1689
11549551111224877855.jpg
  • saxicola
    Kész vicc! Persze ezt is csak azért csinálják, hogy minden nap legyen hír a BioShock 2-ről.
  • grebber
    lol játszadoznak itt a néppel!

Bioshock 2 - Mégiscsak Sea of Dreams
  • grebber
    lol játszadoznak itt a néppel!

http://www.gamestar.hu/bioshock-2-megiscsak-sea-of-dreams.html
  • saxicola
    Jól hangzik. Bár Jack-ként jobb lett volna multizni.
  • chooselee
    Na a multi lesz még érdekes Big Daddyként! :D De várjuk! :D
  • saxicola
    Nem lesz kooperatív mód a BioShock 2-ben, de multiplayert kapunk!
  • ProGabe #119
    BioShock 2 Getting Simultaneous Release
  • saxicola
    Még szerencse, hogy a topic címbe nem írtam bele az alcímet. Most plusz munkát jelentene az eltüntetése.
  • saxicola
    Azért lehet rossz majd a játék, mert
    1. Ez a Big Daddys sztori nem nagy szám
    2. Elrugaszkodnak az alapoktól (pl. a Big Daddy-k mióta használnak plazmidokat)
    3. Ha valóban egy Big Sister lesz a főellen, akkor már most tudjuk

Persze még lehet jó a játék, de kicsit aggódok.
  • ProGabe #116
    azért lesz rossz a 2. rész, mert csináltak hozzá egy olyan marketing-kampányt, ami miatt még öreganyám is tudja, hogy lesz ilyen játék? :)
  • Seth
    Honnan veszed hogy kamu a sztori? Nem feltétlenül big daddy-vel kell menni az egész játék során. Vagy ha mégis, még találkozhatunk a feljegyzéseket irkáló alakkal is és anélkül, hogy mondaniuk kellene,tudjuk hogy kiről van szó és hogy kerülhetett oda
  • saxicola
    Ez a kamu oldal, kamu történet elég nagy szemétség volt a készítők részéről. Most az alcímet is eltörölték. Érdekes! A teaser trailer elkészítésekor még ennyire nem tudták milyen lesz a folytatás? Tehát akkor még nagyon rosszul állt a fejlesztés, de kellett már valami videó, meg valami jó kis alcím.

Én egyre jobban kételkedem abban, hogy magas szintű lesz a második rész.
  • chooselee
    Nem a Sea of Dreams lesz az alcím.

Gamestar
  • chooselee
    Jól leállt az oldal! :P
    Azt hittem mikor teljes lesz a kör, akkor utána bejön majd az oldal jó pár infóval.Nem így lett... :P
    Ez most akkor kamu oldal, vagy a hivatalos?
  • saxicola
    Kössz!
  • ProGabe #110
    hogyne lenne
  • saxicola
    Szerintem ez inkább szomorú, mint érdekes. A készítők a Big Daddy-khez nem illően összehozták a fúró és plazmid használatot. Az első részben a Big Daddy-k nem dobáltak felénk tűzlabdákat és plazmidokkal sem sűrűn injekciózták magukat. Elég illúzióromboló.

A lefotózott oldalak is érdekesek: miért nincs még fennt normális beszkennelt újság a neten. Amin látni is lehet valamit a szövegből.
  • Aspyrin
    Tisztán látszik, hogy big daddy/sister-rel vagyunk, hiszen jobb kezünk helyett egy hatalmas fúró látható. Viszont érdekes, hogy a bal kéz pedig tűz-plazmiddal van ellátva :O
  • AntiHero
    Új képek (scenek)
  • chooselee
    Azért elég durvi stukker van az egyik képen! :)
  • ProGabe #105
    sajnos még mindig csak fényképezve, így nem teljesen olvasható
  • saxicola
    Gameinformer BioShock 2 cikk szkennelve
  • chooselee
    De a szöveg (az egyik) úgy írja,hogy búvárruhát is felvehetünk és úgy derítünk fel majd pár vízalatti pályarészt.Lehet mind a két iromány igaz,szóval nyomozók vagyunk,de viszont lesz megint Big Daddy-s játékrész is,csak most jobban kidolgozva. Szerintem ez lenne az aranyközépút...
  • mephi666
    de akár 18+-os lenne a játék és vízszintesbe lehetne vágni big daddy-vel big sister-eket és akkor lehetne később 3. rész big baby-kkel :D

de, komolyan: szerintem képtelenség, hogy big daddy-vel kelljen végigvinni... én inkább azt szeretném, ha a fejlődési rendszeren alakítanának (mindig a system shock2-t hozom fel példának), mert ott voltak fizikai tulajdonságok: strength/agility/endurance/stb, amik közül mondjuk az erő a felvehető tárgyak mennyiségét és a közelharci sebzést módosította, agility az álloképességet... endurance pedig a max hp-t, stb... ezt a bioshocknál leegyszerűsítették nagyon... sokkal egyszerűbb fejlődési rendszert alakítottak ki (nem mintha rossz lett volna) ss2-nél is lehetett upgradelni a fegyvereket, de teljesen más módon... ha jól rémlik mindenféle talált modokat lehetett hozzájuk csatolni... (limitált mennyiségben) de ha jól rémlik a fegyverek ott használódtak is... elég kellemetlen volt, amikor már csak 1lövés kellett volna valaminek a fejébe a pisztolyból az meg reccsent egyet :) akkor jól jött mondjuk a csőkulcs... a plazmid rendszer pedig a ss2-ből a psi rendszerre emlékeztetett :) (igaz ott nem lehetett ilyen multifunkciós karaktert létrehozni, mert psi/marine/navy osztályokból lehetett választani és képtelenség volt az összes quest megcsinálása után is olyan karit összehozni, ami mindenhez értett) igaz itt meg az előny az volt, hogy nem lehetett elrontani a karit :)
  • saxicola
    A tízeroldal a nyomozós történetet támasztja alá. A közlemény ( és Gameinformer képek) pedig az első Big Daddy-s sztorit.

Szerintem a nyomozós az igazi, és a másik kamu, hiszen nem hoznának létre egy weboldalt csak azért, hogy megszivassák a rajongókat.

A Big Daddy-s sztori amúgy is sokkal rosszabbnak tűnik: már az első rész végén megtapasztalhattuk, hogy milyen egy Nagybácsival védelmezni egy Hugicát. Akkor jó volt, de egy teljes játékon át unalmas lenne. Nem is beszélve arról, hogy a BioShock nagy előnye volt a sok fegyver, plazmid és tonikhasználat, sőt a fegyverfejlesztés is újrajátszásra ösztönzött. Ez a Big Daddy-s történet esetén sérülne, hiszen végig egy fúrófejjel kellene harcolni.
  • chooselee
    Én erre az előzmény következmény-re leszek kíváncsi, hogy hozzák össze egy játékban,de bízok a srácokban, hogy olyan hangulatot hoznak össze, ami még az első részt is übereli. Hát muszáj lesz előtte végigvinni az első részt megint! :)
  • saxicola
    GamekapocsGamestarPCGuru

Nagyon durva dolgok történnek. Le a kalappal a médiagépezet előtt: mindenki a BioShock 2-ről találgat.
  • Dante73
    DE. Én megöltem mind! DD
  • ProGabe #97
    amit én a #82-ben beszúrtam, azt fordította le a guru (#89) és azóta már cáfolva lett. a #85-ben vannak a helyes infók, a gémszarosok le is fordították (#94)
  • zomgzerg
    miért? nem feltétlenül halt meg minden big daddy az 1. részben
  • Seth
    gondolom vmi prototípus,aki eddíg rejtve volt, esetleg van rendes öntudata és éppen vmi regényt olvasott,amíg Jack-kel zúztuk a többieket Rapture-ben.
    Másik tippem, hogy 2 idősíkban játszódik a játék. Egy az 1. rész előtt,amikor éppen elszabadult a pokol, így láthatjuk milyen volt teljes pompájában a város,itt Big Daddyvel megyünk, a másik meg már 7 évvel utána,amikor már egy rom és a nyomozóval vagyunk
  • chooselee
    GAMESTAR

Amúgy nekem ez a "mi leszünk az első Big Daddy" elég furcsa. Mi az, hogy az első?A játékban feltűnő első Big Daddy lehetünk max...
    Bocs a tripla postért...
  • chooselee
    Hopp szépen fogalmaztam a végén: Ez volt az, amit én sem értettem az előbb.. :P
  • chooselee
    Igen a Big Daddy nem fedik egymást a két hírben.Egyikbe van,másikba nincs. Én is ezt nem értettem az előbb...
  • Seth
    Má megin a ruszkik XD
  • Dante73
    Szerintem a Big Daddy hibádzik. (remélem)
    A többi jól hangzik... várjuk a köbi küldit!
  • saxicola
    A PCGuru Onlien írja: Nightbagoly kolléga pár napja értesített minket arról, hogy megnyitott a várva-várt BioShock 2 hivatalos weblapja ahol arról olvashatunk, hogy az Atlanti-óceán partvidékén furcsa gyermekrablások ütötték fel a fejüket. Hogy ki vagy mi áll a történtek mögött mindannyian sejtettük, de csak nem rég vált világossá, hogy a folytatás új ellenségei, a Big Sisterek a felelősek mindezért. Ezek a félig gépi teremtmények gyorsabbak és rugalmasabbak, mint a lomha Big Daddyk, ezért is lehetséges, hogy csak nagyon kevesen látták a tolvajokat.

Azt, hogy mire kellenek a kislányok, még homály fedi, de az oldalon bogarászva láthatjuk, hogy valamilyen szisztéma alapján dolgoznak a nővérek, hiszen csak 5 és 7 év körüli gyerekeket rabolnak el, olyanokat, akik között látszólag semmilyen kapcsolat nincs, bár ketten névrokonságban állnak. Az oldal tanúsága szerint eddig Írországban, Angliában, Francia- és Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban jártak a tolvajok. A gyerekek valószínűleg Rapture-ban vannak, ahova természetesen mi is ellátogatunk a magánnyomozó Jack Abbottal, aki a játék elején a lánya elrablása körül szaglászik, ám az egyik Big Sister fejbe kólintja és Rapture-ba viszi.

Az első rész eseményeit követő hét év, mondanom sem kell, rányomta a bélyegét a helyre, ami a megszokottnál is romosabb. A régi kedvenc pályáink egy részét ellepte a víz, így ezeken csak búvárruha segítségével tudjuk átverekedni magunkat, de megéri, hiszen az eddig rejtve maradt városrészeket is bejárhatjuk, például az állatkertet, ahol mutálódott elefántokkal és kutyákkal találkozunk majd, valamint egy epikus csata lehetőségével kecsegtető óriás polippal is meggyűlik majd a bajunk.

A fennálló helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy szovjet tengeralattjáró rábukkant a városra, és ha a ruszkik megtalálják az Adamet, az nem jelent jót senkinek, hiszen komoly előnyre tehetnek szert a hidegháború során. Az orosz katonák keményebb diók lesznek, mint Rapture franciakulccsal hadonászó lakói, így jó hasznát vesszük majd az új plasmidoknak, amikkel lelassíthatjuk az időt, vagy éppen az ellenfeleink agyában kutakodva kideríthetjük, mi az adott ajtó zárkombinációja.

Fontos még megjegyeznünk a folyatással kapcsolatban, hogy teljesen eltűntek a Big Daddyk, helyettük a már említett Big Sistereket kapjuk, akikkel még izgalmasabb lesz a küzdelem, főleg úgy, hogy ezúttal többedmagunkkal is harcba indulhatunk, ugyanis a készítők kooperatív játékmóddal is ellátják az üdvöskéjüket -- ám erről részleteket még tudunk.

Fontos! Ezek a részletek lehet, hogy csak részben igazak, mert mire kész lettem a hírrel, a 2K jelezte, hogy az információk hamisak, míg a GameInformer című játékosmagazin (ahonnan az információk állítólag származtak) képviselője csak annyit mondott, hogy egy ponton nagyot tévedett a híresztelő. Vajon a kooperatív mód jelenléte hibádzik, vagy a Big Sisterek körül nem stimmel valami? Hamarosan kiderül!"

Ez az oroszos történet nekem annyira nem jön be, de a kooperatív móka jól hangzik.
  • grebber
    Magyarul is hogy mindeki értse:

Big Daddy is visszatér a Bioshock második részében!

A Game Informerben újabb érdekességek láttak napvilágot a Bioshock második részéről, mégpedig az, hogy ismét visszatér Big Daddy, akit majd mi irányíthatunk!

Arról már beszámoltunk, hogy a Bioshock 2-ben feltűnik Big Sister, ám a hőn szeretett Big Daddy sem marad el, ugyanis mi vehetjük át felette az irányítást. A játékos eme lény bőrébe bújhat, s lehetőség lesz Little Sisterek elrablására ellenséges búvár ruhába öltözött monstrumoktól, s az ő segítségükkel a hullákból kinyerhetjük a különleges képességeket adó anyagot, az adamet. Arról még nincs információ, hogy pontosan hol és hogyan fogunk Big Daddy bőrébe bújni, ám ez egy igazán érdekes dolog a fejlesztők részéről. Azt is megtudhatjuk a magazinból, hogy az új ellenfél, a Big Sister egy jól megnőtt Little Sister, aki a játékosra vadászik, és a Bioshock 2 egyik legnehezebb ellenfele lesz. 10 évvel az első epizód után megannyi változás érte a Rapturet, s ennek köszönhetően már multiplayer móddal is szórakozhatunk, ha kedvünk tartja. A játék megjelenése még sajnos ismeretlen, ám reméljük, hogy minél hamarabb belevethetjük magunkat a hátborzongató kalandokba.

info: Gamekapocs
  • chooselee
    Én azt nem értem, egyszer azt írják nem lesz big daddy,most meg lesz és tőlük vesszük el a little sistereket. Ebben a "Big Daddy-skedésben" is meg lesz a feeling! :)
  • Seth
    Váddöfákk O_o erre nem számítottam és nem is tudom elképzelni, hogy ez most jó e lesz nekünk vagy sem XD. Maradnék Jake Abbot-nál ha lehet :)