Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
amúgy meg nem is játszottál a játékkal 1 percet sem egy videót néztél meg ami még nem volt a végleges verzió!!!
jövõre minden benne lesz nyugi f1 2010-ben is benne lehetett volna a biztonsági autó a pódium a felvezetõ kör, de akkor nem szeptemberben jelent volna meg ha nem 2011 közepe felé ezt elmondták a fejlesztõk is.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az iRacing fórum egyik tagja abba a szerencsés helyzetbe került, hogy kipróbálhatta a hamarosan megjelenõ F1 2010-et. Véleménye nagyon bíztató, hiszen egy olyan ember ír igen figyelemreméltó dolgokat a Codemasters játékáról, aki komoly szimulátorosnak mondható, így igen nagy elvárásai vannak egy autós játékkal és annak realizmusával kapcsolatosan. Íme az arc rövid összefoglalója:
Pénteken kaptam meg a tesztpéldányomat és azonnal eltöltöttem a játékkal öt óra hosszát. Túl sok részletet nem fedhetek fel az embargó miatt, de azért néhány fontos észrevételemet közzéteszem.
1. Könnyeket fakasztó kinézet. Ez a legszexibb autóverseny játék, amihez valaha szerencsém volt. Mindent maximumra állítottam, 1920x1080, 4x-es élsimítás, és mindez a 3.8 hz-n ketyegõ i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant, a F1 2010 remekül futott. Az esõ effekt fenséges, de ami igazán durva a játékban, az a pályák. Olyannyira szép és részletes az egész, hogy néha elterelte a figyelmemet a versenyzésrõl.
2. Az autók vezetése nem annyira hardcore, mint az iRacing-ben. A kocsik hajlamosak megforogni, ha túl nagy gázzal igyekszünk ki egy kanyarból, ugyanakkor simán téphetsz a füvön akár 150 km/órás sebességgel. Már nem is számoltam, mennyiszer vágtam le a kanyarokat úgy, hogy közben picit sem vesztettem a tempómból. A Force Feedback effektek szintén nem olyan profik, mint az iRacing-ben, megteszi ugyan, de a iRacing-ben sokkal realisztikusabbak a különbözõ zökkenések visszacsatolásai.
3. A törésmodell meglehetõsen elnézõ. Néha úgy éreztem, mintha dodzsemeznék, annak ellenére, hogy meglehetõsen gyakran kerültem közelebbi kapcsolatba más autókkal, megúsztam büntetések nélkül. Mindezt úgy, hogy a törésmodell teljesen be volt kapcsolva, a steward-rendszerrel együtt.
4. A hangok nagyszerûek. Az F1-es motorok sírása csodálatosra sikeredett, csakúgy, mint a környezeti hangok mindegyike.
5. Az AI brutálisan kemény. Amatõr fokozaton játszva eddig minden versenyen utolsó lettem, ami nagyon szokatlan.
6. Mindent egybevéve a játék fantasztikus mókát ad. A hardcore szimulátorosokban talán ellenszenvet fog szülni, hogy a füvön is lehet száguldani, illetve egyes kanyarok esetében simán át lehet azokon tépni, plusz még a büntetésmentes, más autók lezúzásának lehetõsége sem lesz náluk egy jó pont, de a legtöbb virtuális versenyzõ számára ez nagyon jó lehet, hiszen a játék tényleg ad egy valószerû F1-es életérzést, valami olyasmit, amit úgy lehetne megfogalmazni, hogy egy olyan rakéta pilótája leszel, aminek van négy kereke.
Sokkal többet nem tudok mondani, de azt hiszem, az emberek várakozásait messzemenõkig hozni fogja a végleges változat. A játék most 95%-ban mondható hardcore szimulátornak, a teljességhez az kellene, hogy kiiktassák belõle az off-road száguldozást. Ez esetben az F1 2010 az iRacing fanok számára is kellemes szórakozást nyújthat. Remélem, hogy a közösség megtalálja a lehetõségét a moddolásnak, illetve maga a Codemasters rájön arra, hogy egy akár utólag, DLC formájában kiadandó Hardcore mód még nagyobb elismeréseket válthat ki.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A bukósisak plexijérõl letéphetõ fólia.Váltáskor a kézmozgás.Monte Carlo-ban a kormányfordítási bénaság.A felvezetõ kör.A safety car.(ezelõtti konzoljátékokban f1 2002,f1 championship edition)majd mind benne van.Ezek ebbõl miért maradtak ki?Nem sokat adok a találgatásokra-videókra de nagyon kíváncsi leszek mire vártunk ennyit.Mint fogyasztó elvárok bizonyos szintet a pénzemért.Szerintem ez nem lesz az.De majd meglátjuk.
Mennyit hülyülnek ezek lol xDDD
😄
Kanyar le vágások... x)
-------------------------------------------------------
Meg amikor a játék és a valóság váltakozik... hírtelen észre se vettem... de aztán igen.... élesebb és/vagy világosabb a kép és az elmosódás... sztem ennnyi!
Nagggyon faxa lett a game... Nagggyjon várom 😄😄
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Csak meg kell nézni pl Sutil hogy beszélt a játékról a gamescom-on illetve milyen arckifejezései voltak mikor játszott...
Úgyhogy teljesen mindegy hogy mivel játsza az ember billel paddal vagy kormánnyal, mindegyikkel ugyanúgy lehet majd élvezni.
GTA-t se játszotta senki kormánnyal, pedig abba is van fizika 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én gyerekkoromban minden autós játékot éveztem billel, Slick, Pitstop 1-2, RodKing, StuntCar, Grand Prix Circuit, TestDrive 1-2, Stunts, TheLastV8, Skidmarks, SuperCars, csak hogy PC-s játékokat még ne is említsek, és lehet jobban élveztem ezeket mint majd ezt fogom, ez majd kiderül.
Persze ez részben az én hibám is, öregszik az ember.. 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Totti te meg ne legyél ego😄
szerintetek x360 controller for windwossal jobban lehet majd élvezni mint billel?
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k