1689
-
#285 A honlapomon minden elérhető, sőt az új ellenségtípusról is írtam egy kis összefoglalót.
De ide rakom a linkeket:
Multiplayer Mechanics Interview
Characters and Story Interview
Combat Interview -
#284 Link?:D -
#283 3 új videó a GameTrailers-szen!!! -
#282 Capture the Sister -
steweee #281 hehe, elrontottam a topicot. azt hittem ez a NEMRÉG megjelent epizód, de most látom csak hogy EZ LESZ a folytatása. ok,képben vagyok akkor -
#280 Akkor ideje utánanézned :) -
#279 Nem hallottál róla? Nemá. Vhol a hegyekben éltél egy barlangban? XD
Azonnal pótold be -
steweee #278 ennek az első részéről sohasem hallottam. az mikor jelent meg, és kb mi volt a sztorija ? -
#277 Hangulatos :))
A végén amikor a víz elárasztott mindent az meg elég ijesztö :D -
#276 Bioshock 2 - Siren Alley trailer
Új trailer!
Mit szóltok? -
#275 Marha nagy :)))
Nekem a multi is tetszik, tuti jó lesz. -
ZÓÓÓcsi #274 Ez bűntet! :D -
Aspyrin #273 -
#272 Már 2X megnéztem. Épp most akartam ide is belinkelni. Szerintem szuperhangulatosak a single player videók. A történet is mraha jónak tűnik. Kezdek megbarátkozni ezzel a Big Daddy karakter dologgal. A multi nem nagyon izgat az eddigi videók alapján, de nagyon jó ötlet. Sokan a multi hiánya miatt nem vették meg az első részt. Most ők sem panaszkodhatnak majd. -
Louis Cyphre #271 Bocsesz!
Bioshock 2 a GameTrailers TV-ben -
Louis Cyphre #270 Bioshock 2 a GameTrailers TV-ben:
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/76?ch=1&sd=1_hd -
#269 Reméljük. -
#268 inkább ez lesz túl nagy konkurencia a többieknek :) -
#267 Szerintem nem ez lesz a végső megjelenési dáték. Biztos csúszni fog a játék. Túl nagy lesz a konkurencia az első negyedévben. -
#266 február 9 -
#265 Hát igen, de végülis az elsö rész története is ott volt a toppon, szerintem :)
Remélem ezt se rontják el.
Ui: Az 1-et még mindig nem játszottam ki :D
Tudom, bün, de most már újrakezdtem és hamarosan a végére érek :D -
#264 A lényeg igazából a single player rész. Remélem, hogy a történetre nagyon nagy hangsúlyt fognak helyezni (bizakodásra ad okot a teaser honlap nyomozós története). -
#263 Nekem is tetszik a single, ma néztem pont egy videót róla. Az meg, hogy Little Sistert is magunkkal lehet vinni, ez szerintem tök jó ötlet :D
Szerintem a multi se olyan gáz azért :) -
#262 Igen. Az első Big Daddy-t fogjuk alakítani. Ez nem kamu hír volt, hanem az igazság. Persze elég nagy volt a ködösítés.
Pl. én még most sem tudom, hogy akkor most lesz-e alcíme a játéknak vagy nem.
Igen meglátszik, hogy nem a régiek csinálják az új részt (különösen Ken Levine hiánya a gond), de reméljük jó lesz. Az eddigi sungle gameplay-ek bizakodásra adnak okot. A multiplayer videó viszont elég gáz sztem. A mozgás nagyon béna lett (remélem azon javítanak). -
#261 Hát jah, eléggé meglátszik, hogy nem a régi csapat csinálja...
De azért nem tünik rossznak :) -
#260 Na elég rég jártam a topikban.
Az már végleges hogy big daddyként leszünk singleben?:/ -
#259 Na igen a multiplayer rész... Nekem szokatlannak tűnik ez a Bioshockban hiszen eleddig senkinek sem a Bioshock jutott eszébe amikor a többjátékos módról beszélt.
A karaketerek meg egyenesen viccesek. Mert máshol állig felfegyverzett hájtek kommandósok vagy katonák képében lehetett lövöldözni, itt viszont háziasszonyok, takarítónénik, és kocsmatöltelékek osztják az áldást egymás között a víz alatti birodalomban.
Ez egy részről nem baj, mert innovatív egy kicsit a multi, viszont biztos nem fog osztatlan sikert aratni. Lesznek akiknek egyáltalán nem jön be és visszatérnek a single módhoz mondván, hogy a Bioshockot ők mindig is single játéknak tartották elsősorban.
Úgyhogy megvan rá az esély hogy ellaposodott lesz, akár a Doom 3 vagy a Fear 2 multija, bár ne így legyen.
"Lőjj és fényképezz" -
#258 Kérdés, hogy érdemes lesz e bevállalni a fotózást. Single Playerben még jó volt, de egy intenzív multi közben nagyon rizikós lesz.
-
Aspyrin #257 Azért az büntet, ahogy lefotózzák a hulládat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem tetszik. :) -
#256 Baszki! -
chooselee #255 Igen a mozgás elég tré... -
#254 Nekem sajna nem jött be ez a tariler. Nagyon meglátszik rajta, hogy nem a single playert fejlesztő csapat készíti a többjátékos módot. Valahogy nem illik bele Rapture világába. A grafika sem tűnik jónak, és a mozgás is darabos. Ez a gejzír csapda meg egyszerűen nem tetszik. Az előző részben ötletesebbek voltak. Én jó kis új plazmidokat vártam. Lenne még ötlet. -
Louis Cyphre #253 Exclusive Multiplayer Debut Trailer HD -
chooselee #252 Big Daddy -
chooselee #251 Ötletesek a palackok!
Előrendelésénél multis skineket adnak:
Előrendelési akció -
#250 Borospalackok Árkádiából -
#249 Rise, Rapture, Rise! -
#248 A Comic-Con helyszínén felépítették Meltzer dolgozószobáját (amit a www.somethinginthesea.com honlapon láthattunk). A nyomozás tovább folytatódik, de most már élőben, a san diego-i rendezvényen. További infó és képek a www.2kgamse.com/cultofrapture vagy magyarul a www.bioshock.gportal.hu honlapokon. Ezt nem reklámnak szántam egyszerűen a játékújságok online változatai még nem írtak róla. -
#247 Ja. De legalább kapnánk új videót, vagy legalább pár új screenshotot. Amúgy gondoltam, hogy csúszni fog, hiszen négy hónappal a megjelenés előtt már nem szokás új csapatot bevonni a fejlesztésbe. Amikor meghallottam, hogy az Arkane Studios is csatlakozik a BioShock 2-őt készítő team-hez, akkor tudtam, hogy baj van, rosszul állnak a játékkal. -
#246 ez van