21750
  • bakkerman
    nálad van a probléma,nekem átlagban az F1 1440 ultra high beállításokon több FPS-t produkál mint a dirt 2 ugyanúgy 1440 ultra high-on
  • JUVEfun
    Ebben igazad van,nem is mondtam ,de ha át jön (bármivel) mindig gáz van belőle ! Én meg oldalakat olvashatok vissza miatta,mert a hülyeségeivel van tele a topic
  • Debilon
    erre az emailre nem tudom mit erőlködik :D

semmi kizárólagosságról nincs benne szó:D
    csak a szokásos marketingszöveg hogy örülnek, meg húmeghá...
  • Totti5
    Nem ő kezdte, de csináljátok a fesztivált...
  • JUVEfun
    Én azt nem értem ,hogy ahányszor bejössz ebbe a topicba a f@szságaiddal,ami senkit nem érdekel,mindig sikerül borítanod a hangulatot és összeveszned mindenkivel. Itt bárki megoszthat bármit a többiekkel NEM KELL MEGJELÖLNIE a forrást még akkor sem ,ha bántja az egodat. Csatlakoznék azokhoz akik (már többször ) azt javasolták neked,hogy ne járj ide ! magyarul : TAKARODJ az oldaladra....
  • Scrat
    Srácok!
    Ez normális hogy a Dirt 2 full grafikán röccenés nélkül futott, az F1 2010 pedig 18-21 FPS-el döcög?
    Akármennyire veszem vissza a felbontást, butítom a részletességet vagy veszem le az élsimítást, ugyanúgy akad. Nagyjából játszhatatlan.
    Tudom hogy nincs egy mai erőművem (Athlon X2 4800+, 2x1Gb Geil Dual Kit, Radeon HD 4870 Toxic) de hogy ilyen szinten nem reagál a grafikai butításra ezt nem is értem. Legfrisebb Catalyst-et használok és XP-t, mert sajnos a kormányomhoz nincs Win7 driver.
    Valami ötlet valakinek?
  • fekete0012
    ha van facebook azonositód azzal is be lehet jelentkezni én is azon keresztül lépek be
  • ricsa008
    oks ez az
    köszönet
  • Casillas
    na, megnéztem a linket amit mondtál, ott van a Can you spell-es kérdés téglalapja alatt halványabban egy sor, ott az utolsó szó első betűjét írd be a téglalapba

nálam pl.: What is the first letter of the word: Ferrari

tehát itt egy F betűt
  • ricsa008
    egy k betű van mögötte

nem jó a yes sem
  • Casillas
    ha csak ennyi hogy "Can you spell?", és nincs mögötte semmi szó vagy kép, akkor esetleg próbáld azt hogy yes
  • ricsa008
    pls :(
  • Gabor_(HSF)
    Akkor béna vagy,gyakorolj még!
    Én is experten játszom,igaz a tc bevan kapcsolva,de billel nem is lehet anélkül..
    Így is kipörög,ha rossz helyen adok gázt..
    Mind1,hogy lassú vagy gyors kanyar,e technikája ugyan az,befele fék,kifelé gáz,ha nem így akkor az holt tér,ahol nem csak megcsúszhat,de időveszteség is
    Egy dolgot kell megtanulni..Fékezés után,melyik az a pont ahol a leghamarabb lehet kigyorsítani és ha törekszel,hogy ezt a gumis iven vedd,ne a rázon nem mellette,akkor nem pörög meg
  • Jacek
  • padavanHUN
    Á, én is befejeztem, nem ér ennyit ez az "ember".
  • ricsa008
    nem értem bár mit írok be nem jó
  • JohnAngel
    Emberek!
    Nincs azzal semmi gond, ha nem értetek egyet, de nem kellene trágár szavakkal ócsárolni egymást.
    Ha egymással akartok szórakozni, akkor beszéljétek meg MSN-en, a fórumot meg hagyjátok meg azoknak, akik a játékról szeretnének beszélgetni,informálódni.
    Mindennek meg van a helye, és ez a fórum NEM azért jött létre, hogy egymást elküldjétek melegebb éghajlatra!
    Köszöntem.

• Jacek
    Berekesztenem a veled valo tarsalgast... postolj meg baromsagokat , ha van idom jot kacaraszom rajtuk:)
  • Jacek
    Idezd mar be hogy en ezt mikor is mondtam? vagy kerdeztem?:D mert magasrol teszek ra:) nem tudom hogy lehet hogy mindig te koppansz:)
  • Jacek
    Nem lesz valamikor kamugyurika talakozo szivesen elmegyek:)
  • padavanHUN
    Rossz választ adtál a kérdésre.
  • ricsa008
    http://www.racedepartment.com ide hogy kell regelni ? ezt írja ki

You did not enter the correct format for the Can you spell? (This question is to check if you are human) field. Please read the field description for the expected format.
    A required field called Can you spell? (This question is to check if you are human) is missing or has an invalid value.

miután complete-t nyomok
  • padavanHUN
    Eddig ez lett megkérdőjelezve. Ez ügyben koppantál öcsike, de nagyon nagyot. :D
  • padavanHUN
    A helyedben - funkcionális analfabéta, kényszeresen beugató duplanulla idióta - én nem dobálóznék olyan kifejezésekkel, amik a leginkább rád illenek, kisgyerek. :)
  • Jacek
    De kit erdekel ez? ettol meg te az vagy aki vagy:)
  • Jacek
    :))) figyelj primko ez nem a te oldalad szanalmas foruma! szoval valogasd meg a szavaidat! ott van eleg bologato janos aki az oltarod elott fenymasolt kezikonyveket aldoz neked....

+plusz ugy latom mintha te hoborognel,hess picsaba

De elarulok azert egy titkot ha nem lennel ilyen szanalmas kis fac, kiallnanak erted az emberek egy ilyen helyzetben, low
  • padavanHUN
    Vagy tudod mit, zárjuk rövidre és koppanjon itt pár ember, tessék.

Nem fizetek érte, miért kéne fizetnem? :D
  • Ulvar
    Nem ezt kértem??
  • padavanHUN
    Jaja, össze-vissza hazudozok. :D Tesztpéldány? Nos, összesen négyet kaptam és igen, kapcsolatban állunk a kiadó kommunikációs menedzserével és igen, miután közvetlen tőlük kapunk infókat, félhivatalosnak is nevezhető az egész. Melyik ez irányú, a Codemasterstől érkezett levelet szeretnéd, hogy idézzem?

De pont az ilyen fóbiás idiótáknak, mint a te fajtád nem kell bizonygatni semmit, a véleményed hozzávetőleg annyit nyom a lapba, mint ami egy vödör szar értéke a tőzsdén.

Jacek: Tanulj meg szöveget értelmezni te szerencsétlen, aztán hőbörögj. Alakítsatok egy F1 2010 és F1GH fóbiában szenvedők klubját és mosolyogva bólogassatok egymásra.

Ulvar, képernyőfotó jó lesz a beérkezett e-mailról? Persze privátban.
  • Firerock
    igen tudjuk,és tesztpéldányt is kaptál úgy hogy beszéltél a főmuftival,nem érdekelsz senkit kamugyuri
  • Ulvar
    Tudsz egy papírt egy írást hozzá aláírást egy admint egy készítő nevét benne a levélben mutatni? Fizetsz érte?
  • ricsa008
    van egy majd 2 gigás replay.pbf az micsoda?
  • Jacek
    a patch list lett kirakva, errol van szo csak o mar mashol jar..
  • Totti5
    Nem csak egy cikkről van szó, már ha elolvastad az írását...
  • nono28
    Játék közben melyik gombbal lehet gumit választani?
  • Jacek
    Van igazad, csak sajnos fogtal egy habverot es vered fol a szart!!
    De alljon mar meg a menet, itt a felhivatalos bealmodott oldaladrol, ez egy forumba kiposztolt irasnak a forditasa.....
    Nyugodtan csinald a fesztivalt, hulyebbnek mar ugysem nezunk..
  • Totti5
    Könnyű dobálódzni a szavakkal. A TC és az egyéb segítségek baromi sokat segítenek. Lassú kanyarokban nem lehet padlózni anélkül mert kipörögsz még 3asban is, igen kormánnyal... ráadásul a gumi is jobban fogy ha rosszul válatasz és kipörög a kerék, vagyis mész gyorsan és elhasználod vagy óvatosabban, de nem olyan gyorsan. Persze én experten játszom.
  • HG
    Szia!

Szerintem 7 szezonos karriert indított, és ott csak a 3 kiscsapatot választhatja.
    Vagy Lotus fan :)
  • nono28
    Oké keresem de hol?
  • Gabor_(HSF)
    Mingyááá magam alá vizelek a nagyságodtól!
    Ekkora ügyet csinálni ilyen szarságokból! öcsém neked a parlamentbe a helyed, a sok tápos csirke mellett..