1689
-
#205 "IGN powa." ehhez semmi köze az IGN-nek. annyi, hogy kaptak pár órás exkluzivitást, most már ingyen nézhető HD-ben pl. GT-n is. volt ilyen walkthrough az első részhez is. sőt, az egész pont így épült fel: kijött egy rövid ingame, aztán egy hosszabb, ami eléggé össze-visszának tűnt (a 2-ből ezek a #165-ben linkelve), akkor jött egy nyilatkozat, hogy ezek véletlenül kerültek ki, későbbi felhasználás céljából csinálták őket. na az a későbbi felhasználás volt az első rész walkthrough-ja -
#204 Nagyon komoly lesz:) Sister védős jelenetnél éreztem ismét, hogy a BS hangulat unikum:)
Egyébként maga a bemutató és a kommentár is profi, ilyennek kell lennie egy review-nak. IGN powa.
"and she's aaaalways watching... and that is the biiig sister..."
haláli a fickó:) -
#203 Van ám boxhoz egér és bill... -
#202 Felmerült korábban, hogy egy nyomozót fogunk alakítani a BioShock 2-ben. Sajnos ez nem bizonyult igaznak, pedig több potenciál lett volna benne.
Én is csalódott voltam amikor biztossá vált, hogy az első Big Daddy-t játszuk majd, de az azóta kiadott videók alapján azt mondom, hogy nem akkora gond ez. Például a harcnak még előnyére is vált. Másrészt a lényeg, hogy egy nagyon jól összerakott, a BioShock világához hű, és hihető történetet kapjunk. -
#201 3-ban mi lesz a little sisterek azt szurkálni kell az angyalkákat! -
chooselee #200 A történet remélem elsöpri az ilyen rossz szájízt... -
mephi666 #199 hát már korábban is írtam, hogy nekem sem annyira jön be a bigdaddy-s dolog... főleg, hogy mi irányítsuk az elsőt... a prototípust, ami használ még fegyvereket meg plazmidokat is :S a videókból az irányítása/mozgása "retardált-konzolos" lett szvsz... lehet h jó játék lesz, bízok benne... de attól is félek, hogy olyan színvonalbeli romlás is lehet, mint pl max payne1->2 között :( egyébként bioshock3-ban meg fürge bigsister-ekkel kell menni? 4. részben meg jön a big brother, aki mindent lát? :) -
#198 Egyet értek bár, nemfogod a hátadon cipelni a BigSistereket...
De annyira hangulatos volt figyelni ahogy haladnak a városon át, a daddy meg a littlesister, annyira ottvolt, de most.. -
#197 A kishugok kezdenek nőni... És mért bigdeddy? Az első részben jó volt ez a poén, hogy mi is nagybácsivá válunk a végén és velük nyomulunk, de hogy a 2. résztől ezzel is folytatódjon. Hát ezt elszabták. Az 1-ben volt az egész bigdeddy-kishug párosnak egy jó kis misztikus atmoszférája, ahogy végigvonultak Rapture helyszínein, most mért kellett ehhez hozzányúlni? Mármint azzal, hogy mi is nagybácsik leszünk és visszük a hátunkon a dögnagy kishugokat. Kívülről szemlélve őket nekem sokkal jobban bejött a filing, mint így hogy én vagyok a feromontól bűzlő nagybácsi, aki óvodásokat fuvaroz végig Rapture-on, akik percenként ordibálják a fülembe, hogy "Hurry Mr. B." Hát nem tom... -
#196 Az elso resz , a half life 1,2-utan a legnagyobb kedvencem ,es ahogy nezem ez is az lessz -
#195 hogy száradna le a keze annak aki konzolon mutat be egy fpst retardmozgással -
#194 IGN 9 perces XBOX 360 videó
Várom a véleményeteket! -
#193 Mást is lehet ültetni az agyukba. Azt hogy téged védjenek. Mégpedig a nagybácsi hipnózissal. Mikor sokan támadtak rám nagyon jól jött ez a plazmid.
Öröm volt nézni ahogy a kedves behemót ízekre szaggatta azt a sok pszihopatát, aztán mikor nem maradt senki odaállt ahol én voltam és 5 másodpercenként nézegetett ide-oda hogy jön-e még valaki aki fasírtként látna szívesebben. -
#192 A Nagybácsik Dr. Suchong agyszüleményei. Köztudott, hogy a Kishúgok nagy kockázatot jelentettek, ha egyedül, védelem nélkül mentek ki az utcára ADAM-ot szerezni. Suchong arra törekedett, hogy kiküszöbölje ezt a problémát, és előadta ötletét Andrew Ryan-nak, de aggodalommal a hangjában. Tudta ugyanis, hogy Nagybácsi-vá válni egy egyirányú folyamat, és ezért aggódott a jelöltek megtalálásával kapcsolatban. Andrew Ryan biztosította afelől, hogy ez nem jelenthet problémát.
A Nagybácsi-k emberi lények, akiknek bőrét és szöveteit beoltották egy hatalmas búvárruhába. A jelöltek túlesnek egy hangszál moduláción, és feromon-kezelésen. Ez a feromon az, ami a Kishúgokat vonzza a Nagybácsikhoz. Ezek után a jelölteket beoltják egy olyan plazmiddal, amely mindent kitöröl a tudatukból, és 1 célt ültet el agyukban: meg kell védeni a Kishúgokat.
-
#191 nem sebezhetetlenek, csak gyorsan regenerálódnak. Az átalakulás meg csak átmeneti volt, a feromonon és a hanggenerátoron kívül csak a ruhát vettük fel -
#190 Dr. Suchongnak az egyik felvételéből derül ki, hogy aki átváltozik Bigdedi-vé annak nincs visszaút, nem lehet az állapotot visszafordítani. Idézet a hangüziből: a Big Daddy-vé válás egyirányú utca...
Most akkor hogy lesz? Ezentúl minden részben komplett bulldózerként csörtetünk végig underwater citi utcáin? Illetve változik majd a főszereplő személye? Hm... Nemrég olyasmit írtak, hogy 6 részt terveznek.
[Egyébként v.mit nem értek. Ha a különleges genetikai mutációnak köszönhetően a kishugok tényleg sebezhetetlenek, akkor a végén miért csökken az energiájuk, mikor nekünk kell rá vigyázni és likvidálni az őt megtámadó szabdalókat.] -
#189 ha jól emlékszem csak a gerinc és az agy,minden más mesterséges -
#188 Akkor végülis ember vagyunk, nem?
és a BD elenfeleknél ki van a páncél mögött?
egyébként a 2. részben lesz valami bd csaj is. -
#187 :DDDD persze... konzolos 11-12, pécés 10 -
#186 Az első rész végén egy Little Sister vezet el minket a főellenséghez. A kislány bizalmához fel kell vennünk a Big Daddy-k ruhadarabjait,sőt egy feromon megszerzésére is szükség lesz. -
#185 Ezzel én is így voltam, nagyot döbbentem.
nekem se tetszik h BD-k leszünk... -
#184 Ezt amikor olvastam itt a topicban valahol elölrébb akkor kicsit megakadt a szemem, mert ugyebár nem játszottam teljesen végig, kíváncsi vagyok mennyi igaz belöle. -
#183 Állítólag az első rész végén átváltozika hős BD-ra. Ebből nem tudom mi az igaz... ezért is lesza BD a Bio2-ben -
#182 Én ma kezdtem újra az 1-et, kifogom játszani, mert mikor elöször játszottam a végénél abbahagytam, nade majd most.
Végigolvastam a topicot most naggyából, hát érdekes lesz, személy szerint jobban örültem volna az elsö lehetséges változatnak, hogy nem big daddyként leszünk jelen...
De a történet már ígyis a toppon van, szóval nemlehet gond :)
Amúgy Dx10ben játszom az 1-et énis, és hát nincs megfelelö szó a látványra. -
#181 Az első rész grafikája tényleg top-on volt megjelenéskor, sőt most is megállja a helyét. A videókat elnézve egy valami szúrja a szemem: amikor kilép a karakterünk az épületeken kívülre, akkor nagyon elnagyoltak a növények. A textúrák is homályosak azon a részen. Pedig a videók a PC-s verzióból származnak. -
#180 Olyat én is álmodtam tegnap...
Egyébként a vidiket elnézve sztem a grafika nem fejlődött sokat az előző részhez képest. Nem lehet észrevenni nagy különbséget. A fejlődés azért is nehéz, mert az első Bioshocknak tényleg ütős grafja volt. A víz pl. káprázatos szép volt, főleg a belső terek talaján található bokáig érő víztócsák, amin megcsillant a fény. Ez a látvány DX10-ben odavág, hogy nem kelsz fel.
De lehet még ezt is fokozni? Nehezen. Szóval a graf, ha olyan is mint az 1-é, már akkor is jól jártunk. -
#179 Hát az első variáció lehet izgalmasabb lenne :) -
#178 Mi leszünk a víz és csordogálni kell minden felé a tűzet elkerülve ,mert akkor elpárolgunk!
Igen Big Daddyt alakítunk! -
#177 Ebben a részben most egy Big Daddyt alakítunk, vagy hogy kik leszünk most? -
#176 Remélem 9990 Ft-os áron fogják adni. -
#175 Hát konzolon bioztos annyi lesz -
chooselee #174 Remélem ha ilyen durván jónak ígérkezik azért nem 20 ropi lesz a végösszeg! -
#173 Mikor olvastam, hogy lesz multi, felszisszentem; minek? Tudom, warez ellen egy jó fegyver, blabla, de Bio-ba multi?
Viszont, ezt így végigolvasva, már várom a multit is, nem csak a szinglit; Ugyan, ez is csak "egy szimpla hent", mint a többi, viszont a története nagyszerű, amellett, hogy kézenfekvő. Ha a megvalósítás is olyan, mint maga az ötlet, akkor baba lesz! -
#172 "Bioshock 2 - Kipofozott multiplayer
Amit annyira nagyon szerettünk a Bioshock egyjátékos módjában, az a Bioshock 2 egyik multiplayerében is helyet kap majd.
Anno végigjátszva a Bioshock nevű csodát különös képpen nem zavart, hogy a 2K Games végül kispórolta a multiplayer lehetőségét a csomagból. Rapture víz alatti városának nyomaszó légköre és a benne „élők" szomorú sorsa így is minden idők egyik legeredetibb és legjobban megírt játéktörténetével ajándékozott meg bennünket, ami bőségesen kárpótolt holmi komolytalan online lövölde hiánya miatt. A világ azonban változik, s vele együtt az igények is. Mivel a többjátékos mód úgy nagy általánosságban nem árt egy játéknak, a Bioshock 2-ről már igen korán tudni lehetet, hogy az első résztől eltérően bizony online avagy LAN is szórhatjuk egymásra a plasmidokat, illetve az ólmot.
A Bioshock 2 multiplayer oldalának egy „apró" részletére pedig most derült fény. A 2K Games ma bejelentette, hogy a Digital Extremes -el frissen kötött partnerségi megállapodás értelmében az Unreal-t jegyző és néhány UT címmel is büszkélkedő gárda egy teljesen egyedi játékmódot készít a Bioshock 2 multiplayer szekciójának. Hogy miben lesz ez a mod más, mint mondjuk a jól bejáratott DM vagy CTF? A válasz egyszerű: a fejlesztők ugyan azt az élményt akarják visszaadni a többjátékos ütközetek során, mint amit a singleplayerben átéltünk.
A koncepció egyébként találó: az egyjátékos mód történetén túl a multiban is egy komplett sztorit kapunk. Az általunk terelgetett karakter a plasmidok megjelenésének időpontjában, pont mint „próbababa" üzemel, akin lehet teszteli az újabb és újabb vegyszereket. Ez a megállapítás magában hordozza a tényt, hogy Rapture akkor tájt épp a káosz kitörésének előestéjén, még épségesebb állapotban látható... persze nem sokáig.
Miután az új multiban is elszabadul a pokol, kezdetét veszi a tapasztalati pontok szorgos gyűjtögetése, valószínűsíthetően az ellenfelek legyilkolása révén. A Bioshock 2 eme különleges többjátékos módjában aztán pontjainkon fegyvereket avagy plasmidokat vásárolhatunk, amiket a továbbiakban az első részben is megtanult, testhezálló kombók kialakításával tehetünk még halálosabbá.
Egyszeri Rapture lakosként tanúi leszünk annak, ahogy az idealistán megálmodott mintatársadalom az egyik pillanatról a másikra enyészeté válik, ezzel is tovább bővítve a Nagy Bioshock Sztorit. Végezetül annak sem kell megrémülnie, akinek ez a kissé RPG stílusúra hangolt új Bioshock 2 multiplayer mod első hallásra nem jön be túlzottan. A nyilatkozatok külön kiemelik a munkálatokért felelős Digital Extremes érdemeit, miszerint a három Unreal Tournament játékot is adott már a világnak, ami így garancia lesz az FPS veteránok számára. Várjuk szeretettel!"
Forrás: GSO
Na ez már döfi!
Mit szóltok?
-
chooselee #171 Lehet később bele fognak majd szőni a történetbe egy alternatív várost is, vagy hasonló... -
#170 Az lett volna a meglepő ha nem Rapture-ben játszódna majd a 3. rész. -
#169 A Bioshock 3 is Rapture-ban játszódik?
A második rész még meg sem jelent, de a 2K Marine már a Bioshock 3 sztoriját tervezgeti.
A Biosohck ugyebár a víz alatti Rapture városában játszódik. A Bioshock 2 szintén. Na és a Bioshock 3? Az is. Legalábbis a 2K Marine alkalmazásában álló Jordan Thomas szavaiból ez derül ki.
A Bioshock 2 még meg sem jelent, de a sikert már borítékolta magának a 2K Games. Nem csoda hát, hogy a 2K Marine már tervezgeti, mit is lehetne a harmadik részben elmesélni. Mivel a Bioshock 2 sztoriját nem ismerjük, elég nehéz úgy beszélni egy képzeletbeli folytatásról, hogy nem tudjuk mire számítsunk. Jordan Thomas is igen sejtelmesen fogalmazott. " (a Bioshock 3) Egy olyan karakterről fog szólni, akit nem szeretnénk semmiképpen sem elengedni.. Rapture még nagyon is termékeny talaj, és annyi felfedezni való van benne, amennyit csak akarunk. Meg vagyok róla győződve, hogy több Bioshock játék is játszódik még Rapture városában." Eddig az idézet. Alant pedig lehet elmélkedni, kit nem mészároltunk le, vajh kit nem fogunk a Bioshock 2 során, azaz ki lehet a Bioshock 3 főszereplője?
info: Gamestar -
#168 Nagyon király a 3 gameplay videó. -
chooselee #167 Engem ezzel a mozgóképsorral megnyertek újra! :) -
Aspyrin #166 Pont úgy néz ki, mint az első rész, ennek örülök! :)