2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#148 csináld meg jobban, azokból abetükből:P -
#147 Szerintem azért lenne a középső a jó, mert nincs semmi felesleges a képen! Jobboldalt a herceg, balalsósarokban a felirat, balfelsósarokban meg a kastély! Szinte tökéletes! :D
A felsőképen mivel felülre került a cím így alatta van egy üres hely aminek semmi értelme és jobban megnézed egy idő után már idegesítő is hogy nincs ott semmi, a felirat meg eltakarja a kastélyt. Az alsóképpel ugyanez a helyzet csak ott kicsit kissebb ez a hely, viszont ott is belelóg a kastélyba! -
#146 az alsó jó lett, mert ott kb. középen van a felirat -
#145 egyetértek :D -
#144 majd csinálni fogok,még ráérünk vele.van időm,és már csináltam amúgyis,de másikat fogok. -
#143 csinálj jobbat:P
am sztem sem a lekjobb, de mikor hozzákezdtem elment az ihlet:S -
#142 elég gyengére sikeredett -
#141 am kattintsatok a képre! -
#140 mind1 csak ne a legfelső legyen -
#139 mmint a betűk, igaz? -
#138 énmeg nemlátom a különbséget...
de valahogy megcsinálhatnád hogy a szövegnél a kis csíkok ne legyenek ilyen élesek. szal olyan világító hatásuk legyen. -
#137 LOL
beszarokXD -
#136 Középső -
#135 Fölső. -
#134 alsóra szavazok -
#133 tetszik vmelyik?
-
#132 pl. Firefox-nál lehet választani, hogy csak 1-1 ablakot engedjen, illetve teljesen megbízz az oldalba. Én erre céloztam konkrétan. -
#131 de mivel SGről geci reklámok szoktak felugrálni ezért inkább letojom a fakyuut ^^ -
#130 Az enyém elkészült nagyjából, bár a fenti feliratot eléggé nehéz beleintegrálni..
Ide swf-et nem lehet beszúrni, szóval feltöltöttem rapid-re:
flash banner 1.0b
Pls szóljatok hozzá, de értelmesen. -
#129 Most csinál vki bannert?
mert én most elkezdtem csinálni egy bétát -
#128 Akkora talán itt az ideje, hogy kezedbe vedd a pop-upjaid sorsát, és Te határozd meg, melyiket nyissa meg, és melyiket ne. Lol... -
#127 flasht ne mert az popupban nyitná meg és az tiltva van nálam, linknél meg jobbgombbal tudok trükközni, szal elég ha alá van rakva linkben ^^ mellesleg sztem fölös még oly keveset tudunk. -
#126 én is úgy értettem:D -
#125 Megpróbálom megcsinálni szép kis flashbe animációval
Meg rakok rá egy -all known facts- opciót. <-- vki ezt magyarosítsa pls -
#124 Sztem a kettőt kéne összehozni.A POP felirat rajt lenne a képen. -
#123 sztem ezt kéne lekicsinyíteni és betennni a bannerbe:
-
#122 jaja csináltasd meg sztem #121 alapján -
#121 le kell szedni Gamekapocs feliratot
kisebbre kell venni
ráírni hogy Prince of Persia (a Prodigy nevet cáfolták elvileg), illetve inkább rávágni. az a kéket ami... nah, tudjátok sztem :D
és kb ennyi ^^ -
#120 Tökkéletes.Megcsináltassam? -
#119 sztem eza kép bannernek jó lenne:
-
#118 A darkosság a trailer alapján megvan de sztem ez a cell shaded grafika annyira nem dárkosságra való.Ami eddig cell shadedes volt az mind élénk játék volt.De UBI ezt is megoldja(ha valóban darkos lessz)Mellesleg én is örülnék a búsabb,komorabb játékvilágnak.És remélem már a játék elején felnyársalja vki azt a papucsos kislányt. -
#117 hát majd kiderül milyen lessz, de ahogy ebből a trélerből látszik, megint vissza megy a darkosabb játékvilágba [#örömtánc^^] ami viszont teccik... már csak celshaded-el kell megbarátkoznom, és az 1v1 kombatokkal... -
#116 igen :S -
#115 Aha.A tmnt-ben volt amikor szarul ugrottál megnyomtál egy gombot és ugyanilyen pörgééssel segített ki az egyik tesó ninja.Ott jó de itt nem h nem látványos hanem röhejes. -
#114 szerintem enyhén final Fantasy: Advent child a mozgás kultúra, meg egy kis TMNT -
#113 hát érdekes idáig biza.csaj lehet zavaró lesz,farah is azvolt az 1ben,nélküle pár rész könyebb lett volna.ugye mindig őt őlték meg,de majd kiderül,:)1
-
#112 A prince távolról és a mozgása is teljesen úgy néz ki mint a Raziel legacy of kainéből. -
#111 nekem tetszik, sztem nem ninjás. a trailer viszont már kevésbé :S az az ugrálás meg levegőbe pörgés... broáf -.- de akkoris... jólesz! ^^ [ritkán van ilyen: optimista] -
#110 hát izé. nemis tudom...
prince modellje nem tetszik... nagyon ninjás (japános..?) lett..ezt a vonalat nemkéne erőltetni, jóvan hogy cell-shaded meg minden... -
Cyberdevil #109 Az első részben is ott volt veled Farah. Ez se lesz sokkal különb.