21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #6424 keresd a fullt, de ne a Texas Hold'emben... -
Gabor_(HSF) #6423 IGEN! Hiszen ez a feladat..
Ezt a mártírkodást se értem,minek kezditek a legszarabb verdával?!!
Egyébként meg a Lotussal is lehet pole-t menni szinte elsőre,Monaco ahol izzadni kell(legalább is nekem)
És én is billel tolom és a gyári setup-al -
nono28 #6422 Hol lehet beállitani hogy törjön az autó.Mert nem igazán törik -
#6421 Most szólok a sűrű szánalmozás és fikázások közepette, hogy az F1Game Hungary rendelkezik a Codemasters jóváhagyásával MINDEN, az oldalon megtalálható anyaggal kapcsolatosan, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy amolyan félhivatalos oldalként bármilyen angol nyelvű forrásmunkát lefordíthassunk - pl. kézikönyv, használjátok, igaz? - és azokat magyar nyelven közzétegyük az F1GH-n. A megállapodás KIZÁRÓLAGOS tehát cska mi élhetünk vele. Tudtommal a simracing.hu nem rendelkezik semmiféle megállapodással sem velünk, sem a Codieval, tehát amit tettek, az egy önálló oldalhoz méltatlan és igénytelen és persze jogszerűtlen is.
A fordítás is munka, a mi munkánk. A fordítás pedig nem szóról szóra történik, tehát benne van a szerkesztő kreativitása is, ezért aztán nem igazán gáláns és örömteli dolog, ha aztán egy jöttment idióta copy-paste módszerrel megjelenteti a saját neve alatt, majd amikor a hozzászólásokban ezt kifogásoljuk, akkor moderálja ezeket a hozzászólásokat. (Amik az elején normális hangnemben íródtak meg.)
Na, lehet folytatni az anyázást, fikázást szánalmozást, remélem, a ti munkátok gyümölcsével is fog néhányszor más kérkedni. -
nono28 #6420 Sziasztok!Én annyi segitséget szeretnék hogy verseny közbe hogy tudom a gumit megváltoztatni,mert kemény keverékű gumival,megyek,és közbe elkezdett esni az eső? -
OMEGA RED #6419 teljesen egyet értek... ez olyan, hogy szidják a warez verziójú játékokat de közben meg azzal tolják. igazából mindenki csak ugatni tud de az asztalra letenni azt persze nem... -
#6418 Jajj istenem... f1game.hun naprakészen le volt fordítva minden angol interjú és fontos hír, amit mindenki olvasott, akkor nem volt szar és szánalmas? azért lefordítani perfektül nem 2 perces dolog és van benne munka, amit nyilván nem néz az ember jó szemmel ha forrás nélkül leközli egy másik lap.
Ezen mit nem lehet érteni? azért gondolom a legtöbben olvassátok az oldalt, mert sok jó infó van ott, szóval nem kell a kétszínüség... -
#6417 jézusom:D
Nevetséges kicsit a dolog!
szánalom........ -
#6416 Ja még valami ha idézek egy oldalról és nem teszem oda a forrást akkor megkeresnek motorsportal.com-tól hogy te szemét mit tettél! Ezért beperellek? ... ne komolytalankodjunk már... akkor lenne más a helyzet ha egyik oldalról a másik oldalra lopja a dolgot és azt írja oda hogy saját kreációja. -
#6415 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TERELJE JOGI ÚTRA. Milyen indokkal? És az eredeti ahonnan fordítják is terelje jogi útra? -
OMEGA RED #6414 Teljesen egyetértek K.Gyurival. Jogos amit követel. Mellesleg senki sem szeretné ha a munkáját más sajátjaként adná el. Illetve igen ha teheti terelje jogi útra. Most nem azért mondom de ha én csinálnék egy témával kapcsolatos közösségi oldalt és beszerzem az infokat a témakörrel kapcsolatban teljesen rendben van, hogy kiteszem a forrást. Ez ezer éve így működik mindenhol. -
#6413 szánalom ez a gyuri:D
mint egy óvodás -
WhiteShark #6412 Ez tényleg egyre szánalmasabb.
Ennek a Gyurinak ez a jogtiprás és lopás a vesszőparipája.
Amúgy amit elloptak tőlük, cikknek azért erős nevezni. Inkább fordítás.
Most akkor ha Magyarországon bárki más lefordítja az eredetit (ami ugye nagy valószínűséggel hasonlítani fog az Ő fordításukhoz), akkor az is lop, és jogtiprást követ el???
Ez azért már túlzás egy kicsit. -
#6411 Úristen itt megint áll a bál. Még a végén feljelentik egymást mert nem tette ki a forrást.
Popcornt kézbe. Csapó! -
spiczi91 #6410 -
#6409 Akkor japánt se fogod szeretni. -
#6408 billen a Silverstone-i pályán szívtam sokat mert ott az elején a gyors jobb-ball-jobb-ball kombón sokszor elvéreztem az elejétől nézve számomra az volt eddig a legnehezebb a pálya, a többit egy kis Practice után már simán vettem... -
#6407 te csak akkor mész tovább? szerintem meg ez nem életszerű... Én még a Lotus-szal vagyok, billen, és már akkor örülök ha az első 10-ben végzek mind időmérőn mind a futamon ;)
mondjuk az is igaz, hogy nincs sok időm setupolgatni és a Quick-ek közül szoktam válogatni.
Meg ugyan már Lotus-szal ne legyek már Pole-ban az elég unreális, még ezek az eredmények is kirívóak ;) -
IXEMGabeo #6406 pole?:D első pályákon Q3 volt, itt a mostani pályákon már a Q2-nek is tudok örülni...
Kínában 5 helyes büntit kaptam nem volt kedvem újra kezdeni az edzést...11.+5 = 16 és onnan lettem 7. kár volt érte
pole pozíció esélytelen úgy, hogy gamepad + lagg... -
ricsa008 #6405 a tv-s kijelzőket megcsinálhatná valaki -
Gabor_(HSF) #6404 Miért mész tovább,mig nem vagy pole-ba???? -
IXEMGabeo #6403 mondjuk az időmérőt elszúrtam mindkét pályán viszont a futamon a taktikával meg a sebességemmel sikerült 10 helyet előrejönnöm...
Barcelona a szar azon akármit csináltam, akármelyik váltó beállítást próbáltam ezek a mocskok edzés köröket mentek, alapból 4-5 seccel még akkor is ha sikerült tökéletes kör, az egyenesben hagytak ott... -
Radian #6402 Na pl. malajziában nem voltak gondjaim. De itt shanghaiban azért akadnak. Bár most már úgy érzem sikerül fejlődni :D Szinte varázsütésre egyik pillanatról a másikra elkezdtem érezni a pálya ritmusát és már nem is olyan kínszenvedés :) -
Gabor_(HSF) #6401 Ezek még pont azok a pályák,amiket paddal és billel is könnyedén lehet játszani -
IXEMGabeo #6400 maded by Tilke...
nem rossz pályák csak gamepaddal egyes kanyarokat gáz elvétellel lehet csak és ott gyakran lecsúszok az ívről a jobb-bal kombinációban... -
#6399 Ja, meg Malayzia után jó sok hasonlóság van a két pályába. -
Gabor_(HSF) #6398 Pedig Kina egyszerű..
A célegyenes végi jobb-bal, kell jól megcsinálni és a 2. szektorban azt a 3 nyújtott padlógázas kanyart -
Gabor_(HSF) #6397 Monaco rettenet! hard-ba viszonylag könnyedén nyertem,de expert-be,csak esőbe..
most a 3.évadba száraz és csak 3.hely sikerült idáig..
1.17-es köröket kellene menni folyamatosan,de sérülés nélkül borzasztó nehéz -
#6396 Próbálj meg kanyarok előtt hamarabb fékezni, mert gondolom többet vagy bukótérbe mint pályán. -
#6395 [IMG][url=http://kephost.hu/share-75EC_4CBDF298.html][/IMG] -
#6394 nekem működik... sőtt csináltam magamnak Saját bukót xD
Bukóm 2 -
Radian #6393 köszi,bíztam a jóindulatotokban.:D -
#6392 Ennyire béna vagy.Nekem monaco nem fekszik...Vhogy nincs oylan beállítás ami feküdne nekem vagy csak a tempóbol kéne visszavenni...nem tom. -
#6391 igen -
Radian #6390 ÁÁ egyszerűen annyira nem találom magam a kínai pályán hogy az valami hihetetlen. 15-20 mp-el gyorsabbak nálam az intermediate gépek(legalábbis az idők szerint). Eddig semmi gondom nem volt azzal, hogy megtanultam a pályát és viszonylag jó időket tudtam menni. Erre most alig tudok 1.50 alá menni amikor valaki 1.31-re képes(videó netről). Most akkor nincs meg bennem az xfactor? Ennyire béna vagyok? :( adjatok tanácsot. -
#6389 daftboys helmets mod ot próbálta vlaki?
felraktam de nem lett semmi eredménye:S -
#6388 annyit kellene, csak még bugos, de a patch javítja majd - elvileg -
#6387 nálam mennek ki rendesen xD -
#6386 Üdv! Jelenleg mekkora versenytávot kell menni, hogy az ellenfelek is kimenjenek a boxba? 20%-nál soha nem mennek ki..... -
#6385 szerintem meg onnan ahonnan te copyztad:D