1689
11549551111224877855.jpg
  • MerlinW
    Aztán felezünk ám:)
  • Aspyrin
    Köszi, meg is játszom őket!
  • MerlinW
    "Amúgy megérdemli a gyűjtői kiadást megvenni ? Lesz olyan jó mint az 1 ?"

Persze. A következő heti nyerőszámok pedig: 8 12 33 62 89
  • Bence94
    Marha jó 576-ban várhatóan nem lesz gyűjtői mert nem erősítették meg nekik...egy nagy bolt és nem lesz gyűjtői [email protected] gondoltam rá de még lehet, hogy cdgalaxisban előrendelem...
    Amúgy megérdemli a gyűjtői kiadást megvenni ? Lesz olyan jó mint az 1 ?
  • Fehercsoki
    Egész olcsó lesz a különleges kiadás!
  • saxicola
    BioShock 2 krémek
  • angelslie
  • Totti5
    Nem látok semmi különbséget az előző és ezen rész közt, mivel a motor ugyan az, a változások csekélyek lesznek. De ha csak ugyan olyan lesz mint az egy azzal sincs gond mert nagyon szép és 2010ben is megállja a helyét. Unrel motor meg sosem arról volt híres hogy képeken hátast dobtál tőle, viszont mozgásban a fények, árnyékok, színek, effektek nagyon ütősen néznek ki.

A játék nem érdekel, egyel sem sokat játszottam, csak véletlen kattintottam a topikra:) mellesleg vannak videók is ahol 1:1ben olyan mint az előző, ugyan olyan látványos, a víz nagyon hatásos még most is!
  • saxicola
    Új BioShock 2 játékképek

Ezek konzolos screenshotok. Nagyon hangulatosak szerintem, de remélem, hogy a PC-s verzió grafikája ennél jobb lesz (sokkal), ugyanis ezeken a képeken a textúrák nagyon életlenek. Ez már nem állja meg magát 2010-ben PC-n.
  • Dead
    Én is am azt éreztem, hogy gyors és hentelős. DE!
    Ha belegondolunk azért összesen láttunk a játékból 15-20 percet. Ez még nem jelenti azt, hogy végig ilyen is lesz. Ha az egyből is mondjuk azt a részt vágják be, amikor Big Daddyk vagyunk, akkor lehet onnan is ez jött volna le, az özönlő splicerek miatt.
    Szerintem az, hogy ilyen videókat kapunk, az nem is nekünk BioShock rajongóknak szól igazán (persze nekünk is ) hanem próbálnak minél több embert megfogni az új terméknek. És ezzel sokkal jobban lehet, mintha egy sötétben mászogatós diary hallgatós videóval lenne dolgunk.
    Én nem kételkedem, hogy hozza majd a szintet történet és "univerzum" terén is, csak bírjuk kivárni
  • saxicola
    Lehet, hogy a Gejzír csapdát nem csak árammal, hanem bármi mással is lehet kombinálni. Nem hiszem, hogy az általad írt fagyasztásos kombináció ne jutott volna eszükbe a fejlesztőknek. Ez a nyársalós dolog viszont nagyon jó, nem hiszem, hogy bárki gondolt volna ilyenre. Elismerésem.

"Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elő is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka."

Én továbbra is tartom a véleményem: a sisaknak végig látszania kellene. Az valóságosabb lenne. Elvégre ez egy FPS, tehát első személyben kellene látnunk a dolgokat.

"Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelőtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ első részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni előle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így működtek a Big Daddyk harc közben."

Ebben igazat kell adnom neked. De én azt vártam volna, hogyha egy lomha Big Daddy-vel vagyunk, akkor a játék kevésbé lesz pörgős. A játékvideókon vizsont egy nagyon gyors, hentelős folytatást látunk. Remélem, azért bőven lesznek nyugisabb részek is. Én nem akarok olyan gyors tempójú játékot kapni a pénzemért, mint a CoD 6. Kellenek a lassúbb részek is.
  • Dead
    Bocs, hogy már a 3. komment, de van egy ötletem. A gejzír csapda és a cyklon trap között nem látok igazából különbséget. Csak annyi, hogy az előbbi vízből van meg az egyik videó tanulsága szerint árammal lehet fűszerezni tűz helyett. Na most olyat is kéne belerakni, hogy amikor aktiválódik és fellövi az ellent az égbe, ha akkor fagyasztjuk be a vizet, akkor lehetne belőle egy állójégcsap. (olyant mint a cseppkőbarlangokban az állócseppkő)
    És a visszazuhanó ellent felnyársalhatná.
    Hátha a fejlesztőknek is az eszébe jut.
  • Dead
    Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elő is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka.
  • Dead
    Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelőtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ első részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni előle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így működtek a Big Daddyk harc közben.
  • offkorzreg
    az tényleg rohattul gagyi lett,legalább tiszta vér lenne utána az orvos,ázzek :/
  • grebber
    Gagyi szétdarálja fehér ruhás orvost azt a ruháján semmi változás már nem is kell.
  • saxicola
    Nem lesz bevezető videó a játék elején?! Furcsa...
  • ProGabe #308
    az első 5 perc
  • grebber
    Achievement lista
  • chooselee
    Hangulatos nagyon! Jó lesz ez, de a multi még mindig nem vonz...
  • saxicola
    A hivatalos szájt frissült!

BioShock 2 Official HomePage
  • saxicola
    BioShock 2 Rapture Edition
  • angelslie
    Hát az nem ártana :) De én bízok benne hogy jól megoldják :)
  • Kandurex
    Kicsit túl van hentalizálva...hát igen ...szóval szerintem kissé hent jellege van a dolognak, jobban ráugorhattak volna a hangulatra és az atmoszférára...amibe ugye az első rész is jeleskedett!
  • grebber
    Singleplayer trailer
  • bertino
    -.-
  • balee4
    A figurát sajnálom, de impozáns kiadás, lehet beruházok rá, ha nálunk is kapható lesz, de az alapra mindenképpen.
  • saxicola
    Megmertem volna esküdni, hogy most Big Sister figurát kapunk a speciális kiadáshoz. Úgy tűnik tévedtem. Azért a bakelit lemez is frankó.
  • saxicola
    BioShock 2 Speciális Kiadás
  • balee4
    Ah nekem kell a doboz is a gyűjteménybe. :)
  • saxicola
    DVD borítók
  • grebber
    Én rendületlenül bízok a flatout kódomban majd decemberben a Dirt 2-nél kiderül mire jó még
  • balee4
    De messze van még február 9... :( Tuti vétel lesz. Remélem lesz vmi szép kis fémdobozos CE.
  • saxicola
    Egy- és többjátékos BioShock 2 videók!!!!!
  • saxicola
    A BioShock 2 hivatalos honlapja végre teljesen elkészült: www.bioshock2game.com
  • angelslie
    Ja és azt is mondta hogy amolyan "városvédelmezö" szerepük van, mindenkit megpróbálnak eltüntetni aki veszélyt jelenthet, ezért a játékost is.
  • angelslie
    Nem tudom hogy alakult hogy többen lesznek, de egyértelmüen megmondta a vidiben :)
  • Seth
    AZ elrabolt kislányok gondolom a Little Sister pótlék,elvégre adam-re még mindíg szükségük van,amit csak a Little Sisterek segítségével tudnak kitermelni
  • saxicola
    Csodálkozok rajta. Arról volt szó, hogy egy Big Sister van, aki egy Little Sister volt korábban. Visszament, hogy Rapture romlását megállítsa. A gyermekrablásokat is ő követte el. Mégis több Big Sisters lesz?
  • angelslie
    Nem is tudtam erröl az oldalról, sebaj most már van +1 látogatód :)
    Annyit hozzátennék a Brute Spliceres írásodhoz: "(zárójelben jegyezném meg, hogy az említett oldalon "Big Sisters" szerepel; mégis több lesz belőlük?)."

A GameTrailersen a 22 perces videóban elmondta hogy több is lesz, szóval nem csak egy föellenség féle lesz a Big Sister..