21750
  • bakkerman
    csinálsz egy offline GFWL accot,és akkor enged menteni :)
  • bakkerman
    100%-on mennyire reális a gém?? eddig max 20%-on nyomtam,egy picit idegesített,hogy kábé egy időben jön ki a mezőny a pitbe,így jó párszor előfordult,hogy egy virgines lazán bejött a sauberek elé a kiállások után...
  • TruckerDave
    Sziasztok
    Nekem az a nagy gondom van hogy nem engedi beállítani az automentést.Egyszerüen nem enge rámenni, de ugyan ez van a sima mentéssel is.Így akár hányszor kilépek kezdhetem előröl az egésszet :( Mit kell megváltoztatni ?? Előre köszi a segítséget.
  • Nohab
    A gumikopást a nehézségnél kell beállítani. Csak nyomj egy entert.

A Replay csak akkor van, ha van elég szabad hely a (alapesetben a) C-n. Minél több helyed van, annál többet tud raktározni. Ezért van az, hogy valakinek csak 3 kört vesz fel, míg nálam a 40%-ot végig tudom nézni.
  • aflamin
    Nem a flashback-re gondoltam, hanem a futamnak mikor vége a teljes visszajátszásra.
  • IXEMGabeo
    túl vagyok Barcelonán 17. lettem iszonyú szar volt akármit csináltam az egyenesben lehagytak úgyhogy örülhettem ennek a helynek, a végén még le is köröztek 1-2 pilóta, de Webbert szerencsére rafkós módszerrel kiütöttem, ő vezette volna a tabellát:D a 2 Mclaren nem szerzett pontot, egyedül Alonso az, aki hozott jócskán és vezeti a vb-t elég magasan...többiek akik elől végeztek Liuzzi, Rosberg, Massa alig alig volt pontjuk tehát jól jártam:D

most jön Monaco, fontos lesz a jó edzés eredmény
  • okmt
    A gumikopás szimulációt hol tudom átállítani?
  • JohnAngel
    A lakókocsid asztalánál, ahol elindítod a versenyt, ott vannak a beállítások. Azon belül, ha lentebb mész, akkor az utolsó a visszajátszások száma. 0 és 4 közötti érték. Ha ez kész, akkor nézd meg, hogy melyik billentyűre raktad a visszajátszást.
    Röviden, pont úgy működik, mint a Dirt 2 esetében (de ezek szerint azzal még nem játszottál), szóval visszajátszás közben F12.
    A szünet közben is el lehet indítani a visszajátszást, ha neked az jobb.
  • aflamin
    Replayt-t hol kell bekapcsolni? vagy azért nincs mert 100% versenytávra van állítva?
    thx a helpet
  • IXEMGabeo
    thx
  • JohnAngel
    Azt csak verseny előtt, a boxban állíthatod.
    Részletes infó itt: http://hungamer.blogspot.com/2010/10/f1-2010-beallitasi-segedlet.html
  • Totti5
    Egyátalán lehet? én sem találtam.
  • JohnAngel
    A játék elején még nem, de ha a fejlesztést megkapod, akkor már igen.
    A legelején még nem lehet, aztán csak csökkentett és normál, majd később már a gyors beállítás is elérhető lesz.
    Helye: Ahol a kért kereket és az előbb írta első szárny állítható. Ha nem találod, akkor nézd meg a gombkiosztásnál.
    Ha nem karrierben vagy, akkor természetesen már az elejétől elérhető.
  • Totti5
    Hogy pécén hol lehet azt nem tudom:) Nekem a kormányon a dpaddal lehet, ott ahol a szárnyat, gumi statégiát kiválasztod. Van egy Eninge menüpont és lehetőséget. A Fast értelem szerűen a nagyobb teljesítmény, de ezt tudod állítani a setupnál is a motornál, már ha megvan a képesség vagyis a fejlesztés.
  • IXEMGabeo
    fékerő szabályzást azt mivel kell? próbálgattam, de nem találtam olyan gombot
  • JohnAngel
    Arra gondolsz, amit a verseny alatt lehet ki és bekapcsolni (front aero wing)?
    Én úgy vettem észre, hogy az egy kicsit lassít, de jobban hűti a motort.
    Ha a rádióban panaszkodnak a motor hőmérsékletére, akkor érdemes bekapcsolni.
  • Firerock
    valaki írta hogy ezt a motorteljesítményt is lehet állítani verseny közben!
    ez most igaz vagy csak vicc volt?
    és ha igaz akkor
    hogyan?
    köszi:)
  • gigamen
    Egyenesben "aero -" kell állítani az első szárnyat?
  • WhiteShark
    Köszi!!!
  • Keroz1n
    b_osdPersistent
  • HJ
    Itt is van sok jó mod. Javított/aktualizált kocsi festések stb.
    http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
  • WhiteShark
    b_osdPersistent.pssg, így a helyes.
  • WhiteShark
    Sziasztok!

Valaki nem tudná esetleg belinkelni az alábbi fájlt:

b_osdPersistnet.pssg?

Felraktam az RPM-modot, de nem tetszik, de a hülye fejemmel nem mentettem el az eredeti fájlt.
    Előre is köszi.
  • adam46
    Ugyan máskor is. :) :)
  • drob
    Köszi, hogy egy fél sort beírtál és lényegretörő volt a válaszod.
    Nyílván azért tettem fel a kérdést, mert nem találtam az infót.
    Nem a kezdtem itt fórumozni, ismerem a játékszabályokat....

Rájöttem mi a kérdésemre a válasz: alt+enter (ezt a 9 karaktert könnyebb lett volna leírnod, mint a komplett mondatod).
    Köszi a fáradságos munkád :)
  • adam46
    Olvass vissza legalább 20x leírták ezt a kérdést.
  • drob
    Sziasztok!
    Probléma: eddig jó volt, ment teljes képernyőn ment. ma leraktam tálcára valami billcsi kombival, azóta windowos keretben van a játék, hogy lehet megszüntetni?
  • Jocisan
    Eszméletlen jó kamera beállítás (Tcam), és grafikai javítások elérhetőek az OLDALON!
  • leho94
    az kemény:D 20%-on eddig max 7-8mp-el nyertem
  • JohnAngel
    Igen, ezt nem hagyhatod ki. Legalább egy offline profilt készíts, ha meg, véletlen eredeti lenne a játékod, akkor egy onlinet.
  • Gabor_(HSF)
    Lehet az a baj,hogy túl gyors vagy a kvalin és alkalmazkodnak!
    Az első 2 körben kell lerázni őket,vagy nem tudsz szabadulni tőlük.
    Azt is észrevettem,ha nem szakítod le az üldözőket,stratégiát is váltanak.
    Akkor van esélyed,ha az elején cserélnek kereket,de ehez megfelelő távolság kell,másképp veled együtt jön a boxba..
    És ne térj le a pályáról,mert ha elhagyod egy kicsit is,valahogy úgy érzékeli,hogy hiába volt 20 sec előny,rögtön utolér..
    Suzukába volt hogy Massa csesztetett végig,mig meguntam és kiraktam a pályáról..ilyen is kell néha

• Penge88
    Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az elején mindenféleképpen be kell jelentkezni a Windows Live cuccosba, hogy elmentse a játékot? Mert én nem léptem be és letiltotta az autosave-t. Menteni meg sehol sem tudok. Megtaláltam a SAVE opciót, de inaktív a gomb. Segítségeteket előre is thx.
  • SeanJRRussel
    Én ausztráliában mentem 20% ot és a 7. helyig köröztem le.Teljes mértékben lehetséges.
  • Jacek
    :)) nem vagom en bele olvastam a file-ba:) hogy milyen szinten mennyire tavolodhatsz el a geptol, utanna hiperugras:) de probald mar ki mindent maxra huzva, ja es valamelyik ujjoncal, nem kotekszem csak kivancsi vagyok.
    szerintem itt is van valami anomalia:D

Mert pl Montrelalban voltam most, mentem 1:14 idomeron, legenden ez kb 3 sec a masodiknak:) versenyen Webber vegig olyan 100 meterre tolem:)es 15-os koroket mentem:D:D mikozben o az idomeron 18-at:P most akkor mi van?:D

Ezen rohogtem megyek egy 15 elejet es az az Alonso aki 18-at ment az idomeron teli tankal jon egy -0.6 tizedes elso szektort mogottem:D:D:D:D
  • Gabor_(HSF)
    Na igen! még egy érdekes dolog.
    A teli tank nincs rendesen leprogramozva,mindössze annyi,hogy a vége felé picit rövidülnek a féktávok,de gumikopásban az annyi,hogy nemigen lehet jobb időt menni..
    alig-alig volt rá példa,hogy az utolsó köreim egyike volt a leggyorsabb
  • Gabor_(HSF)
    igaz ez sem helyes,mert hardon prok az AI-k de az irónia így is az!
  • Gabor_(HSF)
    Ja a legend meg a hard,az betüben is több annál,hogy ne vegyem észre,igy, még akár 49 évesen is:)))
  • Gabor_(HSF)
    Igaz lehet a kipgátló az nagy gumibarát,nekem simán kibír 8-10 kört,persze van amikor már az első körben defekt van,akkor restart.
    Volt olyan,hogy az utcsó kör előtt cseréltem és a keményebb 1 kanyar után durrant el,ilyenkor szokott törni a billentyűzet
  • Gabor_(HSF)
    A defekt az random,össze-vissza adja be,természetesen a törés is bekapcsolva..
    Hát akkor én nem tudom te mivel játszol,mert ha pl ahogy láttam te az első versenyen már mentél 1.52xxx,(igaz azt gondolom trialba) de versenyen az 1.56 bőven(persze folyamatosan) elég,hogy legalább 30 mp adj a 2.helyezettnek
  • Gabor_(HSF)
    Ja egy kérdés!
    az első versenyen időmérőn,legendbe 1.56-ot mennek én 1.54-et,ami simán pole,ezek szerint te 1.51-et tudsz ott????
    Versenyen 1.56-okat megyek és kb a 8.körben,már utolérem a végét