1689
11549551111224877855.jpg
  • saxicola
    A honlapomon minden elérhető, sőt az új ellenségtípusról is írtam egy kis összefoglalót.

De ide rakom a linkeket:
    Multiplayer Mechanics Interview
    Characters and Story Interview
    Combat Interview
  • angelslie
    Link?:D
  • saxicola
    3 új videó a GameTrailers-szen!!!
  • saxicola
    Capture the Sister
  • steweee
    hehe, elrontottam a topicot. azt hittem ez a NEMRÉG megjelent epizód, de most látom csak hogy EZ LESZ a folytatása. ok,képben vagyok akkor
  • angelslie
    Akkor ideje utánanézned :)
  • Seth
    Nem hallottál róla? Nemá. Vhol a hegyekben éltél egy barlangban? XD
    Azonnal pótold be
  • steweee
    ennek az első részéről sohasem hallottam. az mikor jelent meg, és kb mi volt a sztorija ?
  • angelslie
    Hangulatos :))
    A végén amikor a víz elárasztott mindent az meg elég ijesztö :D
  • saxicola
    Bioshock 2 - Siren Alley trailer

Új trailer!

Mit szóltok?
  • angelslie
    Marha nagy :)))
    Nekem a multi is tetszik, tuti jó lesz.
  • ZÓÓÓcsi
    Ez bűntet! :D
  • Aspyrin
  • saxicola
    Már 2X megnéztem. Épp most akartam ide is belinkelni. Szerintem szuperhangulatosak a single player videók. A történet is mraha jónak tűnik. Kezdek megbarátkozni ezzel a Big Daddy karakter dologgal. A multi nem nagyon izgat az eddigi videók alapján, de nagyon jó ötlet. Sokan a multi hiánya miatt nem vették meg az első részt. Most ők sem panaszkodhatnak majd.
  • Louis Cyphre
    Bocsesz!
    Bioshock 2 a GameTrailers TV-ben
  • Louis Cyphre
    Bioshock 2 a GameTrailers TV-ben:
    http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/76?ch=1&sd=1_hd
  • saxicola
    Reméljük.
  • poppe
    inkább ez lesz túl nagy konkurencia a többieknek :)
  • saxicola
    Szerintem nem ez lesz a végső megjelenési dáték. Biztos csúszni fog a játék. Túl nagy lesz a konkurencia az első negyedévben.
  • ProGabe #266
    február 9
  • Heffi
    Hát igen, de végülis az elsö rész története is ott volt a toppon, szerintem :)
    Remélem ezt se rontják el.

Ui: Az 1-et még mindig nem játszottam ki :D
    Tudom, bün, de most már újrakezdtem és hamarosan a végére érek :D
  • saxicola
    A lényeg igazából a single player rész. Remélem, hogy a történetre nagyon nagy hangsúlyt fognak helyezni (bizakodásra ad okot a teaser honlap nyomozós története).
  • Heffi
    Nekem is tetszik a single, ma néztem pont egy videót róla. Az meg, hogy Little Sistert is magunkkal lehet vinni, ez szerintem tök jó ötlet :D

Szerintem a multi se olyan gáz azért :)
  • saxicola
    Igen. Az első Big Daddy-t fogjuk alakítani. Ez nem kamu hír volt, hanem az igazság. Persze elég nagy volt a ködösítés.
    Pl. én még most sem tudom, hogy akkor most lesz-e alcíme a játéknak vagy nem.

Igen meglátszik, hogy nem a régiek csinálják az új részt (különösen Ken Levine hiánya a gond), de reméljük jó lesz. Az eddigi sungle gameplay-ek bizakodásra adnak okot. A multiplayer videó viszont elég gáz sztem. A mozgás nagyon béna lett (remélem azon javítanak).
  • Heffi
    Hát jah, eléggé meglátszik, hogy nem a régi csapat csinálja...
    De azért nem tünik rossznak :)
  • Heffi
    Na elég rég jártam a topikban.
    Az már végleges hogy big daddyként leszünk singleben?:/
  • Bokafix2
    Na igen a multiplayer rész... Nekem szokatlannak tűnik ez a Bioshockban hiszen eleddig senkinek sem a Bioshock jutott eszébe amikor a többjátékos módról beszélt.
    A karaketerek meg egyenesen viccesek. Mert máshol állig felfegyverzett hájtek kommandósok vagy katonák képében lehetett lövöldözni, itt viszont háziasszonyok, takarítónénik, és kocsmatöltelékek osztják az áldást egymás között a víz alatti birodalomban.
    Ez egy részről nem baj, mert innovatív egy kicsit a multi, viszont biztos nem fog osztatlan sikert aratni. Lesznek akiknek egyáltalán nem jön be és visszatérnek a single módhoz mondván, hogy a Bioshockot ők mindig is single játéknak tartották elsősorban.
    Úgyhogy megvan rá az esély hogy ellaposodott lesz, akár a Doom 3 vagy a Fear 2 multija, bár ne így legyen.

"Lőjj és fényképezz"
  • saxicola
    Kérdés, hogy érdemes lesz e bevállalni a fotózást. Single Playerben még jó volt, de egy intenzív multi közben nagyon rizikós lesz.
  • Aspyrin
    Azért az büntet, ahogy lefotózzák a hulládat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nekem tetszik. :)
  • Pretorian
    Baszki!
  • chooselee
    Igen a mozgás elég tré...
  • saxicola
    Nekem sajna nem jött be ez a tariler. Nagyon meglátszik rajta, hogy nem a single playert fejlesztő csapat készíti a többjátékos módot. Valahogy nem illik bele Rapture világába. A grafika sem tűnik jónak, és a mozgás is darabos. Ez a gejzír csapda meg egyszerűen nem tetszik. Az előző részben ötletesebbek voltak. Én jó kis új plazmidokat vártam. Lenne még ötlet.
  • Louis Cyphre
    Exclusive Multiplayer Debut Trailer HD
  • chooselee
    Big Daddy
  • chooselee
    Ötletesek a palackok!
    Előrendelésénél multis skineket adnak:
    Előrendelési akció
  • saxicola
    Borospalackok Árkádiából
  • saxicola
    Rise, Rapture, Rise!
  • saxicola
    A Comic-Con helyszínén felépítették Meltzer dolgozószobáját (amit a www.somethinginthesea.com honlapon láthattunk). A nyomozás tovább folytatódik, de most már élőben, a san diego-i rendezvényen. További infó és képek a www.2kgamse.com/cultofrapture vagy magyarul a www.bioshock.gportal.hu honlapokon. Ezt nem reklámnak szántam egyszerűen a játékújságok online változatai még nem írtak róla.
  • saxicola
    Ja. De legalább kapnánk új videót, vagy legalább pár új screenshotot. Amúgy gondoltam, hogy csúszni fog, hiszen négy hónappal a megjelenés előtt már nem szokás új csapatot bevonni a fejlesztésbe. Amikor meghallottam, hogy az Arkane Studios is csatlakozik a BioShock 2-őt készítő team-hez, akkor tudtam, hogy baj van, rosszul állnak a játékkal.
  • Soldiers
    ez van