1403
-
#643 Túszokat szoktatok autólopáskor ejteni?
Én igen. Remek ötlet!
[GTA 3-ban lopáskor minden utas gyorsan kipattan. GTA 4-ben nem tudom.] -
haxoror #642 Ott asszem fel kell vinni a túszt az emeletre és bele kell állni egy kék körbe, nem neked kell elengedni.
Túszt nem lehet elengedni, vagy eldobod (amibe szinte 100% hogy belehal) vagy kivégzed jobb klikkel.
Van pár hiperaktívabb túsz is aki egy idő után elkezd mocorogni és kiszabadítja magát ill. van olyan is hogy vmelyik társa leüt téged és a túsz ilyenkor is kiszabadul (ez elég praktikus mert te is meg tudod játszani mások ellen, ha egy haverodat túszul ejtik akkor odarohansz és jobb klikk-ütés hogy kiszabaduljon.) -
#641 Srácok!
Totál őrültnek fogtok tartani, de én rákattantam erre a játékra - a GTA 4-et még nem láttam a gépemen, de szerintem tojok is rá :))))
A Főhősnőm olyan brutálisan jó és változatos beszólásokat produkál hijack-ek alkalmával, hogy volt, hogy majd' fél órán át csak a járműveket lopkodtam - meg persze a körözséi szint miatt menekültem...
Nekem semmi bajom a járművek irányításával - a WASD + Space irányítás teljesen kézreáll, tökéletesen driftelek, versenyzek ha kell, és karcolások nélkül is meg tudom úszni a szembeforgalmakat.
[amúgy, kifejezetten a rekordok miatt is érdemes autókázni...]
Az agyament "activity"-k nagyon jók. Igaz, némelyik kimaxolása nem ad nagy díjakat [plusz ruha meg ilyesmi], de az akciózás kegyetlenül tetszik!
A GTA3-al ellentétben ugye így egy-egy feladatod nagyon sokáig elkövethetsz, tökéletesíthetsz...
[Már-már a fordítás kárára játszom esténként :)))]
-
#640 köszi! -
haxoror #639 Minden banda 6-ik küldetése után automatikusan megkapod a hozzájuk tartozó fighting style-t, fight club a börtönben és a stadionnál van. -
#638 Fighting Stylet hol lehet tanulni?Vmint vki adna térképet h hol vannak a fight clubok? -
#637 ja ahn thx, akkor az majd kemény lesz :) -
#636 Mennyé el egy helyre amit kijelöl, és húzd fel a körözésed 4 csillagosra :) -
#635 Csá, ennél a küldinél mit kell csinálni: "Raise your Ultor notoriety to four stars". Nem jelez semmit a térképen, halvány lila gőzöm nincs... -
bgabor #634 Bocsesz, rögtön a keresőhöz fordultam. -
mans #633 Ja meg csak most fedeztem fel hogy lehet bandatagokat füttyszóra magadhoz hívni és akkor veled megy,most 2 tagot tudok cipelni magammal. -
mans #632 Ja csak ha elengedem a ctrl-t akkor nem engedi el hanem tartja magánál az egyént,ha megint rányomok a crtlra akkor mindíg eldobja.A jobb klikkre meg megölni azt tudom.Jessicát kell a bankba túszulejteni de mindig eldobom :( és kihal. -
#631 Legalább 20 kommentet illene végigolvasni! #612 -
bgabor #630 Merre találom a legújabb patchet és a cracket? A kereső halott... már megint. -
#629 Jobbklikkel pedig egy szép kivégzést hajtasz rajta végig.gyors és fájdalommentes. -
#628 elő pajzs hadművelet:
CTRL-t egyszer röviden megnyomod akkor megmarkolja és elhajítja az illetékest, ha pajzsnak akarod használni, nyomd meg szép hosszan - ofc elengedheted ha már magad előtt tartod. ha később rácsapsz még egyszer, megpróbálod az illetőt föld körüli pályára állítani, bár kevés sikerrel. -
mans #627 Helosztok
Amikor magam elé szorítok 1 embert amivel fedezem magam azt hogy tudom elengedni?mert a küldetést mindig avval rontom el hogy eldobom a csajt,amikor megint megnyomom a gombot akkor mindíg eldobja és megpusztul.próbálgattam már 50 szer de nem tudom elengedni. -
#626 A karakterem képei. -
#625 A sportos karakteremrõl néhány kép.
Mivel az SG.hu nem enged Képföltés.hu-s képeket, ezért így oldom meg.
[Nem akarom elrondítani/lassítani a topikot a beszúrt képekkel.]
A fegyver is jól áll neki: 01.jpg
Még a kiállása is félelmetes :) - 02.jpg
Hogy oldjuk a "feszültséget" - halálfej és virágos baseball sapesz: 03.jpg
...a halálfej: 04.jpg
...a baseball sapka: 05.jpg
Egy kis bug. A pasi [nem a fegyveres társ, értelemszerûen, hanem akinek a lába az autó alatt is látszik] folyamatosan az AUTÓBAN gyalogolt, futott.
Amikor beszálltam, õ kiszállt, és nem tudtam a kormány mögé ülni. Végül, megszánt az ürge, s beszállt mellém.
Ezután ki tudtam rúgni onnan és így a bug is eltûnt.
A kép: 06.jpg
A képek linkjei ebben az anyagban: [HTML=http://www.speedyshare.com/270435905.html]KLIKK[/HTML] -
#624 Nos, semmi gond, fáradt voltam amúgy is tegnap... meg mérges.
Ám, mintha érezte volna, este a program ELINDULT - pedig az ég világon semmit sem csináltam vele.
Minden High-on, amit csak fel lehet tolni, és eszméletlenül szakít a program!
A GTA3 óta nem élveztem ennyire a bandaháborút :))))
Én grafikai glich-et egyedül a bevezető "video"-ban [a falon matat a kapcsolótábla helyett, a zsaru fél teste átmegy a függönyön stb.] vettem észre, meg a motorcsónakos eksönnél a híd alatt kétszer előrébb helyezte a karaktereket. Ennyi.
Kifogástalanul fut a játék.
Igaz, még csak elején vagyok, így végső véleményt nem alkotok - de minden "Activity"-t minél hosszabb ideig csinálok, hogy a Respect Point-jaim magasak legyenek.
A szarfecskendezésnél megpróbáltam irányítani az autót, aztán észrevettem, hogy nem azzal kellene erőlködnöm, hanem a fecskendő ikonját figyelnem, és a SPACE-t nyomva tartanom a helyszíneknél... Természetesen, 5x egymás után folytattam az akciózást, s ugyanígy tettem az ügyvédnő megbízásával is, amikor piroslámpás negyedek közelében kellett minél nagyobb pusztítást véghez vinni...
Szóval, klubtag lettem végre :)))
-
#623 17"-os Radeon monitorod van? (ne haragudj, tényleg, de ezt nem tudtam kihagyni)
sajnos csak nvidiás tippeket tudnék adni, de igazából az sem sok.
hmmm... videókat normálisan játsza? XP-d van? Razorral telepítetted? -
#622 Nekem - tegnap - továbbra sem akar indulni a játék.
Most, hogy a jó tanácsotokra, kihúztam a Logitech-et, a játék menüjében tudok bűvészkedni.
Ám, amikor [b]New Gamef/b] - vagy bármi, ami a játék betöltését érinti: Windows Desktop bámul vissza rám... ami nem rossz, mert szép a háttérképem, meg az ikonok, de hát azért... :)
Minden driver friss, DirectX 9.0c novemberi, monitor 17"-es, Radeon.
-
#621 pedig szvsz jópofa gém, sajnálom, hogy szar a portolása... -
#620 akkor marad a Flight Simulator xD -
#619 nem -
#618 Hi....a patch-al javult valamit a kocsik iranyitasa?:D...mert akkor visszateszem a gamet! -
#617 Én már adtam is neki egy uninstallt. Ne is lássam többé.
Ez a játék arra tökéletes hogy az ember az összes szál haját kitépje..
Nem elég hogy bármilyen járművel kapcsolatos küldetést el lehet felejteni a "megyek 20 métert, és megállok swappelni" feature miatt, de közlekedni sem lehet velük a városban. Ugyanis az előbb említett probléma miatt, tuti belerongyolok valakibe, és már jön is a rendőrség. Minél több a zsaru, annál jobban teker a HDD (3gb ddr2 ram, 8800GT/512; x2 6200+, winxp sp3, friss nv driver, és kb 2 napja volt defrag) ez ismételten remek az dolog.. nem elég az hogy fos az irányíthatóság..
Szal a játék pályafutása nálam itt valószínűleg örökre véget ért. A legnagyobb baj ezzel hogy maga a gameplay pedig nem lenne rossz, sőőt. Csak a trehány fosadék nem törődöm munkával sikerült elb*szniuk az egészet. Ehhez képest a Mercenaries 2 1 programozói csoda, 1 etalon.. (de megkockáztatomhogy a GTA4 sem swappelt ennyire)
Amúgy ez konzolon is ekkora trágya? Mert ha nem, akkor főleg grat a fejlesztőknek. Ott alig van memória, és mégsem esik ki a HDD a helyéről a rengeteg töltés miatt?
Patch meg már ezen 100% hogy nem fog segíteni. -
fbd195 #616 Köszi a patchet, az én játékomon nagyott dobott, patch elött minden lowon, 800x600-ba 20 fps, most minden maxon kivéve AA és a HDR bekapcsolva és így van 20 fps-em =) kössssz mégegyszer -
DarknessX #615 Köszönjük szépen,hétféleképpen! -
#614 Jobb lett ez jah. Sokkal.
thx a cuccost :) -
DarknessX #613 Nah hát én kipróbáltam...
Patch elötti beállitásaim:
640x480 minden low
És most:
Medium graf,felbontás 1280x800
És hát mit mondjak....nekem egész szépen megy :) csak kicsit akad de ez türhető.
Legalábbis én igy vettem észre
Szóval szerintem megéri leszedni,aki fél hogy vírus az azért nyomasson egy vizsgálatot -
#612 FONTOS: ez itt nem egy warez link. nem is egy link. csak csúnya kék szöveg kis betűkkel. -
#611 Úgy tűnik müxik. A patch előtt a menü 51 fps volt, utána 79. A játék 35fps körül megy, úgy tűnik stabilan. Nade megyek 1-2 kört aztán mondom miva' :) -
#610 Akkor viszont elképzelhető hogy rendben van a cucc! Mindjárt meglesem. -
#609 Én leszedtem, csak még a játék nincs meg, azért gondoltam, hogy vki akinek meg van kipróbálhatná. Ez van benne: patch.vpp_pc,
shaders_pc és az exe. Nem jelzett vírust a kaspersky. -
#608 Ez a hely is mérvadó lehet. [Én ezt is szoktam nézegetni.] -
#607 Torrenten is terjeng - én óvatosan bánnék vele...
Amíg ITT nem látod, ne tölts le semmi ilyesmit! -
#606 Elvileg ez egy Steam nélküli patch, vki próbálja már ki. Nem tudom jó-e. -
#605 adj neki -
#604 Ezt nem hiszem el! Tényleg a Dual Shock kavar be?!
Basszus, ez sose jutott volna eszembe!
Este kipróbálom.