5079
-
#1078 Durva. Európába mikor várható a 4G/WiMax? -
#1077 HTC Evo 4G -
#1076 Hát ezek a "telefonok" egyáltalán nem zenére vannak kihegyezve. Füles talán segít valamit de hiszem, hogy eléri azt a hatást amit szeretnél. EQ meg max. szoftverfrissítéssel. -
benkoszabi #1075 Üdv. A Heronak milyen a zenelejátszási képessége? Sok helyett a KÖZEPES szóval illették, van aki szerint pedig nem zenelejátszásra való.
Én mindenképpen HTC PDA-t képzeltem el magamnak, méghozzá Androidos vonalon. Ezek közül ha jól tudom egyik sem támogatja az EQ-t.
Ettől függetlenül milyen rajta a zene? Mondjuk ha veszek egy normális FEJhallgatót, olyat, aminek jó nagy a fülese, esetleg letöltök a marketről egy jobb zenelejátszót, ami tud EQ-t, jó lesz a végeredmény?
Nekem végülis ami fontos, hogy a stereo rendesen kivehető legyen, szóljon tisztán, és a mélyhang-kiemelés is legyen meg, basszus miegymás.
SE K750-emen is mindig Megabass-ban van a hangszínszabályzó. -
#1074 Szevasztok!
A Herom-on a minap állítottam be a sima Mail programot a gmail-es fiókom kezelésére, mert a Google Mail program sajnos nem szinkronizálta a telefonon lévő kontaktjaimmal a beérkező e-mail-eket, azaz minden haverom, aki már benne volt a telefonkönyvben, egy e-mail után újra bekerült, azonos névvel és email címmel.
Ezért váltottam le a Google Mail alkalmazást a sima HTC-s mail programra, ezután már faszán működik az egész, kivéve egy dolgot, amire nem találtam megoldást az opciókban:
be lehet-e úgy állítani ezt a Mail alkalmazást, hogy a leveleket "olvasatlan"-ként hagyja, hiszen később otthon szeretném a PC-men levő levelezőprogrammba is letölteni őket?
Mert jelenleg ha nap közben kapok levelet, az csak a telefonra jut el, a PC-re már nem tudom leszedni, mivel olvasottként jelöli meg a telefonon lévő alkalmazás.
Hmmm? Valakinek vmi ötlet?
ELőre is köszi! -
#1073 ThickButtons for Android
-
#1072 pdaplus-Kezemben a HTC Desire
-
#1071 Tetszik a WP! :)
Szedek le scrnshot app-ot és feltöltöm az enyémet én is majd :) -
#1070 Egy hogy néz ki a today-ed contest, kedves HTC tulajok? :)
Kezdek egy alappal (Diamond1).
, -
#1069 mobilport HTC Legend teszt
-
#1068 ide is jöhet mert engem is érdekel
cyrket.com/m/android/
itt az összes egyébként -
#1067 Vagy ezt inkább az andorid topikba kéne, mi? :) -
#1066 Esetleg Androidosok is írhatnának pár app-ot, amit nyugodt szívvel ajánlanak másoknak ;) -
#1065 hey
én ezeket használom:
designhoz - SPB Mobile Shell
navigálásra - iGO8
ébresztésre - Galarm vagy Klaxon
videókhoz - CorePlayer
telefonálás közben kijelzőfény megmaradáshoz - NoSleep
időméréshez - StopWatch
magyar nyelvű billentyűzet - Finger Keyboard
memória tisztításhoz - cleanRAM
telefonálás mp3-ba mentéshez - AudioNotesTouch
net adatforgalom figyeléshez - Spb Wireless Monitor
böngészéshez - Opera mini , Opera Mobile
twitterezéshez - PockeTwit
nevek,smsek szinkronizálásához - Microsoft My Phone
ingyenes alkalmazásokhoz,játékokhoz - OpnMarket,
-
Heronak nagyobb méretű és felbontású plusz kapacitív a kijelzője plusz picit több RAM,nagyobb aksi,jobb kamera,jobb GPRS osztály,teljesen más design
azért van pár különbség -
benkoszabi #1063 Azért pl. ott van a Hero vs. Tatto
Mi a különbség? Ugyanaz a hardver, csak épp a Tattoo fotórésze valamivel fapadosabb. Viszont van benne FM rádió és 1.6-os szoftver. Oké, a Heronak nagyobb és kapacitív a kijelzője, de van vagy köztük 20-30e Ft....
Szóval ilyen alapon a Legend-nek is lekéne csökkennie...nem is keveset...
És ez itt egyáltalán nem Olcsójánososdi. Azért az ember ahol csak tud spórol. Biztos van 1-2 anyuka kedvence meg jók kereső, vagy másra nem költő egyén aki rögtön megveszi a megjelenést követően 110e Ft-ért, de sajnos a többség kénytelen kivárni amíg lemennek az árak. Ezekszerint mind Olcsójánosok vagyunk, mert mind elfogadnánk a Legendet? -
#1062 990. hsz-ben ott egy fasza rom például.
Néhány alapvető program: Vito SMS-Chat, SPB Wireless Monitor, SPB Mobile Shell, Opera Mobile 10. (ppcwarez.org-on vadászhatsz még) -
#1061 Ne legyünk azért olcsójánosok. Ha valóban szüksége van az embernek egy ilyen cuccra, akkor kb mindegy hogy 90 vagy 100 rugó. -
#1060 Szeva!
Megvan a Diamond 1
nagyon tetszik, 1-2 hasznos dolgot elmondana valaki? meg hogy milyen progik azok amik jók -
benkoszabi #1059 Na ne szórakozz velem.
A hero most jött ki nemrég, augusztusban, 150.000Ft-os kezdő árral, azóta eltelt 6 hónap, és esett az ára 50et
Ezt a tendenciát követve a Legend árának is gyorsan kell csökkennie, ha nem is 50e Forinttal, de minimum beállni a 80-85e Ft-os árkategóriába...
Legalábbis remélem -
#1058 Év. -
benkoszabi #1057 A Legend jobb mint a Hero, van ahol most 110.000Ft-ért meg lehet venni, tehát jóval olcsóbban került piacra, mint a Hero, ami annak idején 150e körül mozgott.
Szóval a Hero most 95.000Ft. Az annyi mint 40-50e Ft-ot simán esett az ára.
Ebből kiindulva a Legend hova fog beállni? Reménykedhetek egy 85, de inkább 80e Forintos árban?
És mennyi lehet az az idő, fél év? Pár hónap? -
#1056 Az értékéből nem von le.:) Szvsz ugyanolyan igénytelen mindegyik.:D -
#1055 Ezek saját készítésűek, amiket én linkeltem azok egyenesen a Desire ROM-jából vannak. -
#1054 nah végére lesz raklap féle :) -
#1053 [URL=http://picasaweb.google.com/lh/photo/dwoknSM6E7SSVKv9Ft-iug?authkey=Gv1sRgCPa98vfSk8uLbw&feat=directlink]#2[/URL] -
#1052 Én is beszállnék.:) -
#1051 márminthogy desigonak -.- -
#1050 Segond, azé köszi Neked is! -
#1049 Itt van a többi is. -
#1048 Annyira király vagy! :)
Köszönöm mester! -
#1047 Én nyertem! -
#1046 bezzeg pont az nincs sehol -
#1045 OMG :DDD
A PSD file egyébként nem üres, hanem a banner háttérképét kéne rajta látnod.
Telefon háttérképét egyelőre nem találom, de keresem...
-
#1044 Otta pont, jár is érte a betonzseton! -.- -
#1043 pöttyös teló wall kell neked xDD -
#1042 Vájá, ez egy üres PSD file. Ilyet én is tudok csinálni 5-10 perc munkával :DDDDDDDDD
De lehet, még mindig nem vagyok érthető:
Szóval adottak ezek az új HTC telefonok, mint pl. a Desire meg a Legend.
Ezekről a telefonokról készültek ugye mindenféle gyári fotók, pl. melyek ezen topik bannerébe is belettek ollózva.
Ezeken a gyári fotókon, ennek a két készüléknek bevan állítva egy szines kis háttérkép, ez látható a bannerban is a Desire-n és a Legend-en.
NA ÉS ÉN EZT A KÉPET KERESNÉM, HOGY BERAKJAM A TELÓMBA HÁTTÉRKÉPNEK! :)
Nemtom érthető voltam-e? :DDDD
-
#1041 Óóóóóóóó
[HÜLEDEZIK] :D
HTXVM! -
#1040 Csak hogy lásd, milyen rendes vagyok! :P -
#1039 Azt a htc.com-ról loptam printscreennel :D