2ivmws8.jpg
  • akyyy
    Hát én kértem hogy irják bele a Bannerral együtt, de ha zavar ki lehet venni.

Szerintem elég egy topik is, annyira nem hű de népszerű a sorozat hogy két topik legyen neki (371 hozzászólással szerintem nem az)

Másrészt, én nézni fogom tv-be IS, mert érdekel, a felirat nem tetszett, ahogy tele van reklámmal, plusz ha tv-be is nézem, akkor valamelyest támogatom a készítőket is, hisz az Rtl fizetett érte, és őka nézettségből derítik majd ki, hogy megérte-e, ha igen, megveszik 2. évadot is és igy tovább...

persze lehet a készítők lófffa sem látnaík abból a pénzből, de elég nekem a tudat is.

Szökésé be lett zárva, igaz van egy közös lost, 24, meg szökés topik, aminek házigazdája én vagyok, de akik javarészt itthon nézik, nem igazán járnak sg-re, pláne abba a fórumba, igy már nem is nagyon "vezetem", persze szökést meg 24-et továbbra se fogom felirattal nézni, és nem kérek áttérítést.
    lostot már igen, nem birtam kivárni:) még ha esetleg axn közölte volna, hogy nah, márciusba jön, de még nem adott hirt róla mikor fog jönni. ezért döntöttem a felirat mellet a Lostnál.

Heroes avagy Hösök topik azért van kettő, mert mikor a tv2 bemutatta itthon, még amcsiba se volt közel se az első évad vége, szinte nem sok kellet ahoz, hogy egyszerre menjen az évad itthon is meg külföldön is, de ilyen sose lesz:D

meg azóta már lement 3. évad is itthon meg kitudja mikor lesz, köszönhetően a tv2 lámaságának, de páran vannak akik szintén tv2-őn nézik, és jó nekik a topik (persze jó lenne oda egy házigazda, aki látta feliratosan is, és tudja törölni a spoileres hozzászólásokat a f@szlámáktól)

Nem tudom mikor fogja az Rtl bemutatni a Fringe-t, ha februárba elkezdené, végülis lehetne ezen oknál fogva külön topik, de sztem végete fog érni az első évad, mire itthon elkezdik, van egy olyan érzésem...