3314
-
#526 hehe, kijön a CELLS. eddig CEL -nél tart:D -
#525 na most lesz rtlen, megnézem az ábrákat:D -
tomkeller #524 Elvileg szó lesz a kísérleti gyógyszerről, amit Olivia gyermekkorában kapott, szóval valamennyire halad a főszál. -
#523 egyetértek. nem tudom, hogy a következő mennyire foglalkozik a fő szállal, a promó alapján szerintem karcolgatják majd kicsit a felszínt
-
#522 jah, tényleg fasság hogy levágják azokat:(rtl-en legalább van, csak sajna nem követem a részeket, de majd most megprobálom nézni:D -
Monoton #521 Te se kapd fel úgy a vizet, ha kicsit figyelnél az első sort írta neked a többit az alatta lévő kommentre.
ProGabe már csak ilyen gazdaságos fórumozó. -
#520 Mégis mit nem vettem észre? én a 16-os részről beszéltem...te meg nem tudom mire mondod hogy nem vettem észre. Nem a te hozzászólásodra reagáltam. -
#519 "de jó", hogy ezeket mindig levágják a rls-erek :(
"Te se vetted észre? HÁHÁ"
mit? -
#518 Te se vetted észre? HÁHÁ -
#517 Jó rész volt ez az új
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak ellenére hogy ez is filler volt. de végig letudott kötni, szóval ezúttal nincs panasz. :) De akkoris azt várom már hogy újra a főszállal menjenek tovább. (Observer, Jones, Pattern, és a közeledő világvége) :D -
#516 Csak én vettem ézre azt a bakit, mikor a gyerek a korházba volt, mikor jött a cias faszi először, jobb oldalon volt az jegyzettömb, majd mikor benéztek, már a bal oldalán? -
#515 Én 20-at látok mindenhol.
2009-Apr-14 Fringe 01x16 Unleashed
2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams
2009-Apr-28 Fringe 01x18 Midnight
2009-May-05 Fringe 01x19 The Road Not Taken
2009-May-12 Fringe 01x20 There's More Than One of Everything -
Monoton #514 Kövi. rész is jó lesz :) -
#513 "Fringe 1 x 15 felirat update:
Eddig a sonkafőzéssel, a tojásfestéssel, meg a bevásárlással foglalatoskodtunk. Még nem tudjuk, hogy ma este elkészül-e a felirat, szóval inkább vasárnap délelőttöt mondjuk biztosra." -
#512 Felirat mikor lesz vajon? -
#511 Érdekesség a filmben megjelenő ábrákról
katt -
#510 Van igazság abban amit mondasz, de mint fanatikus X-Akták rajongó azt mondom, hogy ez így jó. A lényeg, hogy minden egyes pici "rejtély" fenntartsa a néző érdeklődését és ne legyen probléma, hogy nem nyúlnak mindig a főszálhoz. -
#509 de másrészről meg ha elkaszálják a gyengülő nézettség miatt (mert ha nem törődnek a fő szállal sokat akkor sokan elpártolnak tőle) akkor meg befejezetlenül marad és kész. :)
A PB-vel nekem az volt, hogy első évadot megnéztem, és akkor részemről az a sori kész is volt. a többi évadát nem néztem, nem is érdekelt.
Az egy oldalról tényleg jó hogy hosszú lesz így a Fringe, de amit feljebb állítottam, az bármikor megeshet... -
#508 Ha belegondolsz az X-Aktákban is ez volt a felállás. Egy évad kb 22 rész és abból 3-4 viszi tovább a történetet. Nekem pont ez tetszik benne. Nincs kényszer, hogy minden részben történjen valami az alaptörténettel kapcsolatban, hiszen úgy hamar kifullad egy sorozat(PB, Heroes) és túl komplikálttá válik.
-
#507 Van...1x15
az 1x16 promója meg szintén üt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit pofátlanságnak tartok, hogy nem foglalkoznak az 1x14-ben félbemaradt eseményekkel.....ez nagyon idegesítő -
#506 Milyen rész? Van új rész? -
#505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én továbbra is fenntartom azt az elvet, hogy az Observer az egy jövőből jött manusz aki figyeli a világok közti háború előzményeit....és ez a rész nagyon jó volt...de csak a vége. Maga a rész fillernek tűnt, ám a vége nagyon jó volt! Most azt gondolom hogy ez a kölök nem más mint az Observer kiskorában. Bár a CIA-s faszi azt mondta hogy "we found another one"....na most akkor több olyan van mint az Observer?
Nem tudom, de szerintem ez a gyerek MAGA AZ OBSERVER. Szinte biztosra veszem hogy ő az...pláne a végén ahogy sasolták egymást -
#504 amcsik pár óra múlva nézhetik az új részt, persze aki korán kelő, csatlakozhat hozzájuk :) -
#503 22. -
#502 Hány részes lesz az évad? -
#501 Előzetes - Fringe s01e15 - Inner Child
KATT -
#500 de csak jelent valamit a körte, a kéz, az alma, a levél... -
#499 azok a jelek a reklámblokk kezdetét és végét jelzik :) van ilyen a prison breakben is
amúgy a massive dynamic használja őket. pl. a beléptetőrendszereinél -
#498 Nekem tetszik a sorozat!^^ -
ldavid #497 megnéztem. egész jó volt
talán nem jár úgy, mint a TSCC -
#496 Na hát akkor csak az utcán volt, csak én nem erre emlékeztem :) -
#495 hm, megnéztem, volt, most, ahogy a massiv dinanimkhoz ment a csaj, és szált ki taxiból, akkor lehetett látni
-
#494 pasz, nemtudom:) de szerintem a pilotba még nem lesz benne. -
#493 Régen azt hittem, hogy Peter hangja Csőre Gábor lesz (Cartmen), az öregé meg székhelyi józsef (simson család homér), de akkor már Gyilkos Számok lenne a cime a sorinak:D
Amugy kár hogy a 3D feliratok nem magyarok. Biztam bene, hogy úgy lesz mint a Hősöknél. -
#492 A kopasz nem az utcán lesz, vagy már lett volna? -
#491 Nem tudom, érdekes a szinkron, de mivel alapból a legtöbb szereplő hangja amúgy is érdekes ezért nem mondanám, hogy rossz. Egyedül Peter szarkazmusa nem jön úgy át, de amúgy elmegy. -
#490 király eddig:D
Nincs gond semmivel, sőt, még vagdosva sincs az egész, pedig az álleszakadás azért dúrva volt most is:D
Amugy mik ezek a kék almák, meg mindenféle szimbólumok? az angolba ezek ki vannak vágva, csak néha lehet észrevenni, de itt ugye "vágatlan".
Biztos van valami jelentősége, csak ugye a wareznak köszönhetően ezeket mi nem látjuk:(
plusz várható a kopasz fickó megjelenése itt?:d mert akkor figyelem. eddig nem vettem észre. -
#489 Na majd ma este jól meglesem az első két(?) részt. -
#488 Na ma premiere :)
Amugy érdekes egyre hamarébb itthon vannak a sorozatok a kereskedelmi csatornákon is ( SzülFel, House, tavaly nyáron a Szökés)
Tv2 volt eddig igy a Hősök első évadával, de most elég hamar itt lett a Fringe:) remélem sikeres lesz. -
Micsu #487 én mindig megnézem a köv rész promoját is, mutatnak pár dolgot de sose az van amire gondolok pont ezért jó, ezért vannak a promok nem spoiler miatt csak ezt sokan nem fogják fel, lassan ott fognak ezek az emberek tartani hogy egy plakátot se mernek majd megnézni