3314
-
#566 Nézz utána mi a legújabb (hivatalos oldal link a bannerben pl). :)
@precision: Persze, azért érdekes, a két dolog együtt. :) -
Monoton #565 -
#564 Na de kinek mi a legújabb érted, a bakisnál is úgy beszéltek róla mintha az lenne a legújabb azért is csodálkoztam erre meg még a korábbiról folyt a diskurzus. -
Monoton #563 Ami spoilerben van az mindig a legujabb resz. -
#562 az #556 -ban írtam hogy a mai (ami ma került ki a netre, 17. asszem) részről beszélek -
#561 Na most melyik részről beszéltek 16 vagy 17, lassan érdemes lenne mindig kiírni. -
#560 de azt észrevetted, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hang aki nyugtatgatja a kislányt (Olivia -t), az Walter hangja? :) -
#559 Jaja, vége meg is lepett, pedig várható lett volna a dolog, de mégse jutott eszembe, csak amikor mutatták, hogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy maga az epizód nem volt túl izgi, de azért jó volt....egy kislány gubbaszt a sarokban. -
Micsu #558 sztem elég innovatív a sorozat nem hiszem hogy ilyen faszságokon kéne fennakadni, ha igen az már a te problémád -
#557 Alien 2 koppintás.
- Szörnyek ugye nincsenek?
- Á dehogy...
- Jó.
- Ja de mégis... -
#556 fuh, elég jó volt a mostani (mai :)) rész
a vége megint odab*szott ! -
#555 Hát akkor nem csak engem zavart meg, hogy utolsó részeztek folyamatosan :) -
Monoton #554 Ezidáig énis azt hittem :DD -
#553 Ja, hogy az a rész én azt hittem a szörnyes részben van valami. -
#552 #516 -
#551 Ott van, hogy visszaolvastam, vagy nem magyarul írok? Akkor elnézést kérek. -
Micsu #550 ha neten nézed mért nem sorba nézed? -
Monoton #549 Olivia testvére és annak a lánya. -
cherubim06 #548 Visszaolvasás megvolt? -
cherubim06 #547 Lemaradtam egy pár részről: valaki elmondaná, hogy ki ez a nő meg kislány, akivel együtt lakik Dunham? -
#546 Milyen bakiról beszéltek, visszaolvastam de csak nem jöttem rá. -
Micsu #545 feliratok.hu-n > felirat -
#544 2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams
2009-Apr-28 Fringe 01x18 Midnight
2009-May-05 Fringe 01x19 The Road Not Taken
2009-May-12 Fringe 01x20 There's More Than One of Everything -
#543 én észrevettem, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, tuti direkt volt:D -
#542 csapatépítő tréningen vót a forditó, ezért hétfő estére várható a felirat! -
#541 A feliratot amúgy már senki nem fordítja, hogy még hír sincs róla? -
#540 előfordul -
#539 ahahahha :D:D:D
fail. sry :) vagyis pwned :) benéztem egy kicsit
amúgy nem vettem észre :) -
#538 2 hozzászólással lentebb oda van leírva -
#537 DE MI A BAKI? :D:D:D
tehát mit kellett volna észrevenni? :)
vagy lehet túl nehezet kérdezek... :D:P -
#536 mert baki, és ha te veszed észre, akkor az már nagyon fontos dolog, viszont ha más , le van szarva -
#535 mit kellett volna észrevenni? :) -
Vardar #534 Én a RTL szerint nézem, a Fox oldalán megakartam volna most nézni a következő részt, de az IP-m miatt nem engedi, a hülye hotspotshield meg nem működik. -
#533 én ha tudom, mindkettőt nézem, most akkor mivan?
sztem mehet együtt. max aki rtlnen nézi nemtud spoilerezni, de szinte elég egymás nyakán vannak a részek, hamar behozza rtl a lemaradást végülis ők nem tartanak több hónapos szünetet:D -
tomkeller #532 Amúgy itt a topicban hányan vannak akik a Fox szerint nézik és hányan a RTL szerint? Csak azért, hogy ne legyen felesleges spoilerezés meg értetlenkedés:D -
#531 jah:D ha nagyon figyeled ki lehet szúrni:D
én alegutolsó részbe gonodlkoztam hogy vajon volt e mert én nem láttam, biztos az építkezésen volt, erre jött a vége, és pfff:D -
Vardar #530 Fakk... Éreztem, hogy ott lesz valahol a fogadáson vagy min. -
#529 A Megfigyelő ebben a részben is látható, a hátéérben tűnik fel, mikor Olivia David Esterbrook-al beszélget -
Vardar #528 Tegnapi részben nem volt benne a Megfigyelő, vagy tévedek? -
#527 lattam egy almat:D