George R.R. Martin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát reménykedj csak de én attól tartok hogy 2 éven belül nem lesz itt semmi sõt majd kiderül megint hogy túl nagy lenne és kettészedi ezt is így csúszik vagy 2-3 évet az egész <#falbav>

Master91
1500 oldal?remeeek! 2 hónapot adok neki hogy magyarul a kezem közé küldje, mert mérges leszek 😄
Semmi túl lényegeset csak annyit hogy 1500 oldalasra tervezi a 6. könyvet meg hogy gyorsan ír (na persze) nehogy beérje a sorozat, meg azt is hogy õ már nagyjából tudja mi lesz a vége.

Láma!
Összefoglalnád röviden mit mond? Nem tudom megnézni a videót még egy ideig...😞

ProGabe
1500 oldalas WoW?
Legalább elmondja, hogy gyorsan ír, mert nem akarja, hogy beelõzze a sorozat.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A génállományt csak azért mondtam ha kiderülne hogy mégse meddõ. D:

Honda F1
De Dany nem õrültebb mint Rhaegar volt, a három testvér közül egyedül Viserysnél ütött be a retardáltság, plusz a génállománya nem oszt nem szoroz a meddõsége miatt.

Blackfyre származás érdekes, de az az ág túl régen halt ki, legalábbis hivatalosan. Ha még is Blackfyre akkor viszont nincs nagyobb joga a trónra mint Stannisnak, vagy Robertnek volt.

racing revolution

5. könyves....
Szerintem Rhaegar fia mert Kevan is visszaemlékszik arra hogy anno a baba holtteste be volt bugyolálva és senki nem nagyon nézegette szóval simán történhetett csere. De olyat is hallottam már hogy a blackfyre ág utolsó élõ leszármazottja ez is benne lehet a pakliban. Mindenesetre elég valószínû hogy Targaryen.

Szerintem is sokkal inkább megfelelõ õ a királyságra mint Dany... azért azt se szabad elfelejteni hogy Dany vérfertõzésbõl született míg Aegon nem azaz a génállománya is sokkal jobb.

Count Adyn
Látom felpiszkáltam a kíváncsiságod😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91

találgatások vannak (legalább is én csak olyanokkal találkoztam), hogy nem igazi Aegon.

Szerintem az, majd kiderül 😄

valaki ilyesmi mondott nem tudom melyik könyvbe: " senki élõ fia nem ölheti meg"
Risu Führer
engem az jobban a földöz vágott mikor
a Vörös Vipera már gyakorlatilag megölte a Hegyet de aztán mégsem 😊 katarzis felsõfokon

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Honda F1
srácok kérdésem lenne, vagy a véleményetek érdekelne:
Az ifjú Griff tényleg Rhaegar fia Aegon szerintetek? Mert ha igen akkor nálam el van döntve ki legyen a király. De mivel Martin írja a könyvet nem lehetek biztos semmiben... 😄

racing revolution

ProGabe
Még angolul sincs, karácsonykor jön.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tsék?

every damn day

Olvastam minden könyvet de az elõzõt spoilerbe írtad ezt meg nem csak azért mondtam...

stargatelost
Az elõzõ spoileremet is elolvastad, pedig az 5. könyv vége 😄 Gondoltam ide azért olyanok jönnek, akik minimum 4. vagy 5. könyvnél járnak 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ilyeneket azért írhatnál spoilerbe 😄 de egyébként igaz 1-2 fejezettõl eltekintve nagyon rosszak az újabb fejezetei.

stargatelost
De hiszen ennek a háromnak van a legtöbb fejezete, szerintem nem panaszkodhattunk 😄 Arya viszont nekem nem hiányzik, amióta Braavosban van.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Master91
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

jól sejtem, ez nincs magyarul? :/
Shiwo
Tyrion-ról írt egy külön regényt (elõzményes), teljesül a vágyad..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Master91
Dany helyett szívesebben olasnék Tyrionról meg Jonról 😄

Ayráról ne is beszéljünk

( lehet elírok hébe-hóba 1-2 nevet )
Daffit
Én is <#taps>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Hát még lehet kiköt de nagyon remélem hogy a trónra soha nem teszi rá a fenekét <#gonosz3>

stargatelost
Milyen brainstorming megy a Got topikban... 😄 mindig nevetek, amikor valaki azt várja, hogy majd Dany megjelenik Westeroson 😄

5 könyv:
Pedig ha tudnák, hogy Tyrion ott fog kikötni a Rabszolga öbölben, és Danyvel is "találkozik" Meereenben... azt hinnék szívtam valamit 😄

Én is azt várom! <#mf1>
Valószínûleg 1 Stark - 1 Lannister mehet a fejében!
elkezdtem újra elölrõl a könyveket... nem bírom 😄

Végre megjött az egész szett könyv sorozatom 😊 Már az 1,2,3-at kiolvastam pár hónap alatt. Most jöhet a 4, meg az 5-ig.

Master91
a gifet magát vágom, de a szöveg hozzá kegyetlen 😄
stargatelost
Igazából ez egy gif, úgy az igazi 😄

Master91
Ez a kép valami eszméletlen jó 😄
Daffit
Vajon mekkora örömünnep lesz a másik esküvõn, mikor Joffrey-t ölik meg. És mikor Tyrion megállapítja, hogy Tywin nem aranyat sz@rik? <#nevetes1>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

😄D
Hú azért így egy-két év távlatából belegondolva ez a leggcibb megoldás volt az író részérõl😄 Nem nagyon jut eszembe még egy ilyen kegyetlenül váratlan fordulat más könyvekben. (mert tulajdonképpen annyira nem para a helyzet, megölnek mindenkit, na bumm. De olyan jól elõ volt készítve, és pont a "legjobbkor", marha sokkoló lehetett annak, aki elsõként látta a sorozatban.)

every damn day

Nálam több álmatlan éjszaka követte az olvasást, még napközben is letört voltam tõle -ilyet azóta csak a Walking Dead játék hozott ki belõlem. 😄

every damn day

MeoH
Nagyabol nalam is igy volt, bar a remeges elmaradt 😊

fuck mmo's..i.,

Mor3llo
maga a bosszú az Robb hülyesége miatt volt, hogy nem vette el egy Frey lányt

az más kérdés, hogy Cat engedte el a biztosítékot, Jamiet

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Master91
hàborgòknak több mint fele sztem nem olvasott könyvet,nekik màs a reakciòjuk

èn mikor olvastam a nászt,azt hittem kettè szakad a könyv. aztàn mèg 1x elolvastam ,ès be ültem remegni a sarokba. meg a köny vègèn is
Hát végül is õ miatta volt az egész szóval én nem tudom sajnálni.

Mor3llo
a könyvben sztem azért nem olyan vészes 😄
meg érthetõ, hogy miért olyan a viselkedése, amilyen
gyakorlatilag darabjaira szedték szét a családját, a szeme láttára, szó szerint 😄 (Robbnak és farkasának "egybeillesztése")

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Daffit
Én azon inkább kiakadtam, mert mindig is utáltam 😄

Mor3llo
na pl errõl beszélek

ezerszer jobban meglepõdtem a "visszatérésen"

Mor3llo
http://comment.blog.hu/2013/06/04/haborog_az_internet_a_tronok_harca_miatt

"Michelle Fairley, a meggyilkolt Catelyn Starkot alakító színésznõ"

hajjhajj, ha már most kiadtak ennyire, mi lesz késõbb? 😄
nem mondom, a Vörös Nász engem is megvágott a könyvben elég szépen, de volt, ahol jobban meglepõdtem, habár nem volt ekkora volumenû történés 😄

Lassan elér az író egy olyan ponthoz, hogy választania kell a remeknél remekebb szálak közül olyat, amelyiket nem dolgozhatja ki eléggé az idõ hiányában😄

every damn day

Remélem Martin továbbviszi ezt az Arya szálat értelmes irányba. Ez a Faceless Men tök menõ dolog, akár egy külön könyvet el tudnék errõl a "munkáról" illetve kultúráról olvasgatni.

balintk
Ehhez csak annyit, hogy Michelle Fairley (Catelyn Stark) szerepet vállalt a Suits nevezetû sorozatban. Szóval lehet hogy tényleg kiírták. Viszont azt nem tudom h. a késõbbiekben visszatér e, mivel a könyvben sem egybõl élesztették fel.

Daffit
Igazad lehet 😄

Láma!
Szerintem csak nem akart spoilerezni😊

Daffit
Olvastam Martin nyilatkozatát a rész után és abban írta, hogy rossz, ilyenkor elválni a színészektõl, akik Catelyn-t és Robb-ot játszották. WTF?

A sorozatból kihagynák Cat-et, mint mocsári hulla? Ezek szerint az a szál nem is érdekes? Esetleg el tudnám képzelni az utolsó rész utolsó jelenetében.

balintk
Remèltem h. Joffrey-t is kaszálják, de ûgy tûnik h. a következõ seasonra tartogatják.

Master91
Micsoda rész volt!

Azért az hogy nem terhes nem is olyan biztos...