3314
-
#366 Hát szerintem a 8-as betűméret messze áll a könnyen olvashatótól. De mint írtam ez csak észrevétel, jó szándékkal írtam, nem pedig bántásként. -
Monoton #365 Sztem tökéletesen olvasható minden -
#364 Ki csinálja a Fringes oldalt? Csak azért, mert lenne pár észrevételem. Sötétkék a feketén így hogy hangyányi betűk vannak nem túl nyerő (nehezen olvasható a szöveg), az a narancssárga meg nagyon rikító a többi színhez képest. -
#363 nah bekerült , milyen?:D -
#362 na, jó kis rész volt! már hiányzott ez a sorozat! :) -
#361 Na megcsináltam, benne van fringehungary is, remélemjól írtam ki.
Ha lelek modit betetetem. -
#360 akkor adatlapomon csontváz topik -
levi121212 #359 Nekem erre a linkre nem nagyon jön be semmi, majd ble lehetne rakatni tényleg, sok érdekes dolog van rajtuk.
A rész amúgy nagyon jó volt, kiváncsian várom a következőt! -
#358 Igen közben megnéztem a port-on és 2-án Mentalist+Bones 2. évad, naaz jó lesz, mert ezeket már vártam és nem nézem őket angolul (így is túl sok sorozatot követek mostanában) Bár ha visszatér az NCIS az új részekkel a TV2-n akkor lesz majd dilemma :) -
#357 nem hiszem h éjszakai időponton lesz, az rtl nem köcsögöl csak a tv2:D
amúgy hülyeséget írtam, még nincs konkrét időpont, kevertem a terminatottalXD sry, eddig csak annyit lehet tudni h valamikor tavasszal...még1x sry:D -
#356 Kösz, kíváncsi leszek milyen éjszakai időpontra teszik. Meg persze, hogy milyen lesz a szinkron. -
#355 asszem febr.2án vagy 3.án... -
#354 A retken mikor kezdik el adni? -
#353 van új -
#352 Most van új rész, vagy 11 eddig is volt? -
#351 próbálkoztam szinkronos filmekkel és sorozatokkal, de sok csalódás után inkább maradok a feliratosnál.
legutóbb a rocktábornál fogott el rángógörcs, nem mintha effélét végig bírnék nézni feliratosan is((( -
#350 Hát egyszer már csináltam egy módositott bannert itt ni gondolom nem arra gondolsz:O -
levi121212 #349 Örülök, hogy jön, és a cím meg semleges, arra gondoljatok, ha meglátja vki hogy A rejtély, akkor lehet belenéz, ha nem is hallott a Fringéről. Sokkal durvább és barmabb címek szoktak lenni. Akyyy a Fringe Hungaryt nem akarod a bannerbe szerkeszteni? -
#348 nem ilyen típusu félrefordításra gondoltam :) mindegy :) -
#347 tán a feliratozók nem:D
az meg nagy félreforditás szinkronba, hogy melegszendvics helyett piritósnak fordítanak egy szót, hogy szinkronba legyenek a szájmozgások a hangokkal -
#346 hát nem biztos hogy jobban fogsz érteni bármit is, ugyanis hihetetlen félrefordításokat szoktak elkövetni a magyar fordítók
azért a szinkronhangokra is kíváncsi leszek, leginkább Walterére -
#345 Mert Magyarország még nem amerikai gyarmat, én szerintem végignézem magyarul is, legalább jobban érteni fogok pár dolgot, meg a főcim alatti feliratot nem basszák tele reklámokkal -
Monoton #344 Nemértem miért nem lehet megtartani az eredeti címet, egyébként nemhiszem hogy bele fogok nézni :D -
#343 jön a fringe az rtl klubra "a rejtély" néven. jeje -
levi121212 #342 1x12 képek: itt -
#341 #340 -
#340 #338 -
#339 ja bocs perssze a 11-re gondoltam)))
de legalább mindenki izgulni kezdet))) -
#338 2009-Jan-20 Fringe 01x11 Bound -
Monoton #337 Nemhiszem hogy ideszánta a kommentet :D -
#336 ????
:D -
#335 jöhetne már a felirat 12 részhez, kiváncsi vagyok)))) -
#334 a Massive Dynamic biztos rosz fiúk, persze a végén kiderül hogy kormány ügynökség és csak amerikát védik. én erre tippelek))) -
#333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom azért, mert az ő agyában vannak a csávó emlékei is. -
#332 most néztem meg a 10. részt nagy volt:)
de van pár dolog amit nem vágok:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a kopasz ember aki szinte minden részben feltűnik, milyen szerepe lehet? és a Massive Dynamic mit csinál pontosan, miért akarják John Scott emlékeit? és vajon Broyles milyen kapcsolatba ban velük? és miért rabolták el Oliviát, vajon mit akarnak tőle? a Massive Dynamicnak az emlékei kellettek volna azt tudom, de ezeknek mi a céljuk vele:D -
#331 a 10 részben szereplő időgépes sztori tényleg valós mert a feltalálója tényleg egy beteg családtag miatt akart vissza menni az időben. bár persze egyenlőre csak egy molekulát tudtak vissza vinni az időben.
amúgy a sztorit már meg filmesítették))) -
#330 Képekben - Fringe s01e11 - Bound -
#329 ahahahahah :D:D:D
nagyon nagy :)
gyors összefoglalónak is elmegy :) -
#328 Happy Fringemas! -
#327 a helpben azt írják hogy a youtube video SRC címét radk a flash makróba
te a youtube video url -jét raktad be