1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • m1aya3
    pedig az igazat megvallva kicsit alkatrész hibás (egy-két dolgot már nem volt türelmem felragasztani),elég nehéz volt,főleg hogy nem volt normális utasítás hozzá....de azért elmegy szerintem :)
  • m1aya3
    elárulod h hol van a hiba?addig inkább nem állok neki....
  • bardocz
    nagyon jók :O

F1 nagyon jól sikerült!
  • m1aya3
    itt a cryptexem: http://m1aya3.blogspot.com/2008/03/cryptex.html
    itt meg F1 : http://m1aya3.blogspot.com/2008/03/f1-makett.html
  • RAZOR27
    tenki
  • bardocz
    gondoltam,hogy nem igaz üveg,de nagyon durva hogy még a belseje is megvan csinálva
  • Tinman #139
    Az "üveg" az műanyagfólia, nem tudom hol lehet kapni, de pl. épületmakettekhez nagyon jó lenne egyéb színekben.
  • bardocz
    nameg a sok légbeömlő,elejét brutál nehéz lehet megcsinálni,meg hátul a szárny is nagyon durva+az átlátszó üveg :O
  • Tinman #137
    Nagyon nehéz lehet.

Gondolj bele, ahogy éppen a visszapillantó tükröt vágod, hajlítod... meg abba, hogy milyen ívek vannak a karosszériában, no meg a KEREK kerekekre...
    Ránézésre 25-30 munkaóra.
  • trogerzsiger
    hát igen
  • bardocz

:O
    ez nagyon szépen meg van csinálva
  • Tinman #134
    Gyakorlásnak, sikerélménynek tökéletes.
  • bardocz
    #36-os hsz-ben lévő autókra gondolok,eléggé egyszerünek tünnek,és nem is olyan roszak,persze nincsenek azért az audi pikes peak szintjén,de vannak nagyon jó kocsik,az hogy van lancia delta integrale meg 037 külön öröm:)
  • bardocz
    akkor maradnak elsőre majd az egszerübb autók:) ahogy elnéztem a tervrajzát néhánynak eléggé egyszerünek tünik,semmi bonyolult rész,meg 1 vagy 2 a4-es oldal az egész
  • Tinman #131
    Ha még nem csináltál ilyet soha, akkor komolyan javaslom, hogy valami egyszerűbbel kezd, majd rájössz, hogy miért mondom ezt.

Mennyivel megnyugtatóbb érzés, amikor kiderül, hogy csak 2 órás munkád megy a kukába, mintha kiderül, hogy egy 5-6 órás darabot rontottál el az elején, méghozzá végzetesen.

Most én is kicsit megvagyok zuhanva, mert a ládika végén kiderült, hogy elnyomtatták a feliratozást én marha meg hallgattam rá és rosszul ragasztottam össze
  • bardocz
    na akkor megmondom ilyen legyen inkább beszerezve:)

azt meg tudná valaki modani,hogy egy lentebb linkelt audi s1/s2-vel érdeems kezdeni?

amúgy még egy gond vanm,hogy nem igazn tudom ezeket hol tárolni:DD
  • Tinman #129
    Tintasugarassal jelen esetben jobban elvagy. Egy nyomtatató ami ilyen célra kell 10k, hozzá jár ugye patron, fekete nem nagyon fog fogyni, az 1 db színes meg után gyártottból is teljesen jó kb. 2k-ból megúszod és kinyomtatsz vele ~100 "tervlapot".

Mire 100 tervlapnyi autót összeraksz, eljön a karácsony :-D
  • bardocz
    ezt nem tudtam,hogy enyi...akkor úgy érzem ez kimarad az életemből...
  • Tinman #127
    Nem akarom elvenni az életkedved, de:

-lézernyomtató relatív nem drága-->45-60k-tól már vannak.

DE!

-Nézd csak meg mennyi hozzá a cartridge!
    Általában 3 szín kell + fekete. Ennek DARABJA, a legjobb esetben is 13-14 FT/szín/cartridge!!!

Nem tudom mennyire megy jól a szekér nálatok, de ez iszonyat nagy pénz, amikor kifogy a nyomtatóból a patron. Már pedig kifogy, az sem több ezer oldalra elég, ill. de a fekete, de nem színes ^^
  • bardocz
    felvetettem édösanyámnak,hogy jó lenne ha működne a nyomtató,meg kéne bele új patron,erre mondta,inkább kéne venni egy új lézernyomtatót:D remélem lesz belőle valami,aztán elkezdhetek kocsikat gyártani:) még valami torrentről szedtem le régi ndk-s kocsikat,ha valakit érdekel,meg megtalálom a gépen akkor feltöltöm valahova
  • Tinman #125
    Hát igen... a kivágás van, hogy tovább tart, mint a ragasztás, mert nagyjából körbevágni nem nagy ügy, de precízen...
  • Tinman #124
    Kit-e-kat
  • Frosty01
    Nekiestem a lentebb linkelt yamahás oldalról egy menyétpárnak (jah asszem menyétek ) hát... eléggé nehéz :)
    de nemsokára kész leszek.............................. a kivágásával :D
  • RAZOR27
    Valaki nemtudja holtalálom a pelikán tervrajzát?(#7)
  • Tinman #121
    A #14-ben belinkelt láda lehet, hogy nem véletlenül elátkozott láda.
    Elsőre ugye egy 2.5 órás munkám dobhattam ki, most a végén járva, kiderült, hogy az instrukció egy helyen HIBÁS.
    Akit érdekel, hogy hol, mert összerakná, az szóljon.

Megint egy 2 órás darabot dobhattam a kukába.
    Ez megkoronázandó, a ládát összerakni iszonyat nehéz.
  • Tinman #120
    Ha valakinek ez meglenne, nagyon megköszönném:

Orford Ness Lighthouse a neve.
  • Tinman #119
    Hosszú és nagyon kényes... ide már nem ártana a műszaki rajzlap.
  • Tinman #118
    Ááááá dehogy van :-D
  • bardocz
    ahoz hol vannak a tervrajzok?
  • Szeszmester
    :)

A #34-be belinkelt X-Winghez van tervrajz?
  • Tinman #115
    3 órán át tartott, a #14-be belinkelt láda... !teteje!
    Végül is egyszerűbb, mint a pingvin pajtás, de nagyon szöszmötölős munka, talán nem véletlen, hogy 11 oldalból kell összefabrikálni.
  • Tinman #114
    Innen egyszerűbb lekapni, mint mailben küldözgetni...
  • Dante73

Kő ez valakinek? Terminátor fegyója, 16 oldalnyi PDF, 2,26 Mb. Emilben.
  • bardocz
    :DD
  • Tinman #111
    Még azt is tedd, hozzá, hogy +- 0.001 ezredet lehet, hogy tévedsz, de az a festékréteg vastagsága miatt lehet :-D
  • Tinman #110
    Tavaly októberi :-)
  • bardocz
    jah és köszönöm,majd tuti lemérem a boltba:D csak szemmértékre megmondom az eladónak,hogy igen,ez 18,479 cm hoszú:D
  • bardocz
    no értem én,de melyik évjárat?:D
  • Tinman #107
  • Tinman #106
    Szerencsére nekem csak 3 kinyomtatott lapot érintett a hiba, így csak a munkaóra ment veszendőbe, ill. az sem teljesen, mert más sokkal gyorsabban és biztosabban csinálom.

Ezért mondom, hogy az ilyenek kellenek ahhoz, hogy majdan az ember képes legyen egy AT-AT-t /Star Wars/ megkreálni.