszi a főhős, amég a szegecselővel harcol? Azt gondolnánk, hogy hatalmas súlyú az előbbi fegyver, amit csak úgy nem lehet váltogatni.

A történetről nem sokat árul el ez a videó. A készítők tartják magukat a jól bevállt hanganyaghallgatós meséléshez. A Gameplay videóban Tenenbaum irányít minket. Ez érdekes.

Többen fanyalognak a különböző fórumokban, hogy nem fog sok újítást hozni a következő rész, emiatt jobb lenne inkább kiegészítőnek nevezni. Azt ne felejtdük el, hogy Rapture világa (art décó stílus, ellenfelek, fegyverek) eléggé kis mozgástérre ad lehetőséget. Én azt mondom, hogy a túlzott változások is kerülendőek amiatt. Ha a történet ott lesz akkor nem lehet gond.

• chooselee
    Úgy értelmeztem a dolgokat, hogy csak egy Big Sister lesz,de az lehet szerintem az egyik...
  • Dante73
    Ott a F.E.A.R.2. Ugyan az, mint a sima... Viszont érdemes egymás mellett, után megnézni a kettőt. Vagy az R6 Vegas 1-2. Tök ugyan az, csak mégsem... Nem kell egy vidi alapján következtetni. Ugyan olyan lesz, ránézésre, de ha hozzák a színvonalat, amit remélek, akkor észre sem veszed, de sokat finomodik, mind a grafika, mind a kezelés, stb.
    Viszont, ha 7 évvel utána játszódik, akkor ezek a Big Sisterek a nem harvestelt lányok lesznek vajon, az első részből?
  • grebber
    "Bioshock 2 az eredeti Bioshock után 7 évvel játszódik"
  • Shep
    Hát igen, nem túl jó reklám általában :) Mondjuk a Doom2-nél nem zavart :) Egyébként nem hiszem, hogy túl sok újítás lenne a játékban a történetet leszámítva, ami egyébként az első rész előtt után, vagy mikor játszódik majd?
  • grebber
    Nem ,de szeretem ha egy játék folytatása nem ugyanúgy néz ki mint az x évvel ezelőtti része!
  • Hellsing47
    most komolyan ennyire grafika buzi vagy? :D
  • grebber
    Ez amolyan kieg szerű lesz graf semmit nem változott :( De ettől még jó lesz várom!
  • Prince23
    Inkább gametrailers :)
  • Xabinho87
    Aki jobban szereti a youtubeot az megnézheti itt is.
    Az első rész is nagyon tetszett, ebben sem fogok csalódni.
  • chooselee
    Elég lomhák leszünk, de harcot nézve nem éreztem hátrányát. A Big Sistert érdekes lesz kinyírni, elég fürge...
    Szerintem élvezetes lesz. Már várom nagyon.
  • mephi666
    hm, akkor a fúró csak ilyen alternatív alapfegyver lesz... így már mindjárt jobban tetszik a dolog :) a mozgása meg olyan bigdaddy-s... majd meglátjuk... nem akarok csalódni ebben a folytatásban... :S
  • Aspyrin
    Akarom! :DDD
  • Louis Cyphre
    Új trailer!

Exclusive Debut Gameplay HD
  • Prince23
    Amerikába most kora reggel van. Szal mire ide "ér" a vidi lesz vagy 6 óra.
  • balika16
    ma mikorra várható a gameplay?
  • saxicola
    Holnap végre mozgókép érkezik a folytatásból!!! A Gametrailers TV adásában láthatjuk majd.
  • saxicola
    Azoknak, akik nem követték a BioShock 2-vel kapcsolatos eseményeket álljon itt egy nagyon jó összefoglaló cikk:

BioShock 2 Összefoglaló cikk
  • saxicola
    10 kérdés 10 válasz a BioShock 2-ről!
  • chooselee
    Igen, végülis az alapok le lettek fektetve,ebben reménykedek én is, hogy elrontani annyira nem lehet majd.
  • Dante73
    Mindig kérdéses, hogy egy jó játék folytatása vajon méltó-e az elődjéhez. És eléggé ritkán az. Sok példát lehetne mondani, akár pro, akár kontra. Szerintem, egyrészt a történet, másrészt a világ van úgy kitalálva, hogy nagyon elrontani nem lehet. Maga a korszak is elég érdekes, ha a körítést nézzük. Persze, fanyalgók biztos lesznek, (lehet, én is beállok majd közéjük) de az biztos, hogy nem egy mai címnél jobb lesz!

• saxicola
    Nagy rajongója vagyok az első résznek. Többször is végigjátszottam. Minden apró részletet igyekeztem megfigyelni stb. A egyik történetíró Ken Levine elment a csapattól. Félek, hogy az általa lerakott BioShock világ alapoktól nagyon el fognak térni.
    Amikor fellőtték a BioShock 2 teaser honlapját, akkor meg voltam elégedve, de utána jöttek a kiábrándító infók: kamu a nyomozós történet, nem lesz kooperatív mód stb.
    Kicsit tartok attól, hogy a BioShock folytatása gyenge lesz. Az, hogy temetném túlzás.
  • ProGabe #126
    értelmes lap nem foglalkozik vele, gémszartól nem is vártam mást

viszont az, hogy te ezek után tényleg így temeted, hát, külön vicc