1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
m1aya3 #145 pedig az igazat megvallva kicsit alkatrész hibás (egy-két dolgot már nem volt türelmem felragasztani),elég nehéz volt,főleg hogy nem volt normális utasítás hozzá....de azért elmegy szerintem :) -
m1aya3 #144 elárulod h hol van a hiba?addig inkább nem állok neki.... -
#143 nagyon jók :O
F1 nagyon jól sikerült! -
m1aya3 #142 itt a cryptexem: http://m1aya3.blogspot.com/2008/03/cryptex.html
itt meg F1 : http://m1aya3.blogspot.com/2008/03/f1-makett.html -
#141 tenki -
#140 gondoltam,hogy nem igaz üveg,de nagyon durva hogy még a belseje is megvan csinálva -
#139 Az "üveg" az műanyagfólia, nem tudom hol lehet kapni, de pl. épületmakettekhez nagyon jó lenne egyéb színekben. -
#138 nameg a sok légbeömlő,elejét brutál nehéz lehet megcsinálni,meg hátul a szárny is nagyon durva+az átlátszó üveg :O -
#137 Nagyon nehéz lehet.
Gondolj bele, ahogy éppen a visszapillantó tükröt vágod, hajlítod... meg abba, hogy milyen ívek vannak a karosszériában, no meg a KEREK kerekekre...
Ránézésre 25-30 munkaóra. -
#136 hát igen -
:O
ez nagyon szépen meg van csinálva -
#134 Gyakorlásnak, sikerélménynek tökéletes. -
#133 #36-os hsz-ben lévő autókra gondolok,eléggé egyszerünek tünnek,és nem is olyan roszak,persze nincsenek azért az audi pikes peak szintjén,de vannak nagyon jó kocsik,az hogy van lancia delta integrale meg 037 külön öröm:) -
#132 akkor maradnak elsőre majd az egszerübb autók:) ahogy elnéztem a tervrajzát néhánynak eléggé egyszerünek tünik,semmi bonyolult rész,meg 1 vagy 2 a4-es oldal az egész -
#131 Ha még nem csináltál ilyet soha, akkor komolyan javaslom, hogy valami egyszerűbbel kezd, majd rájössz, hogy miért mondom ezt.
Mennyivel megnyugtatóbb érzés, amikor kiderül, hogy csak 2 órás munkád megy a kukába, mintha kiderül, hogy egy 5-6 órás darabot rontottál el az elején, méghozzá végzetesen.
Most én is kicsit megvagyok zuhanva, mert a ládika végén kiderült, hogy elnyomtatták a feliratozást én marha meg hallgattam rá és rosszul ragasztottam össze -
#130 na akkor megmondom ilyen legyen inkább beszerezve:)
azt meg tudná valaki modani,hogy egy lentebb linkelt audi s1/s2-vel érdeems kezdeni?
amúgy még egy gond vanm,hogy nem igazn tudom ezeket hol tárolni:DD -
#129 Tintasugarassal jelen esetben jobban elvagy. Egy nyomtatató ami ilyen célra kell 10k, hozzá jár ugye patron, fekete nem nagyon fog fogyni, az 1 db színes meg után gyártottból is teljesen jó kb. 2k-ból megúszod és kinyomtatsz vele ~100 "tervlapot".
Mire 100 tervlapnyi autót összeraksz, eljön a karácsony :-D
-
#128 ezt nem tudtam,hogy enyi...akkor úgy érzem ez kimarad az életemből... -
#127 Nem akarom elvenni az életkedved, de:
-lézernyomtató relatív nem drága-->45-60k-tól már vannak.
DE!
-Nézd csak meg mennyi hozzá a cartridge!
Általában 3 szín kell + fekete. Ennek DARABJA, a legjobb esetben is 13-14 FT/szín/cartridge!!!
Nem tudom mennyire megy jól a szekér nálatok, de ez iszonyat nagy pénz, amikor kifogy a nyomtatóból a patron. Már pedig kifogy, az sem több ezer oldalra elég, ill. de a fekete, de nem színes ^^ -
#126 felvetettem édösanyámnak,hogy jó lenne ha működne a nyomtató,meg kéne bele új patron,erre mondta,inkább kéne venni egy új lézernyomtatót:D remélem lesz belőle valami,aztán elkezdhetek kocsikat gyártani:) még valami torrentről szedtem le régi ndk-s kocsikat,ha valakit érdekel,meg megtalálom a gépen akkor feltöltöm valahova -
#125 Hát igen... a kivágás van, hogy tovább tart, mint a ragasztás, mert nagyjából körbevágni nem nagy ügy, de precízen... -
#124 Kit-e-kat -
#123 Nekiestem a lentebb linkelt yamahás oldalról egy menyétpárnak (jah asszem menyétek ) hát... eléggé nehéz :)
de nemsokára kész leszek.............................. a kivágásával :D -
#122 Valaki nemtudja holtalálom a pelikán tervrajzát?(#7) -
#121 A #14-ben belinkelt láda lehet, hogy nem véletlenül elátkozott láda.
Elsőre ugye egy 2.5 órás munkám dobhattam ki, most a végén járva, kiderült, hogy az instrukció egy helyen HIBÁS.
Akit érdekel, hogy hol, mert összerakná, az szóljon.
Megint egy 2 órás darabot dobhattam a kukába.
Ez megkoronázandó, a ládát összerakni iszonyat nehéz. -
#120 Ha valakinek ez meglenne, nagyon megköszönném:
Orford Ness Lighthouse a neve. -
#119 Hosszú és nagyon kényes... ide már nem ártana a műszaki rajzlap. -
#118 Ááááá dehogy van :-D -
#117 ahoz hol vannak a tervrajzok? -
Szeszmester #116 :)
A #34-be belinkelt X-Winghez van tervrajz? -
#115 3 órán át tartott, a #14-be belinkelt láda... !teteje!
Végül is egyszerűbb, mint a pingvin pajtás, de nagyon szöszmötölős munka, talán nem véletlen, hogy 11 oldalból kell összefabrikálni. -
#114 Innen egyszerűbb lekapni, mint mailben küldözgetni... -
Kő ez valakinek? Terminátor fegyója, 16 oldalnyi PDF, 2,26 Mb. Emilben. -
#112 :DD -
#111 Még azt is tedd, hozzá, hogy +- 0.001 ezredet lehet, hogy tévedsz, de az a festékréteg vastagsága miatt lehet :-D -
#110 Tavaly októberi :-) -
#109 jah és köszönöm,majd tuti lemérem a boltba:D csak szemmértékre megmondom az eladónak,hogy igen,ez 18,479 cm hoszú:D -
#108 no értem én,de melyik évjárat?:D -
#107 -
#106 Szerencsére nekem csak 3 kinyomtatott lapot érintett a hiba, így csak a munkaóra ment veszendőbe, ill. az sem teljesen, mert más sokkal gyorsabban és biztosabban csinálom.
Ezért mondom, hogy az ilyenek kellenek ahhoz, hogy majdan az ember képes legyen egy AT-AT-t /Star Wars/ megkreálni.