Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A Grid is egész jól és finoman játszható billentyûrõl. Na jó... kell hozzá sok gyakorlás 😊

Ne ott = Na, ott

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

F1 2009-et játszottam Wii-vel. Ne ott szim. módban (pedig az nem hardcore szim, ugye...), a Wii irányítójával szinte lehetetlen játszani.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
<#taps><#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát azért nem egy autós játék van ,amit simán lehet billel játszani, ahogy Alex mondta egyszer, autós témájú ügyességi játékok ! 😊

Legkönnyebb nehézségi szinten valszeg ez is ilyen lesz, ebben biztos vagyok .( Remélem azért a nitrót hanyagolják... 😊 )

adam46
A lényeg, hogy autós játékot mindenképp érdemes kormánnyal játszani. Billentyûzettel nem tudsz tartani egyenletes tempót például egy kanyarba. Így értékes tizedeket veszítesz, de az xboxnak kontrollerel is tökéletesen játszható, mert a hátszó ravasz gombok, vagy nem is tudom hogy nevezik õket nyomás érzékenyek szóval azzal is tudod tartani a megfelelõ sebességet. Csak gyakorlás, és megszokás kérdése az egész.
lolSL
A legtöbb tudást igénylõ autós játék a trackmania, és a legjobb játékosok java része billentyûzeten tolja, elvétve gamepaddal.

JUVEfun
Várjál még mi lesz itt ha megjelenik ??!!!

'1 Autós játék = kormány

'2 FPS = bill.

'3 Foci= bill.+ gamepad

'4 stb. = stb.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

lac coo
Mondjuk ez olyan szuper lesz, hogy kézrátétellel vagy gondolattal lehet irányítani ! 😊)))

Alexease
Ja, vicc az egesz, ilyen gyokerekkel lesz tele a topic:/ Es meg meg sem jelent a jatek... Ritkan nezek be, de sok ertelme nincs.
sztem hagyjuk a témát, mindenki úgy játszik a játékkal ahogy akar...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Elképesztõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

és akkor ott vannak az RPG-k meg a MMO mit tom én mik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de akkor nem értem, mér mondja h a bill egér nem játékra van kitalálva? amikor arra is ki van. fele világ fpsezik és stratégiázik

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

ja én még olyat nem láttam, nem is hallottam, aki úgy nyert FPS multit, hogy kontrollerrel tolta volna szgépen😄😮 ahhoz kellene ám a mûvészet, de télleg...kalandjátékhoz is bill és egér kell pl., de maradjunk az F12010-nél

"A billentyûzet nem játékra van kitalálva, így szoba sem hozható egy kontrollerrel" Nem azt írtad hogy f1es gamehez nem jó a bill hanem általában mindenhez.Te nézted be csúnyán nagyon

én voltam F1Challenge-be a Birkuc móddal és billel toltam mások ellen, a kormányosok ellen baromira szenvedtem, pedig volt, hogy jobb setupom volt mégis gyorsabbak voltak nálam...kielemezgettem mindent a pályákat nagyrészt megismertem saját setupokat csináltam, de mindig egy picivel voltam csak elmaradva a kormányosoktól pont az a 4-5 tized hiányzott amit billel nem tudtam korrigálni, mer lehetetlen

lac coo
Azt az autós játékot amit lehet gombokkal irányítani, megette a fene ....

Totti5
F1 játék kapcsán hogy jött neked elõ a stratégia azt majd te megmondod biztos és miért ahhoz bill majd azt is, de ne fáradj, csak a fröcsi szól belõled. Maradjunk a témánál.

xDDD

Nem hát, mivel igazam van

Totti5
Erre nem lehet mit válaszolni...

már bocs de eszméletlen nagy BUTASÁGOT beszélsz.Szerinted mire?Stratégiát megnézem hogy játszol kontrollerel,kormánnyal.FPS-t játszhatsz csak multiba oda vissza vernek 10x benne.Néha gondolkozz kicsit

Totti5
A billentyûzet nem játékra van kitalálva, így szoba sem hozható egy kontrollerrel... létezik a kontroller és a kormány.

gamepaddel jobb mindenképpen mint billel, a kormány a legideálisabb, de úgy érzem, hogy megéri kontrollerrel is

Sziasztok.
Meg akarom venni majd a gamet de most billem van csak, ha veszek x360 controllert azzal jobban lehet tolni mint billel vagy csak kormány ?mert ha gamepaddel olyan mint billel nem veszek

Alexease
Akkor szam a neved utan azert van, gondolom, mert torolgetes utan beirogatsz, bannolgatas utan meg ujat regelsz😉

De sokkal egyszerubb lenne, ha atfaradnal a helyedre, ott meg valaszt is fog talan kapni - talan. Itt biztos nem...
szabii98
<#lama><#levele>

I met God. She's black

törölgesd csak.
én meg beírogatom újra.
adam46
Amúgy lehet javításra jött be, és a büntetés továbbra is fent állt. Tehát még le kell töltenie.

Rolika nagyon kitartó vagy. Menny át Warez topicba. Úgy is törlöm a hozzászólásod.
Danecay
Pontosan erre. A #2302-os hozzászólásban beszúrt videóban, miután a Red Bull-t vezetõ játékos balesetet okozott, kapott egy Drive Trough (bokszutcaáthajtásos büntetést) amit 3 körön belül teljesítenie kell. Miután bement a bokszba és lecserélték az orrkúpját, majd visszatért a pályára, nem láttam a büntetés letöltésére felszólító üzenetet. Persze lehet, hogy volt, csak nem lehetett látni, mert nem mindig teli be kamerázták a monitort 😊

Firerock
nem teljesen értem mire gondolsz,de a valóságban ha penalty van akkor nem lehet hozzányúlni a kocsihoz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danecay
Szerintem a Black-out jelenségre gondolt, ami az a hirtelen fényviszonyváltozás amit a pilóták, az alagútból kijövet élnek át, és egy pillanatra elvakítja õket 😊 Monaco-ra jellemzõ.

Amúgy a bokszban történõ büntetés letöltése alatt lehet javítást végezni az autón, úgy mint egy lenti videóban látható orrkúpcsere? A javítás miatt nem külön kell kijönni, hisz azt amúgy is meg kellene ejteni és bejönni a bokszba a büntetéstõl függetlenül. Szóval hivatalosan megoldható a kettõ egy bokszkiállás során a szabályok szerint?

Kíváncsi leszek arra, is, hogy a karrier mód során lesz e rajtrácson való visszasorolás, pl. egy olyan büntetés miatt amit a játékos az elõzõ futamon kapott, csak akkor nem teljesítette, nem teljesíthette valami miatt, gondolok itt pl. egy bokszáthajtásos, vagy egy STOP & GO büntetésre amit teszem azt az utolsó körben kaptunk az elõzõ futamon.

Akkor ülj az RTL Klub elé egy gamepad, vagy kormány társaságával, és csinálj úgy mintha te irányítanád az egyiket!<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bakkerman
kamukép,kétlem hogy "simán" ennyi a neve a játéknak...vagyis kéne a copyright jel az f1 szó fölé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
akaaarooom mooost rögtöööön <#taps><#worship><#integet2><#law>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Alexease
Itt megtudhatod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1282032281

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VISSSZAMENNNYEE! Helyedre! 😄DDD
Totti5
xbox 360 bulid mint a videók, bemutatók 99, vagy 100%a.

Alexease
Nem lesz demo.
a.carkey
Ez amúgy melyik verzióból van?

A medve nem játék.

lac coo
Mostanában divatosabb megjelenés után kiadni a demot ( már ha kiadnak egyáltalán...), rengetegen rohannak így is megvenni látatlanban, nehogy már vevõt veszítsenek ha valaki mást várt mint amilyen ...😊

a.carkey
Lesz ebbõl demo a megjelenés elõtt?

(Fõleg, hogy felmérje az ember, hogy mennyire menne a gépén.)

A medve nem játék.

Alexease
Igazabol mindegy, mert mar igy is latvanyosabb, mint eddig barmelyik masik jatek😊 Ha ilyen OK, ha nem es normalis lesz, akkor megjobb;P
lac coo
Akkor itt legrosszabb esetben is másodiknak kell lenni ! 😄DD

Totti5
Nem hinném hogy így lenne, mert hülyén néz ki. Ha a sebesség probléma miatt lenne akkor egyszerû a dolog. Nem kell mindent beborító esõfüggöny, hanem legyen fele akkora, de látszódjon mindenkinél.

lac coo
<#integet2>

Alexease
Vagy csak ilyen, mert nem birna a gep, igy menet kozben csak az elottunk levonel van, visszajatszasban meg csak nekunk😉
symbol
Ez nem "válasz", a belsõ íven is van víz, valaminek ott is kellene látszódnia amikor a másik íven meg egy csomót felver a másik járgány. De ez nem keserit el, simán lehet grafikai hiba, bug, alacsony részletesség, vagy akármi. A játék nem itt bukik meg, hanem ott, hogy lesz e alatta normális fizika.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Totti5
Utána sincs a többinél. Bug vagy szar verzió, amit kapunk abban lesz😊