1689
-
#365 Szerinted azért szar mert 200 ft fossal okádék? Igen !
Próbáltad már megfelelő cucokkal??? NEM!
Akkor miről beszélsz? -
#364 inkább te gondolkozz, mielőtt lehurrogsz
szerinted hány embernek van 50e-ft-os szemüvege? kb 1 embernek az országban?és hánynak van a videokártyához csomagolva? kb több ezernek? és az nvidia csomagolja hozzá gyárilag? igen! és fennhangon hirdetik hogy ez milyen jó? igen! és támogatják a játékok? igen! és szar? igen!
akkor mi is a problémád?
-
#363 Na ez igazán ottvan :))) -
#362 EZ NAGGYON DURVA!!!
Alig várom a gémet!
A Special Editiont rendeltem meg de most a sima is jó lenne ha már lenne XD
A videó az első rész hangulatát simán hozz.(most vittem végig az elsőt 2xszor) -
#361 BioShock 2 Launch Trailer Eszméletlen!!! -
#360 A BioShock világához illően beteg egy videó, főleg az über edition része. -
#359 Hmm jópofa az Über Edition :D -
#358 PC Special Edition unboxing -
#357 Na de azért az az 50ezer kicsit érdekes lenne egy vacak szemüvegért... inkább játszok rendesen akkor már :) -
#356 Én ezt nem mondom ugyanis nem láttam hogy néz ki akár 1 game is 3d-be.
De aki ilyen 200ft-os szarral nézi is fikáz az gondolkozzon mielőtt teszi! -
#355 Hülye aki megveszi -
#354 LOL hát ilyen szarokkal persze hogy semmi értelme!
Először is kell egy 120hz-es monitor. + Nvidia 3D szemüveg ami 50 ezer ft.+ egy erős gép! És ezzel már jó is lesz elméletileg!
-
#353 próbáltad már? iszonyat a 3d...
semmi értelme a mai játékokban
én csomó játéknál kipróbáltam, olyanoknál is amiket kiválóan támogat, de semmi értelme
sajna többet árt mint használ sztem
bár egy korrekt szemüveggel lehet jobb lenne, de a geforce kártyákhoz csomagolt 200ft-os papírbolti verzióval nem nagy szám -
#352 Engem vhogy nem tud zavarni -
#351 Nem igazán tűnik fel, hogy a PC-s grafika jobb lenne. Mondjuk a víz effektekben még mindig verhetetlenek, de a textúrák részletgazdagsága, élessége jó néhány helyen kívánnivalót hagy maga után ( a PC gameplay videókban is). -
#350 Advanced Multiplayer Mayhem Gameplay
A multis rész nekem egyre jobban tetszik. Jó lesz vele játszani a single player rész párszori végigvitele után. -
ApPa123 #349 Óó he alig várom már h kijöjjön 1et is soky végigvittem és nagyon szerettem a befejezése érdekes volt amikot megmentettema kislányokat elég szívhezszóló volt (legalábbis nekem) :D -
#348 PC verzió menüjéről, graf beállításokról képek stb. -
#347 BioShock 2 Supports Nvidia's Stereoscopic 3D on PC -
#346 A tökéletesen nincs mit javítani. Persze ez csak vicc.
Nézd a jó oldalát, nem kell majd hozzá erőmű. Nem hinném, hogy valakinek szemet szúrna ez az undorító grafika. -
#345 LOL kb 0 graf fejlődés az 1-hez képest! -
#344 Ez a játék SM 5.0-s lesz? -
#343 Ja más topikba már pörögnek a oda nem tartozó szarságok!
Majd lesz komment nyugi ha kijön 90% warez meg a többi flém! -
#342 majd ha fenn lesz torrenten, minden pistike itt fogja verni a nyálát -.- -
#341 Én is várom de pénzem az nincs rá. Letölteni meg nem akarom mert akkor a multival lehet gondok lesznek, bár gta4 is Windows Live-os és ott ment a multi. Majd kiderül, de szerintem várok.. -
#340 Én már remegve várom. Remélem jövőhéten már kicsusszan 360-ra XD -
#339 És addig mit beszéljünk?! Majd ha kijött, jön mindenki a problémájával, amit meg lehet oldani, meg az elméletek amiket ki lehet vesézni. -
hiper KOCKA #338 Alig 2 hét megjelenésig és hsz nuku... Egyáltalán érdekel v.kit ez a játék?
Más topikok ilyenkor már hogy pörögtek. Pedig ebbe még multi is lesz nem úgy mint az első részben. -
#337 Fészkelődhetne már a topik, mert február 9 mindgyá itt van. Nekem egyedül a big daddy mód nem jön be. Sokkal jobb lenne egy szabdalót irányítani. -
#336 Scout plazmid -
#335 Egyelőre eltűntek a virtuális polcokról a Speciális kiadások. Reméljük visszajönnek megjelenésig. -
gregtom6 #334 Nekem se teljesen olyan volt az előző rész, mint amilyet vártam volna.
Kis termek, a vizet alig lehet látni. Olyan óriási termeket képzeltem el, tele ablakokkal a vízre, de ilyen egyáltalán nem volt, vagy alig.
Ebben meg a bevezetést rontották el, az, hogy a földről kelünk fel, ez oltári nagy baromság...
És az eddig látottak alapján eléggé rókabőr lesz, és nem fog 9 feletti értékeléseket se kapni... -
ricsa008 #333 majd kijön a játék biztos beindulnak az események -
#332 Ahhoz képest, h elég jó játék volt az előző rész,...332. hozzászólással ez a topik....hmm..röhej, hogy pl. egy siralmas MW2 (csillogó szar) mennyire felkapott...
-
#331 Én meg ha jó sztem megveszem, valszeg a CE-t. -
#330 Én meg remélem hogy nem ^^ -
#329 Remélem olyan lesz mint a Dirt 2 hogy acsikat azért adni fogja a warez! -
ricsa008 #328 GS en még ezt is hozzá teszik
"Hála a jó égnek, a BioShock 2 nem fog minket azzal szivatni, hogy csak korlátozott számban telepíthetjük fel, ami jelentős problémákat okozott az eredeti rész telepítésénél, mielőtt a 2K ki nem javította ezt a hibát. Ugyan a védelemről a leginkább hirhedt SecuROM gondoskodik, úgy néz ki, nincs mitől tartanunk, amennyiben beruházunk a játékra."
ez mit jelent a mutyi verióra nézve? -
#327 Gépigény:
Minimum
- Processzor: AMD Athlon 64 Processzor 3800+ 2.4Ghz vagy jobb, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processzor vagy jobb
- RAM: 2GB
- VGA: NVIDIA 7800GT 256MB vagy jobb, ATI Radeon X1900 256MB vagy jobb
- Szabad hely: 11GB
- Hang: 100% DirectX 9.0C kompatibilis hangkártya
- Oprendszer: Windows XP, Vista, Windows 7
- DirectX: DirectX 9.0c
Ajánlott
- Processzor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
- RAM: 3GB
- VGA: NVIDIA 8800GT 512MB vagy jobb, ATI Radeon HD4830 512MB vagy jobb
Egyéb követelmények
- Az első telepítés egyszeri internetkapcsolatot igényel
- A mentéshez, achievementekhez, frissítésekhez és a többjátékos részhez szükséges egy Games for Windows LIVE hozzáférés
- A következő programok szintén szükségesek: Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Games for Windows LIVE kliens, Games for Windows LIVE kliens Patch, Sony DADC SecuROM, Microsoft DirectX. -
Aspyrin #326 Természetesen! ;)