George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott van forgatásokon, bemutatókon, mindenhol, kivéve ott nem ahol kéne lennie.
Otthon az író asztal felett !!!
"Lehet, hogy írok egy prequelt, de az nem a Targaryenek bukásáról szólna. Mire elkészülök a hatodik és a befejezõ hetedik kötettel, mindenkiben összeáll majd a kép, mi hogyan is történt a lázadás során, és ki árult el kicsodát, így errõl nem lesz külön sorozat. Hódító Aegon és nõvérei történetét viszont lehetséges, hogy elmesélem."
Trónok harca (Game of Thrones)
Anglia déli partvidékén bukkant fel ez a sárkánykoponya egyik napról a másikra. Mint kiderült, a csontváz egy marketingkampány része, amellyel egy helyi online videótár hirdeti, hogy elérhetõ náluk a Trónok harca. A 12 méter hosszú koponyán egyébként három szobrász dolgozott két hónapon át.
Itt van egy útmutatás arról hogy jönnek egymás után a fejezetek idõrendben.
fuck mmo's..i.,
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
csak ne jarj ugy mint en, 3. konyv utan szunetet akartam, hogy ne szivjak akkorat mig kijon a 6. resz.
aha fenet, nem birtam meg allni, 3 het alatt kb. meg ettem a 4-5. reszt,es most toporzekolok hogy mikor jon a 6. 😄 elkezdtem elorol az 1 reszt,most vegzem ki. meg eri az egeszet elolvasni,mert pl. most esett le, hogy Ned tènyleg Berickèket kuldte a Hegy ellen...
Ezek a Cersei,Brienne,Vasember fejezetek annyira nem keltik fel az érdeklõdésemet. Járt már valaki így?
Ugyanakkor az 5ik könyvbeli szereplõk miatt meg igyekeznék, mert Tyrion,Jon,Dany nagyon érdekelnek
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Joe Abercrombie
July 4, 2013 • 3:53 pm
Self Important Duck,
There are loads of important writers of dark fantasy both before Tolkien and since, but none of them have had anything like the commercial penetration or widespread influence Martin’s had.
Nothing like. The TV series has brought him to a much wider audience, and redefined the way fantasy is seen to a degree, but he was a no. 1 NYT bestseller long before that. No disrespect at all to Erikson, he’s a very successful and respected writer, and he came along a few years after Game of Thrones so he’s had less time to make that impact, but I don’t see writers citing him as an influence to anything like the same degree. His sales were a fraction of Martin’s even before the series, but there’s no shame in that, everyone’s were, except Robert Jordan, maybe Brooks, Goodkind, a couple of other highly commercial writers.
After the series? Over the past few months Martin’s sales have accounted for a third of the ENTIRE SF&F GENRE in the UK. That’s how big he is now.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
most tervezem megvenni a konyveket
de itt az elso kotet mintha kisebb lenne (es az egesz pakk gyanusan olcsobb is) mint ez ami nincs elátva a hbo s logoval
azert nem mertem megvenni a pakkot mert feltem h valamilyen roviditett kiadas, van ilyen vagy alaptalanul parazok?
koszonom
(vigyázat 5. könyves spoilerek)
Elképesztõ hogy egyesek miket fel nem fedeznek na meg az is hogy Martin mennyire tudatosan ír és odafigyel a legkisebb részletekre is.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Igazság szerint semmi extra, csak egy tök egyértelmû eszmefuttatás, amolyan "mentsed el a linket, mert ha 3 év múlva jön csak a köv. rész, ezekre jó, ha emlékszel" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arra viszont már nem emlékszek, hogy a könyvben is kiszabadítja Viharos Edricet Davos? Vagy mi lesz vele? Azaz itt Gendryvel?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ez még most is egyszerûen lesokkol, szerencsétlen Robb, így látni, egyszerûen kész, sejtem mit éreznek a nem-olvasók a Vörös násznál
---------
Az ütõs felesleges lett volna, könyvbe is majd 400 oldallal késõbb volt az ütés, rá ér következõ 10 résznél elõhozni.
Asha nem tudom, filmbe nagyobb szerepet kap úgy tûnik!(mellesleg ez kicsit spoileres volt a választás 😄)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coldhands meg szerintem lesz, csak majd Branék futnak vele össze. Legalábbis nagyon remélem. A Reedeket is így hozták be.
A cgi-t nem értem néha, a sárkányok eszméletlenül szépen meg vannak csinálva, a rémfarkasok meg kurva bénán 😄
1. évadba mikor az aranyköpenyesekkel megy Joff elé, és végül az északiakat ölik meg, Kisujj ahogy ként fogott Ned torkára, azt hittem betöröm a monitoromat 😄
every damn day
Szerintem én jártam legjobban, 1. évadot meg néztem, és elkzedtem olvasni a könyveket.
2. könyvet ki olvastam, és úgy néztem meg a 2. évadot is, sokkal jobban be tudtam lõni a karaktereket ( hogy nézhetnek ki stb stb)
Mi ez a baromság a 9. részben... Feltételezem ilyen a könyv is...
Új vagyok itt, de ezzel játszom: http://goo.gl/dK25w olvasd el te is, hátha tetszik. :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"