4805
StarGate Universe (TV)
  • MerlinW
    Wiki a barátnőd
  • Fülüke
    Amúgy mit jelent ez a franchise?
  • MerlinW
    Köszönjük az értesítőt, de a linkelést és önreklámozást kérlek fejezd be. Írd be az oldalad címét az aláírásodba vagy valami kevésbé direkt helyre, hamár..
  • exTrem
    CicMax_Felirat: #SGU_1x01_02 eltisztázás 74,47%

innen
  • Fülüke
    Ezt honnan tudod? :O
  • Julius Caesar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem rush idegesít, elég illogikátlan lépéseket csinált. Wallace jó fejnek tűnik, tipikus kocka zseni. A néger katona is érdekes karakter, de kérdés mennyire tudják kiaknázni.

Az hogy a szerelmi szálakat behozták, ilyen direkt módon nem zavart, de azért remélem nem lesznek dupla nyáladzós részek. Szóval nem gond, hogy kicsit idekeverték, de remélem az egy mellékvágány marad. Bár biztos lesznek olyan epizódok, amik ezt fűzik.

Ja és remélem egy évadnál tovább tart.
  • noncsidudi
    Nos,már meg is nézheted:)
  • MerlinW
    Tudom, de engem most csak az érdekelt:)
  • exTrem
    felirat 57,59%
  • spike0007
    Nem volt rossz, de...nem is Atlantisz szint egyenlőre.Az már az első részben pörgött. Nemhiába az megismételhetetlen. Karaktereket szokni kell. Kiváncsi leszek a folytatásra. Majd beindul reméljük.
  • noncsidudi
    Nem a kép miatt kell regelni..:)
  • MerlinW
    Jó lenne az oldal ha nem kellene regisztrálni egy nyomorult kép megnézéséhez:)
  • noncsidudi
    42,70%-on van a felirat..
  • noncsidudi
    Rengeteg kép , videó és sok egyéb;) Érdemes benézni..

SG:Universe
  • Banderas1990
    Rush elmondja, hogy a Destiny előtt indítottak néhány kaputelepítő hajót, melyek nyersanyagokat gyűjtenek, kapukat gyártanak, megvizsgálják a bolygókat és ahol a számítógép szerint érdemes raknak kapukat. Ezeket az infókat pedig visszaküldik a Destiny-nek. Szóval a hajó nem telepít kapukat.
  • Banderas1990
    Nagyon jó volt 5.1-ben nézni. Eddig tetszik.
  • Fabio Capello
    Az isten szerelmére, spoiler tagot pls!
  • r4pt0r
    Írtam már ez nem rak le semmit.
  • Julius Caesar
    Bocs a duplapostért, most a destiny rak le kapukat vagy csak követi az előbbi hajók nyomait?
  • Julius Caesar
    NA most néztem végig. Tehát ha jól értettem akkor ez gyárt csillagkapukat és a bolygók, melyek képesek fenntartani életet le is rakja. Az ősök sosem látták a hajót, mert előbb megtanultak felemelkedni.

Az hogy rush arra hazsnálta, hogy csillagkaput nézzen nekik az más kérdés.

Mennyivel tervezték atlantisz előtt?
  • r4pt0r
    Ez nem rak le semmit. De nem kérdeznél ilyet ha végig nézted volna....
  • Julius Caesar
    53. percnél vagyok. Tetszik. Jó hogy a hajó rozsdás és látszik h ezt az építészeti stílust finomították az ősök, egészen Atlantiszig (nagyon hasonló a kettő). Kb mennyivel is épült előbb a Destiny? ÉS ez rakja le a kapukat is?
  • Julius Caesar
    klite és VLC nekem nem játszotta le. De ha megy majd VLC-n letörlöm, de most ki vagyok éhezve.
  • MerlinW
    Megtaláltad a létező legrosszabb és rendszergyilkos kodek pakkot. Hamár pakk akkor Klite (codecs.com). Egyébként lejátsza MPC, VLC, KMPlayer kodek nélkül is.

A van-e angol felirat kérdések helyett pedig végig kellene nézni azt a 3 feliratos oldalt. 1 perc az egész.

divx és divx között csak akkor van különbség, ha 5-öst (~2006-os verzió) vagy régebbit használsz. 6-ostól oda-vissza kompatibilis.

Borg:
    "mi a lófasznak ennyi lejátszó."
    Mennyivel lenne jobb, ha csak egy lenne?:)
  • Julius Caesar
    Erről vitázhatnánk, de sztem inkább a kodekek és a formátumokat kéne megvágni. Fenének jó, ha divx és divx közt is van különbség...
  • Julius Caesar
    Megoldottam, ACE MEGAPACK jó, ha valakinek nem menne.

felirat a köv.
  • Borg
    Pontosabban mi a lófasznak ennyi lejátszó.
    (és minek engednek mindenkit az internet elé..)
  • Julius Caesar
    Nem találtam. Classic se játssza le. klite is fent van. istenem már... mi a lófasznak ennyi formátum.
  • gneoka
    elméletileg nem kell codec (bár gspottal megnézheted hogy ami kell neki az fenn van-e neked) de inkább media player classicot használj

angol feliratot találtál?
  • Julius Caesar
    Lwjött de VLC nem játssza le, kell neki vmi speckó kodek vagy mi a lószar van?
  • Julius Caesar
    Köszi, jön is.

Gneokához csatlakozom, angol felirat van?
  • gneoka
    Sziasztok! Angol nyelvű felirat, elérhető már valahol?
  • MerlinW
    eztv.it, mininova, mindenhol ugyanaz van. Onnan töltöd, ahonnan jól esik. FQM a csapat neve, aki készítette.
  • Julius Caesar
    Sziasztok! Nem nagyon jön torrentról air 1-2, nem tudna valaki mondani egy jó trackert?

Illetve melyikről töltsem? Torrentzen kerestem rá és mininovára irányított, xvid fqm.

Légyszi segítsetek, nem bírom ki!
  • Shiwo
    lehet kicsit Sliders érzete is lesz a dolognak, hogy mindig időben visszakell érniük, különben a hajó továbbmegy nélkülük..amit nagyon hiányolok, az egy hangulatos főcím-zene, mint ami az SG1-nek és az Atlantisnak van..remélem lesz, bár mostanság divatos lett a pár másodperces "főcím", s azokban a sorozatokban is lerövidítették, melyekben azért hosszabb volt eredetileg..

amúgy ha nem is lesznek vevők az emberek az sgu-ra, még mindig visszatérhetnek a készítők az elődökhöz :)
  • Fabio Capello
    spoilert kéretik használni, htx
  • MerlinW
    Most komolyan?:) Hosszupuskára fel fog kerülni amint kész lesz. CicMax gondolom rágyúr és 1-2 napon belül lesz felirat.
  • solikka11
    Megnéztem én is :)
    Kicsit szokatlan még, de a szereplők bejönnek meg úgy az egész is. Csak az lepett meg, hogy egy régi "kezdetleges" ős hajóra kerültek nem pedig egy olyanra ami még atlantisnál is fejletteb :) E miatt kicsit csalódtam mivel ez valamelyest korlátozhatja a várható űrcsaták ill. egyéb érdekességek számát, de remélem ebből is jó folytatást tudnak majd kihozni.
  • Narxis
    Ez nagyon O-M-F-G rész volt. Egyetértek az előttem íróval, kell egy kis idő, hogy beinduljon, de utána ütni fog.
  • Victor1103
    Hát megnéztem és az a véleményem idáig, hogy ez is ugyan úgy mint az Atlantis idő kell hogy beinduljon.De nem rossz.A BSG-hoz való hasonulás sajnos nagyon gyakran észrevehető.Nem csak a hajó koncepció miatt hanem mert a szereplők jelleme is ahhoz próbál meg hasonlítani. Én amit várok az egy egész évadon átívelő szál továbbá minnél kevesebbb töltelékrész.:)