3314
-
#286 Na megnéztem a 8. részt, király volt. Annyira, hogy már megint elfelejtettem figyelni, hogy mikor tűnik fel a 47-es.
Amúgy érdekes az a 2. Walter -es dolog is. Nem hiszem, hogy őrült lenne, nem 100-as, dehát diliházban volt sokáig.
Ugye az évad nem 10 részes lesz? -
#285 Az jó! -
#284 Nagyon jó a nézettsége, nem lesz vége egy ideig. -
#283 én meg azt mondom hogy összefüggéstelennek látszó epizódok ide vagy oda, akkor is fasza ha nincs összefüggésXD -
#282 Talán nem kéne rejtélyekre építő sorozatot nézned, ha ez nem jön be.. :) -
#281 dejó, hogy csak így eldöntöd, hogy ha így megy tovább akkor (nem számít milyen nézettségi adatokat produkál amerikában) a FOX leszedi a műsorról :D csak a te kedvedért :D
amúgy elmondom neked, hogy az összefüggés a részek között a pattern, a minta, ami kb annyi, hogy a régi "csoport" amiben Walter is benne volt, kísérleti laborként használja az egész világot, és jönnek elő a "képességek" a furcsa dolgok... egyes kísérletek jól sülnek el, mások nem, és durva mellékhatások vannak (pl felrobbanó nő a vendéglőben)
amúgymeg J.J. Abrams -től ne számíts másra, a puzzleből mindig csak egy apró darabkát kapunk meg a sorozataiban (pl. Lost) -
#280 Most már kezdenek kurvára unalmassá válni ezek az összefüggéstelennek látszó epizódok. Jó lenne végre kibogozni belőlük valamit a készítőknek, különben a sorozat nem éri meg a végét. -
#279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na ez jó kis rész volt :) egy-két kérdés felmerült... :)
Walter skizo lenne? Vagy mi ez a másik "énje" aki a diliházban volt? A másik, hogy a végén a fazon aki kiszedte az almát a falon keresztül az a diliház igazgatója? Mert nagyon hasonlít rá, de fiatalabb. Vagy csak én látom rosszul? :) -
fringe01 #278 Felhívás! Sziasztok, várom azokat a bátor embereket, akik szeretnének Fringe oldalt szerkeszteni, vagy a sorozatról írásokat készíteni. Az angol nyelvtudás javaslott, de nem kötelező.
Nézd meg a Fringe Site oldalt, mint az első magyar Fringe portált. Aki meglátogat az igazi Fringe hangulatban élvezheti az oldalt. Köszi! -
#277 hádde hádde:) Na jóvan..:)) -
Monoton #276 Ez még úgy-úgy okés :) De aki rárakja a webcímét, na az még fel is idegesít. -
#275 jaja itt is úgy van -
#274 Csak kíváncsiság: a neved miért kell a banner-be? Láttál SG-n vagy bárhol máshol példát rá? Én sem írom rá soha... De a Te dolgod, ha a többieket nem zavarja... Szerintem csúnya és felesleges. -
#273 Szerintem nem, csak zizi, és ismételte magát. -
#272 Úristen mekkora jó rész volt ez az utóbbi... Ismét láthattuk kopasz barátunkat, aki ezúttal a reptéren tűnt fel. Vajon ki lehet ő? Mi a dolga? Még mindig nincs sejtésem. ;)
Második kérdésem:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vélemény? :DAmikor tudósbácsika borotválta az alany fejét, akkor valami olyasmit kezdett el beszélni, hogy valahonnan ismerős neki ez a kopasz... és itt a szavába vágtak, hogy "igen a fia popsija pont ilyen volt kiskorában". Nekem ez úgy jött le, hogy közben Dr. Frankestein nem is erre gondolt hanem Hitmanra, aki minden részben feltűnik.
Remélem érthető voltam. :) -
#271 pont ennél a sorozatnál lehet ilyeneken fennakadni, ahol minden apró kis részlet a helyén van, épp úgy mint a lost-ban:) -
#270 nem volt rossz rész, pörgött is, kicsit haladt is a sztori
viszont egy valamire szerintem nem gondoltak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!időeltolódás. :) konkrétan nem tudjuk mennyi idő volt németországban és amerikában, de úgy jött le a dolog, hogy ugyanannyi. pl. amikor mondja a csaj, hogy holnap reggel 8-kor lesz a kihallgatás, akkor egyrészt a nap vége van mindkét országban, másrészt ilyenkor 100-ból 99 esetben azt is megtárgyalja a két fél, hogy a másik országban hány óra van
na ez tényleg csak szőrszálhasogatás volt, és egy ilyenen ennél a sorozatnál igazán nem kéne fennakadni. csak ugye ez figyelmetlenségből adódik és nem abból, mert nem tudják, hogy mégis mi történne, ha pl. valaki órák alatt megöregszik -
#269 Tegnap volt nem? -
#268 nemrég jött ki -
#267 Mikor jön a következő rész? -
#266 akkor jól van láttam:) -
#265 de :D -
#264 Nem az a felrobban a kajáldába rész? -
#263 mindenféle természetfeletti dolog volt, meg a doki is csinált vmit és a kölke végig rinyálta..... :D eléggé körülírtam hogy tudd nem??? :D -
#262 hát ez nem sokat segit. lehetne kicsit részletesebben?:D -
#261 igen, a hatos. gyógyíthatatlan betegség gyógyítása volt benne -
#260 melyik az utolsó rész, a hatos? mi volt benne? nemtudom hogy láttammár,mert most el vagyok havazva a sorikkal:D -
#259 Színfalak mögött - Fringe -
#258 mert a topik nevébe is benne van -
levi121212 #257 Megnyitottuk kapuinkat, várunk midnen Fringe rajongót szeretettel! Fringe Hungary -
#256 Tényleg! Én nem láttam. -
#255 minek a fox felirat?:) -
#254 nice -
igy?(nem baloldal, mert ott csúnya sztem:D -
Monoton #252 Ezekszerint már azt is tudjuk hogy nem csak ott vannak jelen ahol történik vmi különös. -
Ott a Hitman -
Monoton #250 Vagy át tenni bal oldalra :DD -
#249 ja meg hamár úgyis módosítod, a fox feliratot nem tudnád olyan színűre átírni mint a fringe felirat? vagy fehérre? -
#248 beteheted -
#247 szerintetek belerakjam bannerba? mert belerakhatom (nem kell sok módositás szerencsére)