3314
-
#206 a végén ki volt aki felbukkant? a volt csávója? -
#205 Az ilyen témájú sorozatoknál (Outer Limits, Psi Factor, X-Akták stb.) már elég nehéz újat kitalálni. Ha nem akarnak elbukni, akkor valami ütős összeesküvéselméletet kellene kibogozni a témából. -
#204 nemtom, nekem semmi bajom a főszereplő nénivel :)
láttam már sokkal rosszabb színészi játékot is, elég csak valami esti magyar izébe ("sorozatba") belenézni, de külföldi sorozatoknál is van rá példa -
#203 Olyan érdekes ez a sorozat, legalábbis számomra. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. A történet annyira nem nagy valami, de valami azért mégis van benne, valószínűleg megint a kíváncsiság hajt, hogy vajon mi van a háttérben. A főszereplők 4 rész után, hogy nem is tudom. Az öreg tűrhetően játszik és mikor nem a pszihót játsza egész szimpatikus :) A csóka a beszólásaival elég jó, meg, hogy semmit nem hisz el. Na de a csaj, hát van benne valami ez kétségtelen de, hogy a színészi képességeit nem villogtatja, mert vagy a hú beszartam tekintetet veszi elő ,vagy pedig a vigyorgok bambán úgysem értem mit beszélsz arcot, ez így elég kevés. Tisztára mint S. Pista. -
levi121212 #202 1x05 Promo SPOILERES. Kár hogy még 1 hetet kell ré várni :S -
Monoton #201 MEgvan a srác sztorija csak még nem bontakozott ki. -
sorrow #200 Remélem erre a "dawson haverja" gyerekre is írnak valami cselekményt, mert már őt is idegesíti meg engem is, hogy csak bébiszitterkedik meg "Tamáskodik" egész film alatt. -
#199 ménem 5UB? -
#198 Nekem volt olyan összecsukható távcsövem. De csak kívülről hasonlított rá. -
#197 nekem is nagyon tetszik
tetszik hogy minden részben van vmi új "képesség" vagy kísérlet vagy vmi furcsa dolog, és mindig kapunk egy kis puzzle darabkát a nagy egészből
szerintem jók lesznek a nézettségi adatok és lesz(nek) még következő évad(ok), remélem olyan irányban terelik el az egészet hogy legyen alapanyag a későbbi évadokra is :) -
#196 én már most utaláom, hogy nem tudok semmit, de azért nézem és szeretem:) -
#195 sztem meg jó..... :D -
#194 Én is valahogy így vagyok. Csak már kezdik átszőni az egészet egyre több homályos szállal.
Lást már gyerekkorában, amikor a jégen voltak kimentette "Keller" őket. -
Monoton #193 Én úgy vagyok vele, hogy egyre jobban kezd tetszeni ez a sorozat -
#192 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyre jobban kezd tetszeni ez a sorozat -
#191 Bakker most megnéztem, erre pont most lesz 1 hét szünet. :)
Amúgy szerintem semmi baj nincs a főszereplő nővel, jól játszik, meg szép is. -
Monoton #190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem valami földünkívüli. Az a távcső az rohadj jól nézett ki, nekem is kell egy :P -
Monoton #189 Már reggel volt felirat :) -
#188 Még nem. Most lett csak felirat 720p-hez.
Én meg igényes vagyok. :D -
#187 Akkor valamelyik a következők közül lehet:
- Keller
- Hitman
- G-Man
-
#186 ha láttátok a 4-ik részt, akkor vágnotok kéne! -
#185 mi sem, csak azt, hogy itt-ott minden részben felbukkan -
#184 Mi van ezzel a csávóval? Nem vágom. -
#183 ő az sztem is
kiagyökér ez -
#182 az ugyebár a 3-ik rész, de már az első kettőben is benne volt. kórházas részt ugyebár magában a sorozatban is mutatják, itt viszont - egyesek szerint - szintén ő látható, az első részből
lehet, hogy maga a karakter az, csak a színészt még nem találták meg -
#181 :) -
#180 :] -
Monoton #179 Direkt :) Állítólag azt mondták hogy fog majd mosolyogni is :) -
#178 kifejezéstelen arca van....... -
Monoton #177 Már van :) -
#176 mi bajod van a főszereplő nénivel? :) -
#175 jó rész volt......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezd nagon érdekes lenni és már van 1-2 kérdésem :D Viszont remélem, hogy ezt az apa-fia viszálykodást lezárják végre.....azt nem bánám ha vmilyen titokzatos módon a főszereplő csajt lecserélnék Kirk Acevedora (Agent Francis :D)......Az intro zenéje meg a The Lost Room-ra emlékeztet....... :D -
#174 Kár. -
Monoton #173 :( 720p hez még nincs -
#172 van mögyar felirat mán....... :D -
#171 ha már rajta van, legalább ne ilyen rikító undorító sárga lenne a fox logo....... -
#170 thx shadó:D -
#169 hát én irtam a moderátor topikba, hogy tegyék bele, de ugy látszik nem nagyon nézik -
Monoton #168 Magyar felirat elvileg mára várható -
Micsu #167 fringe 4. részhez nincs mlég felirat?