1689
-
#45 A 2K Games képviselője, Charlie Sinhanseni megerősítette, hogy a következő rész, a Bioshock 2: Sea of Dream PC, PS3 és X360 platformokra jelenik meg. Azt még nem tudni, hogy erre mikor kerül sor pontosan, ahogy azt sem, hogy minden platformra egyszerre, vagy némi csúszással követik egymást. -
#44 "Charles Shechbeck a 2K Marintől megerősítette a Bioshock 2 léteztét, és elmondta, hogy a történet részben előzmény lesz, de ugyanakkor folytatás is. Rapture felemelkedő makettje pedig valami hatalmas dolgot jelez, amiről ő most jelenleg nem beszélhet. A pletykák szerint a folytatás csak Xbox 360-ra és PS3-ra fog megjelenni, de bízzunk benne, hogy ez nem így lesz."
Forrás: PCGuru Online -
#43 Október 21.-e után jönni fognak az infók az új részről. A videó hangulatos (jó a zene).
Mit gondoltok a teaser movie alapján? -
#42 Megérkezett az első teaser movie! :))) -
#41 Egy újabb hír a folytatásról a PCGuru Online-on:
"
Bioshock 2: multival?
Elég nagy a csend a már javában készülő BioShock folytatás környékén -- "csak" annyit tudni, hogy az első rész kreatív lángelméje, az isteni tehetséggel megáldott zseni, Ken Levine nem segédkezik a második felvonáson. Most azonban egy aprócska információ kirepült a fazékból, erre pedig, mint a széria fanatikus rajongója, azonnal rávetettem magam. A 2K Boston (régebben Irrational Games, nekik köszönhettük az 1999-ben debütált System Shockot, a lenyűgöző Freedom Force-ot, és a kategóriájában kihívóra még ma sem találó SWAT 4-et is) új állást hirdetett meg, egy játéktervezői posztot, aki a "BioShock folytatásán" munkálkodhat. Én speciel nehezen tudok többjátékos opciót elképzelni a sorozatban -- ha csak nem kooperatív mókáról van szó --, de nem tehetek róla, bízok ezekben a fiúkban, méghozzá nagyon..."
-
#40 "A fantasztikusra sikeredett Bioshock vízalatti disztópiájának folytatása már a bejelentés megtörténte előtt számtalan játékos várólistáján foglalt el előkelő pozíciót. Azóta hónapok teltek el, ám az égadta világon semmit sem sikerült kideríteni a második epizódról. Minden, akár online, akár offline sajtóben megjelent írás puszta feltételezésekre és találgatásokra épül.
A részletekre pedig még várunk kell, ami azt illeti legalább karácsonyig, hiszen Markus Wilding PR igazgató (Take Two) leszögezte, hogy az októberre datált PS3-ra szánt verzióra koncentrálnak, s amíg az el nem foglalja helyét az üzletek polcain ők ugyan nem kezdenek dalolni, még akkor sem, ha valaki mogyorózással fenyegeti őket."
Forrás: www.gamestar.hu
Sajnos akkor még egy jó darabig hír nélkül maradunk, de hátha valami infó azért előbb is kiszivárog.
-
#39 Teljesen egyezik a véleményünk! -
#38 Persze, h érdemes volt megnyítni... épp a héten szóltam a főtopikba, h miért nem nyították meg, mert én nem tudtam akkor nyitni topikot perpill.
Mert aki pl. az első résszel játszik mondjuk 1 év múlva, ne keveredjen már el a 2. részzel az írásaink... nemde? -
#37 Szerintem érdemes volt megnyitni, hiszen hamarosan landol a polcokon a BioShock PS3-as változata. Utána érkezni fognak a hírek a folytatásról. -
#36 sztetek hülyeség lenne a 3.-nak is megnyitni? a sikerből lehet rá következtetni, h 2013-2020 között biztosan kijön
jesszusom :( -
#35 nekem az 1is tetszett nagyon!:) hangulat nagyon megvolt. remélem ha lesz 2 akkor az is lesz olyan yó! (: -
#34 hát elég friss topik a témához képest :D -
kislalik #33 lol -
#32 :DDDD -
#31 Nekem mindegy, de szerintem a 3. rész még nincs hivatalosan bejelentve. -
rumkola #30 Én meg megnyitom a Bioshock 3 című totyikot.... -
#29 Remélem én leszek a téma házigazdája, bár ez az sg-től függ. -
#28 Tudjátok mi lesz?
Itt is én leszek a házigazda, mint a Bioshock 1-ben...
És letörlök minden warezt és hülyeséget, mint a szél.... -
#27 A 2009-es pénzügyi év az 2010 első negyedévig tart kb. :) -
#26 De engem végülis nemzavar mert nemfogok idejárni...:D csakhát szabályellenes. -
#25 Ok!
Bocs mégegyszer a reklám miatt. -
#24 Szerintem ilyeneket ne.... -
#23 http://www.gamerankings.com/itemrankings/itemsearch.asp -
#22 Kezdetnek megteszi. Majd ha lesz időm csinálok egyet saját magam. -
#21 a gportal eleve nem honlap hanem egy bohóckodás:C -
#20 Szerinted. Mutass fel jobbat. Amúgyis nem reklámnak szántam. -
#19 Állítólag 2 évente fog kijönni egy rész, tehát 2009 végén érkezhet a második rész. -
#18 ésmég linkelni se tud. -
Lateralus #17 Pénzügyi év mindig a köv. év márciusáig tart, vagyis a megjelenés inkább 2010 első negyedév lenne. -
#16 zárható szerintem amúgy:-| -
#15 az nem honlap,az egy foshkupac,amúgyis reklám bazmeg :C -
#14 büntetőpontokat látok -
#13 Akit érdekel minden, ami a BioShock-kal kapcsolatos látogassa meg a honlapomat: www.bioshock.gportal.hu -
#12 Csillagba olyan jól mutatnál, miközben 2 izzadt állat szerelmesen suttogna a füledbe
De legalább leírni tudnád :-/ +azt és nem az -
#11 Ez a hozzászólás nem valami magasszintű. Ha ennyit tudzs a témához hozzátenni az elég sajnálatos. -
#10 Inkább hallgatnál... -
#9 A hivatalos bejelentés már megtörtént, sőt már az is kiderült, hogy trilógiává bővítik a BioShockot. -
50centfeatalex #8 bioshcock majd lewarezolom az is ingyen
-
#7 :) -
#6 Topic evolution.
We're in the first stage.