Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
u dont have to listen anybody else but me
De marha nagy kár, hogy nem lett szép színes :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csak nem találom sehol.. <#help>#help>
http://www.bertsimons.nl/zenphoto/paperworks/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
cryptexnél kicsit hibáztam a hengeres résznél (ezért lett ott egy kicsit béna),meg hát az volt az elsõ mûvem,de gondolkodok mégegyen,mert nagyon bejön hogy el lehet kis apróságokat rejteni a belsejébe,s csak a jelszó birtokában lehet kinyitni (c:
F1 autó meg párom ötlete volt,õ szeretné ezeket kirakni,én csak segédkeztem neki (75%-ban) hogy szerintem hogy kell összerakni,õ már az elején feladta volna,de így hogy kész lett mondta hogy jöhet majd a többi is (c:
"A segge nem passzol a helyére"
Hááát azért ezt nem nevezném egy elhanyagolható dolognak. Na emiatt nehéz a papercraft, mert megcsinálni nagyjából pár óra alatt akár megvan, de pontosan megcsinálni 2x, 3x annyi idõ :-/
2 szegélye van, a 2. szegélynél azt hiszem 2E van ráírva, hogy az majd oda ragad, hát nem. Amikor a külsõ részt csinálod /a Maya motívumokkal/ akkor nagyon légy résén.
A másik ami baj történt a láda kapcsán, az annyi, hogy mm pontosan vágtam, hajlítottam ragasztottam és mégis a külsõ keretet amikor tettem rá, volt 2 mm difi és már össze volt ragasztva... szerencsére nagyon szépen ki tudtam javítani a hibát, pedig rendesen bele kellett vágnom, emiatt egy plusz tartófület is kapott belülre, de így legalább erõsebb a szerkezet és egyáltalán nem látszik.
Elméletileg már ma este kész leszek vele, már nagyon várom, szeretném már egyben látni.
Szvsz, ezt a hajót csak hibátlanul érdemes összerakni, és a hajótestet elnézve, fénymásolópapír szóba sem helyet.
Ahogy tanult kollegánk lentebb megjegyezte 170-es lap kell ide keményen! Sõt, amilyen szép a hajó, nem árt fotópapír beszerzése... ha egyszer nekiesek, biztos, hogy csak jó minõségû alapanyagokkal fogok neki.
-A Cryptex tekercs majdnem tökéletes, nagyon tetszik! Viszont azt már látom, hogy hengeres teshez nem árt a "keményebb" papír :-)
-Az autó is nagyon pöpec lett. Annyit tennék még vele, hogy a ragasztási hiányosságokat fogpiszkálóval valahogy kijavítanám.
Továbbá ismét bebizonyosodott, hogy be kell kutyagolnunk a boltba körvágót venni :-/
-Az autóhoz még annyit, hogy, ha látod, hogy egy elem kívülre fog kerülni ergo látszik, akkor ne a vonal külsõ mentén vágd ki a lapból, hanem belûl, mert mint az én pingvinemnél úgy nálad is sok helyen látszik a csúnya fehér csík.
Amúgy nagyon tetszik mind a kettõ gratulálok!
itt meg F1 : http://m1aya3.blogspot.com/2008/03/f1-makett.html
Gondolj bele, ahogy éppen a visszapillantó tükröt vágod, hajlítod... meg abba, hogy milyen ívek vannak a karosszériában, no meg a KEREK kerekekre...
Ránézésre 25-30 munkaóra.
Mennyivel megnyugtatóbb érzés, amikor kiderül, hogy csak 2 órás munkád megy a kukába, mintha kiderül, hogy egy 5-6 órás darabot rontottál el az elején, méghozzá végzetesen.
Most én is kicsit megvagyok zuhanva, mert a ládika végén kiderült, hogy elnyomtatták a feliratozást én marha meg hallgattam rá és rosszul ragasztottam össze <#falbav>#falbav>
azt meg tudná valaki modani,hogy egy lentebb linkelt audi s1/s2-vel érdeems kezdeni?
amúgy még egy gond vanm,hogy nem igazn tudom ezeket hol tárolni😄D
Mire 100 tervlapnyi autót összeraksz, eljön a karácsony :-D
-lézernyomtató relatív nem drága-->45-60k-tól már vannak.
DE!
-Nézd csak meg mennyi hozzá a cartridge!
Általában 3 szín kell + fekete. Ennek DARABJA, a legjobb esetben is 13-14 FT/szín/cartridge!!!
Nem tudom mennyire megy jól a szekér nálatok, de ez iszonyat nagy pénz, amikor kifogy a nyomtatóból a patron. Már pedig kifogy, az sem több ezer oldalra elég, ill. de a fekete, de nem színes ^^