8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #597 Akkor Kaszas nyert. -
#596 kicsi de játékos XD -
#595 Jaja. xD -
#594 az egója?:D -
n3whous3 #593 szar dupla post -
#592 :D -
n3whous3 #591 Nyertem -
n3whous3 #590 Nyertem -
#589 Kinek nagyobb? -
n3whous3 #588 majd folyt. ha itt lesz a topik nyitó sztem. Majd feldobja a témát :) -
#587 lul :D -
#586 mi zu emberek? le vagytok állva:D -
#585 De kevés :/ -
n3whous3 #584 na tabi témával ide át akkor -
n3whous3 #583 Vannak még normális orvosok azért. -
MoSFeT #582 nem, nem tudják eldönteni
Az orvos azt a tabit írja fel amelyiknek a felírásáért szebb nagyaralást igért a gyártó.
És mivel nem egyformán hatnak a cuccok van hogy egy nőnek több félét is ki kell próbálnia mire olyat talál aminek a mellékhatását jobban el tudja viselni.
A méllékhatásokat illetően pedig sokszor elmarad a mérlegelés. -
n3whous3 #581 Akkor hajrá, több irányból égesd a kanóct :) -
#580 Tulajdonképpen én is hibás vagyok, hiszen eddig nem nagyon ismerkedtem. Ez az ismerkedési láz is csak nem rég tört rám.
Sokat számítógépeztem, nem foglalkoztam szinte semmivel.
Tényleg mostmár az kéne, hogy valami jó társaságba bekeveredni, aztán ismerkedni. -
n3whous3 #579 nézd meg extra adatlapját, ott van a nyitott topikjai közt -
extramagascsaj #578 saját fórumok közt van... 0 tolerancia az ágyban nevezettel -
#577 még nem látom, de már jó lenne ott osztani az észt:D -
#576 17 s -
MoSFeT #575 Általában a tabletták mind hormonális cuccok... és elég jól megbolygatják az ember szervezetét.
Akár mennyire új technológia.
(És főleg mivel új kiszámíthatatlanaok a hosszútávú hatásuk)
Anyám védőnő, szóval tudnék még mesélni
Mindezzel csak azt szeretném, ha mindenki tudatában lenne annak, hogy a dolgoknak milyen következményei lehetnek...
Esetleg pár női kolléga is érvelhetne -
n3whous3 #574 Na akkor új téma: ki hány évesen vesztette el? -
n3whous3 #573 Lehet hülye szöveg, de a szégyenkezés rontja el a dolgot, mert kényszertudatot ad és ha elsieti az ember, esetleg elkúrt lesz a dolog (szó szerint :D) -
#572 egyetértek. -
n3whous3 #571 Jah, igaz. Nagyobb tömeg tényleg összefogott, de 56 is olyan felemás ugye. -
#570 sztem egyáltalán nem szégyen ez a szűz dolog, amíg velem sem történt meg a "csoda" én bizony már szégyenkeztem magamban h lehetek ilyen fatökű, de ez így utólag marha nagy hülyeség...mindennek eljön az ideje, vkinek előbb vkinek utóbb... -
extramagascsaj #569 na nyitottam topikot a témával kapcsolatban,h ne itt offoljunk -
#568 Például a forradalmak (Rákóczi szabadságharc,48 forradalom, szabadságharc, 56). -
#567 engem nem zavar tölem mehet a szabad témafolyás legalább nem uncsizom -
n3whous3 #566 Engem azért megrémiszt, hogy valakinek 2 ismerőse is így járt... -
#565 Igen. -
n3whous3 #564 Lehet, hogy "a nő és férfi" topiknak kéne lenni és szabad témafolyás... :D -
extramagascsaj #563 ilyen topik van már? -
n3whous3 #562 Nem haraggal mondom, csak jobban érzi ő is magát, ha mellette állnak mások is :)
Extra: Én se siettem el :DDDDDD -
#561 szerintem a lányok el tudják dönteni, hogy milyen fogamzásgátlót használjanak, ezek a példák meg nagyon szélsőségesek véleményem szerint, igaz ismerőssel történt, de akkor is, nálam gumiszakadás volt azért az sem mindennapi dolog, de megtörtént -
#560 nagyon elment most a forum a tabi vs gumi témára... -
n3whous3 #559 :(((
Elhiszem, de amint mondtam, vannak más alapon ható anyagok is már mostanában. Közük sincs az 10 vagy 5-6 évvel ezelőtti cuccoknak... Mindenesetre ez szöget ütött a fejembe :( Barátnőmnek meg lehet szólok, hogy inkább ne akarjon így örömet szerezni nekem, mert ő volt aki kitalálta a dolgot nálunk és nem is szólt. -
extramagascsaj #558 én se kapkodtam el a témát...úgyhogy nem basztatok senkit azért mert még szűz...ez az ő döntése...tiszteletben tartom