Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

padavanHUN
Jó helyeken feküdtem le. 😄

http://f1game.hu

Firerock
😊
azt mire föl kaptál te ilyet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

padavanHUN
Nincs probléma, én sem vagyok oda az állandó torzsalkodásért.

A cikket pedig úgy szeretném megírni, hogy az hiteles maradjon, nem szeretnék senkit sem becsapni. Szóval nem lesz ilyen "mindenáron minden szempontból fúdeszuper" hangvételû, amennyire lehet, kiegyensúlyozott és mindenre kiterjedõ szeretnék lenni. Nem vállalom azt a felelõsséget, hogy valaki esetleg épp az ismertetõ alapján kiad érte több ezer forintot és nem azt kapja, amit rajongásom által vezetve leírtam. Inkább törekszem az objektivitásra. (Csak már tartanék ott...<#hamm>)

Firerock
amúgy én nem bántani akartalak,remélem nem vetted komolyan a megsértõdést
ha cikket írsz róla akkor próbálj meg szubjektív maradni😊mivel sokak szerintem a te cikked után fogják végleg eldönteni hogy most veszik vagy nem.
szóval ne érzelembõl és elsõ ránézésre írd meg😊
természetesen nem dulakodni szeretnék,ez csak egy tipp

padavanHUN
Na, azt nem tudom, majd kiderül. De nem hiszem, végleges változat lesz.

adam46
Az zsír. Ez a sajtópéldány valamibe különbözik a boltba kerülõvel?
padavanHUN
Hamarosan küldeni fognak egy sajtópéldányt, ezt az ígéretet kaptam a kommunikációs menedzserüktõl. (Legkésõbb a premier elõtt egy héttel.) De pssszt, ezt titok! 😄

adam46
Te is kapsz egy verziót Coditól. Az oldal mûködtetéséért?
Muttley
Addig csinálj vmi hasznosat xD

Just do it :)

Firerock
akkor már remélem én is tudom tesztelni
ELõrendeltem😄

Prince23
Szeptember 24-30 között 😄

Firerock
mikor?

Prince23
Hungamer

és ez a nálunk ez mit takar oldalcímmel?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Prince23
Nálunk is lesz nagy teszt, igaz videó nem lesz róla. csak szöveg 😄

padavanHUN
Nem akarok semmit elkiabálni, de úgy néz ki, hogy a megjelenés elõtt egy elég komoly tesztelésnek tudom majd alávetni a játékot. Szóval vásárlás elõtt érdemes lesz benézni hozzánk, mert lesz nagy teszt, ingame videókkal, képekkel - már ha ez engedélyezve lesz, nem csak a szöveges ismi.

adam46
Ha Németországba jön 23.-án akkor minek állítsam vissza?
3 hét pontosan😊

TAMÁS_19!!
véleményem szerint vagyunk annyira kiéhezettek, hogy nagyon nem mindegy, hogy 24-én vagy 23-án jön ki a játék...
azér tmég is csak majdnem bõ 8 éve várunk egy jó f1 játékra... NEM MINDEGY 😊 tessék átiírmi😊) minden nap minden óra minden perc számít!!!

:.: Tamas :.:

Prince23
Majd a Hungamer orrba-szájba lefogja tesztelni a gammát 😄

palinho96
Hogyan ne játszunk 😄
Hogyan ne vezessünk😄 Vagy volt már???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bgreg csak a Németeknek lesz 23-dikai öröm, mi magyarok, csak késõbb😄😄 Az órát át ne álítsd!!! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
ha te németországba laksz okés 😉
Nem kell átállítani... 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Alexease
Nem mindegy az az 1 nap?!😊))
A játék SZEPTEMBER 23.ÁN JÖN!!! http://www.f1-game.de/ a fejlécbe ott a dátum! A visszaszámlálót át lehet állítani.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Alexease
"így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is..."
A jobb az eleg relativ😉 Olyan jobbat, amivel korbe is tud menni a palyan, nem csuszik-maszik bekapcsolt segitsegekkel?!😊)) Kinek mi a jo😉
TAMÁS_19!!
ez is jogos... csak annak meglepetés, aki játszott gamescomon a játékkal, mert õ átérzi, tudja milyen az irányíthatóság, így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is...
a kívülállók, akik a gameplay-eket nézték, azok nem érzik ezt át, hogy a demon, milyen volt a kocsi viselkedése a kormánymozdulatokra, ezért tartom érdekesnek a hírt...
ez akkor lenne nagy hír, ha már kintlenne a demo, akkor tudnánk átérezni a hír nagyszerûségét... így kb semmmitmondó

Az rendben van, de ne legyen már meglepetés, hogy még csiszolnak egy szoftveren a megjelenésig... Mi lesz a következõ nagy meglepetés, az elsõ patch??? 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nem tehetik meg! mert akkor a szerzõdésük egybõl kuka

Totti5
Kár túlreagálni. Nem új fizikája lesz hanem ami volt azon csiszoltak még, vagyis folyamaotsan csinálják, amíg aranyra nem kerül... a kivitt demo meg lehetett 2 hónappal ezelõtti állapot is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TAMÁS_19!!
Én abban reménykedem, hogy jönnek szépen az infok szombattól, hisz szombaton kerül aranyba, akkor lesz kész a végleges változat, és remélem vasárnap már pár lelkes újságíró megkapja tesztelés gyanánt...
szóval ha szerencsénk van jövõhéten már kaphatunk infokat az uj felfüggesztett fizikai cuccról.

bazz márcsak 3 hét és itt van😮 nagyon nehezen lehet kibírni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem szept 23 az lesz a hivatalos oldalon amit már megszoktam megjelené hlasztva még vagy 4 hónappal:S

de azért reménykedek hátha már tolhatom

sziasztok
Most nem azért, de ez milyen meglepetés? Tessék itt van egy játék, próbáljátok ki, aztán bejelentjük, hogy eléggé megváltozik a "fizikája". Ez így elég hülyén hangzik. Az ilyet szvsz. kár volt bejelenteni, inkább mondták volna, hogy kicsit csiszolunk a játékon, hogy még realisztikusabb legyen...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

jaja látom elolvastam az oldalukat hát nem semmi szép lesz nagyon majd leszedjük jövõhéten és kipróbáljuk😄😄😄

Firerock
szept. 9.

3 pálya lesz benne azt vágom és mikor lesz elérhetõ?😄

Firerock
juteszembe
cdgalaxisról hogyan tudok elõrendelni?

Firerock
énmeg tuti letöltöm😄
bár most ezzel nem leszek túl népszerû😄
de nyugi az f1 2010-et megveszem,most akarom elõrendelni

SirAlo
Nah mit szoltok a ferrari szimulator versenyhez?😊 A ferrarisok csak egy normalis szimulatort gyartanak😊 En tuti benevezek 15 eurot meger 😉

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

TAMÁS_19!!
egyetértek... ezt érezni kell 😊)

Alexease
Valszeg a kialliotasra egy mar tobb hetes, kesz, biztosan mukodo, jol letesztelt valtozatott vittek. De lehet, hogy tobb honaposat😉 Az uj fizikat (ha egyaltalan lesz, es nem csak az eladasokat megkonnyito fogasrol van szo, foleg hogy meg demo sem lesz😛) igy volt idejuk integrealni.

De teljesen lenyegtelen mit irkalnak, ezt ki kell probalni, mashogy nem megy.
oneal1
várom én is nagyon csak be kéne szerezni egy g25öt!

!Forza Ferrari!

nyugi egy óriási játékot kapunk az tuti<#finom> akkor jövõhéten lehet aranybamegy<#szeret><#szeret><#szeret>

adam46
Eddig se nagyon tesztelték a játékosok. Csak 3 körös versenyt mentek, ami alatt nem lehet sokat tesztelni. Erre van nekik Antony Davidson meg pár tesztelõ.
TAMÁS_19!!
hírt értelmezve:
gamescom augusztus 22-én lett vége, ekkor még nem volt kész az új fizikai cumó, a végleges változat meg szeptember 4-én lesz kész, azaz most szombaton.
Ez idõ alatt kell megcsinálniuk egy olyan fizikai koncepciót amit a játékosok már nem tudnak tesztelni, se rendezvényen se máshol, bugokat kijavítani, és összedobni úgy, hogy a meglepetés erejével a szánk tátva maradjon. Hát nem tudom... Legyünk optimisták

adam46
Forrás: f1game.hu
A meglepi a következõ: Feljavított felfüggesztés-fizikát kap a játék, amitõl az autók kezelése még realisztikusabbá válik, illetve sokkal jobban lehet érezni a versenygépünk viselkedését. A dolog azért nem bukott ki a Gamescomon, mert mégsem készültek el ezzel a javított fizikával a kiállításra, így azt már nem tudták ott bemutatni. Mindazonáltal Steve megerõsítette, hogy tényleg errõl van szó és a játék végleges, általunk megvásárolható verziójában már ez a sokkal realisztikusabb fizika fog helyet kapni. Nos tehát akkor tessék szépen felidézni a Gamescomos videókat és arra gondolni, hogy még a látottaknál is valósághûbb lesz az F1 2010, mire a boltokba kerül!

Igen, 500 ft egységesen az ország egész területére, ajánlottan,elsõbbségivel,de személyesen is átvehetõ.

http://www.livekodok.com/

gondolom postaköltség az itt van?