5079
htc_one_banner_1.jpg
  • GregSB
    Durva. Európába mikor várható a 4G/WiMax?
  • joebacsi
    HTC Evo 4G
  • Máté94
    Hát ezek a "telefonok" egyáltalán nem zenére vannak kihegyezve. Füles talán segít valamit de hiszem, hogy eléri azt a hatást amit szeretnél. EQ meg max. szoftverfrissítéssel.
  • benkoszabi
    Üdv. A Heronak milyen a zenelejátszási képessége? Sok helyett a KÖZEPES szóval illették, van aki szerint pedig nem zenelejátszásra való.

Én mindenképpen HTC PDA-t képzeltem el magamnak, méghozzá Androidos vonalon. Ezek közül ha jól tudom egyik sem támogatja az EQ-t.

Ettől függetlenül milyen rajta a zene? Mondjuk ha veszek egy normális FEJhallgatót, olyat, aminek jó nagy a fülese, esetleg letöltök a marketről egy jobb zenelejátszót, ami tud EQ-t, jó lesz a végeredmény?

Nekem végülis ami fontos, hogy a stereo rendesen kivehető legyen, szóljon tisztán, és a mélyhang-kiemelés is legyen meg, basszus miegymás.

SE K750-emen is mindig Megabass-ban van a hangszínszabályzó.
  • Blasta
    Szevasztok!

A Herom-on a minap állítottam be a sima Mail programot a gmail-es fiókom kezelésére, mert a Google Mail program sajnos nem szinkronizálta a telefonon lévő kontaktjaimmal a beérkező e-mail-eket, azaz minden haverom, aki már benne volt a telefonkönyvben, egy e-mail után újra bekerült, azonos névvel és email címmel.

Ezért váltottam le a Google Mail alkalmazást a sima HTC-s mail programra, ezután már faszán működik az egész, kivéve egy dolgot, amire nem találtam megoldást az opciókban:

be lehet-e úgy állítani ezt a Mail alkalmazást, hogy a leveleket "olvasatlan"-ként hagyja, hiszen később otthon szeretném a PC-men levő levelezőprogrammba is letölteni őket?
    Mert jelenleg ha nap közben kapok levelet, az csak a telefonra jut el, a PC-re már nem tudom leszedni, mivel olvasottként jelöli meg a telefonon lévő alkalmazás.

Hmmm? Valakinek vmi ötlet?
    ELőre is köszi!
  • desigo
    ThickButtons for Android

• desigo
    pdaplus-Kezemben a HTC Desire

• Blasta
    Tetszik a WP! :)
    Szedek le scrnshot app-ot és feltöltöm az enyémet én is majd :)
  • franc0
    Egy hogy néz ki a today-ed contest, kedves HTC tulajok? :)
    Kezdek egy alappal (Diamond1).
    ,
  • desigo
    mobilport HTC Legend teszt

• desigo
    ide is jöhet mert engem is érdekel
    cyrket.com/m/android/
    itt az összes egyébként
  • Blasta
    Vagy ezt inkább az andorid topikba kéne, mi? :)
  • Blasta
    Esetleg Androidosok is írhatnának pár app-ot, amit nyugodt szívvel ajánlanak másoknak ;)
  • desigo
    hey

én ezeket használom:

designhoz - SPB Mobile Shell
    navigálásra - iGO8
    ébresztésre - Galarm vagy Klaxon
    videókhoz - CorePlayer
    telefonálás közben kijelzőfény megmaradáshoz - NoSleep
    időméréshez - StopWatch
    magyar nyelvű billentyűzet - Finger Keyboard
    memória tisztításhoz - cleanRAM
    telefonálás mp3-ba mentéshez - AudioNotesTouch
    net adatforgalom figyeléshez - Spb Wireless Monitor
    böngészéshez - Opera mini , Opera Mobile
    twitterezéshez - PockeTwit
    nevek,smsek szinkronizálásához - Microsoft My Phone

ingyenes alkalmazásokhoz,játékokhoz - OpnMarket,

• desigo

Heronak nagyobb méretű és felbontású plusz kapacitív a kijelzője plusz picit több RAM,nagyobb aksi,jobb kamera,jobb GPRS osztály,teljesen más design

azért van pár különbség
  • benkoszabi
    Azért pl. ott van a Hero vs. Tatto
    Mi a különbség? Ugyanaz a hardver, csak épp a Tattoo fotórésze valamivel fapadosabb. Viszont van benne FM rádió és 1.6-os szoftver. Oké, a Heronak nagyobb és kapacitív a kijelzője, de van vagy köztük 20-30e Ft....

Szóval ilyen alapon a Legend-nek is lekéne csökkennie...nem is keveset...

És ez itt egyáltalán nem Olcsójánososdi. Azért az ember ahol csak tud spórol. Biztos van 1-2 anyuka kedvence meg jók kereső, vagy másra nem költő egyén aki rögtön megveszi a megjelenést követően 110e Ft-ért, de sajnos a többség kénytelen kivárni amíg lemennek az árak. Ezekszerint mind Olcsójánosok vagyunk, mert mind elfogadnánk a Legendet?
  • franc0
    990. hsz-ben ott egy fasza rom például.
    Néhány alapvető program: Vito SMS-Chat, SPB Wireless Monitor, SPB Mobile Shell, Opera Mobile 10. (ppcwarez.org-on vadászhatsz még)
  • franc0
    Ne legyünk azért olcsójánosok. Ha valóban szüksége van az embernek egy ilyen cuccra, akkor kb mindegy hogy 90 vagy 100 rugó.
  • GhostR1der
    Szeva!
    Megvan a Diamond 1
    nagyon tetszik, 1-2 hasznos dolgot elmondana valaki? meg hogy milyen progik azok amik jók
  • benkoszabi
    Na ne szórakozz velem.
    A hero most jött ki nemrég, augusztusban, 150.000Ft-os kezdő árral, azóta eltelt 6 hónap, és esett az ára 50et
    Ezt a tendenciát követve a Legend árának is gyorsan kell csökkennie, ha nem is 50e Forinttal, de minimum beállni a 80-85e Ft-os árkategóriába...

Legalábbis remélem
  • Máté94
    Év.
  • benkoszabi
    A Legend jobb mint a Hero, van ahol most 110.000Ft-ért meg lehet venni, tehát jóval olcsóbban került piacra, mint a Hero, ami annak idején 150e körül mozgott.

Szóval a Hero most 95.000Ft. Az annyi mint 40-50e Ft-ot simán esett az ára.

Ebből kiindulva a Legend hova fog beállni? Reménykedhetek egy 85, de inkább 80e Forintos árban?
    És mennyi lehet az az idő, fél év? Pár hónap?
  • Világpolgár
    Az értékéből nem von le.:) Szvsz ugyanolyan igénytelen mindegyik.:D
  • GregSB
    Ezek saját készítésűek, amiket én linkeltem azok egyenesen a Desire ROM-jából vannak.
  • desigo
    nah végére lesz raklap féle :)
  • Világpolgár
    [URL=http://picasaweb.google.com/lh/photo/dwoknSM6E7SSVKv9Ft-iug?authkey=Gv1sRgCPa98vfSk8uLbw&feat=directlink]#2[/URL]
  • Világpolgár
    Én is beszállnék.:)
  • Blasta
    márminthogy desigonak -.-
  • Blasta
    Segond, azé köszi Neked is!
  • GregSB
    Itt van a többi is.
  • Blasta
    Annyira király vagy! :)

Köszönöm mester!
  • GregSB
    Én nyertem!
  • desigo
    bezzeg pont az nincs sehol
  • GregSB
    OMG :DDD

A PSD file egyébként nem üres, hanem a banner háttérképét kéne rajta látnod.

Telefon háttérképét egyelőre nem találom, de keresem...

• Blasta
    Otta pont, jár is érte a betonzseton! -.-
  • desigo
    pöttyös teló wall kell neked xDD
  • Blasta
    Vájá, ez egy üres PSD file. Ilyet én is tudok csinálni 5-10 perc munkával :DDDDDDDDD

De lehet, még mindig nem vagyok érthető:
    Szóval adottak ezek az új HTC telefonok, mint pl. a Desire meg a Legend.
    Ezekről a telefonokról készültek ugye mindenféle gyári fotók, pl. melyek ezen topik bannerébe is belettek ollózva.
    Ezeken a gyári fotókon, ennek a két készüléknek bevan állítva egy szines kis háttérkép, ez látható a bannerban is a Desire-n és a Legend-en.

NA ÉS ÉN EZT A KÉPET KERESNÉM, HOGY BERAKJAM A TELÓMBA HÁTTÉRKÉPNEK! :)

Nemtom érthető voltam-e? :DDDD
  • Blasta
    Óóóóóóóó

[HÜLEDEZIK] :D

HTXVM!
  • GregSB
    Csak hogy lásd, milyen rendes vagyok! :P
  • GregSB
    Azt a htc.com-ról loptam printscreennel :D