Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 hét múlva ilyenkor már mindenki reggeltõl fogja püfölni a játékot😊

gera995
nem lesz baj ezzel a játékkal😊 bár a csávó elég érdekesen vezetett ha már beállítja az ideális ívet akk legalább azon menne 😄

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

bertino
biztos ki lehet, de az is biztos, hogy nem menübõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akkor miért kapõták meg a nagyobb oldalak, újságok ha nem beszélhetnek róla?
Csak azt akartam megtudni, hogy a PC-s verzióban ki-e lehet kapcsolni a fos efektet.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pedig még nincs tiltott verzió sem... <#kuss>

lolSL
mekjelenésig nemszabad róla beszélni

Van itt valaki, aki játszott már a PC-s verzióval?

Igazat mondott,de ez nyilatkozat még akkor született amikor nem rakták bele a játékba fejlesztett felfüggesztés fizikát. Szóval nem tudhatjuk, hogy azután mennyivel lett jobb. Nem biztos, hogy olyan sokkal de Sutil nyilatkozatára nem lehet már hivatkozni mert nem a véglegessel játszott.
Itt a válasz arra, hogy ez mennyire szimulátor, és mennyire van összhangban a kormányzás. Köztudott, hogy Sutil nagyon sokat játszik szimulátorokkal online. Valamint asszem F1-es autókat is ismeri kissé. Ha neki sem hiszitek el, akkor sajnálom.

Adrian Sutil: In this case I’m doing PR, but at home I am playing regularly, especially at the PC. Most GTR, a great game, which I enjoy because it’s more a simulation than arcade.

XboxFront: And what do you think of F1 2010? Would you put it into the arcade or simulation genre?

Adrian Sutil: The game is really fun, but I see it more as arcade, because it feels really different than sitting in a real Formula 1 car, where the reaction to steering is more direct. With F1 2010 is a real minimal lag.

Lunki88
Konzolon esetleg. <#szomoru1>
egy érdekes, ám bugyuta kérdésem lenne...osztott képernyõ lesz rajta? hiszen arcade/Szim és F1 miért ne lehetne?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na és ezt most mi alapján kell belõni? az mondjuk nem jo szted, ha minden 50%? mi az optimális?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
F1 2010: Expert Race Setting: Part 1 mutatja a kormány beállításokat
F1 2010: Expert Race Setting: Part 2 - Replay látszik hogy blokkol a kerék

Az F1-ben folyamatosan változnak a szabályok (pl. tavaly még volt kötelezõ tankolás) és az autók kinézete is. Sõt, a pályák is gyakran változnak. Ezért, ha az adott évhez igazítják a játékot, ami nem kevés munka, akkor az nem annyira lehúzás.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Észrevettem .Nem én kezdtem.
oké
adam46
Igen pusztán üzlet az egész.

Hadjuk ezt a tv, monitor csúszás témát. Hsz-ek törölve lesznek.
Lunki88
Minden sport játéknál eljátszák ezt, pl. fifa, superbike.
Jogos.Inkább azt meséljétek el légyszives miért ekkora probléma beletenni a biztonsági autót egy játékba 2010 végén.?Az anyagi és egyéb duplán eladom ugyanazt kis extrával címû megszokott kiadói szarságokon kívül.Mert ugye állítólag a 2011 ben már minden lesz.És akkor megérem megint a 2000-2001-F1 Carrier ugyanaz kiadás.Illetve a 2004-2005-2006 ugyanazkiadást. Mindegyikbe raktak egy kis pluszt ami már az elõzõbe is betehették volna de a grafikai motor megvolt csináltak belõle 3 játékot lassan adagolva az extrákat.Most ugyanez lesz 2010-2011-2012 eljátszásával?
adam46
Jövõ héten mindenre fény derül, addig meg jegeljük a témát.
Még mindíg nem érthetõ ,hogy a kamera szempontjából a csávó valós idõ a tv ben látott kép -xms?Egyébként meg kamuzott egy videót és tekergeti elõtte a kormányt.Kamus.
Na hát ezt érdekesen fogalmaztam meg...
palinho96
K.Gyuri gyere visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

A tv-képe csúszik kamerán keresztül, de a kormány (számítógépes a csávó kezében) nem csúszhat hiszen az nem a tv-ben van. Úgyhogy ha kamerán veszel fel valakit aki autóversenyes játékkal játszik tv-n, és a kormány jól van beállítva, full szinkronban kell lennie a kettõnek.
a másik és a legnagyobb esélyes az az hogy volt a kezembe ilyen Fanatec kormány és lehet állítani a winfosba hogy mekkora legyen a holt játéka.. és szerintem ezen kicsit nagyobb ra van álítva hogy finomabb legyen a kormányzás... és az intenzitása is le van véve... amúgy kicsit száraz pályán a játék szerintem GRID es irányítású.. legalábbis nekem G25 el a grid is így mozog... (nem fikázásképp mielõtt egyesek belém kötnek)

Nem mhz hz de teljesen jó amit mondasz.Ezt mondom már mióta és pontosan 3ms a válaszidõ.És értsétek meg,hogy tv-t tv-ben nézni csak csúszással lehet.Ki kell próbálni egy mezei webcammal.
nagy a vitatkozás látom.. arra senki nemgondol hogy azért késik a kormányzás mert steering help van neki bekapcsolva... F1C nél is ez volt nálam steering help bevan kapcsolva akkor késik mert a gép próbál segíteni a jobb ívek kihasználásában!! vagy még lehet a tv miatt nem látom pontosan mien tv ez.. de ha valaki tudja nézze meg a teljesítményét hogy hány MHZ es és azt hogy mekkora a válasz ideje... akik nemtudják milisec be írják le... általában ezek a monitorok 3 M/s esek... szal képesek enyit késni...

gera995
a pc-t miért nem birjátok normálisan leirni mert már idegesít h mindenki ugy irja h pécé -.-" istenem ird már le normálisan -.-"

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

lolSL
pedig logikus, ha alulkormányozott akkor a monitoron fordul elõbb mint a kezében

lac coo
<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Firerock
jajj
ez nagyon nagy butaság volt😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

palinho96
bazz lehet azért késik, mert valaki Alul és valaki Túlkormányzottan szereti az atót... az is lehet hogy a videófevétel is belejátszik, de lehet, hogy a srác épp túlkormányzottan 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

lac coo
Nem vitatkozni akarok, úgy sincs értelme...
De annál nincs unalmasabb mint egy "döglött" autóval menni hónapokat!!!!
Aki érti érti, aki meg nem annak nem is kell ! 😄DD

Totti5
Nekem meg már elegem van az odaokádott félkész, összespórolt szutykot bámulni, amik pécés ûberszim címszó alatt futnak. Ok, jó a fizka, jóa vezetés, de minden más rég elavult. Inkább legyen szép és tartalmas prezentációban és felõlem lehet kevésbé hardkór... legalább az élvezet a toppon lesz.

Akik már próbálták, nem írták, hogy nincs "földi fizikája"...
Ha valami jól néz ki, akkor már árkád?
(Ha lehetne benne "Power UP"-okat felvenni a pályán, meg nitrózni meg nagy színes fényújság szerû nyilak mutatnák a kanyarokat mint pl. az Nfs carbonban, vagy minden kanyart be lehetne venni 300-zal, akkor lenne árkád).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Én már öreg vagyok ehhez....El sem hiszem, hogy egy autós játéknál az a lényeg mennyire szép .Mikor még soha nem vezettem szimulátort akkor is okádtam az árkád gyökérségektõl, nem mondom, hogy vérprofi legyen, de legalább valamit lássak azért a földi fizikából 😊))))

Alexease
Brutalis😊))) A szinvonal gyokalatti!😊)))) Es meg meg is magyarazza😄
Szerintem amig nincs a gépben a lemez ne is beszéljünk ilyesmikrõl,hogy miket láttunk itt ott.
Totti5
DIRT2be késik amúgy? már nem emlékszek rá, de akkor megnézem a demot mindjárt. Ha ott nem vagy nem zavaró, akkor ez sem lesz más.

De remélem nem valami éppenhogy pécébe fogod betteni crt monitoron nézni aztán fikázni.
pl: 60i/60p mód: 1/15 sec., 1/30 sec.A késés ha érted de biztos.
lac coo
<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Tessék pont ezt írtam párral lejjebb.Halolover legalább racionális.
Ugyanis amit õ csinál azt közvetlenül veszia kamera ami pedig atv-bõl jön az egy 50-60-100 hz jel.De nem vitázom veled.Jobban tudod és én nem értem a dolgot.
Totti5
Ezen a videón kimondottan szar, de voltak GCs videók ahhol majdnem jó volt. Kár ezen vitázni, szerdán kiderül! ha késik ha nem én odaleszek érte és rongyosra fogom játszani.

em a fény hanem a kép.Nézz már utána a dolgoknak.
lac coo
Azta..rva!

Ezt nem is értem hogy lehet vezetni, simán van 5 tized késés a kormány és a játék kerekei között!!!!

lac coo
Késik a fény a tv-bõl érkezve???

Atyavilág 😊))))<#taps><#taps><#taps>

atila4
majd kikapcsolod azt az effectet amit a gridbe kellet azt ennyi

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com