Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mégis mi nem tetszik benne, hogy nem olyan moslék mint az rfactor?😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

adam46
Ez mekkora baromság, amit most írtál.
Kár hogy nem kapják meg a modderek elõbb a PC-s verziót, jó lenne ha megjelenésre ki tudnák iktatni a Codemasters féle grafikai effektet.

Palinko
remélem lesz amatõrtöl kissebb fokosat is mert ez csöppet durván hangzik 😄 vagy tényleg csak funból ment és azért lett utolsó.
Totti5
Mint ha nem lenne nyilvánvaló hogy f1game, ahogy a hírek 90%a😊

a.carkey
Nem mondja, hogy meg se kottyant a gépének?! Az lett volna szép, ha megkottyan.

A medve nem játék.

TAMÁS_19!!
azért a forrást odaírhatnád totti...

:.: Tamas :.:

soha nem lesz olyan játék amiben ne lennének hibák! (mindenben van hiba és ezt bármire értem)
amúgy meg nem is játszottál a játékkal 1 percet sem egy videót néztél meg ami még nem volt a végleges verzió!!!
jövõre minden benne lesz nyugi f1 2010-ben is benne lehetett volna a biztonsági autó a pódium a felvezetõ kör, de akkor nem szeptemberben jelent volna meg ha nem 2011 közepe felé ezt elmondták a fejlesztõk is.

<#eljen> szerintem nem rossz összegzés a lényeg ott van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
F1 szimulátoros szemmel 95%

Az iRacing fórum egyik tagja abba a szerencsés helyzetbe került, hogy kipróbálhatta a hamarosan megjelenõ F1 2010-et. Véleménye nagyon bíztató, hiszen egy olyan ember ír igen figyelemreméltó dolgokat a Codemasters játékáról, aki komoly szimulátorosnak mondható, így igen nagy elvárásai vannak egy autós játékkal és annak realizmusával kapcsolatosan. Íme az arc rövid összefoglalója:

Pénteken kaptam meg a tesztpéldányomat és azonnal eltöltöttem a játékkal öt óra hosszát. Túl sok részletet nem fedhetek fel az embargó miatt, de azért néhány fontos észrevételemet közzéteszem.

1. Könnyeket fakasztó kinézet. Ez a legszexibb autóverseny játék, amihez valaha szerencsém volt. Mindent maximumra állítottam, 1920x1080, 4x-es élsimítás, és mindez a 3.8 hz-n ketyegõ i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant, a F1 2010 remekül futott. Az esõ effekt fenséges, de ami igazán durva a játékban, az a pályák. Olyannyira szép és részletes az egész, hogy néha elterelte a figyelmemet a versenyzésrõl.

2. Az autók vezetése nem annyira hardcore, mint az iRacing-ben. A kocsik hajlamosak megforogni, ha túl nagy gázzal igyekszünk ki egy kanyarból, ugyanakkor simán téphetsz a füvön akár 150 km/órás sebességgel. Már nem is számoltam, mennyiszer vágtam le a kanyarokat úgy, hogy közben picit sem vesztettem a tempómból. A Force Feedback effektek szintén nem olyan profik, mint az iRacing-ben, megteszi ugyan, de a iRacing-ben sokkal realisztikusabbak a különbözõ zökkenések visszacsatolásai.

3. A törésmodell meglehetõsen elnézõ. Néha úgy éreztem, mintha dodzsemeznék, annak ellenére, hogy meglehetõsen gyakran kerültem közelebbi kapcsolatba más autókkal, megúsztam büntetések nélkül. Mindezt úgy, hogy a törésmodell teljesen be volt kapcsolva, a steward-rendszerrel együtt.
4. A hangok nagyszerûek. Az F1-es motorok sírása csodálatosra sikeredett, csakúgy, mint a környezeti hangok mindegyike.

5. Az AI brutálisan kemény. Amatõr fokozaton játszva eddig minden versenyen utolsó lettem, ami nagyon szokatlan.

6. Mindent egybevéve a játék fantasztikus mókát ad. A hardcore szimulátorosokban talán ellenszenvet fog szülni, hogy a füvön is lehet száguldani, illetve egyes kanyarok esetében simán át lehet azokon tépni, plusz még a büntetésmentes, más autók lezúzásának lehetõsége sem lesz náluk egy jó pont, de a legtöbb virtuális versenyzõ számára ez nagyon jó lehet, hiszen a játék tényleg ad egy valószerû F1-es életérzést, valami olyasmit, amit úgy lehetne megfogalmazni, hogy egy olyan rakéta pilótája leszel, aminek van négy kereke.

Sokkal többet nem tudok mondani, de azt hiszem, az emberek várakozásait messzemenõkig hozni fogja a végleges változat. A játék most 95%-ban mondható hardcore szimulátornak, a teljességhez az kellene, hogy kiiktassák belõle az off-road száguldozást. Ez esetben az F1 2010 az iRacing fanok számára is kellemes szórakozást nyújthat. Remélem, hogy a közösség megtalálja a lehetõségét a moddolásnak, illetve maga a Codemasters rájön arra, hogy egy akár utólag, DLC formájában kiadandó Hardcore mód még nagyobb elismeréseket válthat ki.

bocs nem akartam bunkó lenni, de a flexi, a felvezetõ kör tényleg felesleges, a SC az érdekes lenne, de az se baj, ha nem teszik bele...lényeg az, hogy F1 legyen és verseny igényes grafikával és reális nehézséggel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lõdd le magad...minek ezek a felesleges dolgok?

Totti5
Nyilván amit nem pakolnak bele, az majd jövõre lesz, de ezek nem túl fontos dolgok ami nélkül ne lehessen élni és maximálisan élvezni a játékot.

Mondjuk az arányokban is igazad van.Ha megjelent ki kell vesézni elõtte hiába találgatunk.
Nem azt mondtam,hogy nem jó csak érdekes,hogy a hírek szerint majd a jövõ éviben már minden fincsi lesz.Ugye anno a 2006 és a championship edition is együtt készült.Nyilván kétféle konfigurációra de azért ott is látszik,hogy ugyanazt lehet kicsit jobban is(nem a grafikára gondolok).
Totti5
Tõccsed le azt jóvan. A pozitív dolgokról meg feledkezz el ami úgy 95% (+) vs 5% (-) arányban állnak egymással.

Minél több videót nézek annál jobban csak a hibák jönnek elõ.
A bukósisak plexijérõl letéphetõ fólia.Váltáskor a kézmozgás.Monte Carlo-ban a kormányfordítási bénaság.A felvezetõ kör.A safety car.(ezelõtti konzoljátékokban f1 2002,f1 championship edition)majd mind benne van.Ezek ebbõl miért maradtak ki?Nem sokat adok a találgatásokra-videókra de nagyon kíváncsi leszek mire vártunk ennyit.Mint fogyasztó elvárok bizonyos szintet a pénzemért.Szerintem ez nem lesz az.De majd meglátjuk.
McLaren szurkolóként nagyot röhögtem 3:18-nál <#szomoru2><#idiota>.
Totti5
Akkor majd rátolsz brájtneszt😊

Alexease
Es ez most, hogy jon ide?!😊
BoneDragon
Elég sok különbség van a játék és a valóság között. Túl sötét minden a játékban...

Totti5
Ez így ebben a formában nem igaz😊

ha esõben rámész a kerékvetõre igaziból akkor nem maradsz a pályán... ez hiba benne

adam46
Hamilton mellett üllõ egyenes karral vezet az se komplett. 😄
Totti5
Nagyon jó! 😊)))))))

palinho96
ez kegyetlen XDDDD
Mennyit hülyülnek ezek lol xDDD
😄

Kanyar le vágások... x)
-------------------------------------------------------
Meg amikor a játék és a valóság váltakozik... hírtelen észre se vettem... de aztán igen.... élesebb és/vagy világosabb a kép és az elmosódás... sztem ennnyi!
Nagggyon faxa lett a game... Nagggyjon várom 😄😄
<#eljen><#eljen><#eljen><#wow1>

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Az megint más, hogy ezt az F1 2010 árkád valamit hogy vezeti Davidson. 😊
Csak meg kell nézni pl Sutil hogy beszélt a játékról a gamescom-on illetve milyen arckifejezései voltak mikor játszott...
Úgyhogy teljesen mindegy hogy mivel játsza az ember billel paddal vagy kormánnyal, mindegyikkel ugyanúgy lehet majd élvezni.
GTA-t se játszotta senki kormánnyal, pedig abba is van fizika 😊

peti193
ezért bocsi véletlen volt...

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Perceken belül lesz az 1000km-es silverstoni LMS verseny befutója, ahol Anthony Davidson egy LMP1-es peugeot volánja mögött meg fogja nyerni, ha valakit érdekel hogy vezet Davidson kapcsoljon az eurosport-ra 😊

leho94
egyszer se csúszott meg a kocsi, vagy valami korrigálás.. semmi😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Totti5
Az régen volt és azok nagyon is kívántak többet... Nézd meg az alábbi videót, vagy egy balfasz játszik úgy a gamepaddal mint ha bill lenne, vagy billel tolja, de rossz nézni ahogy nincs semmi uralma a gép felett.

pointer4
Hát nem tudom, joy-paddal még sosem volt olyan érzésem mintha vezetnék.
Én gyerekkoromban minden autós játékot éveztem billel, Slick, Pitstop 1-2, RodKing, StuntCar, Grand Prix Circuit, TestDrive 1-2, Stunts, TheLastV8, Skidmarks, SuperCars, csak hogy PC-s játékokat még ne is említsek, és lehet jobban élveztem ezeket mint majd ezt fogom, ez majd kiderül.
Persze ez részben az én hibám is, öregszik az ember.. 😄
Totti5
Persze hogy nem, csak éppen billel a szikrányi élvezete is odavész a vezetésnek... billel semmit sem tudsz csinálni, max bekapcsolni minden segítséget és had menjen helyetted a gép és még úgy is sután.

palinho96

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
youtube videót hogy tuduk beilleszteni?

pointer4
Maxx jobb idõket lehet vele menni.
Élvezni a játékot, a vezetést, az nem ezen fog múlni.
Totti5
böff böff

bertino
ugy született.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

2007/08 elejéig a Super Aguri versenyzõje volt elõtte tesztpilótája a Hondának, manapság pedig ugye ezen az F12010 projekten is dolgozik benne van a reklámozásban is

palinho96
ahhhha az VOLT😄😄

lac coo
Ha meg én akarok gonoszkodni, lehet õ is kb annyit játszott vele mint te vagy én... 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez komolyan a Davidson volt?:S elvileg neki hibátlanul kellene vezetni

Totti te meg ne legyél ego😄

szabii98
Õ is versenyzõ volt nem?Forma 1es?

I met God. She's black

Totti5
Ha gonosz akarok lennei akkor Davidosnnak sincs több köze a játékhoz mint nekem, mert így én is mennék pár kör után😊 , mert ugye Davidson vezet elvileg?! de hogy minden féktávot és ívet elront...

sziasztok.
szerintetek x360 controller for windwossal jobban lehet majd élvezni mint billel?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bertino
ez metál. <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hunter of Deer
Érdekes hogy a visszajátszásban csak az õ kocsija veri fel a vizet. de amúgy nagyon zsírul néz ki. elég durva versenyközben hogy kb semmit nem látni mert az elõttünk levõ felver egy csomó vizet 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Alexease
Igazabol, az elso korbe, egyik kanyar sem sikerult neki😄D
Prince23
Jók a hangok (még ha kamerás is, milyen lesz ez full HD-ban 😄), viszont a pilot elég béna 😄