1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
#225 nm -
#224 jó lett, köszi -
#223 megköszönném ;) -
#222 ez iszonyat jó! első körben hamar leírtam, mert igencsak puritánok a modellek, viszont annyi szoci járgány van, hogy ezeket meg kéne csinálni piciben:) -
#221 Pont onnan szedtem. Épp volt a paypal accomon 5 kallódó dolcsi, számlámra utalni nem fogok 5 dollárt, erre meg pont ideális volt :) Ha kell, átküldöm. -
#220 szépes :)
honnan szedted? én is megtaláltam, csak 3 dolcsiért vesztegetik (gondolom az orig oldal) -
#219 Nem vagyok wow-függő, sosem játszottam vele :P
Öcsém wow-ozik, vőlegényem dotázik, ez a modell mindkettőnél megállja a helyét :D
Köszi! ^^
-
#218 WoW függő:-DDD
Egyébként meg nagyon szép lett! Gratula, egész szépen vágtál! -
#217 Sziasztok!
Most fejeztem be:
-
#216 Friss összeraknivaló, nagyon jópofa:
Indiana Jones 4 temploma:
-
#215 Igazából nagyon kevés szabadidőm van :-/
Viszont van úgy, hogy hiányzik ha nem csinálhatok valami vackot, olyankor éjfélig tolom, másnap meló, etc.
Ja-ja, a hako az ilyen full egyszerű. Ez a Portalos vacak 1 óra alatt megvolt, nem is akartam vele finomkodni, majd valamikor megcsinálom szépen is. -
#214 egyébként jó sok szabadidőd van hogy ilyen sok papírdolgot csinálsz, ill. vagy akkor csak erre fordítod az idődet:) -
#213 tudom hogy így kellett csinálni a csajt:)) de az a stílus azt jelent hogy "a-legegyszerűbben-megcsinálni-egy-karaktert-kockára, ill.-csak-úgy-néz-ki-mert-ez-a-stílus-maga"?:) -
#212 Szemezgetek vándorló palotával, de szerintem ahhoz egy másik élet kell.
Valami laza 100-110 oldalnyi vágni/ragasztani/hajtogatni való, k. bonyis... valami bátor gyerek elkezdhetné és osztogathatna tanácsokat -
#211 Spórolok a nagy házra ^^
Van egy elátkozott ház, királyul néz ki, ahhoz viszont annyi "drága" papír kell, hogy ilyen kis levezetésekbe nem feccölök pár forintnál sokat.
A csaj azért kockafejű, mert kérem szépen ez egy stílus a papercraftolásba , méghozzá a hako. -
#210 the cake is a lie! :D
jó lett csak szegény csaj kockafejű és a padló mintha görbülne:) -
#209 Egy kis levezetés:
-
#208 Külföldi papercraft portalon fent vagyok ott ez a szokás.
A fizetősön, meg főleg, bár oda én még kismiska vagyok. -
#207 az utolsó képen az a crafted by szöveg erősen villantás, értelme nulla, csak rontja az összképet, sztem... -
#206 Ezt még akkor nyomtattam ki amikor nem voltam felvilágosultabb, nem akartam kidobni, gondoltam összerakom. Tehát sima 80g-os fénymásolópapír.
A virág szára és a talapzat nem is nagyon örült ennek a ténynek, de azért viszonylag elégedett vagyok vele. -
#205 mijyen vastag ez a papír? -
#204 -
#203 egyébként szép lett -
#202 nincs ott a logóm a képernyőn -
#201 Most lettem kész az egy elég nehéznek mondható szépséggel, ezzel úgy ahogy elégedett vagyok, nem dobom el. Messze nem tökéletes, de páromnak lesz, ő meg talán meglátja benne a 20 órányi aprólékos munkát.
-
#200 helló most kezdtem csinálni a yamahán fönlévvő teknősbékát majd teszek fel képeket !! -
Jópár igen komoly munkát igénylő Tatra és Lada Niva makett. -
#198 Végre lejött a Lada pack... nagyon állat!
Nagyon köszi tényleg, már jó régóta keresek Lada maketteket, ezek még tetszenek is :-) -
#197 Akit érdekel esetleg...
-
#196 The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
Csak szerencse kell hozzá :) (ilyenkor nincs kód, se várakozás) -
#195 Nincs mindben,ezt eléggé megnehezítették rapidon,régen volt 4karakteres betü-szám,ebből lett 4 karakter,amiben 1 minimum olyan,hogy nem tudod eldönteni mi akar lenni,mostmeg a macskák..hát mire sikerült nekem is:D -
#194 Képtelenség letölteni :-(
Azt mondja, nem vagyok premium user ezért a 8 karakterből amiben van 4 ülő macska az a kód... hát de az összesben ott az a dög :D -
#193 Nincs mit:)
Elég egyszerünek tünnek,lehet megkérem majd anyukám nyomtasson ki pár ladát a munkahelyén:) -
#192 Ho-hó köszönet! -
#191 Ebben van lada;) -
#190 De van,csak Vaz néven. -
#189 Lada nincs :-/ -
#188 Találtam ezt az oldalt. Elég sok autó,teherautó található rajta. -
#187 Gomba akkor sem stimmel :-D
A 3.-ban tévedtem, hiába már vagy 16 éve is meglehet annak, hogy ezzel játszottam. -
#186 Kreatív, hobbi, makett boltban tuti találsz ilyet.