3314
-
#486 de akkor miért kell fikázni?:( -
#485 sosem nezek promokat.
csak most a fringet elkaptam.
-
#484 http://www.youtube.com/watch?v=pqjWspgzGYw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=l-_jx_a_seI&feature=related
ezekbe nincs robbanás? nem árulnak el dolgokat? látszik nem értesz a promózáshoz, csak fikázni tudod a dolgokat:D
a hangok is jók, a néger hangja meg lehet bármi, annak a szinésznek az eredeti hangja is eléggé siralmas:D
egyedül ami nekem nem tetszett az a robbanáskor való sikoltozás a csajnak. -
#483 igaz.
de igy nem fog akkorat utni , mint nalam utott.
mert ez engem elegge mglepett.
de mind1
ezert nem nezek tvben ilyen dolgokat:) -
Monoton #482 De itt nem tudja a nezo hogy mi a legnagyobb csattano. -
#481 igen,de miert kell megmutatni? nem nagyobb meglepetes lenne mint nekunk volt anno?
de itt meg lelovik a "poent"
habar
mindig ezt csinaljak
kurvara gaz
-
Micsu #480 lol, aki még egy részt sem látott a sorozatból annak sokat jelent egy robbanás + egy jajj ne john ordítás.. -
#479 igyentelen ez az rtl.lelovik az elso resz legnagyobb csattanojat.
istenem
-
#478 Broyles szinkronhangja nagyon nem illik a karakteréhez, kész röhej. :D
De Oliviáé nem rossz. -
#477 fuh de rossz :( -
Monoton #476 Broyles és Olivia hangja nagyon rossz :D -
ldavid #475 szinkron szeressétek :) -
#474 17es várós a címe alapján:) -
#473 2009-Apr-07 Fringe 01x15 Inner Child
2009-Apr-14 Fringe 01x16 Unleashed
2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams -
#472 akkor a legújabb rész mikor is lesz? 15? akkor nézzük magyarul is:D -
levi121212 #471 De igen lehet :D -
#470 úgyis az lesz, hogy szar lesz a szinkron, pedig pl a csajnak tök szar hangja van:D -
#469 kicsit gonosz leszek:
lehet nem is Lance Reddick-el fogtok beszélni, hanem egy rtl-es emberrel, aki így promózza a sorozatot:) -
#468 na, gratula! azért ez jó dolog, hogy Broyles interjút ad az oldalnak
majd ha meglesz az interjú szerintem nyugodtan linkeld majd be :) -
#467 péntek 13.án, lool:P
remélem nem basszák el a szinkronhangokat... -
levi121212 #466 Akit érdekel, vagy érint, március 13.-án pénteken lesz a Pilot RTL Klubon 21:20-kor, ami jó hír, hogy nem szedték ketté, ez is ritkaság manapság!
Másik: azoknak, akik nem olvasnak minket, a Fringe Hungary interjút készít Lance Reddick-el, aki Broyles-t játsza a sorozatban. A hozzá intézett kérdéseket vasárnap délig várjuk az olvasható módon és helyekre :)oldalon -
#465 Ahhhaa! Azt nem tudtam, hogy a könyvben is az összes "y" feljebb van, mint a többi betű, na így már csattanó a javából. -
#464 A régi írógépeken nincs ilyen funkció. -
#463 Ő írta a könyvet. A saját írógépén. -
#462 Be lehet állítani írógépbe, hogy felső vagy alsó indexbe írjon. -
#461 mert a könyvben az összes Y feljebb van. innentől remélem már egyértelmű, mire is kell következtetni -
#460 így különvált a többitől, és az y kiejtve "váj" - why, vagyis a miért? kérdés ötlött Walter agyába -
#459 01x14
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért volt olyan nagy cucc, hogy az "y" feljebb volt mint a többi betű? -
#458 Ő fényképezett -
#457 francis meg dunham nincs rajta, pedig ők is állandó szereplők
desmond mobay, inkább rabruha nélkül fura nekem.d -
Monoton #456 Broyles milyen furcsa öltöny nélkül :DD -
Monoton #455 Ez akkor készült amikor elrabolták -
#454 Valaki mintha hiányozna a képről... -
Monoton #453
-
#452 az az ötlet meg egy régebbi filmből van, amiben valakinek bevarrták a száját. az meg onnan, hogy valaki hallotta/olvasta, hogy régen tényleg tettek ilyet
felesleges 2009-ben azon fennakadni, hogy valamit "loptak" valahonnan. ha a szórakoztatóiparban valami egyedit tudsz alkotni, hullanak az öledbe a milliók. egyre kevesebb erre a példa, ennél nincs is egyértelműbb -
#451 Ez csak szőrszálhasogatás. Az ötlet akkor is onnan van. -
#450 *rá lehet _fogni_ ofkorsz :)
(szerkesztés roxx :)) -
#449 a matrixban csak a szája nőtt be neonak, itt meg minden testnyílása benőtt aki elkapta a "vírust"
a matrixban meg szó sem volt ilyenről, csak ezzel érzékeltette Smith hogy abban a világban ő az atyaúristen, ha akarja benöveszti a száját
ilyen erővel nagyon sok filmre rá lehet lopni hogy ötleteket lop -
#448 Kár, hogy ez az epizód tele volt régebbi filmekből lopott ötletekkel. Pl. a benőtt testnyílások a Mátrixból, az írógép elcsúszott betűje az 1985-ös "Kicsorbult tőr"-ből való. -
Monoton #447 igen