1689
-
grimm13 #405 Egyszerű ez mint a pofon .... Ha zárt az csakis azért lehet mert a VIZ ALATT játszódik .... Nyomasztó mert ez volt a cél és kész .....groteszk ? (nem a szót nem értem hanem a meglepett hangvételt ) persze hogy az egy bazinagy búvárruhás ember véd egy "nagyon" kislányt aki hullákból szívja a redvát ....Szar grafika ? az előzőnek is úttörő volt a grafikája mondjuk akkor még voltak gyermekbetegségei a motornak de azt már csak kijavították :D Vacak fegyverek ? Hát nekem már az előzőben is tetszettek a fegyverek is és a fejlesztések is :D Tipikusan retrooooooo hangulat
Azt még valaki elárulná milyen játékban "láttunk már ilyet" hogy retro hangulatba "horrortulélünk "?
ui.: az elsö részben amikor kiderült hogy valamiféle hipnózisban vagyunk és mindent megteszünk ha a "kérlek szépen(ha jól emlékszem )" kifejezést meghalljuk azt kifejezetten úgy éreztem hogy sokat segít abban hogy egyesüljek a karakterrel .... egyszóval jó ötlet volt és nem az egyetlen -
#404 A graf. kb. olyan lesz mint az elsőben. Az pedig szuperhangulatos volt.
A lenti szapulók számára valószínűleg túl bonyolult játék ez. Na igen kicsit összetettebb a történet és a játék mint a COD..:) -
#403 "Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik"
Nyísd ki bakker:D LOL
"ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz."
Ez olyan "faszagyerekvagyokmegmondomafrankót" duma
"nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélő horror.. semmi új nem volt benne."
Nyílván ezért tetszett a játékosok 90% ának,mert semmi új nem volt benne.Meg ezért kapot 90+ értékelést.
-
peti71 #402 Boxra láttam hogy kinn van,ez érdekes 9.én jelenik meg,pc-ére nem kerül elő. -
#401 Egyébként akik hanyatt estek a trailert látva azok kicsit benézték, mert a trailer ugye csak egy renderelt mozi, nem olyan lesz a játék grafikája... jó is lenne
A graf amugy nem rossz, de semmi kiemelkedő, tök átlagos, az egész játék olyan mintha egy kiegészítő lenne az első részhez. Nem is Ken Levine munkája a játék, szal ez észre is vehető. -
#400 ilyenek minek játszanak,meg mit várnak mégis?semmi nem tetszik nekik ezekszerint :D -
#399 Vannak jók is:
"Csak azért tudjátok sztárolni ezt a szánalmat, mert nem toltátok a System Shock 2-t. Minden idők legnagyszerűbb fps-e.
Kb dvdmaniac hozzászólásával értek egyet. Rettenetesen gagyi a hangulat, groteszk az egész történet, szűk terek, a fénytelenség inkább zavaró, mint ijesztő. A fegyverekről nem is beszélve. "
"Nem vagyok nagy játékos de BS1-et anno megnéztem.. nem tudom de engemet se fogott meg.. nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélő horror.. semmi új nem volt benne.. Ez meg ugyan olyan lehet fejlesztett graffal.. ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz.. Én elsőt nem tartottam mérföldkőnek.. nem is volt az..
Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik és ilyet tonnaszám láttunk már... maximum a régi 60-as évekbeli stílus volt új..retro.. az meg hogy tenger alatti helyszínen játszódik, hát Istenem.. ilyet is láttunk már régebben is" -
#398 "A játékról annyit hogy nem sokat változtattak az egyhez képest de mért is tették volna az első is észvesztő volt! Első pályán túl a benyomás több szerepe van a víznek ami ugye érthető mert víz alatt játszódik! Jól játszható és tele van a BioShock 1-nél megszokott jó ötletekkel!
Nagyon jó a játék csak ajánlani tudom mindenkinek, nem bánja meg ha kiírja!" -
#397 Majd később biztos jön vmi élménybeszámoló vkitől (mondjuk tőlem késő esteXD ) -
#396 Xbox 360-ra kijött.De tipikus kommenteknél egy szó sincs a játékról -
#395 lol.. mennyi minden van benne. Mikor a néni elkezdte kivenni a sok extra cuccot a dobozból, féltem hogy a játék nem lesz benne.
Én Rapture miniatűr makettjét rendeltem meg egy 500 literes akváriummal...
A trailert látva elég brutál lesz a játék... amint megjelenik meg is kék venni. Ez bizony 3 nap szabi... -
#394 Az a baj az első rész multijával, hogy már nagyon kevesen tolják. -
#393 csak preview -
#392 Gamespot Video Review -
#391 lol... mit nem tesz az ádám :D
A cikk azt írja, ha társulunk a kislányokkal, akkor ugye velünk fognak mászkálni, mert ők nyerik ki majd az ádámot... de akkor most egy 8 évessel a hátunkon fogunk harcolni?
Másrészt az értékelésben: "látványosság átlagos"
ezek milyen játékot teszteltek? -
hiper KOCKA #390 Nekem az első rész multija nem jött be annyira ( ), de erre kíváncsi vagyok... vidik alapján zúzósnak néz ki, de persze rendes vélemény csak próba után...
Ennek a résznek is lesznek alternatív befejezései? -
#389 Hatalmas csalódás lenne, ha csak egy 7 pontos játékot kapnánk kézhez. -
#388 Játszottad már? Nem, akkor meg? -
#387 Nekem mindegy engem csak single érdekel! -
#386 Hidd el a multi nagyon ratyakra sikerült :D -
#385 A legkevésbé sem érdekel egy noname magyar pléjsztésönoldal pontszáma:)
A cikk rendben van, de a pontozást hagyjuk az IGN, Gamespot, GTTV és társaira:) -
#384 Azé HÉT me péeshárom! -
#383 Az első teszt!
7/10
7 pont azért az nagyon kevés...biztos a multi vitte le ennyire :) -
#382 Az az über edésön és 15.000 dolcsi :D -
#381 Ez nagyon komoly...főleg a vége:DDD -
#380 Nem jól értetted. A special edition az az amit kicsomagolt. Amihez a nagy bigdaddy is jár az az Über edition :D De sajnos a végén kiírták hogy lefújva :( -
#379 Ehhez a változathoz a big daddy is jár ami bemutató végén volt? De akkor meg ki az a hülye aki ezt a special edisönt megveszi? Kell a francnak, hogy ez a melák szétverje nekem a szobámat, mint ott a stúdiót... -
#378 Az a ződ szemű csaj a korábbi little sister modell továbbfejlesztése, vagy e már egy big sister?
2:17-től a Mr. Hyde érdekes karakter lesz... Mivel a big bro-val nyomjuk gondolható volt, hogy fognak belepakolni hasonlóan tápos elvtársakat is, mert 50 kilós szabdalók csak nem jöhetnek állandóan, de én úgy örültem volna egy Fontaine féle szereplőnek inkább a bigdadus helyett... kifogyhatatlan ádámmal... -
grimm13 #377 Úgy tűnik mostanában egyre jobb játékokat adnak ki .... Mondjuk az elsö részből kiindulva nehéz lett volna elrontani :D -
#376 Amúgy kijött 3 értékelés:
PC Gamer 90%
Official XBOX Magazine 95%
PSM3 Magazine UK 92%
Nem lesz ez rossz kérem. -
#375 Kérem, hogy ne off-oljuk tele a topic-ot. A játékról társalogjunk! -
artschi2 #374 Én a speckó verzióra pályázok :) -
#373 Én asszem csak az alapot veszem meg. :) De először belenézek, hogy milyen. -
grimm13 #372 Először is ... láttam már szebb big daddy jelmezt is
Másodszor ami nem lett volna rossz pl egy big daddy baba mint ami a kislányoknak van ,na az fasza kis ajándék lenne egy spéci kiadáshoz.... -
#371 Csak 12 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, de nem baj -
#370 Kijött ma egy videó a Special Edition kibontásáról, nagyon nagy xD Meg lehet ezt még valahol rendelni, vagy már reménytelen? -
#369 Fogalmam sincs de gondolom -
#368 Zsír és ez európára is vonatkozik?:P -
#367 Feb 9 -
#366 Mikor is jön a játék?:D