George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
találtam is egy képet, én ezt várom már nagyon <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Na igen, ez elég kérdõjeles. Martin bácsin múlik, de azért ismerjük Kisujjat, mindig a saját érdekeit nézte. Majd el kell döntenie, érdek vagy szerelem.
Van benne potenciál ez való igaz. Kisujj közelében azért állandó veszélyben van, ha Kisujj egy percre is veszélyesnek gondolja elteszi láb alól. Hacsak tényleg nem lesz õ is ilyen jó "játékos" és teszi el elõbb Kisujjt láb alól 😊
Köszi a válaszokat, hát elég régen olvastam a 4. könyvet (meg nem is élveztem túlságosan...), úgyhogy egy-egy részlet kimaradt. Igazából addig, amíg nincs hatalommal rendelkezõ rokona (Edmure-t hiába tartják uruknak: 1. fogoly 2. körbe van zárva a területük, északról Boltonok (+Freyek) Délrõl ott van Királyvár, Lannisterek...
A Völgyben meg hiába van ott Lysa fia, az szerintem már azt se tudja ki az a Catelyn, meg amúgyis ilyen fogyatékos a gyerek és bármelyik fejezetben kiírhatja Martin papa.
Sansát és Aryát azért nem vettem számításba, mert hát lányok és Sansa szerintem sosem lesz olyan erõs karakter mint Catelyn volt. Mondjuk Arya-t ilyen gyilkológépként el tudom képzelni, a bravoosi kiképzés után.
Aztán Sansa meg Arya se halottak még... Meg Lysa fia a Völgy ura is a rokona...
Egyébként nem érdekel mi lesz vele de ha Jaime-t bántani meri nem tudom mit csinálok<#boxer>#boxer>
hát a testvérét (Lysa Tully-t) megölik, a Fekete Hal túsz (vagy meghalt, nem emlékszem már), más hatalommal rendelkezõ rokona nincsen. Jó igen, ott van Jon Snow, de vele is tudjuk mi történt. Bran távol van, Rickon meg mire felnõ...
Lady Stoneheart szála szerintem tovább lesz vezetve, nem áll meg ott, hogy Brienne-t felakasztatta 😊
Most így kapásból 7 élõ közeli rokonát tudnám felsorolni...
Egyébként nagy szerepe már tényleg nem lesz de az is bõven elég ha még kinyírja kedves Walder családjának a javát <#eplus2>#eplus2>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Azor Ahai
It is said that during the midst of The Long Night, Azor Ahai rose up and defeated the Others, wielding a sword of fire, called Lightbringer.
AA? Mit is jelent?
Stannis elméletileg halott, a Ramsay levélbe azt írta
Ja igen, még él. Dehát neki nem sok beleszólása lesz már a dolgokba... Kisujj kinyírta az utolsó családtagját is, gyakorlatilag rokona nincs. A Stark ház szövetségesei meg már rég becsicskultak a Boltonoknak. Bran még egy darabig balfaszkodik a falon túl, na meg Õ mire felnõ és esetleg visszatér mint Winterfell örököse az még úgy jó 2-3 könyvre van innen. Bár neki biztos más szerep jut, valami olyat tudnék elképzelni, hogy a Másokat megtanulja irányítani, aztán szétkapják Westerost 😄
Azt várom, hogy eljusson a sorozat végre Arya szálához, ez a braavosi dolog full bejön nekem.
Én az 5. könyv végén Jon részénél azt vártam, hogy elindul a falon túlra ismét és ott lesz vége... nem vártam erre az árulásra 😄 Amúgy sok teória van, állítólag õ az AA nem Stannis. Bár akkor nem értem, Stannisnek milyen sorsa lesz... várom már a következõ könyvet nagyon...
ezek szerint Joffrey és Tywin kinyírása is az utolsó részre marad, vagy utóbbit átcsúsztatják a köv évadra, ahogy valaki felvetette (sorry, nem keresem vissza, hogy ki volt (: )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szerintem meg csókolja Melisandre és feltámad, de azt hittem szét tépek valamit ahogy azokat a sorokat olvastam 😄
Legalább jobban meg értem, mert van 1-2 ködös dolog.
Köszi , elég gyilkos neve van.
csak a kis Stark gyerekek maradnak majd a sorozatban is (Jon-t ugye leszúrják a könyv végén, bár nem biztos hogy meghal)
Egyszerûen nem tudom elhinni hogy nincs a kezembe a 6. rész !!!!!!!!
Semmit se tudok róla, van már címe? :/
Spoiler nemtom itt kell-e.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor remélem szerethetõek ezek a vasemberek 😊
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nyugatról milyen támadás jöhet?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
vérnász + gofri lesz ebben az évadban max, de szerintem a vérnásznál megáll a történet