3314
-
#246 amikor találkozott Esterbrook-al ott van a háttérben -
#245 nekem akkor is unszimpatikus...... .D -
Monoton #244 Mégsem rakhatnak be egy szőke cicababát fülig érő mosollyal :)
Ez a szerepéhez tartozik hogy ilyen kifejezestelen arcot vágjon -
#243 Én se értem, hogy mi a bajotok vele. Nekem szimpatikus, jól is néz ki.
Nem elég darkos? Bakker nézzél emogirl-öket a neten! :)
Nehogy már egy kemógorl, vagy plázacica legyen már a főszereplő!
A nő pont úgy jó, ahogy van.
Az apja története minek kellett?
Talán azért, mert már kezdik felvezetni, hogy ő is rosszalkodik a mintával kapcsolatos ügyekben.
HITMAN-t nem is láttam a mostani részben? Pedig figyeltem. Ti? -
#242 nekem az egész csajjal van bajom.........unszimpatikus.....mindig próbál vmi érzelmet az arcára erőltetni, de nem megy neki......a mostani részben is az ő fasságai az apjával totál nem illet a történetbe......erőltetett szar volt......én nem kedvelem ennyi :D -
#241 Nem tudom miért fikázzátok a csajt... Ha nem lennének érzelmei, akkor gép lenne. Eddig mindig jól döntött, akkor meg mi a baj? -
#240 én dutch-ra:D -
#239 Jó hát az nem az ő hibája, hogy a scriptet így írták meg :D Én Kirk Acevedora kicserélném...... :D
Meg sztem ha egy kicsit darkosabb lenne akkor még faszább lenne :D -
#238 a csaj engem is idegesít!
ügynöknek is pocsék, a dokit simán meglőhette volna karján mielőtt az.....
meg állandóan az érzelmei irányítják... -
Monoton #237 Időzítettem 720p hez -
#236 sztem ez szar rész volt.....és a csaj egyre jobban idegesít...... .D -
#235 azért a dvdlejátszó még stereokat is faszán lejátsza, mint egy laptop hangszóró vagy fülhalgató aminek szar a jobbja -
#234 sztem nem 5.1-es hang van a sima verziókon
bár ha 720p-ben szeded le nem szóltam:) -
#233 nha az fasza, akkor már kiirtam a heti sorozatadagokat dvd-re, most törölhetme leés irhatom ki megint:D -
#232 énis mindent 720pben nézek angol felirattal -
#231 én kiirom és dvdlejátszón nézemmert csak ott van 5.1 (plusz a tv a legnagyobb képű) -
Monoton #230 Énis minden sorozatot 720p ben nézek :D -
#229 720p nincs.
Ti képesek vagytok megnézni SD-ben? -
#228 már van magyar felirat hosszupuska -n -
#227 6. részhez nincs még magyar felirat? pont akkor amikor szünet van? LOOOOOOOL -
fringe01 #226 Fringe klub az iwien: http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2070516 -
fringe01 #225 Sziasztok, szeretném megkérni a topic nyitóját, hogy a fenti kép alá tegye már be a http://fringesite.extra.hu/ oldalt is, mint az első magyar Fringe portált. Aki meglátogat az igazi Fringe hangulatban élvezheti az oldalt. Egyuttal aki szeretne az oldalon dolgozni, szivesen látom. Köszi.. -
#224 mondjuk ezt a szerepet elvállalnám én is minden részben:D -
#223 Rosszul mondják, ő nem az observer, hanem Gman spanja... -
#222 eddig minden részben ott volt én úgy tudom
#180, #182
már kitárgyaltuk :) -
#221 Gondolom mindenki észrevette az 5. részben:
SPOILER!!!!!!!!
Vajon az előző részekben is ott volt, csak nem figyeltük? -
#220 Nem lennék meglepve ha az öregnek lenne vmi képessége, csak nem emlékszik rá, hogy van neki :) -
Monoton #219 De nem akk foglalkozott a dolgokkal amikor be volt zárva hanem előtte -
Micsu #218 jó a sorozat csak néha az idegesít hogy az öreg szinte mindennel foglalkozott úgy hogy x évig elmegyógyintézetbe volt, remélem lesz olyan is mikor fingja nem lesz mivel áll szemben -
#217 van felirat! ..én már meg is néztem ezt a részt :D:D nem rossz! :Djöhet a következő rész ! :D -
salieri #216 Az eddigi részekről egy két írás, ha érdekel valakit. -
#215 én se nézek sose promókat^^ -
levi121212 #214 Hali! Magyar Fringe oldalhoz keresnék még egy vállalkozó szellemű emberkét, aki szeret fordítani, vagy anyagot gyűjteni. Akinek van kedve, az PM, vagy írjon ide: [email protected] , esetleg ide: [email protected] -
#213 nekem tök mind1, van e promo. úgyse nézem meg -
#212 beállt egy szintre a sorozat. egy jó szintre :)
ez az új rész is hozza. a legjobb, hogy érezni lehet: majd jön egy-két áll-leesős rész is, csak idő kérdése, hogy mikor húzzák elő a kalapból ezeket a készítők [dörzsöli a tenyerét :)]
egyelőre nincs a 06-hoz promo :( -
#211 2008-Oct-14 Fringe 01x05 Power Hungry
2008-Oct-21 Fringe 01x06 The Cure -
#210 Lesz. -
Micsu #209 5. résszel mi van? -
#208 szenzációs a banner
-
#207 Igen