1689
-
#245 Na, ez is csúszik. -
#244 Az új plazmidok egyike: Gejzír Csapda
The Cult of Rapture -
#243 Multiplayer interjú (kár, hogy új videóanyag nincs benne) -
#242 Nézzétek a polipot az egyik képen! -
chooselee #241 Tényleg, ebben lesz olyan is, már el is felejtettem. :) -
#240 Multi gondolom -
chooselee #239 Vagy azok az 1ből lennének? -
chooselee #238 Néhány képen érdekes, hogy emberi kezünk van, vagy ez most hogy? -
gregtom6 #237 Fellőtték a honlapot:
http://www.2kgames.com/bioshock2/home.html
Watch This!!! -
#236 Új játékképek!!!
10 új screenshot -
#235 Köszönöm a segítséget. -
chooselee #234 Függőleges a vonal az utolsónál. Köszi a segítséget. -
gregtom6 #233 "its cold down here daddy come find me"
Ez az üzenet, és a történetbe is beleolvashatunk a Behold Utropolis nevű könyvben, ha tudjuk:
Juicer = Splicer
chipmunk = Little Sister
Patri-Arhk = Big daddy
Mithras Square = Apollo Square
Amúgy meg szerintem majdnem mindent meg lehet tudni a játékról ebből a Teaser oldalból. -
gregtom6 #232 Hát nem sokminden van benne, csak egy little sisteres rajz, kézenfogva.
Egy álarc, egy levél(na ez érdekes, ugyanazokkal a karakterekkel, ami a dobozon van, valszeg ez is egy rejtvény), és egy Big Sisteres rajz, amiből kb az vehető ki, h a szőkéket megöli, elszívja a lelküket, és a feketéket nem bántja:) -
gregtom6 #231 Megvan:
bal kerék: lefelé háromszög
középső: két négyszög egymásban
jobb: egy ovális egy vízszintes vonallal áthúzva. -
gregtom6 #230 Meg lehet fordítani a dobozt. Ott lehet a kód nyitja... -
chooselee #229 Elég durva karakterek! :) -
#228 Hi!
Nézzeteke el a teaser oldalra! Vajon hogyan nyílik a "doboz"? Mi lehet a kód? -
#227 Bioshock 2 október 30-án! -
mephi666 #226 ascii tábla segít :) -
Gyuszmo #225 Sziasztok!
MSI EX600 bios frissÍtettem és a billentyűzet eszméletlen módon variálódott. az alt, ctrl legább 3bill kombináció az "f,b,a" karaktereket nem tudom elcsalni csak ha 2tenyérrel zongorázok, és igy nem tudom beirni a F: flash.bat -ot szóval nem tudok frissiteni aki tud segitsen köszönöm -
#224 Az a kék pillangó lesz a főellenség... A játék közepe táján derül ki, hogy valójában Fontaine elfeledett öccse, csak génmanipulálták. -
#223 Akkor csak az én keresöm nem találja?:P -
#222 Még lehet CE-t kapni? A megjelenéskor 12-13 ezer forint között volt az ára.
De erről az első rész topicjában kellene "társalogni". Itt koncentráljunk a folytatásra.
-
#221 Nem, PC-s, csak nem találtam róla PC-s képet. -
mephi666 #220 x360-as verziót 6ért, csomagban? hát szerintem nem esélyes :) -
#219 Ez az ;) -
#218 Így nézett ki a cucc? Mert én erre pályázok :)
-
#217 Bocs az árát nem néztem, leemeltem a polcról mert megnéztem a bigdaddyt, de az árat nem néztem :S -
#216 Mennyiért? 6ezerért láttam használtan, annál többet nem akarok rászánni. -
#215 Media Marktban láttam kettöt a polc tetején múlt szombaton(legalábbis Pécsen :P) -
#214 Tud valaki olyan helyet, ahol az első rész kapható collector's edition kiszerelésben? Tehát amihez jár a Big Daddy figura. Beneveznék egyre :P -
chooselee #213 Lehet lesz több változat is, esetleg belevisznek valami ruhacserét is a játékba. Ez nagyon feldobná.
Annak is örülök, hogy nem a Big Sister lesz a fő ellenség, jó hogy nem lőtték le a poént. -
#212 GamePro címlapVideóban szereplő Big Daddy
Érdekes, hogy a BioShock 2 demó trailerben egészen máshogy nézett ki a karakterünk (lsd. második link), mint a GamePro magazin címlapján. Mit szóltok ehhez? -
chooselee #211 Jó kis oldal, szeretem az ilyeneket. -
#210 most jó -
#209 Megújult a tízer oldal !!! -
#208 GamePro cmlap: Így fogunk kinézni! -
#207 Jó ötlet :D
Azokat amúgy marhára utáltam, mindig fosattak :D Beszélt hozzám a plafonról mondom ki van itt, nem láttam hol van, erre elkezdett futni fent felém :S -
hiper KOCKA #206 Nem, a 4. részben egy részeg pókszabdaló leszel, akinek az lesz a feladata, hogy hazataláljon a kocsmából.