1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • koryne
    nm
  • cSuwwi
    jó lett, köszi
  • cSuwwi
    megköszönném ;)
  • 12346
    ez iszonyat jó! első körben hamar leírtam, mert igencsak puritánok a modellek, viszont annyi szoci járgány van, hogy ezeket meg kéne csinálni piciben:)
  • koryne
    Pont onnan szedtem. Épp volt a paypal accomon 5 kallódó dolcsi, számlámra utalni nem fogok 5 dollárt, erre meg pont ideális volt :) Ha kell, átküldöm.
  • cSuwwi
    szépes :)
    honnan szedted? én is megtaláltam, csak 3 dolcsiért vesztegetik (gondolom az orig oldal)
  • koryne
    Nem vagyok wow-függő, sosem játszottam vele :P
    Öcsém wow-ozik, vőlegényem dotázik, ez a modell mindkettőnél megállja a helyét :D
    Köszi! ^^
  • Tinman #218
    WoW függő:-DDD

Egyébként meg nagyon szép lett! Gratula, egész szépen vágtál!
  • koryne
    Sziasztok!
    Most fejeztem be:

• Tinman #216
    Friss összeraknivaló, nagyon jópofa:

Indiana Jones 4 temploma:
  • Tinman #215
    Igazából nagyon kevés szabadidőm van :-/
    Viszont van úgy, hogy hiányzik ha nem csinálhatok valami vackot, olyankor éjfélig tolom, másnap meló, etc.

Ja-ja, a hako az ilyen full egyszerű. Ez a Portalos vacak 1 óra alatt megvolt, nem is akartam vele finomkodni, majd valamikor megcsinálom szépen is.
  • Aquir
    egyébként jó sok szabadidőd van hogy ilyen sok papírdolgot csinálsz, ill. vagy akkor csak erre fordítod az idődet:)
  • Aquir
    tudom hogy így kellett csinálni a csajt:)) de az a stílus azt jelent hogy "a-legegyszerűbben-megcsinálni-egy-karaktert-kockára, ill.-csak-úgy-néz-ki-mert-ez-a-stílus-maga"?:)
  • Tinman #212
    Szemezgetek vándorló palotával, de szerintem ahhoz egy másik élet kell.
    Valami laza 100-110 oldalnyi vágni/ragasztani/hajtogatni való, k. bonyis... valami bátor gyerek elkezdhetné és osztogathatna tanácsokat
  • Tinman #211
    Spórolok a nagy házra ^^
    Van egy elátkozott ház, királyul néz ki, ahhoz viszont annyi "drága" papír kell, hogy ilyen kis levezetésekbe nem feccölök pár forintnál sokat.

A csaj azért kockafejű, mert kérem szépen ez egy stílus a papercraftolásba , méghozzá a hako.
  • Aquir
    the cake is a lie! :D
    jó lett csak szegény csaj kockafejű és a padló mintha görbülne:)
  • Tinman #209
    Egy kis levezetés:

• Tinman #208
    Külföldi papercraft portalon fent vagyok ott ez a szokás.
    A fizetősön, meg főleg, bár oda én még kismiska vagyok.
  • cSuwwi
    az utolsó képen az a crafted by szöveg erősen villantás, értelme nulla, csak rontja az összképet, sztem...
  • Tinman #206
    Ezt még akkor nyomtattam ki amikor nem voltam felvilágosultabb, nem akartam kidobni, gondoltam összerakom. Tehát sima 80g-os fénymásolópapír.
    A virág szára és a talapzat nem is nagyon örült ennek a ténynek, de azért viszonylag elégedett vagyok vele.
  • Aquir
    mijyen vastag ez a papír?
  • Tinman #204
  • Aquir
    egyébként szép lett
  • Aquir
    nincs ott a logóm a képernyőn
  • Tinman #201
    Most lettem kész az egy elég nehéznek mondható szépséggel, ezzel úgy ahogy elégedett vagyok, nem dobom el. Messze nem tökéletes, de páromnak lesz, ő meg talán meglátja benne a 20 órányi aprólékos munkát.

• djcsoves
    helló most kezdtem csinálni a yamahán fönlévvő teknősbékát majd teszek fel képeket !!
  • Willi Betz

Jópár igen komoly munkát igénylő Tatra és Lada Niva makett.
  • Tinman #198
    Végre lejött a Lada pack... nagyon állat!
    Nagyon köszi tényleg, már jó régóta keresek Lada maketteket, ezek még tetszenek is :-)
  • Willi Betz
    Akit érdekel esetleg...
  • cSuwwi
    The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
    Csak szerencse kell hozzá :) (ilyenkor nincs kód, se várakozás)
  • bardocz
    Nincs mindben,ezt eléggé megnehezítették rapidon,régen volt 4karakteres betü-szám,ebből lett 4 karakter,amiben 1 minimum olyan,hogy nem tudod eldönteni mi akar lenni,mostmeg a macskák..hát mire sikerült nekem is:D
  • Tinman #194
    Képtelenség letölteni :-(

Azt mondja, nem vagyok premium user ezért a 8 karakterből amiben van 4 ülő macska az a kód... hát de az összesben ott az a dög :D
  • bardocz
    Nincs mit:)
    Elég egyszerünek tünnek,lehet megkérem majd anyukám nyomtasson ki pár ladát a munkahelyén:)
  • Tinman #192
    Ho-hó köszönet!
  • bardocz
    Ebben van lada;)
  • Willi Betz
    De van,csak Vaz néven.
  • Tinman #189
    Lada nincs :-/
  • Willi Betz
    Találtam ezt az oldalt. Elég sok autó,teherautó található rajta.
  • Tinman #187
    Gomba akkor sem stimmel :-D

A 3.-ban tévedtem, hiába már vagy 16 éve is meglehet annak, hogy ezzel játszottam.
  • Tinman #186
    Kreatív, hobbi, makett boltban tuti találsz ilyet.