HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
máshol meg 100 alatt...
és itt még csomagban is van.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
meg ezt kikisérletezném és ha tetszik váltok egy év múlva HDra 😊
nem dinamikus simkari
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem megy... Ellenben a pannon WAP-ot nem tudom hogy lõjem be, hogy mûködjön az idõjárás és társai. help pls
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Iszonyat jó dolgokat pakoltak ele, pl van a keyboard alján egy search gomb, ami behozza a keresést, és az egész telefonon ill. az interneten is lehet vele keresni. A legutibb az a Gtalk. A felsõ csíkban van neki egy stat barja, és ha valaki ír nekünk akkor csak le kell húzni. Qrva jó. A browser is pöpec, meg úgy az egész OS nagyon rendben van.
Két probléma van vele: T-Mobile only, azaz T függõ. A másik meg hogy RONDA 😊 Nem csak a készülék, hanem 1-2 app is (gondolom külsõs fejlesztés.) Pl a zenelejátszó egy vicc, mint egy 2 bites kvarcjáték 😄
Nekem egyáltalán nem tünt lassúnak a szoftver! jöhetne már minél hamarabb! jó sok teszt olvasás, pár személyes próba, tapasztalatok figyelembe vétele...és ha minden jól megy, vásárlás!!! Hajrá HTC!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
És hogy miért végre? Azért mert Android fog futni rajta + a Chrome mobil változata, így a gúgli alkamazások mind natívan elérhetõk lesznek rajta (docs, maps, gmail stb)

Link
'In stores for Santa' (karácsonykor lesz a boltokban)
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Egyébként ami gáz hogy nincs info arról hogy lenne benne WiFi.
na az übergáz lenne ha nem lenne.
WVGA (Wide VGA) 480 x 800-as kijelzõvel <#guluszem1>#guluszem1>
Amit lehet róla tudni:
-Windows Mobile 6.1 Professional
-Qualcomm 7201A processor @ 528MHz
-512MB ROM / 256MB RAM (+32MB on processor)
-WVGA!!!
-115mm x 62.8mm x 12mm
-'In stores for Santa' (karácsonykor lesz a boltokban)
-GPS / HSDPA etc. etc.
-5 Megapixel camera (no flash)
-No Dpad or scroll wheel, does have a stylus
-microSD slow
-1350mAH battery
-3.5mm headset jack on the top!

Nagyon brutál ez a kijelzõ!
Akit érdekel az bõvebben udK Diamond R9 néven keresse majd ha kihozza a készítõje a végleges változatot.
A halál csupán a kezdet...