3314
2ivmws8.jpg
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Több helyen is benne volt, a Pilotban a Massive Dynamics épületében sétálgatott, a második epizódban meg a kórházban (amit mutogattak a mostani epizódban is).
  • Monoton
    Amíg nem jön magyar felirat plz. no spoiler
  • sorrow
    Véletelen észrevettem:
    A 3. rész-ben egy pillanatra feltünik (33:56-nál) az a kopasz faszi aki a mostani 4. rész elején az étteremben rendel.
    (...tisztára mint G-man..., avagy hol van Wally?)
  • Shep
    Úgy látom a banner még mindig nem került fel a helyére :)
  • levi121212
    Azóta már írtak, MA lesz felirat valamikor :-)
  • ProGabe #161
    igazán utánanézhetne minden "mikor lesz felirat" és társait irogató személy a megfelelő oldalon (feliratok.hu forum), hogy hogy is áll a helyzet! nem kicsit unalmas, hogy filmek, sorozatok topikjaiban a hozzászólások igen nagy hányada arról szól, hogy mikor lesz feirat...

© chetory 2008. okt. 01. 10:11 | Válasz | #11487
    Net problémánk sajnos még mindig nem oldódott meg :(

Ma költözés van, és az új lakásban 2 hétig minimum nem lesz internet. A Fringe 1 x 4-et holnap tudjuk elkezdeni majd, csak addigra tudjuk megszerezni magát a "nyersanyagot".
    Köszi a türelmet!
  • Monoton
    tegnap kezdtek el forditani
  • Herold
    Mi van, nem fordítja senki a feliratot ezentúl???
  • akyyy
    nah betetetem a bannert
  • SötétBarom
    Nekem is elég lenne mondjuk, de az asszony is nézi, ő meg deutschsprecherin.. :[
  • akyyy
    nem irta, hogy magyar kell neki:D vannak akiknek elég angol:D
  • SötétBarom
    Gondolom a másik kollega sem angol felirattal szeretné nézni :DD
  • passatgt
    nem is neked írta
  • SötétBarom
    Nem vagyok süket. Nyilván nem angol feliratra van szükségem -.-
  • akyyy
    mi van?:S
  • SötétBarom
  • akyyy
    már van felirat
  • lovrob
    Tudja valaki mikor lesz felirat a 4.részhez?
  • SötétBarom
    Szupcsi, este megnézzük :)
  • LasDen #147
    nah az első rész után a 2-3. részt is bepótoltam :D mostantól folyamatosan követem...... :D Érdekesnek ígérkezik...
  • levi121212
    Bizony, éljen! :)
  • akyyy
    megkapta az egész évados berendelést
  • kirol
    Ez a 1x04-is érdekesnek tűnik, mert a 720p már megint azzal kezdődik, hogy felolvassák a korhatárt. :(
  • levi121212
    6.0 után a rating most 6.2 lett, 18-49-ben pedig a 2. legnézettebb sori volt kedd este, úgyhogy a nézettség jónak mondható, szerintem ennek van legjobb esélye megkapni a 2. évadot :-)
  • Bulykin
    Fringe s01e05 - Hungry Power

érdekesnek ígérkezik már a címe alapján is, legalábbis engem felcsigázottXD
  • Bulykin
    jaja, az apa-fiú poénkodások, vicces helyzetek nekem is nagyon bejönnek, tényleg nagyon jó színészek...
    viszont a csajszi az elején a temetésen egy picit gázos volt, olyan izé képet vágott^^
  • ProGabe #140
    megnéztem a 04-t. nekem még mindig nagyon tetszik, ebben a részben jött ki igazán, hogy mennyire jó a chemistry az apa-fiú között. és mennyire jó színészek! viszont nem tudom elképzelni hogy az amcsiknak is ennyire tetszene a sorozat, főleg ez a rész :\ remélem tévedek! biztos van jó pár ütős ötlet a készítők tarsolyában, remélem kitart addig a sorozat, amíg ezek eljutnak a megvalósításig, és akkor biztos nem lesz probléma a nézettséggel.

most egy hét kihagyás, tehát két hét múlva lesz új rész, de milyen! 720p végén meghagyták az előzetest, nagyon ígéretesnek tűnik!
  • Monoton
    En hpról szedem 720p hez es jo minden
  • kirol
    Mert azok nem jól vannak időzítve!

De mondom ezen a gépen meg jó.
  • precision
    gondolom a program amivel szerkesztetted mentéskor átállította a karakterkódolást
    de miért nem szedsz le a verziódhoz való feliratot? hosszupuska/feliratok.hu/opensubtitles.org
  • kirol
    Az 1x03-as 720p-s videó egy kis bevezetővel indul, mármint valamit dumálnak a korhatárról, vagy valami, és a felirat így nem jó.

Átidőzítettem, de most az ékezetes betűket nem ismeri fel a lenti gép amiről a HDTV megy, pedig ezen meg jó.

Ez mitől lehet?
  • levi121212
    Sziasztok! A dolog egy része már szerencsére tárgytalan. Az oldal készül, október közepétől fog működni előre láthatóan. Amihez várnék még vállalkozó szellemű emberkét, az az oldal tartalommal való megtöltése lenne, szereplők, történet, hírek stb. És ma végre (vagyis holnap) újabb Fringe :-) Remélem megkapja a 22-es rendelést vagy ha nem is de a 2. évadot mindenképpen ;-)
  • Malakai
    Nekem is tetszik.
    Szerintem a kéz dolog felesleges csicsa lenne.
    Ez meg nem is kinézet, csak apróság, hogy a menük gyorsabban reagáljanak cachelés előtt. Szóval a rollovert inkább valamilyen preloados technikával megoldani, pl az egy képes background eltolással. Nemtudom fejlécbe pontosan hogyan megy, de gondolom megoldható.
  • kirol
    Nekem is. Csak valami kis Flash tényleg lehetne benne. Már csak a dizájn miatt. :)

Mondjuk az a kéz - nem tudom kié - mindig elmozdulhatna arra a menüre, ami fülé az egeret viszed.
  • levi121212
    Nah, elkezdtem adatokat gyűjtögetni, szeretnék összedobni egy jó kis Fringe-s honlapot. Ha valaki kedvet érezne segíteni bármiben, azt szívesen veszem, jól jön minden segítség. Mire fizikailag is meglesz a tárhely és a cím az jó 2 hét, addigra szeretnék egy normális valamit összehozni, plusz infókkal, érdekességekkel, információkkal, stb. Aki jártas az alábbi dolgokban, és lenne kedve segíteni, az keressen meg PM-ben, vagy hasonlók!

- portál létrehozása, elsősorban designolása, testre szabása, hisz létrehozni nem nehéz
    - grafikai jártasság (bannerek, egyéb képes szépségek)
    - 1-1 részlegben való besegítés, adatok gyűjtése (szereplők, sztori, stb.)
    - angol nyelvű cikkek fordítása, vadászás az újdonságokra
    - fórum testreszabása, moderálása

Ezen kívül bármilyen nemű segítséget, építő jellegű kritikát szívesen veszek!
    Bocsi, ha offnak minősül, de nem annak szántam!

Ui: 1x04-re alíg bírok várni, a promo alapján bejövős rész lesz ;-)
  • precision
    nekem tetszik
  • akyyy
    jah végülis flashbe még bele lehetne olyat tenni, hogy "következő epizód" és youtubról leszedné az előzeteseket.csak valami rss olvasót kéne bele programozni meg áhh... sok lenne a meló vele, és felesleges:D
  • akyyy
    meg van egy ilyen is
    ezek ilyne reklámoldalak, főleg a cloverfieldhez voltak hasnolók, ugye jj -.-

ezt irják róla:
    Mysterious & interactive site contains "evidence" (Case_0091), regarding The Pattern.

szóval vhogy "A mintá"-hoz van köze:)
  • Monoton
    Pedig en a flasht ajanlom :D

Am. en leszednem a Fox logot :P
  • akyyy
    kész a banner, egyik topikomba beletettem, hogy meglehessen nézni, hogy nézne ki.

esetleg ha valaki megtudná oldani css-el vagy valamivel, hogy más megoldással változanak meg a gombok (kivéve flasht, vagy iframe-es megoldásokat, mert ugy meg tudtam volna oldani én is, de sztem felesleges flashbe)

esetleg fox logó levétele, bár többi topikban is ott van a csatorna logója a bannerba

esetleg linkbe beletenni ezt a hivatkozást: http://www.massivedynamic.com/

nemtudom zavarnak-e valakit, hogy néhány betű helyett számok vannak, de mindezt a hivatalos oldalról csórtam:) szóval van alapja
    vagy ha ráviszi az ember az egeret, akkro számok nélkül irná ki, de sztem az ugy szar:D

ha jó lesz, akkor meg beletenném vmelyik sarkába apró userbaros betűveé nevemet, h mégiscsak én csináltam:D
    csak ennyit fűznék hozzá