Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

warez is van már de a wolfenstein botrány óta keresõmotor figyeli és tiltja az oldalakat ahol feltûnik.Egy hete angliában már volt kint usa verzió.Mondjuk ettõl függetlenül nem értem,hogy lehet azonnal bénítani minden szervert ha a keresõ talál valamit.
Biztos lehetsz benne,hogy már most a terjesztõknél van.Elõbb pedig tuti nem adják oda.A vállalkozói engedély bánhatja ha a szabályokat megszegi valamelyik bolt.FZoleee ez a kép most mit akar sugallni?
FZoleee
márcsak 8 nap!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Jövõ kedden max szerdán már a terjesztõknél lesz a játék. Ha valaki olyan helyrõl rendelte meg ahol lebeszélhetõ a korábbi átvétel, akkor erre számítson és járjon utána.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Nem tudom. Azért várjuk meg mi lesz a vége. Bár tény, hogy grafikailag szuper lesz.

Nekem mondjuk a Microprose GP (bármelyik része) mindig egyfajta kedvenc lesz, vagy a pályák, vagy a lenyomott szezonok kapcsán, vagy mert volt egy olyan fun funkciója, hogy menet közben válthattuk egymást, ha egyszerre többen játszottunk egy gépen.

A medve nem játék.

symbol
jövõre. év eleje asszem. szerintem az új ISI motor lesz alatta, frankóbb grafikával és ennyi. körités lehet még jó, mást nem nagyon tudnak újitani, lézeres pályák tuti nem lesznek, a fizikára meg mindig rásühetik hogy mégjobb, mégizésebb, aztán persze...

igazából totál nem értem hogy a francba nem jutnak el a srácok odáig, hogy megcsinálják végre azt, hogy van ideális meg poros ív? Esetleg, ha valaki kimenne a pályáról és kosz hozna fel, ott egy ideig megint romlana a tapadás vagy ilyenek... Esõben is van jobban tapadó felület száradásnál, nem értem ezen mit lenne nehéz leprogramozni. Meghát a gumikon is lenne mit csiszolni, az AI meg lehetne végre következetes... Röhej volt GTR 2-ben, hogy idõmérõn vagy futamon simán nyertem a másikon meg vért kellett izzadnom. Szal nem volt túl reális. Itt majd kiváncsi vagyok milyen lesz, valamint hogy számol e nekik fizikát, õk el tudják e koptatni a gumikat idõ elõtt, meg ilyenek.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Totti5
Hát mivel GTR 2011 címszó alatt fut nem nehéz kitalálni😊, de semmit sem tudni róla, csak hogy elkezdték csinálni.

Firerock
jön?mikor?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
A SimBin-nek semmi koze az akkori F1-hez, Ok modder csapat voltak, a GTR2002-vel futottak be. Az F1-eket az EA-nak az ISI csinalta. Az O engine-jukkel (gMotor2) fut a sajat programjuk az rFactor, arra es a regebbi motorra (F1C - gMotor1) keszitette a modderekbol cegge not SimBin a programjait (GR, GTR2, GTL, RACE stb.).

Erre az uj PC-s F1-re hasznalhatatlan a SimBin es az ISI is, sajnos ehez keves az engine. Ehhez extra friss, brutalis latvanyos, hangulatos, motor kellett, kiforrott hasznalhatosaggal. A Codies tokeletes.
Lehet, hogy az ISI engine-nel jobb lett volna a fizika, a kezelhetoseg (bar azt sem tudjuk egyelore, hogy ez milyen😄DD), de latvanyban, hangulatban negyed ennyi, eladasban 1-5% lett volna (foleg, hogy csak PC, ami a legkevesebb eladast fogja produkalni).
Totti5
GTR 1 ütõs volt, a többi ami utána jött toldozás foltozás, és minimális modding. GTR 3-ra kiváncsi leszek azért.

Shodan
ahogy mondod, már csak a soundtrack miatt jo lesz 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

laci 700
Egyik játékukat sem vettem meg megjelenéskor. Mindig megvártam, hogy lemenjen az ára néhány ezer Ft környékére. 😛 A GTR2 tetszett és máig is tolom vele, az Evo sem rossz, de van jópár hibája. Egyik pályán az AI-k ugyan abban a kanyarban mindig falba mennek. :S
F1 C pedig akkor egy jó game volt, de a 2002-höz képest tényleg nem hozott sok újítást. Ha jól tudom a SimBin is részt vett a fejlesztésben, de az EA adta ki.

F1 2004 nekem nagyon tetszett, sokat nyomtam a haverokkal a Media Marktban anno😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Simbinesek jók mint modder csapat, de mint komoly fejlesztõk? attól messze vannak...

Totti5
Kódmestereknek is kellett jó pár év mire ez az EGO motor ezt a színvonalat produkálni tudja, tehát ez egy nagyon kiforrott rendszer amire rátehették az F1et. PS2es F1krõl nagyon nem érdemes beszélni, de a PS3as azért nem volt sem ronda, sem rossz amikor megjelent és az volt az elsõ próbálkozásuk a fejlesztõknek PS3on.

symbol
A Simbin szépen kiadta volna azt, amit a modderek megcsináltak már korábban - ingyen. Mostanság mást se csináltak, csak lehúzták az embereket. 😄

Firerock
tök mind1...

A SimBin nem ír játék-motort csak moddol.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Firerock
én emg elszomorodtam,de reménykedjünk hogy jó lesz
egy SimBin-nek jobban örültem volna

symbol
hát jah, igazából hatalmas gyökerek voltak. Anno az EA is elég szart adott ki, f1 2002 után nem egy sima újrakiadást vártam volna f1c 99-02 néven. Elbaszták, pedig ha akkor rendesen promóznak és minden téren normális munkát tesznek le, nem segghülye AI-vel, akkor megalapozhatták volna a jövõjüket és szarrá kereshették volna magukat ezzel a projekttel. Codi jól csinálta, összehoztak egy fasza motort, aztán az alá írjak a különbözõ autós gammákkal. itt érezni a munkát meg minden, ha a fizika frankó lesz, vagy lesz valami HC mod szerintem nem is keveset fogom tolni. Anno a GP3 és a GP4 is tiszta röhej volt, semmi komoly újítás, persze a GP3-as esõt kivéve. Szóval igen, szvsz is a legigényesebb munka ezidáig, még úgy is hogy az adott év követelményeit és elvárásait veszem figyelembe.

2006 az egy szar lett ps3-ra:S hát t.camból mész az autó egy pálcika

érdekes dolog, biztos telepátia, de ahogy megláttam, hogy Codemasters készíti rögtön megörültem

atila4
<#eljen>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

ezért is megbízható a Codemasters

az egészben a legnagyobb szégyen a SONY-t illeti aki 10 évig ült a jogokon és nem volt képes még a közelébe se érni egy korszerû game elkészítéséhez a gagyi ps cuccaival....ezek meg 1-2 év alatt összehozták a minden bizonnyal eddigi legjobb F1 adaptációt...

A mohának mindig a déli oldala fás!

Prince23
leho94
zene ismétetlen adja😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Prince23
És azok is mind fejelsztõi videók :S
egy gameplayt adtak ki csak hivatalosan a codiesék.

TAMÁS_19!!
ügyes vagy😊

:.: Tamas :.:

szép kis videó, de látszik rajta hogy nem az eredeti ficsõrrel vették fel. amúgy kapós lesz/lehet.

videók 80% kamerával felvett rossz minõség volt ha jól tudom talán 6-7 videó volt jó amit a cod kiadott.
de ez az utolsó szerintem a megjelenés elõtt...

Totti5
Vicces. Ennyi videó mint ami F1bõl napvilágra került nem volt még a GT5bõl sem...

neked

TAMÁS_19!!
ez a video megint kb semmit se mutat...

:.: Tamas :.:

Dirt 2-nél is valamilyen fájlokat kellett átírni a tracks mappában.

lehet még is lesz dlc heidfeld a sauberben van! ez ki kell javítani😄

A Gridnél felül kellet írni fájlokat ehhez.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

SirAlo
En is ezt az effektet utallom legjobban, forma1 jatekhoz nem passzol:S

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Attelee
Nagy moddolás nem kell ehhez,hardversettingsben át kell írni a blur effectet false-ra és máris kész!Eltünt a sárga effekt.
Szoval nem ezen fog mulni sztem!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

palinho96

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Alexease
Nem ismerem, a fickorol nem irnek semmit😉 Az iRating semmit nem er, attol meg lehet jo versenyzo, egyszeruen csak nem versenyzik;P

A 95% relativ. Mihez kepest?
Az iRacing-re mennyit adna.
Melyik funkcionak (fizika, grafika, hang, kezelhetoseg, AI stb.) mi a hasonlitasi alapja, mi az etalon?
Melyik milyen sulyozassal szerepel (jatektol fuggoen sulyozni kellene, mert egy arkadnal a grafika/hang/efektek az elsodlegesek, egy szimulatornal pedig a fizika/kezelhetoseg/ffb).

Pl. ha X-programot vesszuk etalonnak, es minden egyforma sulyozassal szerepelne, akkor lehet, hogy az iRacing csak 70-80%-ot kapna, mivel "szegenyes" a grafika, minimalisak az efektek, nincs pilota es kormnyezet animacio, nincs idojaras/eso, foleg nem dinamikus, es meg sorolhatnam😉 Vagyis lehet, hogy az iR magasan verne fizikai pontozasban, de a tobbi miatt erosen lemarad😉

Igy a 95% valoban lehet jo es korrekt ertek, altalanos szemlelettel. A grafika, latvany, hangulat valoban toppos (es ennel valszeg ez az elsodleges), igy ezzel barki foleg kerekedhet😉

Majd kiderul, ha megjelent. De szerintem fun-ra, mas programok melle szimeseknek, boven jo lesz.
symbol
1100-as iratingje van, szóval azért sokat nem adnék a véleményére. Amúgy meg a 95% elég sok. Játéknak tök jó, viszont el kell dönteni mit értékelünk, szimulátort vagy mezei egeret. Szimulátorként nézve látatlanban is sok a 95% az említett gyengeségeket nézve. Esõrõl megint nem esett szó, arról sem hogy viselkednek a gumik felszáradó, vizes pályán, bezzeg arról tud jópár sort írni amit már eddig is tudtunk, hogy rohadt szép gamma. Felejtõs a véleménye...

ajem kisa
Nem kötözködés, de sajnos "konkurencia" hiányában vagy kell, vagy nem!<#wink>
Ennyit a vásárlókról, dehát annyit lehet ilyenkor mondani, hogy "legalább ez van!"!😄

symbol
Bennett Ring

Alexease
Amugy ki volt az az iRacing-es ember?
Erre gondoltam:

vs.

adam46
Ennek a gépnek a teljesítményének 20%-val is el kéne futni maxon. 😊
Alexease
Azert ez vicces: "...3.8 hz-n ketyegõ i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant...".

Lehet ennel nagyobb gepet kapni?!😊 Az lett volna a kellemetlen, ha ezen valami gond lenne a sebesseggel😄DD