3314
2ivmws8.jpg
  • ProGabe #406
    a wikit bárki szerkesztheti...

Abrams abban jó, hogy felismeri a jó ötleteket és a tehetséges embereket, akiket aztán maga köré gyűjt, nagyon okosan

tudvalevő, hogy a Lost 2 alappillére (most már)Lindelof és Cuse. itt meg Orci és Kurtzman /amúgy a Lost alapötlete egyes egyedül egy Jeffrey Lieber nevű úriembertől származik/

sorozatoknál a lényeg az executive producer(ek) és a showrunner. ők mondják meg merre menjen a sztori, mik legyenek egy-egy rész alapjai. az írók "csak" ezek segítségével írnak egy szkriptet
  • precision
    nem álltam le vitatkozni, te féjleztél nagyképűen
    amúgy meg ez a semmi köze a sorozathoz az ötletgazdának erős túlzás volt
    az hogy nem rendezett több részt, istenem... az alapokat ő fektette le, mint ahogyan a fringenél is
  • akyyy
    de 2. évadtól semmi köze hozzá (sőt, csak az első néhány résznél volt jelen, de álj le vitatkozni nekem 8), az utolsó évadban akarna majd egy részt rendezni.
  • precision
    wiki

idézek:

Televíziós munkái
    Lost, ötletgazda, forgatókönyvíró, ügyvezető producer, rendező

FAIL.
  • akyyy
    losthoz neki semmi köze az első pár rész kívül, FAIL.
  • Bulykin
    szerintem meg most kezd durvulni:D
  • precision
    hát, a J. J. Abrams féle cuccoknál már csak így van ez
    pl Lost most jár az 5. évadnál, de van olyan dolog pl az 1. évadból amire még nem kaptunk választ :D
  • Herold
    Nekem nem úgy tűnik, mintha ez az eset illeszkedett volna a pattern-be.
    Lehet, hogy előbb-utóbb fény derül az összefüggésekre, csak kérdés, hogy a sorozat bírja-e addig nézettséggel.
  • ProGabe #398
    én is így vagyok vele

a köv rész pörögni fog, ahogy elnézem. de nekem nem ez kéne igazán, hanem az, hogy magával a patternnel foglalkozzanak. massive dynamics, kopasz csávó, robotkarú nő, stb
  • lovrob
    Szerintem is kezd ellaposodni,remélem felpörgetik
  • SötétBarom
    Kezd langyi lenni ez az egész.. :c
  • levi121212
    Felirat :)
  • chetory
    Ez nekem is eszembe jutott. Szerintem azért, mert tudta, hogy, ha nem nyírják ki, lebuknak, így nem sikerül a tervük. Akármi is legyen az.
  • Herold
    Ha megmenteni akarták, akkor miért mondta a feleségének, hogy ölje meg?
  • ProGabe #392
    upsz, pattern

[elmegy és leírja 100x :D]
  • ForzaInter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amugy sztetek is csak megmenteni akarták Oliviát, a massive dynamic elől? vagy csak kamuzhatott a csávó?
  • ForzaInter
    ki az a pettern?:D
  • precision
    ja ez olyan kis lightosabb rész volt de nekem tetszett
    kell néha ilyen rész is, ahol vmi jellemváltozást vagy mélyebb jellemábrázolást láthatunk
  • ProGabe #388
    megnéztem az új részt. olyan kis semmittelen volt. nagyon nem tett jót, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem kapcsolódott a pettern-höz. meg sok bullshit is volt benne, amit most meg sem próbáltak igazán magyarázni
  • ProGabe #387
    nem tart meg elég nézőt a fringe
  • ProGabe #386
    Miután február 14-is (gondolom ez 14-ig akart lenni) minden héten lesz Fringe, a sorozat újabb 7 hetes szünetet fog tartani, hogy április 7-én térjen vissza a szünet nélküli folytatásra. Érdekesség, hogy az 1×16-ot Brad Anderson (Gépész, Transzszibéria), míg az 1×17-et a forgatókönyv-Oscaros Akiva Goldsman fogja rendezni.

@sorozatjunkie

btw remélem lesz időm és még ma meg tudom nézni az új részt :)
  • kirol
    Pedig úgy értjük, mert most mondtad.
  • precision
    nekem is tetszett :)
    megnyugodhatsz :D :P
  • Bulykin
    ezt ne úgy értsd hogy ha másnak nem tetszik akkor én se nézem/nekem se...de azért ha már sok mindenkinek nem jön be vmi akkor abba lehet vmi:)
  • ForzaInter
    nekem teccett, ez a lényeg, rohadtul nem tud érdekelni, hogy vkinek nem tetszett...
  • Bulykin
    én
  • kirol
    Ki nem szarja le, hogy máshol milyen hülyeségeket írnak?
  • Herold
    Jó volt, és az öreg (Walter) jellemábrázolása is egyre jobban alakul.
  • ProGabe #378
    szerintem sem volt rossz. jó volt az ötlet, mármint az, amivel gyilkoltak

kiszámítható volt, de ez nem baj, majd úgyis lesznek még olyan részek, amikor kapkodjuk a fejünket "most akkor mi van?" felkiáltások közepette :)
  • Bulykin
    sorozatgurun hogy lehúzták ezt a rész LOL...csak nekem tetszett akkor ennyire?
  • Monoton
    ahh gyoorsan megkell néznem nekemis :D
  • precision
    jaja, bejövős volt :D
  • Bulykin
    holy shit!!! hát mi volt ez? haaaatalmas rész volt, az eddigi legjobb szerintem, nagyon király:D
  • levi121212
    Felirat itt
  • akyyy
    Hát én kértem hogy irják bele a Bannerral együtt, de ha zavar ki lehet venni.

Szerintem elég egy topik is, annyira nem hű de népszerű a sorozat hogy két topik legyen neki (371 hozzászólással szerintem nem az)

Másrészt, én nézni fogom tv-be IS, mert érdekel, a felirat nem tetszett, ahogy tele van reklámmal, plusz ha tv-be is nézem, akkor valamelyest támogatom a készítőket is, hisz az Rtl fizetett érte, és őka nézettségből derítik majd ki, hogy megérte-e, ha igen, megveszik 2. évadot is és igy tovább...

persze lehet a készítők lófffa sem látnaík abból a pénzből, de elég nekem a tudat is.

Szökésé be lett zárva, igaz van egy közös lost, 24, meg szökés topik, aminek házigazdája én vagyok, de akik javarészt itthon nézik, nem igazán járnak sg-re, pláne abba a fórumba, igy már nem is nagyon "vezetem", persze szökést meg 24-et továbbra se fogom felirattal nézni, és nem kérek áttérítést.
    lostot már igen, nem birtam kivárni:) még ha esetleg axn közölte volna, hogy nah, márciusba jön, de még nem adott hirt róla mikor fog jönni. ezért döntöttem a felirat mellet a Lostnál.

Heroes avagy Hösök topik azért van kettő, mert mikor a tv2 bemutatta itthon, még amcsiba se volt közel se az első évad vége, szinte nem sok kellet ahoz, hogy egyszerre menjen az évad itthon is meg külföldön is, de ilyen sose lesz:D

meg azóta már lement 3. évad is itthon meg kitudja mikor lesz, köszönhetően a tv2 lámaságának, de páran vannak akik szintén tv2-őn nézik, és jó nekik a topik (persze jó lenne oda egy házigazda, aki látta feliratosan is, és tudja törölni a spoileres hozzászólásokat a f@szlámáktól)

Nem tudom mikor fogja az Rtl bemutatni a Fringe-t, ha februárba elkezdené, végülis lehetne ezen oknál fogva külön topik, de sztem végete fog érni az első évad, mire itthon elkezdik, van egy olyan érzésem...
  • Herold
    Azért kell az. A sok láma aki a tévében nézi itt csak spoilereket fog találni.
  • precision
    más sorozatoknak pont hogy nyitnak
    pl Prison Break (Fox) <-> A szökés (RTL)
    akkor Heroes (NBC) <-> Hősök (TV2)
    ...stb. :)
  • Monoton
    Nem kell még 1 topik, más sorozatoknak sem nyitnak. De a megyar cím sztem is felesleges.
  • Herold
    Már csak azért is, mert a FOX-on Fringe néven fut (értelemszerűen). Ha van/lesz magyar topicja, ott lehet annak a címe A rejtély.
  • precision
    miért kellett magyarul is beírni a címet? lehet célszerűbb lenne csinálni egy A rejtély (RTL Klub) topikot, és akkor az "újoncok" sem futnának bele spoilerekbe és mi sem kapnánk ideggörcsöt tőlük :D