George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább elmondja, hogy gyorsan ír, mert nem akarja, hogy beelõzze a sorozat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blackfyre származás érdekes, de az az ág túl régen halt ki, legalábbis hivatalosan. Ha még is Blackfyre akkor viszont nincs nagyobb joga a trónra mint Stannisnak, vagy Robertnek volt.
racing revolution
Szerintem is sokkal inkább megfelelõ õ a királyságra mint Dany... azért azt se szabad elfelejteni hogy Dany vérfertõzésbõl született míg Aegon nem azaz a génállománya is sokkal jobb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
találgatások vannak (legalább is én csak olyanokkal találkoztam), hogy nem igazi Aegon.
Szerintem az, majd kiderül 😄
valaki ilyesmi mondott nem tudom melyik könyvbe: " senki élõ fia nem ölheti meg"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
racing revolution
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
every damn day
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ayráról ne is beszéljünk
( lehet elírok hébe-hóba 1-2 nevet )
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
5 könyv:
Valószínûleg 1 Stark - 1 Lannister mehet a fejében!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
😄D
Hú azért így egy-két év távlatából belegondolva ez a leggcibb megoldás volt az író részérõl😄 Nem nagyon jut eszembe még egy ilyen kegyetlenül váratlan fordulat más könyvekben. (mert tulajdonképpen annyira nem para a helyzet, megölnek mindenkit, na bumm. De olyan jól elõ volt készítve, és pont a "legjobbkor", marha sokkoló lehetett annak, aki elsõként látta a sorozatban.)
every damn day
every damn day
az más kérdés, hogy Cat engedte el a biztosítékot, Jamiet
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
èn mikor olvastam a nászt,azt hittem kettè szakad a könyv. aztàn mèg 1x elolvastam ,ès be ültem remegni a sarokba. meg a köny vègèn is
meg érthetõ, hogy miért olyan a viselkedése, amilyen
gyakorlatilag darabjaira szedték szét a családját, a szeme láttára, szó szerint 😄 (Robbnak és farkasának "egybeillesztése")
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Michelle Fairley, a meggyilkolt Catelyn Starkot alakító színésznõ"
hajjhajj, ha már most kiadtak ennyire, mi lesz késõbb? 😄
nem mondom, a Vörös Nász engem is megvágott a könyvben elég szépen, de volt, ahol jobban meglepõdtem, habár nem volt ekkora volumenû történés 😄
every damn day
Remélem Martin továbbviszi ezt az Arya szálat értelmes irányba. Ez a Faceless Men tök menõ dolog, akár egy külön könyvet el tudnék errõl a "munkáról" illetve kultúráról olvasgatni.