4805
StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    szerintem is teljesen rendben van, ami bevált azon ne változtass
  • Agamemnon
    Hmm, egy idősebb férfi a vezető.

2 csaj, egy nagyon sexi, 3 pasi, egy nagyon menő, egy kocka, meg egy terminátor.

Hát ez eléggé olyan mint a korábbiak, szóval, ha a stargate szellemmel viszik tovább, akkor jó lesz. Én biztos nézem.
  • r4pt0r
    Hanem 20ra. :D
  • blbogus
    a fiatal az elég tág.. nem tizenévesekre kell gondolni..
  • tnm #77
    sztem pedig, sajnos nem.
  • takysoft
    szerintem:
    -nagyon félreértetted a karakterjellemzéseket
    -nagyon lebecsülöd a forgatókönyvírókat.
  • sorrow
    Remélem, hogy ezt a "fiatal tudósokból álló csapat" dolgot átgondolják még... nem szeretném ha átmennénk tini-sci-fi-be.
  • tnm #74
    és melyik univerzumban találunk méltő ellenfelet? párhuzamosokból jönnek majd át az evil norris-ok??? minden részben?
  • sandor8206
  • K Ace
    Lehet Chuck Norris lesz. :D
  • tnm #71
    Nathan Fillion sem próbálkozott még az ex-firefly-osok közül az SG galaxisban, ha bebukna a Castle, akkor talán még lehetséges is lenne. bár ő lehet túl humoros egy ilyen karakterhez.
  • sandor8206
    hát őt bírom én is, és a sci-fi se áll messze tőle:-D de fura lenne shield után,de az igazi kemény főnököt simán hozná. Mondjuk én olyan Mark Harmonos stílusú faszit várok, hajaz R.D.A-ra, de ő tuti kilőve az NCIS miatt. Mondjuk én mindig az mellett vagyok, hogy valaki ex-sorozat "szupersztár" lesz, egy ex-mozis sztár már nagy lenne a budgetnak.
  • BlackShadow
    Michael Chiklis!! :D tudom esélytelen de vicces lenne ebben látni ^^
  • sandor8206
    hát ja kíváncsi leszek, ki lesz az a nagynév? hát igaz 40-45 éves, ja azok már öregek.de valószínű valaki cool sikersorozat egykori sztárja vagy valaki olyasmi aki régebben szebb napokat látott a mozikban és most sorozatokban nyomja, mint pl: 24 kiefer sutherland, vagy charlie sheen , így belegondolva elég nagy a választék
  • tnm #67
    ha olyasmi lesz, mint RDA, akkor nem 80-as évek siker sorozatának sztárja lesz, mert azért azóta eltelt 22, hogy SG-1 indult, tehát inkább valami 2000 környéki sikersorozat sztárban illene gondolkodni (már csak a 40-45 éves kor miatt is). persze lehet NPH lesz az, és akkor igazad lesz (Doggie H.) :D
  • sandor8206
    EVERETT YOUNG EZREDES szerepére tippek, kinek ki jönne be, persze a realitások határán belül.(tehát ne Bruce Willis stb)Szerintem ugyanúgy mint R.D. Anderson egy 80-as években futott sikersorozat sztárja lesz, szerintem. Na?
  • takysoft
    eddig rendben
  • HunGripen
    A fő karakterek leírása:

Csillagkapu: Találkozz az új szereplőkkel
  • blbogus
    mindig elképedek a csillagkapu készitőin.. ezekszerint a bevezetése naon ütös lesz, remélem maga a sorozat is, de ha SG, akkor rossz semmiképp nem lehet :)
  • BaliBoy
    Utalások a Csillagkapu Univerzumra?

David Nkyl (aki az Atlantisz Dr. Zelenkáját alakítja) felfedte, hogy az 5. évad második felében egy nagyon erős utalás lesz a Csillagkapu Univerzum sorozatra, illetve már sokkal korábban is történt egy utalás az SG-1-ban. Alább olvashatjátok el, hogy mi lehetett az.
    A színész a GateWorld-nek adott interjújában árulta el, hogy utalni fognak az új sorozatra (habár természetesen nem részletezte), és Darren Sumner, a GW főadminisztrátora (aki beszélő viszonyban van a készítőkkel) ehhez azt tette hozzá, hogy már az SG-1 utolsó évadában is elejtettek egy utalást!

Sok rajongó spekulációja szerint az SG-1 10. évadjából a "Clava Thessara Infinitas" táblája lehet a Sumner által említett utalás, pontosabban a 10x08 Memento Mori epizódból. A kóddal teli tábla a legenda szerint az Ősök egy hatalmas raktárába vezet, amelyet még a Felemelkedésük előtt töltöttek fel technológiai csodáikkal. Habár a táblát Daniel Jackson (Michael Shanks) eleinte hamisítványnak gondolta, hamar meggyőzödött róla, hogy a tábla alighanem valódi.

A táblán nyolc Kapuszimbólum és a végtelent jelképező jel látható, a neve azt jelenti, hogy "Kulcs a Végtelen Kincshez". Ez jelölheti a Destiny csillaghajót is, amelynek az a küldetése, hogy felderítse a végtelenséget fejlett, idegen civilizációk után kutatva.

Mivel Dr. Daniel Jackson fel fog bukkanni az Atlantisz 5. évadában, elképzelhető, hogy valamit felfedez Atlantiszon erről a tábláról és a Destiny-ről.

Abydos Gate
  • HunGripen
    Hát elvileg mechanikus kapuknak kell majd lennük, mivel a Destiny sokkal régebbi az Atlantisznál. Olyan kérdések is felvetődtek, hogy milyen szimbólumok lesznek a kapukon. Lehet galaxisonként fog majd változni.
  • takysoft
    engem csak az érdekel, hogyan néz majd ki a kapu:D Atlantisban sokkal királyabb csillagkapuk vannak:D remélem itt még szebbek lesznek.
    Pl kék helyett vörös fényben úszók:D mint a sötét Jedi-k kardja:D
  • Shiwo
    ill pontosítok..a fedélzetre, merthogy nem állandó csapat lesz..
  • Shiwo
    ő is jó lenne, bár mintha lett volna róla valami szó, hogy nem lesz benne, de akár Jonas Quinn is jó lenne a csapatba..
  • Trisztin
    meg is sirattam Carsont ;)
    nekem egyenlőre nincsenek elvárásaim a sorozattal kapcsolatban,majd megnéztem a pilot-ot,aztán kiderül,hogy mit kellett volna máshogy csinálniuk...
  • tnm #56
    Daniel Jackson-t kéne SG-1ből, sztem az ő karaktere volt legjobban kidolgozva, és abban van a legtöbb potenciál is. persze az universe elvileg pont földi mitológiáktól mentes lenne (ami több kreativitást kivánna meg az íróktól, amire nem fogadnék)...
  • Shiwo
    esetleges Atlantis-spoiler azoknak, akik még nem látták az 5. évadot:

amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de bírnám, ha Carson-t venné mondjuk át az új sorozat az Atlantisból..arra nem sok esélyt látok, hogy valamely főbb szereplő lenne átvéve (tudom, tudom, ő is az volt egy ideig, de a 3. évad óta nem az, csak néha feltűnik)
  • blbogus
    én egyik topicban se vok jártas, nekem jöhetnek az ien hirek ide is.. ;)
  • tnm #53
    cipőt a cipőboltból;)
  • MerlinW
    Tudjuk, és az SGA topikban beszéltük ki...:)
  • Agamemnon
    Az 5. évad az utolsó Atlantis évad. :(
  • Trisztin
    NG-n volt egy műsor,melyben egy tudós nyilatkozta,hogy
    C alapú életformáknál van néhány kötelező hozzávaló: víz és O!!
    Ez a hármas képes lehet megindítani az evolúciót... értelmes életet létrehozva...

Én is remélem,hogy végre találkozunk kicsit "bonyolultabb" és kevésség elmaszkirozottember űrlényekkel...bár nem várom el,hogy egy StarWars létsikra lépjenek

Angolra meg annyit,hogy biztos,hogy bábelhal van a dolgoban
  • MerlinW
    Láttuk, és az SG1 topikban beszéltük ki...:)
  • QPR
    Láttátok a Star Gate - folytonosság-ot?
    Tegnap néztem és tetszett..
  • sandor8206
  • MerlinW
    #32 olvasd el.
  • sandor8206
    ...nem kell sokat ...:-) upsz
  • sandor8206
    remélem ha befejeződik az atlantis nem sokat várni az univerzumra.
  • takysoft
    Hát el tudnék képzelni végre valami olyan idegen fajt, akinek nincsen keze, lába, szeme, orra, és nem tud angolul...
  • HunGripen
    Persze nincs harag.

Egyébként a GateWorldon levő hír szerint a hajó sokkal idősebb, mint Atlantisz, szóval könnyen meglehet, hogy egy másabb designja lesz..