Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

padavanHUN
Örömmel jelentem be, hogy elkészültünk az F1 2010 kézikönyvének fordításával.

Itt megtekinthetõ, innen pedig letölthetõ.

http://f1game.hu

Tormiee17
Énis kiváncsi vagyok rá,ha akarod írhatsz egy pm-et 😊

adam46
Nem tudom mire gondolsz, de én már rendeltem játékot, könyvet, elektronikai cuccot amit õk hoztak ki, és mind a rendelés utáni napon itt volt. Esetleg privátba leírhatod kíváncsi vagyok rá.
akyyy
nem szívesen árulom el, de én többször meggondolnám, hogy onnan rendelek-e :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tormiee17
PL mire gondolsz? 8-10 játékot rendeltem tõlük és szerintem megbízhatóak,a futár sráccal már kb jól kijövök annyiszor volt itt 😄

akyyy
cdgalaxis jó lenne de sajnos a gls szállítja, és hát vannak náluk pár sötét dolgok...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

JUVEfun
Én is

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

grebber
PC GAMES tesztje 87% (Német nyelvû)

Next PC upgrade: 2022

Én steamen rendeltem elõre pár hete. Én meg szinte mindent ott veszek... Mert állandóan minden kiadott patch feltelepítõdik magátol, és mindig up to date bármilyen progi... 😉

Tormiee17
Én a helyetekbe a konzolvilágról rendelném meg,ott ha elõrendelésbe rendeled,ingyen házhoz viszik,igaz nemnéztem meg,hogy pc-re kapható e ott az F1,de én általában minden játékot onnan rendelek,és megbízhatóak,meg még a cdgalaxisról szoktam 😊

Isten nem létezik, de ez nem az a topik...Senna Brazíl létére természetes, hogy vallásos...kicsit reálisnak kéne lenni MO-on...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JUVEfun
<#eljen>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

az is lehet valakinél futott a szekér elvesztette az állását megvan a gépe, de örül, ha fenntartja magát az illetõ, mert most krízis van (nem magamra gondoltam, hanem mások pl-jára) kicsit empátia kéne és oké

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor konkrétabb leszek...én az 576 -nál rendeltem meg.Ott mi szokás,,,milyen gyorsan szállitanak???,mert erre vonatkozolag nincs tapasztalatom!!
Ha van egy célod az életedben, egy igazi cél, nem számít, hogy szegény vagy gazdag származású vagy, ha keményen dolgozol és hiszel Istenben, elérheted a sikert az életedben. (Senna)

nem azért de akinek van egy ps3 vagy egy xbox360 kurva nagy tv-vel annak nem olyan nagy gond szerintem sõt akinek a legjobb számítógépe van fullos benne minden annak se! (de ha cigizel akkor az mert 1 hónapban elbaszol rá 15 ezret... de persze le is lehet tölteni és kipróbálod, hogy milyen... én sem veszek meg mindent csak ami nagyon kell meg tudom, hogy jó lesz és minõség)

Firerock
aha
és akkor annak hogy van >150k-s gépe amin futna a játék?
ostoba

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Akkor neki nincs szüksége konzolra, high end pécére, játékokra és internetre sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
nem. van aki 4 ezer forintból 2 hétig eszik

Firerock
ez nemigaz
mindenki megtudja hozni,áldozatért cserébe...

Totti5
Akkor nyalogasd a 2001es F1et, ha az jobb.

nem mindenki konzolos és nem mindenki tudja megvenni...

Totti5
LOL, max 11500 konzolra, pécére meg 7 asszem.

milyen 16???? 10-12 között van apjuk!

És elnézést kérek,hogy olyan dolgok nekem természetesek lennének 2010 ben amit már 2001 ben is meg tudtak csinálni.
Igazad van 16 ezerért ne legyünk igényesek.Végül is õk ebbõl élnek.
annyira felesleges dolgok le vannak szarva ezek😄 sokan itt elég nagy igényûek...

Totti5
Füst effekt láthatóan igazából nincs F1nél. Egy egy nagyobb állókeres fékezésnél egy egészen minimális, ha van. Rajtnál sem füstölnek😊, max a motor egy picit, ahogy elég pl egy kis olaj, de ez sem jellemzõ dolog, fõleg nem mindenkinél. Kicsúszásnál lehet füst ha lemegyünk a pályáról max, meg ha álló helyzetben pörgettjük a kerekeket.

Totti5
DIRT 2be több por volt pécén? nem😊 ( max sufni moddingal ) ennél nagyobb esõfüggöny hova kell? ha mögötte mész semmit nem látsz és teljesen elhomályosodik minden.

adam46
Meg lehet nézni van statisztika rész benne. Dirt 2, Grid-be is volt. Meg folyamatosan nyomja a képernyõre töltésnél. Ezeket a statisztikákat.
Ez xbox verzió. Lehet, hogy a PC-n jobb/több lesz a füst és az esõ függöny. (Pl. a GTA IV -ben is az xbox verzió butább. Kisebb forgalom, kevesebb effekt stb.)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

csak az érdekel még, hogy az eredményeket a játékban majd meg lehet-e valahol nézni. (pl: futamok száma, gyõzelem, pontok, rajtelsõség stb.)

én konzolon játszok mindennel!😄

lolSL
fifa megint csak konzolon lesz jó :/

Firerock
miért?

Totti5
Az is jó kis gém lesz, kötelezõ vétel.

hát ezt megnéztem és megint úgy vagyok, hogy minek néztem ide be mert most KELL😄
de ahogy elnézem a fifa11 csak ilyen december felé kell majd elkezdenem...

Totti5
Aznap, vagy másnap... kérdezd meg ott ahol vetted, h mi a szokás.

Szerintetek a megjelenés napján már szállitják a megrendeléseket??,vagy csak rá néhány napra?
Totti5
Te mirõl is beszélsz?! ha nem tetszik akkor ne nézd, játszál mással...

Tormiee17
Jó lesz ez,már nagyon várom,mellesleg engem nem zavar,hogy árkádosabb lesz,mert nincs annyi idõm hogy 100 köröket menjek,hogy jól szerepeljek egy-egy versenyen... meg szerintem sokan vagyunk így ezzel.

nektek nem mind1, hogy milyen F1 game? ez nem elég igényes 2002 óta? le van szarva nekem ez élethû, és jobban bejön, mint az F1challenge pedig azt toltam és az is elment, de ez lényegesebben jobbnak tûnik...

Attól szimulátor ,hogy mindíg kicsúszol?Arra ott a ps2-es F1 Carrier.
srác egyébként nagyon jól tolta, szerintem semmi segítség nem volt bekapcsolva és így is rendesen oda kellett figyelnie nehogy beszúrjanak oldalról...kemény lesz az AL

kár volt azért a 2-3 megpördülésért ugye, hogy mennyire kell itt koncentrálni?😄 még az is lehet, hogy a szimesek is meglágyulnak ennek láttán, majd, ha észlelik, hogy ez mégsem ennyire könnyû akkor majd talán értékelni fogják a game-t

Ez fasza?Ez az imbolygás ami a felfüggesztést akarja szimulálni.A tükör 2001 es szint.Azért nézzétek már meg a F1 championship editiont.
Ott van esõfüggöny.És ez a gumifüst induláskor ami azonnal eltûnik.Remélem ez a kapkodó irányítás is csak a pécé gombos irányítás miatt van.Remélem ezek csak videók és nem a játék.
Totti5
És csak minimálisat késik a kormány, de ennél jobb nem lesz. Ez van... ez nem fog visszatartani semmitõl😊

Esõbe nem lesz könnyõ ott hamar meg lehet pördülni, szárazon meg... akik ültek F1es autóba pokoli tapadást éreztek szóval nem kell hogy minden kanyarba keresztbe álljon alattad, mert az nem lenne valós, határon autózva korán gázt adva a normális íveket elcspíve már odafigyelõs lesz, de ezeken a videókon messze nem így mennek.

Ami nem tetszik és nagy baki az a boxutcában való közelekedés sutasága ahogy rángatva veszi át a vezetést az autómatika és idétlen mozdulatokkal áll be és jön ki a pitbõl... hogy ezt hogy gondolták azt nem értem, mint ha rfactort látnám...

zene a képek, a bemutatása a pályának szenzációs most imádom😄

<#eljen> nagyon fasza😊

Totti5
Érdekes hogy a menüje szerintem nagyon hasonlít az Assassin's creed 2-re 😄 Ti nem tartjátok kicsit természetellenesnek azt hogy azonnal ítélkeznek a sportfelügyelõk verseny közben? Az életben azért van egy kis "hatásszünet".

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."